Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ma ovo vis nema smisla. ... da hoce nedje oticAdin_BiH je napisao/la:Opet ga Puel ne ubacuje. 78 minuta :S
da nema mjesta pored dida toulalana i ostali stvarno si smijesan pa PUEL ubacuje delgada a pjanic sjedi na klupi misli da ga trener stvarno ignorise samo mi nije jasno zasto pjanicu bjezi sto prije iz lyonajasko_juve je napisao/la:koje bijednike?????????????????????????????tebi su bijednici Toulalan,Gourcuff,Bastos i Kallstrom????????dajte ljudi sta vam je..konkurencija je prevelika a ruku na srce i nema mjesta pored ovih igraca..
Ovako nesto moze izjaviti samo neko ko nema pojma o zivotu kamoli o fudbalu. Cuj dobar sut i nista vise? Svaki krkan i drvosjeca iz BiH ima jak i dobar sut pa da li oni svi igraju za Lyon ili neke evropske klubove? Izjaviti da je ona prosjecna svedska klada bolja od Pjanica moze jos samo fudbalski neznalac koji se docepa **** interneta i koji ima eto "moc" da prica gluposti. **** ti fudbal kad ga svako komentarise. Et', toliko od mene, ono, objektivno.jasko_juve je napisao/la:dajte samo malo smirite tenzije o Pjanicu..te natpise "brisi odatle" i " idi gdje ces igrati" , to okacite macku o rep..on da je nezadovoljan on bi otisao,i kad bude nezadovoljan,otici ce..drag mi je momak,al taj igrac ima samo dobar sut,nista vise..isto se i od njega pravi nesto vise,ko da je zvijezda neka,al nije..uopste nije..mali je danas prosjecan igrac u ekipi gdje ne moze dobit mjesto iz istog razloga sto nije kvalitetan..da je on kvalitet toliki,da svi o njemu pricaju,da ovo,da ono,onda bi i igrao..gledajte malo stvari objektivno,dosta je subjektivnosti..toliko od mene o njemu..pozz svima..
Pa neg sta su neg bjednici gube se u utakmicama s hebenim Realom jesi gledao pa kad je Pjanic usao vise su sansi imali neg za citavo vrijeme , i bil go i dali da nije bilo njeg??? Covjek obara Real u gostima i nije zasluzio da igra ne budi smjesan , jel samo zato sto je Pjana BOSANAC nije igrac kalibra za Lyon ???jasko_juve je napisao/la:koje bijednike?????????????????????????????tebi su bijednici Toulalan,Gourcuff,Bastos i Kallstrom????????dajte ljudi sta vam je..konkurencija je prevelika a ruku na srce i nema mjesta pored ovih igraca..
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Blackwargreymon, hurem, kakarut, zastitaIdentiteta i 48 gostiju.