AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan: Utakmice i glasanje - sezona 2017./18.
Ne mogu da vjerujem kako ne znaju istrčati kontru, skoro da se sudaraju na terenu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sranje , bezveze se izgubila utakmica , trebali smo ovdje barem bod uzeti.
Rodriguez pravo loš danas , sad je još i krivac ta gol..
Rodriguez pravo loš danas , sad je još i krivac ta gol..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Bonaventura je najgori igrač Milan u polju, najgori.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- LegendKiller
- Kontakt:
E je.bo vas grom glupi. Čim uđe onaj kreten Kalinić sve nam padne u vodu. Bonaventura je svaku kontru upropastio, treba ga preseliti ne na klupu već na tribine kako me netvira6 lik.
Allegri da limitirao. Poznaje ga kao sina rodjenoga.Raonffa je napisao/la:Bonaventura je najgori igrač Milan u polju, najgori.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nije da nismo ovo svi predvidjeli. Dobrih 70-75 minuta igras čak i bolje od Juventusa, i onda ti individualni kvalitet presudi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
rekao sam odmah da će uvaliti neki gol za 2:1 u završnoj fazi meča 
samo nisam očekivao da će naši biti ovako dobri, na kraju kad se sve zbori imaju su daleko zrelije šanse za gol, ali šta ti to vrijedi ako izgubiš

samo nisam očekivao da će naši biti ovako dobri, na kraju kad se sve zbori imaju su daleko zrelije šanse za gol, ali šta ti to vrijedi ako izgubiš
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Hahah e ne vjerujem , budeš bolji i izgubiš 2 gola razlike , užas
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Fale nam 2 vezna i jedno krilo. I Milan će imati jaku ekipu, dovoljno za top4.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako mislis bolji?Maestro^^ je napisao/la:Hahah e ne vjerujem , budeš bolji i izgubiš 2 gola razlike , užas
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ova utakmica je najbolji primjer sta znaci kvalitetna klupa!!!
Il Club più titolato al mondo!
Ma limitiran je on sam od sebe kroz cijelu ovu sezonu.Gefufna je napisao/la:Allegri da limitirao. Poznaje ga kao sina rodjenoga.Raonffa je napisao/la:Bonaventura je najgori igrač Milan u polju, najgori.
Yebiga, opet nas uzeše na iskustvo i pobjednički mentalitet, najgore od svega je što znaš da nećeš biti lošiji a opet ćeš izgubiti.
Sad bez tri boda protiv Intera mislim da se gase naše šanse za LP, a i da ih dobijemo opet ćemo morati krv propišati da dođemo do tog četvrtog mjesta.
Što se tiče igre na terenu bilo je bara-bara , ali imao je Milan zrelije prilike preko Silve , Hakana i Jacka , Juve od prvog do drugog gola skoro da nije i zaprijetio , ali koga briga na kraju za to , bitan je rezultat. Čestitam.Gefufna je napisao/la:Kako mislis bolji?Maestro^^ je napisao/la:Hahah e ne vjerujem , budeš bolji i izgubiš 2 gola razlike , užas

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
u napadu kod 1 1 se trebalo konkretnije napadat to su sve neka kruzenja od suse do calhanoglu,nije bilo zavrsnog udarca poteza , ovako kad se u nastavku pocnes branit znao sam da ce ga primit steta jer ovaj Juve nije nista posebno,..slj.sezone suso ,bilja,kessie trebaju bit backupovi ,ako budu vecih pojacavanja.
S ovakom igrom mogu dobit derbi u srijedu.
S ovakom igrom mogu dobit derbi u srijedu.
- bezrabotni
- Kontakt:
Ja samo da vam čestitam, rezultat uopšte ne oslikava stanje stvari na terenu. Ja sam bio skeptičan kad je Gennaro u pitanju, al sad mi vala djeluje k'o da bi mogao napraviti neki italijanski Atletico od vas.
za sve ove godine patnje milana,za katastrofalnu polusezonu,kriv je silvio berluskoni....on je unistio milan....pet godina zadnjih je samo prodavao igrace koji su nesto vrijedili a dovodio sljam od igraca....izvlacio je novce iz milana i kad je napravio ispodprosjecnu ekipu od velikog milana i kad je skontao da ne moze vise izvlaciti novce iz milana prodao ga kinezima....sad nam treba deset godina da se izvucemo iz prosjeka jer ne mozes dovesti niti jednog vrhunskog igraca jer ne igras ligu prvaka...
kuknjava ma nema im se šta zamjeriti, pružili su onoliko koliko su mogli i čak većim djelom utakmice bili bolji protivnik.
juventus je jednostavno kvalitetniji tim, tu sva priča staje.
pa yebote, alegri ubacuje jednog costu i cuadrada, a milan kalinića i montoliva... pa kako čovjek da nešto očekuje od takve utakmice?
juventus je jednostavno kvalitetniji tim, tu sva priča staje.
pa yebote, alegri ubacuje jednog costu i cuadrada, a milan kalinića i montoliva... pa kako čovjek da nešto očekuje od takve utakmice?

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne možeš ti igrati na kontre sa Jackom i Bigliom u veznom redu.
Hajde Biglia je tu da sačuva loptu, otvori kontru dodavanjem, on to radi solidno, al' ne može ti Jack trčati kontru nikako, čovjek nema kuveta u sebi. Kessie ima snagu i brzinu al' će u 8 od 10 kontri odabrati pogrešno rješenje, yebe ga malo tehnika, al' on je definitivno naš najbolji veznjak u oba pravca, da imamo trojicu Kessija bili bi bolji sigurno.
Krila isto tako, tehnika je tu al' nema brzine, Suso ne može trčati pravolinijski sa loptom, on prosto mora ulaziti u neke driblinge pa makar bio sam opet bi našao nekoga da dribla. Hakan je dosta bolji u tome al' džaba kad do njega ni ne dođe lopta, naši već syebu kontru.
Hajde Biglia je tu da sačuva loptu, otvori kontru dodavanjem, on to radi solidno, al' ne može ti Jack trčati kontru nikako, čovjek nema kuveta u sebi. Kessie ima snagu i brzinu al' će u 8 od 10 kontri odabrati pogrešno rješenje, yebe ga malo tehnika, al' on je definitivno naš najbolji veznjak u oba pravca, da imamo trojicu Kessija bili bi bolji sigurno.
Krila isto tako, tehnika je tu al' nema brzine, Suso ne može trčati pravolinijski sa loptom, on prosto mora ulaziti u neke driblinge pa makar bio sam opet bi našao nekoga da dribla. Hakan je dosta bolji u tome al' džaba kad do njega ni ne dođe lopta, naši već syebu kontru.
Jack -3
RR -2
Donnarumma -1
U principu dobra utakmica svih igrača, jedino me Jack nervirao tokom cijelog meča, odron.
RR i Donarrumma su također odigrali sveukupno dobar meč, al' prvi gol je dobrim dijelom Gigijev, drugi golom RR-ov, zato ovi minus bodovi.
RR -2
Donnarumma -1
U principu dobra utakmica svih igrača, jedino me Jack nervirao tokom cijelog meča, odron.
RR i Donarrumma su također odigrali sveukupno dobar meč, al' prvi gol je dobrim dijelom Gigijev, drugi golom RR-ov, zato ovi minus bodovi.
jack je kita koji nema šta tražiti u prvoj postavi, a ni biglia se nije bog zna šta bolje pokazao ove sezone... kad ukloniš njih dvojicu i zamjeniš ih kvalitetnijim igračima, kvalitet ekipe će skočiti za 50%, jednostavno previše koče igru i kaskaju za ostalim.
dobro da bonuci nije dobio karton.
biglia propušta inter, ali nije velika šteta, tu je pravi il capitano da uskoči umjesto njega.
dobro da bonuci nije dobio karton.
biglia propušta inter, ali nije velika šteta, tu je pravi il capitano da uskoči umjesto njega.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.