Denis Pozder strijelac u porazu Aachena
Fudbaleri Alemannie Aachen iznenađujuće su poraženi od Kickers Offenbacha (1:3) u okviru petog kola njemačke treće lige.
Gosti iz Offenbacha odigrali su odličnu utakmicu, te su već nakon prvih 45 minuta imalu prednost od 0:2. Dvostruki strijelac bio je Mathias Fetsch (5', 35'), a samo dva minuta nastavka bila su dovoljno Markusu Hustereru da donese prednost od tri gola gostima.
Međutim, bh. internacionalac Denis Pozder postavio je konačnih 1:3 u 80. minuti. To je bio prvi gol mladog napadača u dresu Aachena, kada je u pitanju seniorski tim. Podsjetimo, 22-godišnji ofanzivac je za drugi tim Aachena upisao 22 pogotka, uz 13 asistenacija, a treba istači da je Pozder nastupao i za juniorsku bh. reprezentaciju.
Aachenu je ovo bio prvi poraz u ovoj sezoni, dok je Offenbach došao do svoje prve pobjede nakon četiri poraza.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
You'll Never Walk Alone!!!
Emir Dilaver u prvoj postavi Austrie Beč protiv Admire.
Igra na desnom beku.
Igra na desnom beku.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Izet hajrovic standardan svih 5 tekmi do sada za grashopers I pritom postigao 1 gol
moze li on igrati za nas ?gruezi je napisao/la:Izet hajrovic standardan svih 5 tekmi do sada za grashopers I pritom postigao 1 gol
Ista prica kao Hadzic, mora papire da sredi. A pitanje je zele li oni da igraju za reprezentaciju BIH.Gusar1995 je napisao/la:moze li on igrati za nas ?gruezi je napisao/la:Izet hajrovic standardan svih 5 tekmi do sada za grashopers I pritom postigao 1 gol
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Anel Hadžić, prvotimac Rieda: Do kraja mjeseca dobijam pasoš BiH
Tokom sedmice imat ću razgovor sa našim ambasadorom u Beču kako bismo završili poslove oko dobijanja pasoša - kaže Hadžić
Hadžić: Vijest koja ga je obradovala Hadžić: Vijest koja ga je obradovala
Fudbaleri Rieda slavili su novu pobjedu u austrijakoj ligi a razloga za dvostruko slavlje imao je potencijalni reprezentativac naše zemlje Anel Hadžić. Osim tri osvojena boda, Hadžića je obradovala i vijest koja mu je pred ovu utakmicu stigala iz naše ambasade u Beču.
- Dobio sam poziv iz naše ambasade i tokom sedmice bih se trebao sastati sa našim ambasadorom kako bismo definisali preostale poslove oko povatka našeg državljanstva i dobijanja pasoša. To je vijest koju sam dugo čekao i kojoj sam se najviše obradovao u posljednje vrijeme - izjavio je prvotimac Rieda za Avazov "Sport".
Nada se da će taj posao završiti do kraja mjeseca...
- Cijeli postupak je u toku već godinu i pol dana i kako mi je rečeno ušao je u završnu fazu pa bih naš pasoš mogao dobiti do kraja ovog mjeseca.
Međutim, ako se to i ne desi ja neću biti razočaran jer sam odluku o povratku našeg pasoša donio davno i spreman sma čekati koliko god treba. Dres naše zemlje obući ću kad tad i više nisam opterećem kad će to i gdje biti - odlučan je Hadžić.
Potvrdu tome daje i odličnim igrama u dresu svog Rieda...
- Dobro smo ušli u domaću sezonu ali i dosta dobro igrali na evropskoj sceni. Žao mi je što smo ispali od Legie, a ispadanja nas je kosštao gol koji smo primili na domaćem terenu.
Zadovoljan sam svojim igrama i do sad sam postigao tri gola, jedan ligašli i dva u Evropi tako da slobodno mogu reći da sam nastavio kontinuitet dobrih igara koje pružam u zadnje dvije - tri sezone. Imamo dobar tim i cilj nam je da ponovo izborimo igranje u nekom evropskom takmičenju - rekao je novi lider „zeleno - bijelih" iz Rieda, Anel Hadžić.
Tokom sedmice imat ću razgovor sa našim ambasadorom u Beču kako bismo završili poslove oko dobijanja pasoša - kaže Hadžić
Hadžić: Vijest koja ga je obradovala Hadžić: Vijest koja ga je obradovala
Fudbaleri Rieda slavili su novu pobjedu u austrijakoj ligi a razloga za dvostruko slavlje imao je potencijalni reprezentativac naše zemlje Anel Hadžić. Osim tri osvojena boda, Hadžića je obradovala i vijest koja mu je pred ovu utakmicu stigala iz naše ambasade u Beču.
- Dobio sam poziv iz naše ambasade i tokom sedmice bih se trebao sastati sa našim ambasadorom kako bismo definisali preostale poslove oko povatka našeg državljanstva i dobijanja pasoša. To je vijest koju sam dugo čekao i kojoj sam se najviše obradovao u posljednje vrijeme - izjavio je prvotimac Rieda za Avazov "Sport".
Nada se da će taj posao završiti do kraja mjeseca...
- Cijeli postupak je u toku već godinu i pol dana i kako mi je rečeno ušao je u završnu fazu pa bih naš pasoš mogao dobiti do kraja ovog mjeseca.
Međutim, ako se to i ne desi ja neću biti razočaran jer sam odluku o povratku našeg pasoša donio davno i spreman sma čekati koliko god treba. Dres naše zemlje obući ću kad tad i više nisam opterećem kad će to i gdje biti - odlučan je Hadžić.
Potvrdu tome daje i odličnim igrama u dresu svog Rieda...
- Dobro smo ušli u domaću sezonu ali i dosta dobro igrali na evropskoj sceni. Žao mi je što smo ispali od Legie, a ispadanja nas je kosštao gol koji smo primili na domaćem terenu.
Zadovoljan sam svojim igrama i do sad sam postigao tri gola, jedan ligašli i dva u Evropi tako da slobodno mogu reći da sam nastavio kontinuitet dobrih igara koje pružam u zadnje dvije - tri sezone. Imamo dobar tim i cilj nam je da ponovo izborimo igranje u nekom evropskom takmičenju - rekao je novi lider „zeleno - bijelih" iz Rieda, Anel Hadžić.
- el-fighter
- Kontakt:
Stvarno dobra vijest. Nadam se da ce se ovo zavrsiti do kraja mjeseca i da cemo u kvalifikacijama moci racunati na Hadzica.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sa Izetom bi dobili i njegovog brata Seada. Jer je ovaj drugi rekao da nece igrati za BiH jer su mu brata jednom zafrkali u reprezentaciji.Elegant je napisao/la:Ista prica kao Hadzic, mora papire da sredi. A pitanje je zele li oni da igraju za reprezentaciju BIH.Gusar1995 je napisao/la:moze li on igrati za nas ?gruezi je napisao/la:Izet hajrovic standardan svih 5 tekmi do sada za grashopers I pritom postigao 1 gol
Celik!3,2,2.
Mario vrancic u 2 tekme 2 gola I asistencija ... 23 godine igra 8cu a tu osim seje nemamo nikoga jedino kolasinac ali on je jos mlad... Marija treba odmah zvati , da nebude kao I sa kurticem
pa u ovom trenutku je pitanje ko je veci dobitak , izet ili sead . razlika je dvije godine i bice sve "manja", a izet je standardan prvotimac pristojnog svicarskog prvoligasa, dok je sead, bar se cini, jako daleko od prvog tima ili neke ozbiljnije ekipe.arsenal je ove sezone prvom timu prikljucio 7 juniora od kojih su 4 odbrambeni.AllGunsBlazing je napisao/la: Ista prica kao Hadzic, mora papire da sredi. A pitanje je zele li oni da igraju za reprezentaciju BIH.
Sa Izetom bi dobili i njegovog brata Seada. Jer je ovaj drugi rekao da nece igrati za BiH jer su mu brata jednom zafrkali u reprezentaciji.
Sent from my Commodore 64
jos jedan ofanzivni fezni, bar po formaciji koju igra paderborn.gruezi je napisao/la:Mario vrancic u 2 tekme 2 gola I asistencija ... 23 godine igra 8cu a tu osim seje nemamo nikoga jedino kolasinac ali on je jos mlad... Marija treba odmah zvati , da nebude kao I sa kurticem
Ne nihco on je klasicna 8ca prosle godine je za drugi tim burusije to igrao a nerijetko I zadnjeg veznog...
Gledam onog Maria Gavranovića,dade dva gola Hrvatima,ne slavi,obori glavu,gotov zaplakao,a iz BiH.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ma ko ga je.be.LBJ MVP je napisao/la:Gledam onog Maria Gavranovića,dade dva gola Hrvatima,ne slavi,obori glavu,gotov zaplakao,a iz BiH.
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Ma ko ga je.be.LBJ MVP je napisao/la:Gledam onog Maria Gavranovića,dade dva gola Hrvatima,ne slavi,obori glavu,gotov zaplakao,a iz BiH.

Upravo tako jarane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
super ovo za HAdžića,nadam se da će debitovat protiv LIhtensštajna makar da bude na okupljanju,sigurno da jedan mlad igrač koji igra u kontinuitetu utakmice ne moze ,a da ne bude dobar makar na toj našoj poziciji DM-a jer Zahirović je solidan ali nikako zadovoljavajuci sigurno da se tu moze jos bolje odigrati,a HAdzic je klasicni DM..
Haris Seferovic
Ne znam da li iko prati pripreme Fiorentine, momak je najbolji strijelac njihov trenutno. Zna li se dokle je stigla situacija s njim, trebali bi to nasi kaparisati pod hitno... Nek se ugledaju na kosarkaski savez koji se bori za svakog igraca!!!
SI AMO CONte!!!
Re: Haris Seferovic
"Ja necu nikome sredjivat papire", Safet "Mourinho" Susic. Znaci dok ostali savezi mole igrace da igraju za njih, mi ocekujemo da neko moli nas da zaigra.Mitar je napisao/la:Ne znam da li iko prati pripreme Fiorentine, momak je najbolji strijelac njihov trenutno. Zna li se dokle je stigla situacija s njim, trebali bi to nasi kaparisati pod hitno... Nek se ugledaju na kosarkaski savez koji se bori za svakog igraca!!!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
ja mislim da treba podici frku oko seferovica, susic radi samo stvari na koje je prinudjen, na ovaj ili onaj nacoin. ovaj mali, cini mi se, ima bih pasos, treba pokrenuti promjenu sportskog drzavljanstva. sto prije to pokrenuti.
-
- Kontakt:
Re: Haris Seferovic
Hebo majku ako sam ja vidio zatupljenije osobe od tebe . Pa logično da mu Sušić neće ganjati papire po ambasadama i ostalim zajebancijama . Za to su zadužene neke druge osobe u savezu ali i sami igrači . Pa Mujdža je par puta morao iz Zagreba u Doboj pa nazad i opet tako , a usput je vodio svoju kevu samo da sredi papire .Cartman je napisao/la:"Ja necu nikome sredjivat papire", Safet "Mourinho" Susic. Znaci dok ostali savezi mole igrace da igraju za njih, mi ocekujemo da neko moli nas da zaigra.Mitar je napisao/la:Ne znam da li iko prati pripreme Fiorentine, momak je najbolji strijelac njihov trenutno. Zna li se dokle je stigla situacija s njim, trebali bi to nasi kaparisati pod hitno... Nek se ugledaju na kosarkaski savez koji se bori za svakog igraca!!!