Nisam džaba najavljivao ozbiljan pohod, ovo što je Sullivan uradio u kratkom vremenskom periodu je fantastično. Vidjeti ćemo dokle će ići, zasad da se prođu uvijek neugodni Rangersi, pa sam ubijeđen da idemo u konferencijsko finale.muamerc je napisao/la:Gledao sam vas jednu trecinu (prvu) i dosta ste dobri bili, imali ste inicijativu i prevlast kroz cijelu tu trecinu, nesto sto me iznenadilo uzevsi u obzir da je s druge strane NYR. Naravno ovo je blijeda kopija onog Rangersa od prosle godine. Ostatak sam gledao Boltse i opet su dobri, kao i prosle godine, iako su bili u kanalu vecinu rs-a a i slucaj sa Stamkosom ne pomaze. Detroit ko Detroit, klasika.S-Y-L-A-R je napisao/la:Fantastično otvaranje i 1-0 protiv Rangersa. Apsolutno zasluženo sinoć, od početka do kraja sigurna igra i pobjeda nije dolazila u pitanje. Zatkoff odgovorio zadatku i dostojno zamijenio Fleury-a(pa i Murray-a). Prema naprijed vrlo efikasno, posebno impresionirao Hornqvist, njegov prvi "post regular season" hattrick. U subotu od 21:00 drugi dio, valjalo bi otići na 2-0. Go Pens!
Položili su protiv ovakvih poput trenutnih Flyersa sigurno, za nešto više je potrebno još truda i vremenamuamerc je napisao/la:Nocas cemo malo pogledati Capitalse da vidimo jesu li polozili ne-chokiranje.