Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Analiticar=Ahmo
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Analiticar=Ahmo » 23 feb 2011, 10:41

Marcelinhoooooooooooooooooooooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P VEDRAN PULJIC

Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 27 feb 2011, 22:36

Opet ga Puel ne ubacuje. 78 minuta :S
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 27 feb 2011, 22:40

Adin_BiH je napisao/la:Opet ga Puel ne ubacuje. 78 minuta :S
ma ovo vis nema smisla. ... da hoce nedje otic :roll:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 27 feb 2011, 22:46

Nemora on nigdje otici,samo on mora sa sobom neke stvari rascisti i poceti konacno ulaziti u duele i ne gubiti loptu dok protivnicki igrac krene prema njemu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 feb 2011, 22:58

Ma sta vam je. cuv'o ga covjek za Reala :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 27 feb 2011, 23:10

Sta li Pjanic treba uradit da zaigra u prvom ??
Mozda odbranit 2-3 zicera postic 4 gola i 3 asistencije ???

Sramota za trenera koliko forsira neke bjednike koji Pjanicu nisu ni do koljena , Pjana na ljeto se fataj noge :D
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 feb 2011, 23:16

koje bijednike?????????????????????????????tebi su bijednici Toulalan,Gourcuff,Bastos i Kallstrom????????dajte ljudi sta vam je..konkurencija je prevelika a ruku na srce i nema mjesta pored ovih igraca..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 27 feb 2011, 23:19

jasko_juve je napisao/la:koje bijednike?????????????????????????????tebi su bijednici Toulalan,Gourcuff,Bastos i Kallstrom????????dajte ljudi sta vam je..konkurencija je prevelika a ruku na srce i nema mjesta pored ovih igraca..
da nema mjesta pored dida toulalana i ostali stvarno si smijesan pa PUEL ubacuje delgada a pjanic sjedi na klupi misli da ga trener stvarno ignorise samo mi nije jasno zasto pjanicu bjezi sto prije iz lyona
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 feb 2011, 23:26

Toulalan je 1983. godiste jarane moj i to uopste nije "dida"..malo se bolje informisi..covjek igra za francusku reprezentaciju i to shvati,kao i Gourcuff,Kallstrom je jedno vrijeme bio kapiten svedske reprezentacije pa malo i to vidi..a o Bastosu da ne pricam..Pjanic ce se nasjedit na klupi zato sto nije kvalitet u odnosu na ova 4 pomenuta..

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 feb 2011, 23:30

Nisam gled'o večerašnju tekmu pa ne mogu govoriti o Kalstromu. Al' lik je u dosadašnjem dijelu sezone bio kriminalan. Može on biti 14 puta kapiten i Brazila, al' ako nije u formi, onda je logično da će sjesti na klupu. Što se tiče Toulalana, čovjek svakako može igrati svaku poziciju u Lyonu i ako iko zaslužuje zagarantovano mjesto, to su on i Lloris. Gourkuff je također u lošoj formi; rekoh da se od njega na silu pravi novi Zidane ili šta ti ja znam. Jedna sjajna sezona u Bordeauxu, a onda apsolutni prosjek. Mišljenja sam da Puel uopće ne može izvući najbolje iz svojih igrača, nebitno da l' se radi o Pjaniću, Gurkuffu, Lisandru, Bastosu ili nekom petom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 27 feb 2011, 23:34

po mom mišljenju došlo je vrijeme da ide---------idealno bi bilo da ode u njemačku ;) ;) ;)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 27 feb 2011, 23:36

dajte samo malo smirite tenzije o Pjanicu..te natpise "brisi odatle" i " idi gdje ces igrati" , to okacite macku o rep..on da je nezadovoljan on bi otisao,i kad bude nezadovoljan,otici ce..drag mi je momak,al taj igrac ima samo dobar sut,nista vise..isto se i od njega pravi nesto vise,ko da je zvijezda neka,al nije..uopste nije..mali je danas prosjecan igrac u ekipi gdje ne moze dobit mjesto iz istog razloga sto nije kvalitetan..da je on kvalitet toliki,da svi o njemu pricaju,da ovo,da ono,onda bi i igrao..gledajte malo stvari objektivno,dosta je subjektivnosti..toliko od mene o njemu..pozz svima..

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 28 feb 2011, 00:15

Na tekmu sam se ukljucio u 20-toj minuti, vala ako Pjanke nema mjesta u ovoj ekipi onda stvarno ne znam, uopste igre nemaju.
Ne volim Real uopste, ali ako ce ih vec Real izbaciti u CL zelim im da ih deklasiraju sa sto vise komada.
Pjanicu bi bilo dobro da mijenja sredinu, bilo gdje da ode siguran sam da ima mjesta, ima odlican pregled igre, odlican sut, tehnika dobra... Samo sto ovi u Lyonu su valjda ocekivali da on sam nosi igru i sam rijesava sve utakmice.

samadhi
Kontakt:

Post Postao/la samadhi » 28 feb 2011, 07:52

jasko_juve je napisao/la:dajte samo malo smirite tenzije o Pjanicu..te natpise "brisi odatle" i " idi gdje ces igrati" , to okacite macku o rep..on da je nezadovoljan on bi otisao,i kad bude nezadovoljan,otici ce..drag mi je momak,al taj igrac ima samo dobar sut,nista vise..isto se i od njega pravi nesto vise,ko da je zvijezda neka,al nije..uopste nije..mali je danas prosjecan igrac u ekipi gdje ne moze dobit mjesto iz istog razloga sto nije kvalitetan..da je on kvalitet toliki,da svi o njemu pricaju,da ovo,da ono,onda bi i igrao..gledajte malo stvari objektivno,dosta je subjektivnosti..toliko od mene o njemu..pozz svima..
Ovako nesto moze izjaviti samo neko ko nema pojma o zivotu kamoli o fudbalu. Cuj dobar sut i nista vise? Svaki krkan i drvosjeca iz BiH ima jak i dobar sut pa da li oni svi igraju za Lyon ili neke evropske klubove? Izjaviti da je ona prosjecna svedska klada bolja od Pjanica moze jos samo fudbalski neznalac koji se docepa **** interneta i koji ima eto "moc" da prica gluposti. **** ti fudbal kad ga svako komentarise. Et', toliko od mene, ono, objektivno.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 28 feb 2011, 11:32

Pjanic je mlad i kvalitetan igrac sa jos puno mjesta za napredak. Nadam se samo da ce se sto prije vratiti u prvi tim. Jer ovo sjedenje na klupi bi moglo da ga potrese psihicki. Njega je zeznuo dolazak Gourcouffa. Naravno da ce francuzi svog reprezentativca forsirati u prvom timu..
Iskreno se nadam najboljem ishodu za njega, a to je definitivno ili povratak u prvi tim Lyona ili prelazak u neki drugi klub gdje bi bio jedan od kreatora (klub kao npr. sto je Marseille kojemu fali jedan dirigent na sredini da moze skupa sa Luchom organizirati i kreirati igru).
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 28 feb 2011, 11:40

Nije mi jasno zašto Puel forsira Kallstroma ili Gourcoufa umjesto Pjanića.Svaki Pjanićev slobodnjak je opasnost,jer može i jako dobro ubaciti,a može i da šutira prema golu.Ne mogu da shvatim zašto ne igra,šta treba Pjana uraditi da zaigra.A zaslužuje,to je definitivno.
You'll never walk alone.

BANovici
Kontakt:

Post Postao/la BANovici » 28 feb 2011, 11:46

ovaj pjanic je uso u igru 5 minuta u zadnja 2 mjeseca, dovoljno da mi shebe tiket.....
Mrzim Real Madrid, dabogda se ugasili ko Yugo kad naleti na baru....

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 28 feb 2011, 14:17

jasko_juve je napisao/la:koje bijednike?????????????????????????????tebi su bijednici Toulalan,Gourcuff,Bastos i Kallstrom????????dajte ljudi sta vam je..konkurencija je prevelika a ruku na srce i nema mjesta pored ovih igraca..
Pa neg sta su neg bjednici gube se u utakmicama s hebenim Realom jesi gledao pa kad je Pjanic usao vise su sansi imali neg za citavo vrijeme , i bil go i dali da nije bilo njeg??? Covjek obara Real u gostima i nije zasluzio da igra ne budi smjesan , jel samo zato sto je Pjana BOSANAC nije igrac kalibra za Lyon ???
Gdje su se ti tvoji pokazali bgti gube se ko abdest prepali se Ronalda , smjesno stvarno , neg za Pjanica je Spanija kao stvorena Realu bi se isplatilo da ga kupe samo da ih ne izbaciva u LP ;)
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 feb 2011, 14:20

Sta kaze Kemo kakva asistencija Pjanica xD
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 feb 2011, 14:24

Pjanic je kvalitetniji igrac od Kalstroma,Toulalan neigra na njegovoj poziciji,Bastos isto tako razlicite pozicije,jedini gourcuf na istim pozicijama....Za Pjanica ima mjesta ali ovaj trener je jedna velika letva sto se igre i taktike tice,ima katastrofalnu taktiku cudi me da uspijeva i remi ponekad izvuci,zato Lyon lose igra.....

Kada Puel ode onda ce igrati i Pjanic i tada ce Lyon igrati bolje i konkretnije nego sto je to sada slucaj...

Pjanic je neosporan kvalitet i treba mu dati paznju i sansu kakvu zasluzuje...Ali ocito se u timu Lyona trenutno guraju francuzi,moguce je da je zbog toga Puel i ostao trener da proba u formu vratiti Gourcuffa,Toulalana,Brianda,Gomisa i ostale...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Blackwargreymon, hurem, kakarut, zastitaIdentiteta i 48 gostiju.