Samo ne znam kako će se vaši nositi danas, s obzirom na iskustvo, a i igranje na Bilnom. Sretno u svakom slučaju

Moderator/ica: GracanicaAA
Ma jašta nego možete igrat sa njima, tog Čelika je Vitez isprekako toliko da su se udarali nogom u guzicu kad su izvukli bod u zadnjoj minuti. Možete igrati sa njima, pa možda i proći dalje al' mislim da bi nakon tog uslijedio vaš pad u prvenstvu..NkBratstvoGracanica je napisao/la:Mi nemamo što izgubiti, dok je Kup Čeliku jedina prilika za Evropu. Mada i mi želimo to četvrtfinale. Ajde momci idemo izvući remi, a onda u Gr. pokušati i dobiti ih. Sretno
TzBulevar87 je napisao/la:Ma jašta nego možete igrat sa njima, tog Čelika je Vitez isprekako toliko da su se udarali nogom u guzicu kad su izvukli bod u zadnjoj minuti. Možete igrati sa njima, pa možda i proći dalje al' mislim da bi nakon tog uslijedio vaš pad u prvenstvu..NkBratstvoGracanica je napisao/la:Mi nemamo što izgubiti, dok je Kup Čeliku jedina prilika za Evropu. Mada i mi želimo to četvrtfinale. Ajde momci idemo izvući remi, a onda u Gr. pokušati i dobiti ih. Sretno
Sportski pozdrav!
Zašto sramota?cesc4 je napisao/la:Ajde momci nema veze naucili smo igrati sa igracem manje .... Jos nam isti sudac delegiran koji nam je u proslom kolu sudio protiv GOSK-a ... Sramota.....
Ma kaze sramota zbog njegovog sudenja u subotu u Gracanici ...gledo siCasp3r je napisao/la:Zašto sramota?cesc4 je napisao/la:Ajde momci nema veze naucili smo igrati sa igracem manje .... Jos nam isti sudac delegiran koji nam je u proslom kolu sudio protiv GOSK-a ... Sramota.....
Ma sramota druze isti covjek nam sudi 2 tekme za redom ja ne znam da se to ikad desilo nekom... A jos si vidio kako fino sudi.... Crveni karton cist ko suza Zuka nas "ukopo" kako rekose ovi sa ss.ba .... Da se igralo 11 vs 11 mozda bi sve bilo drugacije ali ipak Celik je jaka ekipa a pogotovo zato sto su imali igraca manje...Casp3r je napisao/la:Zašto sramota?cesc4 je napisao/la:Ajde momci nema veze naucili smo igrati sa igracem manje .... Jos nam isti sudac delegiran koji nam je u proslom kolu sudio protiv GOSK-a ... Sramota.....
Haha pa tebi forum stvarno dosadio....**** je napisao/la:Šteta za glupost Zukića,,,bilo bi 3:0...ovako uvališe i četvrti a nije im trebalo....a sad ako Banovići ne dobiju 2 razlike...odjavljujem se sa ovog cijenjenog foruma,,,,![]()
![]()
![]()
...
Oba crvena koja je dosudio u zadnje dvije utakmice su potpuno opravdana, nije sudac kriv nego Šuša i Arap. A ligaška utakmica i ova kup utakmica su organizovane od strane dva saveza, tako da nema prepreke da ti isti sudija bude dva puta za redom.cesc4 je napisao/la:Ma sramota druze isti covjek nam sudi 2 tekme za redom ja ne znam da se to ikad desilo nekom... A jos si vidio kako fino sudi.... Crveni karton cist ko suza Zuka nas "ukopo" kako rekose ovi sa ss.ba .... Da se igralo 11 vs 11 mozda bi sve bilo drugacije ali ipak Celik je jaka ekipa a pogotovo zato sto su imali igraca manje...Casp3r je napisao/la:Zašto sramota?cesc4 je napisao/la:Ajde momci nema veze naucili smo igrati sa igracem manje .... Jos nam isti sudac delegiran koji nam je u proslom kolu sudio protiv GOSK-a ... Sramota.....
A opet i drago mi je jer ovo se trebalo izgubit i ispast iz kupa da se okrenemo prvenstvu jer nemamo mi tu sirinu da igramo srijeda subota.... samo se nadam da ce denis bit pametan pa dat sansu mladim igracima u revansu ...
Pa jesi navalio da se odjavis**** je napisao/la:Šteta za glupost Zukića,,,bilo bi 3:0...ovako uvališe i četvrti a nije im trebalo....a sad ako Banovići ne dobiju 2 razlike...odjavljujem se sa ovog cijenjenog foruma,,,,![]()
![]()
![]()
...
Ama u redu je ba halooo crveni opravdani ...vec onaj penal u gracanici sa goskom(nakon toga uvuko je nervozu i u igrace i u publiku )nemoj reci da ga nisi vidio ...imas vlastiti snimak provjeriCasp3r je napisao/la:
Oba crvena koja je dosudio u zadnje dvije utakmice su potpuno opravdana, nije sudac kriv nego Šuša i Arap. A ligaška utakmica i ova kup utakmica su organizovane od strane dva saveza, tako da nema prepreke da ti isti sudija bude dva puta za redom.
Nemoj molim teeeee**** je napisao/la:ma izdržat ću nekako do subote,,,a onda biće .....a sad adio...a sad adioo....pa Bratstvo igralo sa dva igrača manje,,,igro onaj teletabis Hafizović,,,,nije veća neznalica dovedena sa strane u posljednjih 50 godina..![]()
![]()
mali nema pojma...ima dvije lijeve noge,,,
ALBOX je napisao/la:onaj penal u gracanici sa goskom(nakon toga uvuko je nervozu i u igrace i u publiku )nemoj reci da ga nisi vidio ...imas vlastiti snimak provjeri... sjeckanje igre , davanje zutih mimo svake pameti..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.