Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- EdenHazard
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Elegant je napisao/la:Na Face TV je kombinovani prijenos 15 utakmica !
Znaci za svaku po par minuta !
Nemoj zezat, a šta je to Face TV?
Zadnja izmjena: Chuckie, dana/u 22 mar 2013, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
- Neutralan88
- Kontakt:
glupost teška, ako ce miksati i ubacivati se na 15 tekmi jbgElegant je napisao/la:Na Face TV je kombinovani prijenos 15 utakmica !
mada su cini mi se sad ipak "SAMO" 14 jer Irska - Rusija nece igrati zbog padavina

FACE TV,HRT2 i RTRSNimla_RZ je napisao/la:
Jel na FACETV prijenos utakmice Hrvatska-Srbija?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
EdenHazard je napisao/la:

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Niđe veze je ako će odjednom prenositi 15 tekmi, al eto.Neutralan88 je napisao/la:glupost teška, ako ce miksati i ubacivati se na 15 tekmi jbgElegant je napisao/la:Na Face TV je kombinovani prijenos 15 utakmica !
mada su cini mi se sad ipak "SAMO" 14 jer Irska - Rusija nece igrati zbog padavina
Nisam čuo da je neko ikada do sad to uradio.

Il club piu titolato al mondo!
Igraj Bosno nedaj se ...

Ne kvari temuChuckie je napisao/la:Igraj Bosno nedaj se ...

Boli nas... za ovim debelim

Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
- majestic24
- Kontakt:
sta je s pjanicem ?? ima li sanse da zaigra
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sretno vam veceras 

Treba uzeti u obzir da se ne igraju sve utakmice u isto vrijeme.Elegant je napisao/la:Na Face TV je kombinovani prijenos 15 utakmica !
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Da li bi se još popravili na FIFA rang ljestvici u slučaju pobjede( ako Bog da )? Može li neko ukratko pojasniti 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
ma nece odjednom, u isto vrijeme ce prenositi max 4,5tekmi, jer neke pocinju u 18h, neke tek u 21h, tako da ce neke vec zavrsiti, a druge pocinjati, i tak...DonPippo9 je napisao/la:Niđe veze je ako će odjednom prenositi 15 tekmi, al eto.Neutralan88 je napisao/la:glupost teška, ako ce miksati i ubacivati se na 15 tekmi jbgElegant je napisao/la:Na Face TV je kombinovani prijenos 15 utakmica !
Nisam čuo da je neko ikada do sad to uradio.
pretpostavljam da ce imati jednu glavnu utakmicu koju ce prenositi, a ukljucivati se na druge terene kada budu golovi padali...tj..prenosit ce hrvatsku u 18h kao glavnu, potom slovacku u 20h, a na ostale se povremeno ukljucivati...ma ko ce ga znati

najveca bol njima je to sto za repku igraju ZVJEZDA,ASSMIR,EDIN,DARKO,VLADAN,SAŠA...
NEMA VEĆE BOLI! vjerujte mi
sto se tice utakmice, hladno cemo ih dobiti ...
NEMA VEĆE BOLI! vjerujte mi

sto se tice utakmice, hladno cemo ih dobiti ...

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Ovi umo-bolesnici sa "rtrs" u sportskoj emisiji nemaju sekunde ljudskosti, morala da spomenu utakmicu BiH, zemlje iz koje sami dolaze, samo nase susjede Hrv-Srb.
Bas utripovali da su "velika srbija" ili nesto samo njima poznato.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mozes ovdje izracunati.Elddar je napisao/la:Da li bi se još popravili na FIFA rang ljestvici u slučaju pobjede( ako Bog da )? Može li neko ukratko pojasniti
http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Neutralan88
- Kontakt:
najgore od svega što se to ponavlja 15+ godina i opet glupi Bošnjo ne konta neke stvariElegant je napisao/la:Ovi umo-bolesnici sa "rtrs" u sportskoj emisiji nemaju sekunde ljudskosti, morala da spomenu utakmicu BiH, zemlje iz koje sami dolaze, samo nase susjede Hrv-Srb.

A fakat pa dupla smo vecina u BOSNI I HERCEGOVINI i nikako malo da se trznemo...
Gledajte cije proizvode kupujete, nemojte davat i trpat njima pare barem to možemo raditi

u slucaju pobjede bismo se nasli oko 18,19 pozicijeAzRimiRzA je napisao/la:Mozes ovdje izracunati.Elddar je napisao/la:Da li bi se još popravili na FIFA rang ljestvici u slučaju pobjede( ako Bog da )? Može li neko ukratko pojasniti
http://www.fifa.com/worldranking/rankin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Neutralan88 je napisao/la:najgore od svega što se to ponavlja 15+ godina i opet glupi Bošnjo ne konta neke stvariElegant je napisao/la:Ovi umo-bolesnici sa "rtrs" u sportskoj emisiji nemaju sekunde ljudskosti, morala da spomenu utakmicu BiH, zemlje iz koje sami dolaze, samo nase susjede Hrv-Srb.
Bas utripovali da su "velika srbija" ili nesto samo njima poznato.![]()
A fakat pa dupla smo vecina u BOSNI I HERCEGOVINI i nikako malo da se trznemo...
Gledajte cije proizvode kupujete, nemojte davat i trpat njima pare barem to možemo raditi
Džabe objašnjavati

Da, ali i ostale ekipe igraju vecinom. Pa opet zavisi.hurem je napisao/la:u slucaju pobjede bismo se nasli oko 18,19 pozicijeAzRimiRzA je napisao/la:Mozes ovdje izracunati.Elddar je napisao/la:Da li bi se još popravili na FIFA rang ljestvici u slučaju pobjede( ako Bog da )? Može li neko ukratko pojasniti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.