Lillard je napisao/la:CP3 najdrazi igrac. Do tu sam citao
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
- PaskalHens
- Kontakt:
Šta uradi CP3
Utah dobra ekipa, al' im treba još košgetera. Plus zdrav Rubio.
Utah dobra ekipa, al' im treba još košgetera. Plus zdrav Rubio.
Viva la France, as they say in Rome.
E moj brada tebe CP3 nosi protiv ekipe gdje je rookie alfa i omega u napadu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Hejt prema Hjustonu i Bradi is unreal.
Pa ja ne volim LeBrona, ali nikada nisam vidio ovoliki hejt na drugu najbolju ekipu u NBA.
GSW je favorit, ali ako Harden počne ubacivati kao manijak, sve je moguće.
Go Rockets!
Pa ja ne volim LeBrona, ali nikada nisam vidio ovoliki hejt na drugu najbolju ekipu u NBA.
Go Rockets!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ovdje je 90% toga hejt,ako nisi za GS i Jamesa.I to ne CLE,vec Jamesa.Tako da,opusteno samo.AA23 je napisao/la:Hejt prema Hjustonu i Bradi is unreal.
Go Rockets!
Bradi ce se srezat slobodna bacanja,imam.osjecaj da ce ga to izbacit iz takta 
Ružno je lagatiNEZALAGANJE je napisao/la:Ovdje je 90% toga hejt,ako nisi za GS i Jamesa.I to ne CLE,vec Jamesa.Tako da,opusteno samo.AA23 je napisao/la:Hejt prema Hjustonu i Bradi is unreal.
Go Rockets!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam zasto ljudi ovoliko hejtaju Rakete. Pa sta ako ce 99% glat ispasat od GSW....najveci problem raje na ovom forumu koja je prvo prigovarala Lebronu a eo sad i Raketama je taj sto nisu svjesni DA JE OVAJ GSW NAJJACA EKIPA IKAD KOJA JE IGRALA U NBA LIGI.
Lebron prosle godine odigro najbolje individualno finale ikada, klivlend odlicno igrao od irvinga pa nadalje i sta je rezultat toga? NISU NI BLIZU BILI....
Lebron prosle godine odigro najbolje individualno finale ikada, klivlend odlicno igrao od irvinga pa nadalje i sta je rezultat toga? NISU NI BLIZU BILI....
=\_1921_/=
WTF zašto ovolika pauza nakon prve dvije utakmnice

Jel mogu obe ekipe ispasti ikako
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam bas da je ovaj GS najbolja ekipa ikad.Za mene su to Jordanovi Bullsi,a i LAL s pocetka 00-ih su mi bolji od njih.To su ekipe koje su vezale 3peat i dok to ovi ne stignu,ovo navedeno se mora postovati.invincible1921 je napisao/la:Ne znam zasto ljudi ovoliko hejtaju Rakete. Pa sta ako ce 99% glat ispasat od GSW....najveci problem raje na ovom forumu koja je prvo prigovarala Lebronu a eo sad i Raketama je taj sto nisu svjesni DA JE OVAJ GSW NAJJACA EKIPA IKAD KOJA JE IGRALA U NBA LIGI.
Tek 15. prva utakmica yebo te taman kad sam prva smjena.
Navijam za rakete ali tesko da iko moze preko ovog gsw. 
znaci kad ispadnu od gsw to ce biti choke? ipak tabela govori da su bolji od gsw...alemsa je napisao/la:Govorili su i za Bradu da je choker, coj'k nikad nije ispao od losije ekipe. Ima bolju ekipu, nea chokanja, evo ti dokaza.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- invincible1921
- Kontakt:
Sa ovim igracima i ovim stilom igre uz duzno postovanje nijedna od tih ekipa ne bi imala sta da trazi protiv ovih GSW u 4 tekme...NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam bas da je ovaj GS najbolja ekipa ikad.Za mene su to Jordanovi Bullsi,a i LAL s pocetka 00-ih su mi bolji od njih.To su ekipe koje su vezale 3peat i dok to ovi ne stignu,ovo navedeno se mora postovati.invincible1921 je napisao/la:Ne znam zasto ljudi ovoliko hejtaju Rakete. Pa sta ako ce 99% glat ispasat od GSW....najveci problem raje na ovom forumu koja je prvo prigovarala Lebronu a eo sad i Raketama je taj sto nisu svjesni DA JE OVAJ GSW NAJJACA EKIPA IKAD KOJA JE IGRALA U NBA LIGI.
=\_1921_/=
Ljudi hejtaju rakete jer je alem dosadan, isto sto hejtaju spurse zbog nezalaganja. Simple 
MA daj zezaš seinvincible1921 je napisao/la:Sa ovim igracima i ovim stilom igre uz duzno postovanje nijedna od tih ekipa ne bi imala sta da trazi protiv ovih GSW u 4 tekme...NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam bas da je ovaj GS najbolja ekipa ikad.Za mene su to Jordanovi Bullsi,a i LAL s pocetka 00-ih su mi bolji od njih.To su ekipe koje su vezale 3peat i dok to ovi ne stignu,ovo navedeno se mora postovati.invincible1921 je napisao/la:Ne znam zasto ljudi ovoliko hejtaju Rakete. Pa sta ako ce 99% glat ispasat od GSW....najveci problem raje na ovom forumu koja je prvo prigovarala Lebronu a eo sad i Raketama je taj sto nisu svjesni DA JE OVAJ GSW NAJJACA EKIPA IKAD KOJA JE IGRALA U NBA LIGI.
Opet glupa poređenja sa ekipama iz prošlosti...
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Izvini, ali ni s čim nisi pogodio u ovom postu.invincible1921 je napisao/la:Ne znam zasto ljudi ovoliko hejtaju Rakete. Pa sta ako ce 99% glat ispasat od GSW....najveci problem raje na ovom forumu koja je prvo prigovarala Lebronu a eo sad i Raketama je taj sto nisu svjesni DA JE OVAJ GSW NAJJACA EKIPA IKAD KOJA JE IGRALA U NBA LIGI.
Rakete ljudi hejtaju zato što su im lice franšize 2 ljigavca koja se užasno ponašaju na terenu, a ne zato što će izgubiti od GSW-a.
Jamesa se mrzilo kada je igrao u Miamiju, i do one druge sezone u Clevelandu kada je začepio usta stepholjupcima koji su tvrdili da je Curry bolji igrač od Jamesa, od tada vlada jednoglasno mišljenje da je Lebron najbolji na svijetu i tu se puno ne raspravlja.
Treća stvar koju si fulio, ova ekipa GSW-a nije najbolja ikada, jer nema najviše titula kao generacija i skup igrača, sada ići do te mjere i porediti ekipe koje su igrale u razdobljima podijeljenim desetinama godina, jednostavno ne ide, danas nije napredovala samo košarka, nego i prehrambena industrija u košarci, treneri, fizioterapeuti itd. itd. bukvalno sve je napredovalo oko igrača i normalno da će isti igrati bolje, a ne možemo znati šta bi bilo kada bi Jordana, Birda, Magica i ostale nekako prebacili u ovo vrijeme, ili kada bi Currya ili KD-a prebacili u njihovo, to je šta bi bilo, kad bi bilo u punom smislu te rečenice.
Da znaci i Eric Furnier bi isto ovako igrao umjesto Klaya u ovom sistemu Warriorisa.Tracy3McGrady je napisao/la:Igrač vrijedan zlata u ovom sistemu.memija38 je napisao/la:Ma ovo je najbolja ekipa ikad nema tu puno price. Kad je njima igracina kao Klay Thompson tek treca opcija u napadu ne treba dalje nista reci jbt. Pa covjek bi trpao u bilo kojem drugom timu 26-27 ppg bez problema. Vjerovatno najpodcjenjiji igrac lige.
Daj ga u Orlando pa da vidiš kako se uklopio u sivilo
Kakva mitomanija jbt. Pa covjek je najbolji suter NBA lige, vrhunski defanzivac, solidan ball handler, dobar cutter. Nema ekipe gdje on ne bi imao svojih 26 27 poena na malo manje procente nego sto sad ima, ali i dalje dobre.
Stavi ga u ovaj Houston umjesto Cp3 i on bi davao 30 onako hladno u ovom sistemu Dantonija.
STEVIE GERRARD
- invincible1921
- Kontakt:
Cuj nehejtaju ga a covjeku koji je tik do Jordana nece da piznaju ni da je medju pet najboljih svih vremenaRollsRoyce je napisao/la:Izvini, ali ni s čim nisi pogodio u ovom postu.invincible1921 je napisao/la:Ne znam zasto ljudi ovoliko hejtaju Rakete. Pa sta ako ce 99% glat ispasat od GSW....najveci problem raje na ovom forumu koja je prvo prigovarala Lebronu a eo sad i Raketama je taj sto nisu svjesni DA JE OVAJ GSW NAJJACA EKIPA IKAD KOJA JE IGRALA U NBA LIGI.
Rakete ljudi hejtaju zato što su im lice franšize 2 ljigavca koja se užasno ponašaju na terenu, a ne zato što će izgubiti od GSW-a.
Jamesa se mrzilo kada je igrao u Miamiju, i do one druge sezone u Clevelandu kada je začepio usta stepholjupcima koji su tvrdili da je Curry bolji igrač od Jamesa, od tada vlada jednoglasno mišljenje da je Lebron najbolji na svijetu i tu se puno ne raspravlja.
Treća stvar koju si fulio, ova ekipa GSW-a nije najbolja ikada, jer nema najviše titula kao generacija i skup igrača, sada ići do te mjere i porediti ekipe koje su igrale u razdobljima podijeljenim desetinama godina, jednostavno ne ide, danas nije napredovala samo košarka, nego i prehrambena industrija u košarci, treneri, fizioterapeuti itd. itd. bukvalno sve je napredovalo oko igrača i normalno da će isti igrati bolje, a ne možemo znati šta bi bilo kada bi Jordana, Birda, Magica i ostale nekako prebacili u ovo vrijeme, ili kada bi Currya ili KD-a prebacili u njihovo, to je šta bi bilo, kad bi bilo u punom smislu te rečenice.
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.