Ko li je njih napunio parama?
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Malaga se fino pojacala a evo traze jos neke igrace.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Normalno.Omerbavarac je napisao/la:Malaga se fino pojacala a evo traze jos neke igrace.
Uli Enes
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Šeik Abdullah Bin NasserOmerbavarac je napisao/la:Malaga se fino pojacala a evo traze jos neke igrace.
Ni on im ne može pomoći u ned. na Camp Nou
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Dobit ce peticu na kamp nou, u znak dobrodosliceLeader je napisao/la:Šeik Abdullah Bin NasserOmerbavarac je napisao/la:Malaga se fino pojacala a evo traze jos neke igrace.
Ni on im ne može pomoći u ned. na Camp Nou
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Malaga i G.Milito su se dogovorili
potpisat ce na 2.5 godine i zaraditi oko 6 do 7 mill eura
edit: Malaga ce pokusati dovesti i Diego Buonanotte (River Plate).
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Puno za tog kloca , ne znam sta ce im (30god) pa bolji je cak i onaj kloc Agger iz Liverpoola . Navodno su i za njega zainteresirani .Los_Blanos2 je napisao/la:Malaga i G.Milito su se dogovorilipotpisat ce na 2.5 godine i zaraditi oko 6 do 7 mill eura
![]()
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Opa da li to konacno i Diego pocinje praviti karijeru.
U proslosti igracina bio za mene bolji od Di Marie,vise nagovestavao samo sto nema neke fizicke predispozicije.Ali onda tezak udes i dugo trazi pravu formu.
U proslosti igracina bio za mene bolji od Di Marie,vise nagovestavao samo sto nema neke fizicke predispozicije.Ali onda tezak udes i dugo trazi pravu formu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ovaj dio rijetko citam, a jos rjedje pishem. al me sad ovaj **** iznervirao da mu ovde moram ebat sve. pa kakva pic** moras biti da pogodis igraca u glavu i dizes ruke i trazis penal, pa nije ni cudo sto ga niko ziv ne voli
kako bi on meni za ovo jedno 5 tekmi suspenzije dobio
stop simulatorima i prevarantima!
nema potpisa
Ma portugalska gnjida buraz i ništa drugo.Admir_Sa je napisao/la:ovaj dio rijetko citam, a jos rjedje pishem. al me sad ovaj **** iznervirao da mu ovde moram ebat sve. pa kakva pic** moras biti da pogodis igraca u glavu i dizes ruke i trazis penal, pa nije ni cudo sto ga niko ziv ne voli
Gnjida traži penal i kad napuca protivnika loptom u glavu.
Brate on je g o vno ali jos gore go vno je onaj odvratni ruzni klempo Di Maria za svaki kontakt u 16 bacaju ko nake pickiceAdmir_Sa je napisao/la:ovaj dio rijetko citam, a jos rjedje pishem. al me sad ovaj **** iznervirao da mu ovde moram ebat sve. pa kakva pic** moras biti da pogodis igraca u glavu i dizes ruke i trazis penal, pa nije ni cudo sto ga niko ziv ne voli
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Eto nek je onaj cigic drugačiji...svi su ist ebote od Ronalda,Di Marie do Augera i Reyesa...juznjak> je napisao/la:Brate on je **** ali jos gore **** je onaj odvratni ruzni klempo Di Maria za svaki kontakt u 16 bacaju ko nake pickiceAdmir_Sa je napisao/la:ovaj dio rijetko citam, a jos rjedje pishem. al me sad ovaj **** iznervirao da mu ovde moram ebat sve. pa kakva pic** moras biti da pogodis igraca u glavu i dizes ruke i trazis penal, pa nije ni cudo sto ga niko ziv ne voli
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
klempo je razbio bekove Atl.Madrida, eno Parea jos trazi glavu na Santiagu Bernabeu, C.Ronaldo od sve te brezine nije ni vidio da je lika u glavu spucojuznjak> je napisao/la:Brate on je g o vno ali jos gore go vno je onaj odvratni ruzni klempo Di Maria za svaki kontakt u 16 bacaju ko nake pickiceAdmir_Sa je napisao/la:ovaj dio rijetko citam, a jos rjedje pishem. al me sad ovaj **** iznervirao da mu ovde moram ebat sve. pa kakva pic** moras biti da pogodis igraca u glavu i dizes ruke i trazis penal, pa nije ni cudo sto ga niko ziv ne voli
EDIT: Sta je uradio cigic Aguero kad je trebao da vrati loptu R.Madridu
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trebali su vratiti loptu 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Da i on vidio prazan prostor i krenuo sa loptomjuznjak> je napisao/la:Trebali su vratiti loptu
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Primera najbolja na svetu
...ne mogu da verujem da je bolja od premijer lige...ova barsa ih silno vuce ka vrhu 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
Ekipa Arsenala poslala je u cetvrtak brazilskog internacionalca u ekipu Levantea
Rezultati 1. utakmica 1/4 Copa del Rey:
FC Barcelona - Real Betis 5:0
Villarreal - Sevilla 3:3
Deportivo - Almeria 1:0
Real Madrid - Atletico Madrid 3:1
Uzvrati:
Real Betis - FC Barcelona (19.1.2011.)
Sevilla - Villarreal (19.1.2011.)
Almeria - Deportivo (20.1.2011.)
Atletico Madrid - Real Madrid (20.1.2011.)
FC Barcelona - Real Betis 5:0
Villarreal - Sevilla 3:3
Deportivo - Almeria 1:0
Real Madrid - Atletico Madrid 3:1
Uzvrati:
Real Betis - FC Barcelona (19.1.2011.)
Sevilla - Villarreal (19.1.2011.)
Almeria - Deportivo (20.1.2011.)
Atletico Madrid - Real Madrid (20.1.2011.)
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
A kojegalfarouqaminu je napisao/la:Ekipa Arsenala poslala je u cetvrtak brazilskog internacionalca u ekipu Levantea
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
WellingtonDylan Dog je napisao/la:A kojegalfarouqaminu je napisao/la:Ekipa Arsenala poslala je u cetvrtak brazilskog internacionalca u ekipu Levantea
it's football day
Diego Buonanotte ya es jugador del MálagaLos_Blanos2 je napisao/la:Malaga i G.Milito su se dogovorilipotpisat ce na 2.5 godine i zaraditi oko 6 do 7 mill eura
![]()
edit: Malaga ce pokusati dovesti i Diego Buonanotte (River Plate) .
Baptista debituje protiv Barce .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.