rizik je da ubacis igraca sa povredom ili igraca koji dobija malo prostora za igru kazem moje misljenje je da treba igrati stilicdon_burza je napisao/la:nije ovo turnir za dan skole nemozes cojka odma u vatru
slazem se da je stila trebo dobiti priliku u svakoj prijateljskoj utakmici a ovako ga ubaciti je rizik veliki
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
U vaznoj utakmici da igra on?
Ja kazem prvi ja bi volio da stila igra u svakoj prijateljskoj utakmici o tome sam davno pisao na ovom forumu
Ja kazem prvi ja bi volio da stila igra u svakoj prijateljskoj utakmici o tome sam davno pisao na ovom forumu
Thomas Müller - Fußballgott
-
- Kontakt:
kako god njemu se nije pruzila prilika i prvi bi stao u njegovu odbranu kad se ne bi odazvao na poziv papetadon_burza je napisao/la:U vaznoj utakmici da igra on?

kinder_jaje je napisao/la:kako god njemu se nije pruzila prilika i prvi bi stao u njegovu odbranu kad se ne bi odazvao na poziv papetadon_burza je napisao/la:U vaznoj utakmici da igra on?
ma naravno i ja
kad god sam gledo prijateljsku nado sam se oko sezdesetog minuta da udje al nikad
Thomas Müller - Fußballgott
- Megamon
- Kontakt:
Nama je svaka utakmica najvaznija.Tu recenicu evo slusamo 7-8 godina.Znaci iz utakmice u utakmicu pricamo jedno te isto.Dobro,malo je sa tim splasnulo dolaskom Papeta.Nema vise onih hebavanja majki pred utakmicu a poslije utakmice vracamo se sa petardama
.
Mislim da ne treba previse kukati ni ako izgubimo,bod je odlican a eventualna tri boda znacila bi siguran baraz.U ovoj situaciji Sejo ce mnogo nedostajati al' igrac odluke bi mog'o biti Pjanke i Dzeko.Cak sam siguran da ce Dzeko da izdominira cigane.Vidjeli smo u zadnjih par utakmica kako je samo dijamant ojacao.Jos im nema Chivu
S Papetom u Poljsku

Mislim da ne treba previse kukati ni ako izgubimo,bod je odlican a eventualna tri boda znacila bi siguran baraz.U ovoj situaciji Sejo ce mnogo nedostajati al' igrac odluke bi mog'o biti Pjanke i Dzeko.Cak sam siguran da ce Dzeko da izdominira cigane.Vidjeli smo u zadnjih par utakmica kako je samo dijamant ojacao.Jos im nema Chivu

S Papetom u Poljsku

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Osim sa Spanijom,koja je to jos utakmica gdje smo primili petardu ??Megamon je napisao/la:Nama je svaka utakmica najvaznija.Tu recenicu evo slusamo 7-8 godina.Znaci iz utakmice u utakmicu pricamo jedno te isto.Dobro,malo je sa tim splasnulo dolaskom Papeta.Nema vise onih hebavanja majki pred utakmicu a poslije utakmice vracamo se sa petardama.
Mislim da ne treba previse kukati ni ako izgubimo,bod je odlican a eventualna tri boda znacila bi siguran baraz.U ovoj situaciji Sejo ce mnogo nedostajati al' igrac odluke bi mog'o biti Pjanke i Dzeko.Cak sam siguran da ce Dzeko da izdominira cigane.Vidjeli smo u zadnjih par utakmica kako je samo dijamant ojacao.Jos im nema Chivu![]()
S Papetom u Poljsku
Ne bih da se prepirem,ali budi malo realan

Makar smo na tom mecu napadali,imali sanse i dali dva gola,dok u mecu sa Francuskom nismo nista pokazali,iako smo najavljivali potop Francuske,koja je u tom trenutku bila u fazi raspada radi dogadjanja na SP,koje Bjelorusija uzima,a mi ni sanse da napravimo kako treba..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja raje jest navalila na tog Stilica.Isti tip ko Ibricic i Misske.Po meni nepotreban igrac.Bolje da zovemo neko brzo krilo,npr sto se MAletic zvao.Dosta je bilo vise dizelasa.Stila nije vise prvotimac ni u svojoj ekipi...
"harry-90" daj ba gluposti pises.Sta ja imam od napada na Spaniju kad smo 5taka primili.To i jest do taktike takticaru.Da smo onako napali Francuze mogli smo isto primiti petardu,a eto i napraviti koji napad..
Pogledaj poslije teleci pogledu koga je sve raspadnuta Francuska dobila
"harry-90" daj ba gluposti pises.Sta ja imam od napada na Spaniju kad smo 5taka primili.To i jest do taktike takticaru.Da smo onako napali Francuze mogli smo isto primiti petardu,a eto i napraviti koji napad..
Pogledaj poslije teleci pogledu koga je sve raspadnuta Francuska dobila
Zadnja izmjena: delija, dana/u 28 maj 2011, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
- Megamon
- Kontakt:
Ma moj harry sto bi se ja prepirao sa tobom il obrnuto ?harry_90 je napisao/la:Osim sa Spanijom,koja je to jos utakmica gdje smo primili petardu ??Megamon je napisao/la:Nama je svaka utakmica najvaznija.Tu recenicu evo slusamo 7-8 godina.Znaci iz utakmice u utakmicu pricamo jedno te isto.Dobro,malo je sa tim splasnulo dolaskom Papeta.Nema vise onih hebavanja majki pred utakmicu a poslije utakmice vracamo se sa petardama.
Mislim da ne treba previse kukati ni ako izgubimo,bod je odlican a eventualna tri boda znacila bi siguran baraz.U ovoj situaciji Sejo ce mnogo nedostajati al' igrac odluke bi mog'o biti Pjanke i Dzeko.Cak sam siguran da ce Dzeko da izdominira cigane.Vidjeli smo u zadnjih par utakmica kako je samo dijamant ojacao.Jos im nema Chivu![]()
S Papetom u Poljsku
Ne bih da se prepirem,ali budi malo realan![]()
Makar smo na tom mecu napadali,imali sanse i dali dva gola,dok u mecu sa Francuskom nismo nista pokazali,iako smo najavljivali potop Francuske,koja je u tom trenutku bila u fazi raspada radi dogadjanja na SP,koje Bjelorusija uzima,a mi ni sanse da napravimo kako treba..

I sam znas da ne ide.

Takodjer znam i da si fan Cire i da ces tesko promjeniti svoje misljenje.Hebavanje majki bilo je redom Turcima,Spancima,Portugalcima.A p3der donese samo jedan bod od mogucih 18.Jos klepi lovu,mikado cokolade i pravac Kina,a satro bosanac.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne može kod nas bez problema. Al' ako se iko treb'o navići na to, onda smo to mi. Povreda Salihovića je nešto što nam baš nije bilo potrebno, al' s obzirom da smo i u prethodnim utakmicama igrali bez njega, te da smo dobro stojali na terenu, onda se može reći da je i prije pronađena njegova zamjena (nebitno da l' se radilo o poziciji lijevog bočnog ili zadnjeg veznog (prijateljska protiv Njemačke)).
No, ovo sa Misimovićem ne izgleda dobro. Taman igra i u klubu, a onda se desi povredica pred jednu od najvažnijih utakmica u ovom ciklusu (pobjedom bismo izbacili Rumune iz svih mogućih kombinacija, a sebe bismo promovisali u još ozbiljnijeg pretendenta na 2. mjesto).
Što se tiče postave, odbrana bi trebala biti u istom sastavu kao i u prvom meču. Dakle, Mujdža - Spaha - Mravac i Lulić (dobitna kombinacija, te nema smisla mijenjati istu. Naravno, ukoliko se ne desi neka nepredviđena povreda u sljedećih nekoliko dana). Naravno, na gol ide Hasagić (iako sam mišljenja da je Beg mnogo kvalitetniji golman, Kenan je prvi izbor, posebno sada kada Asmira nema u protokolu za ovaj meč).
U slučaju neigranja Misimovića bismo baš bili na gubitku. Ibričić i Štilić sigurno nisu dostojne zamjene za Zvjezdana, a recimo da bi baš tada dobro došao Salihović (no, povreda ga je udaljila). U svakom slučaju, ni tu ne bih ništa mijenjao, dakle: Rahimić, Medunjanin, Pjanić i Misimović (za nadati se da će biti spreman).
Gore bih igrao sa Ibiševićem i Džekom, jer oni su ipak naše najjače oružje. Džeki je mnogo lakše kada je tu neko ko će odvlačiti pažnju odbrani (sigurno je to Vedad), a s obzirom na Vedadove mogućnosti kada su defanziva i presing u pitanju, onda je jasno zašto bih njemu dao prednost u odnosu na bilo kojeg drugog igrača. Rumuni ne bi mogli biti opušteni, te lagano organizovati napade iz posljednje linije i vremenom bi bili prinuđeni na duge lopte (Mravac i Spaha su to odlično rješavali u 1. susretu, pa ne znam zašto i sada to ne bi bio slučaj).
Dakle, nema potrebe išta mijenjati, svi znamo da se pobjednički tim ne mijenja.
Dakako, očekujem pobjedu naših momaka; ne želim ni razmišljati o eventualnom porazu i iščekivanju rezultata koji bi nam "tamo nekad" otvorili vrata baraža.
No, ovo sa Misimovićem ne izgleda dobro. Taman igra i u klubu, a onda se desi povredica pred jednu od najvažnijih utakmica u ovom ciklusu (pobjedom bismo izbacili Rumune iz svih mogućih kombinacija, a sebe bismo promovisali u još ozbiljnijeg pretendenta na 2. mjesto).
Što se tiče postave, odbrana bi trebala biti u istom sastavu kao i u prvom meču. Dakle, Mujdža - Spaha - Mravac i Lulić (dobitna kombinacija, te nema smisla mijenjati istu. Naravno, ukoliko se ne desi neka nepredviđena povreda u sljedećih nekoliko dana). Naravno, na gol ide Hasagić (iako sam mišljenja da je Beg mnogo kvalitetniji golman, Kenan je prvi izbor, posebno sada kada Asmira nema u protokolu za ovaj meč).
U slučaju neigranja Misimovića bismo baš bili na gubitku. Ibričić i Štilić sigurno nisu dostojne zamjene za Zvjezdana, a recimo da bi baš tada dobro došao Salihović (no, povreda ga je udaljila). U svakom slučaju, ni tu ne bih ništa mijenjao, dakle: Rahimić, Medunjanin, Pjanić i Misimović (za nadati se da će biti spreman).
Gore bih igrao sa Ibiševićem i Džekom, jer oni su ipak naše najjače oružje. Džeki je mnogo lakše kada je tu neko ko će odvlačiti pažnju odbrani (sigurno je to Vedad), a s obzirom na Vedadove mogućnosti kada su defanziva i presing u pitanju, onda je jasno zašto bih njemu dao prednost u odnosu na bilo kojeg drugog igrača. Rumuni ne bi mogli biti opušteni, te lagano organizovati napade iz posljednje linije i vremenom bi bili prinuđeni na duge lopte (Mravac i Spaha su to odlično rješavali u 1. susretu, pa ne znam zašto i sada to ne bi bio slučaj).
Dakle, nema potrebe išta mijenjati, svi znamo da se pobjednički tim ne mijenja.
Dakako, očekujem pobjedu naših momaka; ne želim ni razmišljati o eventualnom porazu i iščekivanju rezultata koji bi nam "tamo nekad" otvorili vrata baraža.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
6 dana
Lajk ko ne može čekati .....
Lajk ko ne može čekati .....

Bojim se ove utakmice, iz prostog razloga što sam uvjeren da možemo pobijediti. Obično biva da gubimo kada sam ja uvjeren u pobjedu, ili obratno.
Rumunima je ovo puno bitnija utkamica nego nama, možda nam je to šansa. U Bukureštu moramo bar bod osvojiti, ali bit ću i tada razočaran.
Samo se plašim da povrede ne zaobiđu našu reprezentaciju u narednih pet-šest dana. Osim Misketa i Salihovića, začas se može dogoditi da se povrijedi bilo ko drugi, a za neke, svi to znamo, nemamo baš alternative.
Rumunima je ovo puno bitnija utkamica nego nama, možda nam je to šansa. U Bukureštu moramo bar bod osvojiti, ali bit ću i tada razočaran.
Samo se plašim da povrede ne zaobiđu našu reprezentaciju u narednih pet-šest dana. Osim Misketa i Salihovića, začas se može dogoditi da se povrijedi bilo ko drugi, a za neke, svi to znamo, nemamo baš alternative.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
sta je ovo, sad procita nece salihovic igrati ?
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Dobro jutro.ĆeMa je napisao/la:sta je ovo, sad procita nece salihovic igrati ?

Čelik Zenica 1945
dobro jutro i tebiNimla_RZ je napisao/la:Dobro jutro.ĆeMa je napisao/la:sta je ovo, sad procita nece salihovic igrati ?Istina je, ne igra radi povrede, čak i protiv Albanije ja mislim.

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Jel ovo nisu sapunaru i rat na spisku il je greska neka??? 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Goalgetter
- Kontakt:
Jesu na spisku, samo sto ce se kasnije prikljuciti reprezentaciji .__EmIr__ je napisao/la:Jel ovo nisu sapunaru i rat na spisku il je greska neka???

Boga mi buraz procitao sad upravo spisak i nisu na spisku od 21 igraca. Cak 17 iz domace lige a od "stranaca" samo tamas, mutu , marica i stancu.
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
Argentina, Hrvatska...harry_90 je napisao/la:
Osim sa Spanijom,koja je to jos utakmica gdje smo primili petardu ??
ovo sa hr nije bilo 5-0 ali opet primili smo pet komada
- miralem444
- Kontakt:
dobro i sa spanijom je bilo 5-2..Alucard je napisao/la:Argentina, Hrvatska...harry_90 je napisao/la:
Osim sa Spanijom,koja je to jos utakmica gdje smo primili petardu ??
ovo sa hr nije bilo 5-0 ali opet primili smo pet komada

>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Goalgetter
- Kontakt:

Pocetak u 20:00 h
Bosna i Hercegovina:
Kenan Hasagić (Istanbul BB), Ibrahim Šehić (Zeljeznicar), Asmir Avdukić (Borac), Emir Spahić (Montpellier), Adnan Mravac (Westerlo), Boris Pandža (Mechelen), Senad Lulić (Lazio), Mensur Mujdža (Freiburg), Ognjen Vranješ (Krasnodar), Darko Maletić (Borac), Muhamed Subašić (Olimpik), Muhamed Bešić (Hamburger SV), Senijad Ibričić (Lokomotiva Moskva), Semir Štilić (Lech Posen), Miralem Pjanić (Lyon), Zvjezdan Misimović (Dinamo Moskva), Elvir Rahimić (CSKA), Haris Medunjanin (Macabi Tel Aviv), Vedad Ibišević (Hoffenheim), Edin Džeko (Manchester City), Sejad Salihović (Hoffenheim), Zlatan Muslimović (PAOK)
Trener: Safet Susic

Rumunija:
Costel Pantilimon (Poli Timisoara), Silviu Lung (Craiova), Cornel Rapa (Otelul Galati), Gabriel Tamas (West Bromwich Albion), Paul Papp (FC Vaslui), Liviu Antal, Gabriel Giurgiu (Otelul Galati), Gabriel Muresan (CFR Cluj), Dan Alexa, Alexandru Bourceanu (Poli Timisoara), Lucian Sanmartean (FC Vaslui), Bogdan Stancu (Galatasaray), Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (Stuttgart), Ciprian Tatarusanu, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici, Cristian Tanase, Romeo Surdu (Steaua), Gabriel Torje, Marius Alexe (Dinamo). Christian Sapunaru (FC Porto), Razvan Rat (Shakhtar)
Trener: Razvan Lucescu

Stadion
Valentin Stanescu Stadium
Kapacitet: 19.100

Kladionica - Kvote
Rumunija 2.40
Nerijeseno 3.20
Bosna i Hercegovina 2.85

1 VS 1

Edin Dzeko (Manchester City) vs Adrian Mutu (ACF Fiorentina)

Emir Spahic (Montpellier) vs Christian Sapunaru (FC Porto)

Vedad Ibisevic (TSG Hoffenheim) vs Ciprian Marica (Vfb Stuttgart)
Zadnja utakmica :
Bosna i Hercegovina - Rumunija 2:1 (0:1)
Bilino Polje, Zenica
(Ibisevic, Dzeko - Marica)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.