A sad jesu ovi provjereni to ne zmam

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Ne vjerujem da ce biti toliko trosenja ovo ljeto. I toliko dolazaka. Mi manje vise vec imamo ekipu za titulu tako da se nece puno mijenjati. Zavisi sve od odlazaka. FFP je za vratom a moramo dati vec u startu 35 miliona za kiks golmana!feniksptica je napisao/la: ↑05 jun 2024, 00:32Za titulu nam treba dobar rezervni stoper, dobar zamjenski lijevi bek, defanzivni vezni to zabisi od tog sta ce Partey preko ljeta odlucit. Zamjenski ofanzivni vezni. Zamjena Saki i napadac koji će se ravnopravno pobit s Kaiem za prvih 11.
Ako bilo sta izostane i sl sezone ništa od trofeja.
Ove sezone nas je moze se rec koliko toliko pripazilo s povredama.
Samo je haman mnogo lakše Salibu pokrivati nego Holdinga s obzirom na završnicu pretprošle sezone kad je Saliba bio van terena.feniksptica je napisao/la: ↑17 jun 2024, 22:50Gabriel je bolji od Salibe i pokriva ga cesto. Veceras je to dokazano.
Uvijek je bio nekakav rahitican. Covjek sam sebe polomibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:19Mislim da je Tierney teža povreda, ne možemo ga ni prodati sad
Brokula je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:24Uvijek je bio nekakav rahitican. Covjek sam sebe polomibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 22:19Mislim da je Tierney teža povreda, ne možemo ga ni prodati sad
Na euru je stvarno vrh bio, jedina svijetla tačka Italije, ali mislim da su nam puno potrebniji centarfor i veznjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.