Ja to nisam napisao. Niti mogu reci da bi Barcelona samo tako uzela EPL. Ili bilo koja druga spanjolska momcad. Budimo realni, Barcelona je izbacila City-a, Atletico Chelsea, to valjda nesto govori.Belmin6 je napisao/la:Eto on nije za ozbiljno, a onaj frajer piše da je ovakva Barca za klasu jaca od svih ekipa iz EPL-a.
Lige petice
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Lige petice
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ove godine su Real i Atletico najjace ekipe, sto pokazuje i njihov uspjeh. Gurati Barcu tu je smijesno.
@lillard Jest. Samo je ta ista Barca u dvije utakmice protiv Bayerna primila vise golova nego Arsenal u 4. To valjda nesto govori? I naravno, ako izuzmemo cinjenicu da je Arsenal dao 4 gola vise.
@lillard Jest. Samo je ta ista Barca u dvije utakmice protiv Bayerna primila vise golova nego Arsenal u 4. To valjda nesto govori? I naravno, ako izuzmemo cinjenicu da je Arsenal dao 4 gola vise.
Celik!3,2,2.
kakvi giganti ovdje zalaze
'ladno stavljaju u istu recenicu Barcu sa Arsenalom
prođe decenija, ovi ne mogu ni onaj miki maus kup osvojiti

'ladno stavljaju u istu recenicu Barcu sa Arsenalom

AllGunsBlazing je napisao/la:Kakvu glupost? Arsenal nije slabija ekipa od Barce. Sta sad trebam reci? Jest, da bi vi bili zadovoljni?

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Barca je parirala tim ekipama cijele sezone.S Atleticom igrala uglavnom ravnopravne tekme,s Realom također što se ne može reći za Chelsea i Bayern.3 najbolje ekipe u Evropi su španske 4. i 5. su njemačke,a sad gdje Englezi dođu niko ne zna...AllGunsBlazing je napisao/la:Ove godine su Real i Atletico najjace ekipe, sto pokazuje i njihov uspjeh. Gurati Barcu tu je smijesno.
@lillard Jest. Samo je ta ista Barca u dvije utakmice protiv Bayerna primila isto golova kao Arsenal u 4. To valjda nesto govori? I naravno, ako izuzmemo cinjenicu da je Arsenal dao 4 gola vise.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vodeci se tom logikom onda da kazemo da je Bayern primio od ovog Reala 5 komada a Barcelona tom Realu zabila 6 komada u 2 utakmiceAllGunsBlazing je napisao/la:Ove godine su Real i Atletico najjace ekipe, sto pokazuje i njihov uspjeh. Gurati Barcu tu je smijesno.

Real , Atletico i Barcelona su u 5 deka , to govore i njihovi medjusobni dueli , dakle ni jedna ekipa nije pokazala dominaciju nad drugom u ovoj sezoni.
Porediti Arsenal sa bilo kojom od ovih ekipa je smijesno.Oni su rang Bilbao-a.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- AllGunsBlazing
- Kontakt:

Celik!3,2,2.
Ovaj vas navede barcu za klasu jacu od Chelsea. Pa eto i taj Chelsea je dobio Citya 2 puta ove sezone. I to kad su bili u onoj najboljoj formi realno. Atletiko jeste izbacio te zasluzeno prosao Chelsea al kakve to veze ima sa Barcom? I njih su izbacili te jos mozes dodati timu Chelsea Matica, jedini koji valja u vezi igrac ove sezone.Lillard je napisao/la:Ja to nisam napisao. Niti mogu reci da bi Barcelona samo tako uzela EPL. Ili bilo koja druga spanjolska momcad. Budimo realni, Barcelona je izbacila City-a, Atletico Chelsea, to valjda nesto govori.Belmin6 je napisao/la:Eto on nije za ozbiljno, a onaj frajer piše da je ovakva Barca za klasu jaca od svih ekipa iz EPL-a.
Pa nije jaci od ove 3 ekipe al ga i ti volis zassrati. Cuj rang Bilbaoa. Aj sad prica kako je Bilbao srusio United.
AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
Pricamo o jacini, jedan spominje decenije. Drugi spominje nekakve medjusobne susrete, treci ovo, cetvrti ono, ali svima im je Barca treci najjaci klub
![]()
![]()
Jest, ali malo sutra. U Spaniji da u Evropi ne. Reci da je jaca od Bayerna, a prosle godine 7 komada primila je smijesno, to isto da slijedece godine neko kaze da je Bayern jaci od Reala, a ovi ih pregazili.

Kakav si ti mentol.
Kako je onda Arsenal rang Barcelone kad ih ta ista Barca nagazi vise puta u par godina.Kako je taj isti City rang Barce kad ih Barca nagazi 2 puta ove godine ?
De se odluci sta branis , koju vrstu argumenata koristis, ovako su totalno neadekvatan jer tvoji postovi sadrze vise fantastike nego li filmovi.
Bilbao je bolji od Arsenala.Njima antitalenti Walnutt i Giroud igraju u prvih 11 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ja ovo namjerno pisem iskljucivo radi ovih padobranaca.Pa on pokusava pokrenuti tezu o super snazi EPL-a , o moci Arsenala i CItya.Naredni njegov post ce biti prica o snazi EPL- buranije i tako u krug.geoxx je napisao/la:Pa nije jaci od ove 3 ekipe al ga i ti volis zassrati. Cuj rang Bilbaoa. Aj sad prica kako je Bilbao srusio United.
Dakle kada on moze napisati da je Arsenal rang Barcelone , ne vidim razlog zasto neko ne bi napisao da je Bilbao jaci od Arsenala.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Najsmijesnija prica prije par godina. Pa prije par godina je Arsenal imao ekipu koja je sa 10 igraca dominirala u finalu protiv Barce, ali sad nema. Prije par godina je bilo ovako, a sad nije. Sad je realnost drugacija.
Celik!3,2,2.
Aha, prosle godine je Bayern nasamarao Barcu , ove godine Real nasamarao Bayern a Barca dobila Real 2 puta.Eh , sada ti nama objasni prema kojim parametrima je Arsenal ekipa u rangu Barcelone, koga su oni nasamarali ili dobili ?AllGunsBlazing je napisao/la:Najsmijesnija prica prije par godina. Pa prije par godina je Arsenal imao ekipu koja je sa 10 igraca dominirala u finalu protiv Barce, ali sad nema. Prije par godina je bilo ovako, a sad nije. Sad je realnost drugacija.

Nije te stid pisati o snazi Arsenala kojeg su redom ispisali Liverpool,Everton,Chelsea,City.

Zadnja izmjena: Johny, dana/u 02 maj 2014, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ovaj Johny ispada najsmiješniji.
Real i Atletiko su nekako najbolji ove godine, ali on pokušava tu ugurati Barcelonu, a realno su nivo ispod ove dvojke, a i drugih ekipa.
Real i Atletiko su nekako najbolji ove godine, ali on pokušava tu ugurati Barcelonu, a realno su nivo ispod ove dvojke, a i drugih ekipa.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
To je to. I ne vidim da iko spori da su Real i Atletiko najjaci, ali Barca nije.Belmin6 je napisao/la:Pa ovaj Johny ispada najsmiješniji.
Celik!3,2,2.
De nam objasni po cemu je Barcelona nivo ispod Athletica i Reala ?Belmin6 je napisao/la:Pa ovaj Johny ispada najsmiješniji.
Barca je ove godine odigrala 3 utakmice sa Realom , 2 dobila , jednu izgubila.
Odigrali su 6 utakmica sa Athleticom , 5 je bilo nerjeseno , 1 izgubili.
Barcelona kasni 1 bod za Realom u La Ligi, ispali su u LP od Athletica sa 1 golom razlike , dakle ako je to nizi rang onda je Arsenal klub koji bi pripadao 6 rangu.
Koji su mentoli ovi sto navijaju za engleske timove, pa to je cudo jedno
Arsenal ranga Barcelone, a taj Arsenal ne zna sta je 1/4 finala LP vec godinama

Arsenal ranga Barcelone, a taj Arsenal ne zna sta je 1/4 finala LP vec godinama

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pa niko nije rekao da je Barcelona najjaca ekipa ali da je tik uz ove 2 ekipe definitivnoAllGunsBlazing je napisao/la:To je to. I ne vidim da iko spori da su Real i Atletiko najjaci, ali Barca nije.Belmin6 je napisao/la:Pa ovaj Johny ispada najsmiješniji.

Top 5 ekipa u Evropi u ovom trenutku su 3 Spanske ekipe i 2 Njemacke ekipe.
-
- Kontakt:
Barcelona u njenom primeu je trebala pomoc sudaca (kao i svaki drugi jaci mec) i najsmijesniji crveni karton u historiji igre tako da imaju igraca vise cijelo poluvrijeme na svom terenu kako bi izbacili Arsenal, i smijesno je reci da bi ovaj danasnji cirkus od Barcelone kojima je jedini uspjeh to sto su na sudijske lopovluke i poklonjene penale kako to samo oni i znaju pobjedili Real Madrid da su oni eto bolji od Arsenala kad je kompletan
Sada spanci imaju onaj jedan mali argument a to je ovaj koeficijent koji su svih ovih godina toliko osporavali kad su Englezi bili godinama dominantni u istom a i to bez ikakvih uspjeha u EL samo znaci LP, sada je taj keoficijent postao njihov argument i bitan faktor sjecam se dobro rasprava ovde od ovih istih likova kad sam ja uzimao koeficijent kao argument nisu ga priznavali ko nesto relevantno ocigledno jer su i uprkos tome tvrdili da je spanska bolja
danas im je izgleda koefcijent postao jedino mjerilo
Al volim kad ih ovako uhvatim kako pojedu ono sto su ne tako davno dobro izasrali
Ali cak i kad uzmes sve ove nebuloze o jacini i gluposti pa taman da je svaki spanski iz top4 jaci od engleskog opet je Engleska liga bolja i jaca jer ne cine ligu 3 ekipe na vasu zalost

Sada spanci imaju onaj jedan mali argument a to je ovaj koeficijent koji su svih ovih godina toliko osporavali kad su Englezi bili godinama dominantni u istom a i to bez ikakvih uspjeha u EL samo znaci LP, sada je taj keoficijent postao njihov argument i bitan faktor sjecam se dobro rasprava ovde od ovih istih likova kad sam ja uzimao koeficijent kao argument nisu ga priznavali ko nesto relevantno ocigledno jer su i uprkos tome tvrdili da je spanska bolja

Al volim kad ih ovako uhvatim kako pojedu ono sto su ne tako davno dobro izasrali

Ali cak i kad uzmes sve ove nebuloze o jacini i gluposti pa taman da je svaki spanski iz top4 jaci od engleskog opet je Engleska liga bolja i jaca jer ne cine ligu 3 ekipe na vasu zalost

Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 02 maj 2014, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.