Grčka - BiH / BiH - Litvanija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija
@Monolog uredu povuce neke neobjasnjive poteze, ali jel ima rezultate? Ima, sve dok je tako mislim da niko nema pravo pricati protiv njeg. 7 bodova iz tri meca nije lose, cak je i odlicno. Nas najbolji start u kvalifikacijama. Pored toga bod na najtezem gostovanju u grupi, i jednom od najtezih u Evropi. Ne znam u cemu je sad problem. Ne volim ga ni ja zbog neki izjava, ali nemam sta da mu prigovorim. Dok ima bodove, nek zove koga hoce.
Celik!3,2,2.
Vaha??? Jedino da nademo nekog Mamica da ga placa ili zadužimo se još kod MMF-apinoglavi je napisao/la:Vaha,Bazdarevic.Tesko da bi koji od njih odbio poziv reprezentacije kad bi poslali..ali eto nije Susic los i ne trebamo pricati o ovome nakon jedne lose utakmice.revoX. je napisao/la:Haj samo predlozi ko bi nam bio bolji ? Plsdelko je napisao/la:ma Susic je tu glavni problem, veze on sa trenerskim poslom nema(koliko god je bio dobar igrac toliko je slab trener
)
Prvi na tabeli,omjer golova 12-2,bodova na tabeli 7 iz 3 utakmice,uzeli bod na strani kod apsolutnog favorita (zar treba pojasnjavati ,zasto je apsolutni favorit,ako treba OK,al mislim da nije potrebno)
Najbolji start kavlifikacija ikad. I onda dodju tipovi pametovati Susicu,koji nisu vodili klub u svom selu,nego igrali hudi onaj naki X-BOX i umislili se da su strucnjaci.Jadna majko svoja. Da mi vas bi vidjeti samo jedan dan na klupi strucnjaci. Izadjite iz tog virtualnog svijeta ,malo dodjite sebi i pravoj stvarnosti.
Najbolji start kavlifikacija ikad. I onda dodju tipovi pametovati Susicu,koji nisu vodili klub u svom selu,nego igrali hudi onaj naki X-BOX i umislili se da su strucnjaci.Jadna majko svoja. Da mi vas bi vidjeti samo jedan dan na klupi strucnjaci. Izadjite iz tog virtualnog svijeta ,malo dodjite sebi i pravoj stvarnosti.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 15 okt 2012, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Potpis.Zamjeram mu na dosta stvari,ali nemam obraza pricati nesto dok smo prvi na tabeli.AllGunsBlazing je napisao/la:@Monolog uredu povuce neke neobjasnjive poteze, ali jel ima rezultate? Ima, sve dok je tako mislim da niko nema pravo pricati protiv njeg. 7 bodova iz tri meca nije lose, cak je i odlicno. Nas najbolji start u kvalifikacijama. Pored toga bod na najtezem gostovanju u grupi, i jednom od najtezih u Evropi. Ne znam u cemu je sad problem. Ne volim ga ni ja zbog neki izjava, ali nemam sta da mu prigovorim. Dok ima bodove, nek zove koga hoce.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ja ništa rekao za ova 3 meča.AllGunsBlazing je napisao/la:@Monolog uredu povuce neke neobjasnjive poteze, ali jel ima rezultate? Ima, sve dok je tako mislim da niko nema pravo pricati protiv njeg. 7 bodova iz tri meca nije lose, cak je i odlicno. Nas najbolji start u kvalifikacijama. Pored toga bod na najtezem gostovanju u grupi, i jednom od najtezih u Evropi. Ne znam u cemu je sad problem. Ne volim ga ni ja zbog neki izjava, ali nemam sta da mu prigovorim. Dok ima bodove, nek zove koga hoce.

Govorim općenito zašto mi nije Pape legao. Nema to veze sa Sarajevom, već zato što još uvijek sumnjam u njegove trenerske sposobnosti. Da napreduje - to stoji, al' da je u pojedinim trenucima od dobivenog napravio veresiju - e vala i to stoji.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nije Pape napravio veresiju,to smo i mi sami..Mi smo vec 3 boda upisali protiv Litve,a i protiv Grcke smo takodje bili...Pitajmo njih,sta oni misle ,rece Ivica Osim....
Da li ce biti osim na Bht i onom Litvanskom prog tekma?
Da li ce biti osim na Bht i onom Litvanskom prog tekma?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa druze valjda je bitno sta se trenutno desava. Imao je gresaka prosle godine, ove ih nema, a i dalje se pljuje ? Ponovio je nas najveci uspjeh, i nije bio gori od Cire(izgubili 5-0 ili 1-0 meni je svejedno jer na kraju krajeva smo izgubili) i pljuje se, a Ciro je bio najbolji na svijetu. Zasto jednostavno ne uzivati u ovome dok traje? Prvi na tabeli, najvise dali golova mislim u Evropi, dosta za sad.Monolog je napisao/la:Nisam ja ništa rekao za ova 3 meča.AllGunsBlazing je napisao/la:@Monolog uredu povuce neke neobjasnjive poteze, ali jel ima rezultate? Ima, sve dok je tako mislim da niko nema pravo pricati protiv njeg. 7 bodova iz tri meca nije lose, cak je i odlicno. Nas najbolji start u kvalifikacijama. Pored toga bod na najtezem gostovanju u grupi, i jednom od najtezih u Evropi. Ne znam u cemu je sad problem. Ne volim ga ni ja zbog neki izjava, ali nemam sta da mu prigovorim. Dok ima bodove, nek zove koga hoce.![]()
Govorim općenito zašto mi nije Pape legao. Nema to veze sa Sarajevom, već zato što još uvijek sumnjam u njegove trenerske sposobnosti. Da napreduje - to stoji, al' da je u pojedinim trenucima od dobivenog napravio veresiju - e vala i to stoji.
Celik!3,2,2.
- raul-zakon
- Kontakt:
@Monolog
Mislim da ni to nije razlog da se u Papeta sumnja, da ga se kudi i šta ja znam...
Kažeš napravi nekad od gotovog veresiju. Istina. Ali nađi mi trenera koji to ponekad ne uradi.
Pa jedan Mourinho je u LP lani protiv Bayerna uradio apsolutno istu stvar, jer se onakav Bayern mogao ispratiti sa 3-4 komada, da je bio samo malo hrabriji. Ali nije.
I šta sad? Hoćemo reći da ni Mourinho ne zna?
Ferguson ispadne, 2004. ili 2005., nisam siguran, iz Lige Prvaka zbog, pazi sad, Benfice, a prošle sezone opet ponovi tu bravuru.
I Fergie ne zna jel'?
Moramo/te malo spustiti loptu.
Ja znam da je ovo najjača repka koju smo imali od samostalnosti, ali moramo se smiriti. Nama ta velika ljubav zamagli oči i stvara krivu sliku, pa je tako Džeko Falcao, Cavani, Pele i van Basten u jednom, a Ibišević na nivou Falcao-a
Realna slika je nešto drugačija, pa je stoga ovaj rezultat dosta dobar, čak i odličan.
Da se razumijemo na kraju, nemam ja ništa ni za ni protiv Safeta Sušića, ali šta određuje vrijednost jednog stručnjaka i kvalitet posla koji obavlja, ako to nisu rezultati, a Pape ih zasad ima.
Mislim da ni to nije razlog da se u Papeta sumnja, da ga se kudi i šta ja znam...
Kažeš napravi nekad od gotovog veresiju. Istina. Ali nađi mi trenera koji to ponekad ne uradi.

Pa jedan Mourinho je u LP lani protiv Bayerna uradio apsolutno istu stvar, jer se onakav Bayern mogao ispratiti sa 3-4 komada, da je bio samo malo hrabriji. Ali nije.
I šta sad? Hoćemo reći da ni Mourinho ne zna?
Ferguson ispadne, 2004. ili 2005., nisam siguran, iz Lige Prvaka zbog, pazi sad, Benfice, a prošle sezone opet ponovi tu bravuru.
I Fergie ne zna jel'?
Moramo/te malo spustiti loptu.
Ja znam da je ovo najjača repka koju smo imali od samostalnosti, ali moramo se smiriti. Nama ta velika ljubav zamagli oči i stvara krivu sliku, pa je tako Džeko Falcao, Cavani, Pele i van Basten u jednom, a Ibišević na nivou Falcao-a
Realna slika je nešto drugačija, pa je stoga ovaj rezultat dosta dobar, čak i odličan.
Da se razumijemo na kraju, nemam ja ništa ni za ni protiv Safeta Sušića, ali šta određuje vrijednost jednog stručnjaka i kvalitet posla koji obavlja, ako to nisu rezultati, a Pape ih zasad ima.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
ovo mi nikad neće biti jasno , kako možete biti tolke budale i prigovarati GOSPODINU SUŠIĆU ( manijak sam al pišem velikim slovima njegovo ime jer je LEGENDA BIH FUDBALA ) na slaboj igri
pa jel vam bolje da igramo ko brazil tečno fantastično brilijantno i da osvojimo 0 bodova , il ovako traljavo nikako bezidejno i jednoj ekipi koja je 10 na svijetu uzmemo 2 boda ne 1 nego 2
mi smo dobili 1 bod a oni izgubili 2 boda ! sram i stid vas bilo ! **** dobru igru kad nema rezultata tolko od mene I HAJMO BOSNO BOSNO HAJMO HERCEGOVINO !!!!!!!!!!!!!!

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pitanje je bilo "Da li ne volite (u stvari, da li vam Smeta?) Sušića zato što je legenda Sarajeva". Odgovor je glasio "Ne volim ga zato što je, između ostalog, od dobivenog napravio veresiju".
Sad, kako ti dolaziš do "zar nije bitno šta se trenutno dešava", to je druga stvar. To uopće nije odgovor na postavljeno pitanje HZ_Ilidže (or sth. like that).
Dakle, ja ni u jednom trenutku nisam ništa loše rekao za ove 3 utakmice (dobro, za Grčku sam napisao da se iz aviona vidjelo da idemo isključivo na bod), tako da...
Ne volim ni Ćiru, da ne bi bilo zabune, tako da ne shvatam (shvatam, al' je bespotrebna) tu usporedbu.
Sad, kako ti dolaziš do "zar nije bitno šta se trenutno dešava", to je druga stvar. To uopće nije odgovor na postavljeno pitanje HZ_Ilidže (or sth. like that).
Dakle, ja ni u jednom trenutku nisam ništa loše rekao za ove 3 utakmice (dobro, za Grčku sam napisao da se iz aviona vidjelo da idemo isključivo na bod), tako da...
Ne volim ni Ćiru, da ne bi bilo zabune, tako da ne shvatam (shvatam, al' je bespotrebna) tu usporedbu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Principatus
- Kontakt:
Najbolji start ikada. Koliko cemo to jos puta ponoviti? Liechtenstein i Latvija i imamo najbolji start. Za taj najbolji start sebi necemo nista moci kupiti, ako ne odemo na SP.
Jedini razlog zasto kritikujem Susica je strah, da cemo ovako odigrati u bitnim utakmicama, gdje je pritisak veci. Veoma naivno je misliti, da ce Grci doci u BiH i da ce skinuti gace. Naprotiv. Isto vazi za Slovake. Bojim se da se nece povuci pouke iz ove utakmice, nego da ce konzensus biti: Pa dobro nekoliko igraca je podbacilo i Grci su 10 na nekoj tabeli.
A u cemo tako nesto rezultira, za to se nemora biti vidovit. Sa hejtovanjem ili pljuvanjem to veze nema.
Jedini razlog zasto kritikujem Susica je strah, da cemo ovako odigrati u bitnim utakmicama, gdje je pritisak veci. Veoma naivno je misliti, da ce Grci doci u BiH i da ce skinuti gace. Naprotiv. Isto vazi za Slovake. Bojim se da se nece povuci pouke iz ove utakmice, nego da ce konzensus biti: Pa dobro nekoliko igraca je podbacilo i Grci su 10 na nekoj tabeli.
A u cemo tako nesto rezultira, za to se nemora biti vidovit. Sa hejtovanjem ili pljuvanjem to veze nema.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nije mi bitno ko je selektor dok ima dobar rezultat a Pape to ima. To su cinjenice, 1. na tabeli, 12-2 omjer golova i vise nego dobro. Za sad nemamo pravo nista prigovorit Papetu, jer on obavlja odlicno posao, ima tu nekih nelogicnih poteza ali i on je covijek, svi grijese pa tako i Pape
. Dok god ima dobar rezultat moram sutit i trpit ako nam nesto smeta.
Sutra ocekjem pobjedu i ostanak na 1. poziciji, ne vjerujem da ce nam neke velike probleme Litvanci napravit
Idemo Zmajevi

Sutra ocekjem pobjedu i ostanak na 1. poziciji, ne vjerujem da ce nam neke velike probleme Litvanci napravit
Idemo Zmajevi
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad imamo rezultate onda se brinu za buducnost, a da nemamo pljuvali bi jer sadasnjost ne valja, a buducnost ne bi bila ni u pitanju cak i ako bi bila svijetla. Pustite se buducnosti, i utakmica koje ce biti, sad smo dobri.
Celik!3,2,2.
Jel Susic jos vodi repku?
Jao, pa to je amater, za sicu radi a statistika kaze da smo dosad najbolji u Evropi po broju golova , cak i Svabe nam zavide
. Ako se osvrnemo na tu beznacajnu cinjenicu da je u citavom svijetu recesija, kad sve zbrojimo, imamo selektora/izbornika za sicu, em sto ustedili em ima i rezultate... Sramota da on vodi repku a Vaha prop
ada u Alziru... Ne sam Safete

Za boldirano ,i Grcka, za ovo u bitnim utakmicama,ponovo odgovor I GRCKA. Za sve ostalo, zar postoje utakmice koje nisu bitne?Principatus je napisao/la:Najbolji start ikada. Koliko cemo to jos puta ponoviti? Liechtenstein i Latvija i imamo najbolji start. Za taj najbolji start sebi necemo nista moci kupiti, ako ne odemo na SP.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- Principatus
- Kontakt:
@ Emir
Ne postoje nebitne utakmice. Ali brojevi i statistike se daju okrenuti onako kako covjeku pase, pa da izgledaju sto ljepse. Podbacili smo posebno na psiholoskom planu u jednoj bitnoj utakmici. To nam se ne smije ponoviti. A i postava nije bas bila dobra, nismo jednostavno igrali.
Ne postoje nebitne utakmice. Ali brojevi i statistike se daju okrenuti onako kako covjeku pase, pa da izgledaju sto ljepse. Podbacili smo posebno na psiholoskom planu u jednoj bitnoj utakmici. To nam se ne smije ponoviti. A i postava nije bas bila dobra, nismo jednostavno igrali.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- majestic24
- Kontakt:
Igrali smo protiv Lihtenstajna i latvija i njima smo dali 11 golova. Nezavidi nama niko na tome u to sam siguran.
Ono sto me sikira je lose postavljanje igraca od strane susica. Najavljivao je neku ofanzivniju varijantu protiv grka a sta smo dobili??? U drugom poluvremenu nismo prisli njihovom golu. Ajd mogu i to razumijeti...ipak je to grcka i igramo kod njih. No kako da objasnim to da Ibisevic igra na desnom krilu, a od ulaska u igru mali stevanovic na lijevom?? Ili kako da razumijem guranje medjunjanina koje je totalno out iz forme u pocetnih 11 i to na pozicij zadnjeg veznog???
Susic jos nije napravio rezultat vrijedan spomena s ovom repkom...nekima remi s francuzima i grcima je velika stvar...meni bgm nije.
Ono sto me sikira je lose postavljanje igraca od strane susica. Najavljivao je neku ofanzivniju varijantu protiv grka a sta smo dobili??? U drugom poluvremenu nismo prisli njihovom golu. Ajd mogu i to razumijeti...ipak je to grcka i igramo kod njih. No kako da objasnim to da Ibisevic igra na desnom krilu, a od ulaska u igru mali stevanovic na lijevom?? Ili kako da razumijem guranje medjunjanina koje je totalno out iz forme u pocetnih 11 i to na pozicij zadnjeg veznog???
Susic jos nije napravio rezultat vrijedan spomena s ovom repkom...nekima remi s francuzima i grcima je velika stvar...meni bgm nije.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sve ispod 5-0 je sramota.

nek je cirin baraž remek djelo, a safetov baraž sramota. nek je cirina sedmica estoniji uz ono ko dade sedmi majku mu ebem vrhunac fudbala u bh, a osmica lihtenstajnu je sramota jer smo trebali grke u sred atine razmontirati...majestic24 je napisao/la:Igrali smo protiv Lihtenstajna i latvija i njima smo dali 11 golova. Nezavidi nama niko na tome u to sam siguran.
nema potpisa
Za dobre rezultate do sad Sušiću treba čestitat. Postavka igre mu ne ulijeva uvijek povjerenje, ali dosta toga on i dobro napravi. Samo način na koji igra nas nekad može doći glave. Ja sam rekao prije i ponavljam čovjek ne voli trkače i borce, faktički on bi sve da dobije s tehnički potkovanim igračima, driblerima, ofanzivcima i zanemaruje defanzivu. Dok rezultat štima dobro je, ali moraju se neke stvari i kritikovat. A kod njega mi se pogotovo još ne sviđa što često sebi skače u usta, kaže npr idemo na pobjedu, pa onda se poslije čudi što ga novinari kritikuju npr za remi. Sam nekako previše digne euforiju. Nekad je neodmjeren u izjavama (čak i malo češće).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.