Sine jesi normalan hehehehe cuj JUVE se raspada, a drugo "što su vas napustili najboli igrači" - najbolji igraci su ostali a to su DEL PIERO TREZEGUET BUFFON NEDVED CAMORANESI, a **** su napustila ovaj sveti klub.......vi nikada nece biti kao sto je Juve,liverpool9 je napisao/la:a ja se istinski radujem što vi svi vodite računa o Liverpoolu i što juve nije ni drugi nego se raspada i što su ga unakazili zasluženo izbacivanjem u seriju B i što su vas napustili najboli igrači itd .Amauri je napisao/la:Nista jos cete morati postiti i cekati za titulu........eto sad se Mancho izjednacio sa vama po titulama, sljedece godine aBd ce vas i presisati
grohotom se smijem![]()
![]()
![]()
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Nas igrac se ne opija po klubovima pa udara ljude i gazi djecu autom........eto ko je vama kapiten.........Steven Gerrard - igracina, al' van igralista je NULA od covjekaGerrard je napisao/la:Sreca je nasa samo sto ne stimamo utakmice , pa nas za razliku od Juventusa nikada nece izbaciti u drugu ligu i ukaljati nam obraz klubaAmauri je napisao/la:Nista jos cete morati postiti i cekati za titulu........eto sad se Mancho izjednacio sa vama po titulama, sljedece godine aBd ce vas i presisati![]()
Ebo titule i sve ostalo kada se utvrdi da si stimao utakmice

Kako god okrenes, niste vise najtrofejniji klub u Engleskoj.........a mi hvala Bogu jesmo 28 titula sine 10 vise od vas malenihGerrard je napisao/la:Znam da ne mozemo nikada biti kao Juve , pa mi ne stimamo utakmice i u tome se razlikujemo
P.S. Razlikujemo se u tome da LFC svaku utakmicu ima 45 hiljada na svom stadionu , dok Juve ima duplo manju posjetu ... to su te razlike drago mi je sto si ih uocio

Ma manu drzi premiership u shaci, oni mogu sta hoce. To ti je masonski klub i oni kreiraju novi svjetski poredak. Njime vladaju amerikanci na celu sa njihovim predsjednikom (Klinton, Bush danas Obama), tako da savjetujem navijace livpoola da se ne frustriraju bespotrebno jer im je sudbina zapecacena. Tako da livpool moze biti zadovoljan ove godine jer su konacno bili drugi i nek im to bude vrhunac...A prvom mjestu nek se ne nadaju...
od toga 90 posto djeca, babe i dede ................ i svi pjevaju YOU'LL NEVER WALK ALONE kao da je to njihova himna, a tu pjesmu su prvo uzeli navijaci CELTICA ................... ako ste mislili da ste orginalni, malo ste se zeznuliGerrard je napisao/la:Znam da ne mozemo nikada biti kao Juve , pa mi ne stimamo utakmice i u tome se razlikujemo
P.S. Razlikujemo se u tome da LFC svaku utakmicu ima 45 hiljada na svom stadionu , dok Juve ima duplo manju posjetu ... to su te razlike drago mi je sto si ih uocio

- liverpool9
- Kontakt:
Ibrahimović loš igrač kao i Canavaro u najboljem svom vremenu.... a ti si ja mislim jedini lik koji kaže za Gerrarda nešto loše ali to samo govori o tebi.a koji ste vi ove godine završili kada niste zadovoljni našim drugim mjestom.O štimanju utakmica ništa nekažeš ili vam je to Morati namjestio.Amauri je napisao/la:Sine jesi normalan hehehehe cuj JUVE se raspada, a drugo "što su vas napustili najboli igrači" - najbolji igraci su ostali a to su DEL PIERO TREZEGUET BUFFON NEDVED CAMORANESI, a **** su napustila ovaj sveti klub.......vi nikada nece biti kao sto je Juve, maleni Liverpool za**** vas Hullliverpool9 je napisao/la:a ja se istinski radujem što vi svi vodite računa o Liverpoolu i što juve nije ni drugi nego se raspada i što su ga unakazili zasluženo izbacivanjem u seriju B i što su vas napustili najboli igrači itd .Amauri je napisao/la:Nista jos cete morati postiti i cekati za titulu........eto sad se Mancho izjednacio sa vama po titulama, sljedece godine aBd ce vas i presisati
grohotom se smijem![]()
![]()
![]()

Sine jesi normalan hehehehe cuj JUVE se raspada, a drugo "što su vas napustili najboli igrači" - najbolji igraci su ostali a to su DEL PIERO TREZEGUET BUFFON NEDVED CAMORANESI, a **** su napustila ovaj sveti klub.......vi nikada nece biti kao sto je Juve, maleni Liverpool za**** vas Hull
[/quote]
Ibrahimović loš igrač kao i Canavaro u najboljem svom vremenu.... a ti si ja mislim jedini lik koji kaže za Gerrarda nešto loše ali to samo govori o tebi.a koji ste vi ove godine završili kada niste zadovoljni našim drugim mjestom.O štimanju utakmica ništa nekažeš ili vam je to Morati namjestio.
INTERNACIONALE[/quote]
Ibrahimovic je sranje od covjeka , gdje god da dodje kaze da mu je to najdrazi klub itd itd samo sere, a Cannavaro se vraca u Juve, ne kazem ja nista lose Gerrard je igracina ali van terena je sasvim drugaciji, a mi smo ove godine zavrsili na trecem mjestu, iako se jos ne zna mozemo i na drugo...........stimanja utakmica nije bilo, i ne kaze se Morati vec Moratti i ne kaze se Internacionale vec Internazionale

Ibrahimović loš igrač kao i Canavaro u najboljem svom vremenu.... a ti si ja mislim jedini lik koji kaže za Gerrarda nešto loše ali to samo govori o tebi.a koji ste vi ove godine završili kada niste zadovoljni našim drugim mjestom.O štimanju utakmica ništa nekažeš ili vam je to Morati namjestio.

Ibrahimovic je sranje od covjeka , gdje god da dodje kaze da mu je to najdrazi klub itd itd samo sere, a Cannavaro se vraca u Juve, ne kazem ja nista lose Gerrard je igracina ali van terena je sasvim drugaciji, a mi smo ove godine zavrsili na trecem mjestu, iako se jos ne zna mozemo i na drugo...........stimanja utakmica nije bilo, i ne kaze se Morati vec Moratti i ne kaze se Internacionale vec Internazionale

- liverpool9
- Kontakt:
Ibrahimović loš igrač kao i Canavaro u najboljem svom vremenu.... a ti si ja mislim jedini lik koji kaže za Gerrarda nešto loše ali to samo govori o tebi.a koji ste vi ove godine završili kada niste zadovoljni našim drugim mjestom.O štimanju utakmica ništa nekažeš ili vam je to Morati namjestio.Amauri je napisao/la:Sine jesi normalan hehehehe cuj JUVE se raspada, a drugo "što su vas napustili najboli igrači" - najbolji igraci su ostali a to su DEL PIERO TREZEGUET BUFFON NEDVED CAMORANESI, a **** su napustila ovaj sveti klub.......vi nikada nece biti kao sto je Juve, maleni Liverpool za**** vas Hull

- liverpool9
- Kontakt:
Ibrahimovic je sranje od covjeka , gdje god da dodje kaze da mu je to najdrazi klub itd itd samo sere, a Cannavaro se vraca u Juve, ne kazem ja nista lose Gerrard je igracina ali van terena je sasvim drugaciji, a mi smo ove godine zavrsili na trecem mjestu, iako se jos ne zna mozemo i na drugo...........stimanja utakmica nije bilo, i ne kaze se Morati vec Moratti i ne kaze se Internacionale vec Internazionaleliverpool9 je napisao/la:Ibrahimović loš igrač kao i Canavaro u najboljem svom vremenu.... a ti si ja mislim jedini lik koji kaže za Gerrarda nešto loše ali to samo govori o tebi.a koji ste vi ove godine završili kada niste zadovoljni našim drugim mjestom.O štimanju utakmica ništa nekažeš ili vam je to Morati namjestio.Amauri je napisao/la:Sine jesi normalan hehehehe cuj JUVE se raspada, a drugo "što su vas napustili najboli igrači" - najbolji igraci su ostali a to su DEL PIERO TREZEGUET BUFFON NEDVED CAMORANESI, a **** su napustila ovaj sveti klub.......vi nikada nece biti kao sto je Juve, maleni Liverpool za**** vas HullINTERNACIONALE

LINGVISTO dijete mi piše a o štimanju,pa naravno da ga nije bilo,naravno.Pogledaj tabelu sine pa vidi da treći niste završili još i koliko bježite četvrtom tako da bi mogli i treće mjesto popušiti.toliko od mene a te droge na kojima si ti nipošto nesmiju se legalizovati jer ti fakat nije dobro.Objektivnost je vrlina a nipošto mana sine....

Isto ili treci ili cetvrti svakako je sezona propala........al' hvala Bogu otpustili smo Ranierija, doveli Diega i Cannavara, a pregovaramo sa Tevezom, Lahmom.................
Sljedece sezone titula , a posto se i Milan pojacava Inter ce na trece mjesto na kojem je bio zakucan godinama..........

Sljedece sezone titula , a posto se i Milan pojacava Inter ce na trece mjesto na kojem je bio zakucan godinama..........

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Druze, ovo nije tema o Juventusu nego o Liverpoolu
[/quote][/quote]
LINGVISTO dijete mi piše a o štimanju,pa naravno da ga nije bilo,naravno.Pogledaj tabelu sine pa vidi da treći niste završili još i koliko bježite četvrtom tako da bi mogli i treće mjesto popušiti.toliko od mene a te droge na kojima si ti nipošto nesmiju se legalizovati jer ti fakat nije dobro.Objektivnost je vrlina a nipošto mana sine....
[/quote]
Prema onom sto sam vidio do sad, ti si na drogama ................. umjesto tog nika Liverpool si trebao staviti Inter jer si ocigledno njihov navijac
FORZA LA JUVE LA JUVE A JUVE ALE

Prema onom sto sam vidio do sad, ti si na drogama ................. umjesto tog nika Liverpool si trebao staviti Inter jer si ocigledno njihov navijac

FORZA LA JUVE LA JUVE A JUVE ALE

Znam kume ja pocnem raspravljati o Liverpoolu, a ovaj liverpool9 (inter9) pocne pricati o talijanskoj ligi.............Unica_Liverpool_ je napisao/la:Druze, ovo nije tema o Juventusu nego o Liverpoolu
Evo nece Amauri nista vise govoriti, ni raspravljati, osim ako ga neko ne uzme u usta 
RYAN BABEL treba da igra

RYAN BABEL treba da igra

- liverpool9
- Kontakt:
prvo skoči pa reci hopp.Inter će sigurno gledati šta vi radite.Amauri je napisao/la:Isto ili treci ili cetvrti svakako je sezona propala........al' hvala Bogu otpustili smo Ranierija, doveli Diega i Cannavara, a pregovaramo sa Tevezom, Lahmom.................![]()
A mi za dlaku drugi ove i sljedeće sezone ABD prvi i boli me qrac koji ste vi uopšte.i upravu ste povlačim se.
koje gluposti ja necu procitati, kada o necemu nemas pojma nemoj ni pisati o tome, samo se provaljujes, YNWA su prvo poceli pjevati navijaci liverpoola pa su onda tu pjesmu preuzeli i ostali klubovi među kojima je i celtic, malo se bolje informiraj o nekim stvarima a ne procitas na nekim portalima tipa indexa nesto i mislis da sve znasAmauri je napisao/la:od toga 90 posto djeca, babe i dede ................ i svi pjevaju YOU'LL NEVER WALK ALONE kao da je to njihova himna, a tu pjesmu su prvo uzeli navijaci CELTICA ................... ako ste mislili da ste orginalni, malo ste se zeznuliGerrard je napisao/la:Znam da ne mozemo nikada biti kao Juve , pa mi ne stimamo utakmice i u tome se razlikujemo
P.S. Razlikujemo se u tome da LFC svaku utakmicu ima 45 hiljada na svom stadionu , dok Juve ima duplo manju posjetu ... to su te razlike drago mi je sto si ih uocio![]()
sto se tice tvog komentara o gerrardu nemam rijeci
i svaka vam cast na dovođenju cannavara, dosta su ga ismijavali ove sezone u spaniji i u ligi prvaka, hoce malo vozanja i u italiji
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
sve sto ste napisali stoji i i ja imam isto misljenje o tome ali to sada uopste nije bitno, jer titula je izgubljena i idemo dalje, nadam se da cemo sledece sezone mi imati vise srece...sportski je cestitati i to je rafa uradio, cestitao je man utd na osvojenoj tituliTheScouser je napisao/la:Eto 6 utakmica koje su donijele titulu Utd-u a nama je 'oduzele', sto se tice ostalih meceva mozemo samo zaliti sto nismo imali ni mrvicu srece, za razliku od Utd-a koji je imao i kod sudija a i kod gospodje Fortune!LFCBiH je napisao/la: A vama cu napomenuti samo tri od mnogobrojnih sudijskih odluka u korist scuma i koje su uticale na ishod borbe za titulu.
1. Utakmica protiv Boltona dosudjen nepostojeci penal za scum
2.Utakmica protiv Totenhema dosudjen nepstojeci penal koji je okrenuo tok utakmice
3.Utakmica protiv M,Bora nedosudjen cist penal za MB
4. Ponisteni cisti gol Gerrarda protiv Stokea na Anfieldu, kad je sudija signalizirao ofsajd, nakon cega su igraci Stoke-a kako bi rekli Englezi "parkirali bus" pred svoj gol...
5. Nedosudjeni penal u remiju protiv Man City-ja, kada je Benayoun pucao a lopta na putu prema golu pogodila Dunne-a u ruku.
6. Nepostojeci penal koji je sudjen u korist Wigana u 83. minuti kada je Lucas "lafo" faulirao protivnika u sesnaestercu (ako je ono bio penal, onda je i ono penal nad Fortune-om kad smo igrali u nedjelju).
Eh kad se sve sabere onda se vidi da je minimalno 6 bodova poklonjeno SCUMU a kad se uzme u obzir da je scum gubio protiv totenhema 2:0 i da je poslije poklonjenog penala sve okrenulo se naglavacke onda dodjes do cifre od 7 bodova (napomena sudija se izvinuo zbog dosudjenog nepostojeceg jedanesterca u toj utakmici), a ima toga jos mnogo mnogo ..
Prema tome negdje sam napisao i opet cu napisati SAMO BUDALA MOZE CESTITATI SCUMU NA TITULI A JOS VECA BUDALA MOZE RECI DAJE TA TITULA ZASLUZENO OSVOJENA ....
Ne znam iz kojeg razloga bi to Rafa trebao ili morao cestitati Fergusonu, kad se zna da on najvise lobira kod FA, dovoljan je dokaz samo nagrada koju je dobio Ryan Giggs, uz duzno postovanje prema njemu, ali Vidic, van der Sar, Rooney i ostali njegovi suigraci koji su bili kandidovani za istu nagradu zasluzili su je vise nego on, a da ne spominjem ucinak i nastupe Gerrarda ove sezone...
sto se tice ekipe, mislim da je rafa napravio odlican tim, koji ce jos dugo igrati zajedno, potrebno je jos dovesti desnog beka i jednog krilnog igraca, moje zelje su poznate, i izgleda da ce i barry doći sto po meni odlicno jer bit ce jos veca konkurencija u timu i imati cemo jacu klubu sto je veoma bitno pogotovo u engleskoj, iz omladinskog pogona treba prikljuciti prvom timu neke igrace, prvenstveno mislim na nemetha, jer momku treba dati sansu ove sezone je imao previse problema sa ozljedama ali i pored toga mogao je barem jednom uci sa klupe, nadam se da ce se to desiti protiv tottenhema u nebitnoj utakmici
Sarajevo i Liverpool
Nije bitno u pravu si mi smo izgubili titulu ali mi smeta kad dodju sa komentarima tipa zasluzeno i sportski i kao neko bi im trebao cestitati eh to me deprimira a dasu je zasluzeno sportski osvojili ja bi bio taj koji bi prvi cestitao ovako samo lud covjek moze cestitati ....
Ja licno cekam sledecu sezonu i nadam se da ce LFC nastaviti sa ovakvim igrama kao u drugom djelu ove polusezone i nadat se da nece opet sudije i sreca biti ti faktori koji ce odluciti o prvaku EPL.
Ja licno cekam sledecu sezonu i nadam se da ce LFC nastaviti sa ovakvim igrama kao u drugom djelu ove polusezone i nadat se da nece opet sudije i sreca biti ti faktori koji ce odluciti o prvaku EPL.
ma rafa treba da mjenja sistem svoj... ne mozemo vise igrati sa jednim klasicnim napadacem.. treba dovesti jednog kvalitetnog mladog napadaca.. citam kao da hoce aguera da dovedu ako ne budu ga mogli kaparisati najbolje je da dovedu dzeku... Mozete zamisliti sa 3 napadaca liverpool...
Gerrard Masche Alonso
Kuyt (babel) Džeko Torrres
Ovaj trio bi haro evropom...
Gerrard Masche Alonso
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Nema on muda da igra sa tri napadaca to je samo misaona imenica za njega...ja kad vidim da igra sa jednim napadacem ja bi mu odma mater hebo...koji kloc...ne vodis jarane Stoke vodis Liverool stavi tri napadaca ima 5-tica svaku utakmicu da pada,stavis dva brza sa strane Babbela i Kuyta u sredinu stavis Torresa iza Gerrard i Alonso nemoze bolje,nebi te trebale nikakve pare i fazoni imas sastav odlican sad sto on ne izvlaci makimum iz ekipe to je do njega a ne do toga sto nema para da kupuje zvjezde i zvjezdice,al on i njegova strategija sahovska,a nikad sebe nece okrivit za neuspjeh uvijek trazi druge razloge,sad je do para dosao,pa cemo vidjeti kako daljeadnan_hz je napisao/la:ma rafa treba da mjenja sistem svoj... ne mozemo vise igrati sa jednim klasicnim napadacem.. treba dovesti jednog kvalitetnog mladog napadaca.. citam kao da hoce aguera da dovedu ako ne budu ga mogli kaparisati najbolje je da dovedu dzeku... Mozete zamisliti sa 3 napadaca liverpool...
Gerrard Masche Alonso
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
i mene to nervira.. zato smo i izgubili titulu.. jer nije mogao sve sam torres falili su golovi u napadu.. zato je tako puno nerjesenih bilo rezultata koji su kostali liverpool titule prvaka... znam da su tri napadaca mac sa dvije ostrice al uz jak vezni red i odbranu mislim da ne bi problema bilo.. harali bi evropom...miky_hz je napisao/la:Nema on muda da igra sa tri napadaca to je samo misaona imenica za njega...ja kad vidim da igra sa jednim napadacem ja bi mu odma mater hebo...koji kloc...ne vodis jarane Stoke vodis Liverool stavi tri napadaca ima 5-tica svaku utakmicu da pada...al on i njegova strategija sahovska,a nikad sebe nece okrivit za neuspjeh uvijek trazi druge razloge,sad je do para dosao,pa cemo vidjeti kako daljeadnan_hz je napisao/la:ma rafa treba da mjenja sistem svoj... ne mozemo vise igrati sa jednim klasicnim napadacem.. treba dovesti jednog kvalitetnog mladog napadaca.. citam kao da hoce aguera da dovedu ako ne budu ga mogli kaparisati najbolje je da dovedu dzeku... Mozete zamisliti sa 3 napadaca liverpool...
Gerrard Masche Alonso
ps. i nervira me ono njegova prepotentnost.. nece da fergusonu cestita.. pa jebote nije ti fergie kriv sto liverpool nije prvak.. kriv si ti...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.