upravo tako!bordo_Sarajevo je napisao/la:koliko gluposti u jednoj recenici, moze i ovako : da nije BiH, Hrvatska nebi imala sport !Rosas7 je napisao/la:da pipietu nije hrvatske i cervara,on bi bio niko i nistatanzla je napisao/la:Ma kakav crni Lino Cervar. I sam Pipe je u nekoliko navrata pominjao ko je ustvari najzasluzniji (ili ako hocete ko je najmanje zasluzan) za velike uspjehe reprezentacije Hrvatske.
Ali nije tema.
RK Bosna
-
- Kontakt:
Re: RK Bosna
- Barca u srcu
- Kontakt:
Upravo tako, komentar je za pohvalu, i istina je da skoro svi hrvatski spotisti imqaju BH korjene.bordo_Sarajevo je napisao/la:koliko gluposti u jednoj recenici, moze i ovako : da nije BiH, Hrvatska nebi imala sport !Rosas7 je napisao/la:da pipietu nije hrvatske i cervara,on bi bio niko i nistatanzla je napisao/la:Ma kakav crni Lino Cervar. I sam Pipe je u nekoliko navrata pominjao ko je ustvari najzasluzniji (ili ako hocete ko je najmanje zasluzan) za velike uspjehe reprezentacije Hrvatske.
Ali nije tema.
ja sam ponosan na to da vecina sporatasa hr ima korijene iz bih
cervar je extra trener i smajlagic takodjer,i dok su bili zajedno imali su velike dosege
al govorit da je zasluga jednog za medalje,stvarno je nebuloza
cervar je extra trener i smajlagic takodjer,i dok su bili zajedno imali su velike dosege
al govorit da je zasluga jednog za medalje,stvarno je nebuloza
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Sve ove dane se izbjegavaju pomenuti djelioci pravde iz B.Luke,mada je javna tajna da im je se RK BOSNA zahvalila 20 hiljada,,puta,, 

Jel to info iz "Glasa Srpske"?brzi je napisao/la:Sve ove dane se izbjegavaju pomenuti djelioci pravde iz B.Luke,mada je javna tajna da im je se RK BOSNA zahvalila 20 hiljada,,puta,,

Uh, ****, al uživam

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Tamam tako.tanzla je napisao/la:Ajde da ne ulazimo u te vode, i sam Pipe je izjavio da njegova zasluga za uspjehe komsija nije nista manja od Cervarove, koji ponasanjem podsjeca na Ciru, voli biti eksponiran u medijima i srat ko foka, a i u politici je, sto me strasno nervira..
Na kraju krajeva, Lino nas ovdje interesuje ko lanjski snijeg.
Nego, kakvi su ovi naši s ugovorima? Prije svega mislim na prvu šestorku, Karačića pogotovo?
Sto se tice ugovora, to bi Trigg i Aco Veliki trebali znati. Al' pisao je neko da vecina igraca ima ugovor na 2 godine, samo rijetki jos god. Nisam siguran. Potvrdice ili poreci neko od dvojice gorepomenutih.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Бањалучанин
- Kontakt:
' ", $ " " то....brzi je napisao/la:Sve ove dane se izbjegavaju pomenuti djelioci pravde iz B.Luke,mada je javna tajna da im je se RK BOSNA zahvalila 20 hiljada,,puta,,
Let's go, Fighter!
"!
"!
" она " везана за & ", ? ? $ се " " ' " " у ' ?.
"Најтеже је $ " 10 $ $ & &, ? се " .."
$ $!
$ $!

što se tiče ugovora valda ističe kapisodi,uvodiču,i pucelju...a za hrvatsku neznam (karačič,mesarič...)tanzla je napisao/la:Sto se tice ugovora, to bi Trigg i Aco Veliki trebali znati. Al' pisao je neko da vecina igraca ima ugovor na 2 godine, samo rijetki jos god. Nisam siguran. Potvrdice ili poreci neko od dvojice gorepomenutih.

Eventualni ostanak Marjanca bi bio fantastičan, ono je golman!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Gdje ce Pucelj, jel' ima neku nemoralnu ponudu, ili samo hoce da se vrati kuci? Drag mi je igrac skroz.
Slazem se za Marjanca, da ostane ako je ikako moguce.
Tamam.Hawking je napisao/la:Eventualni ostanak Marjanca bi bio fantastičan, ono je golman!
Adekvatna zamjena za Pucelja se mora naći, kao i još koje pojačanje.
Imal kakvih glasina već?
- skyisthelimit
pa zar nije bila vijest da Marjanac odlazi na kraju sezone, ne mogu se sjetiti gdje, al cini se i ime kluba se znaloaleksandar_veliki je napisao/la:Pucelj najvjerovatnije odlazi, divkovic je na vagi, a ostali ostaju uz mogucnost da i Marjanac ostane.Aikon je napisao/la:što se tiče ugovora valda ističe kapisodi,uvodiču,i pucelju...a za hrvatsku neznam (karačič,mesarič...)tanzla je napisao/la:Sto se tice ugovora, to bi Trigg i Aco Veliki trebali znati. Al' pisao je neko da vecina igraca ima ugovor na 2 godine, samo rijetki jos god. Nisam siguran. Potvrdice ili poreci neko od dvojice gorepomenutih.![]()
,a i divkoviču i medjiču ističe...
i da, ovi banjalucani i dalje misle da su na rangu Bosne, lijepo je sanjati
15.10 - 15.06 ...
- Freddy Krueger
- Kontakt:
nemoralnu ponudu??? šta ti to znači??tanzla je napisao/la:Gdje ce Pucelj, jel' ima neku nemoralnu ponudu, ili samo hoce da se vrati kuci? Drag mi je igrac skroz.

-
- Kontakt:
% " на & ?tanzla je napisao/la:" она " везана за & ", ? ? $ се " " ' " " у ' ?.
$ $!

Što se tiče igračkog kadra - biće iznenađenja, barem se tako planira....
Određeni ugovori igrača će na "reviziju", ali klub ima ozbiljne namjere pojačati kvalitet tima, s obzirom da naredna LP 'traži' barem ponavljanje ovosezonskog uspjeha....
Tim se, nažalost (tako je u sportu, i "kokuznim" klubovima) 'mora' stvarati postepeno tako da sve promjene koje su bile, i biće ih, ne znači da klub nema svoju viziju stvaranje evropske Bosne, dogovorenu sa Pipetom....
Za sad sva imena su u domenu špekulacija i nagađanja, mada je očito da će biti odlazaka....Za pojačanja - koliko para toliko i muzike, ali sve su opcije otvorene....
Zato, samo strpljenja i sve će se znati kad bude za to vrijeme. Bosna sa upravom i Pipetom može samo biti jača nikako slabija, pa kad se nekom tako i čini
Određeni ugovori igrača će na "reviziju", ali klub ima ozbiljne namjere pojačati kvalitet tima, s obzirom da naredna LP 'traži' barem ponavljanje ovosezonskog uspjeha....
Tim se, nažalost (tako je u sportu, i "kokuznim" klubovima) 'mora' stvarati postepeno tako da sve promjene koje su bile, i biće ih, ne znači da klub nema svoju viziju stvaranje evropske Bosne, dogovorenu sa Pipetom....
Za sad sva imena su u domenu špekulacija i nagađanja, mada je očito da će biti odlazaka....Za pojačanja - koliko para toliko i muzike, ali sve su opcije otvorene....
Zato, samo strpljenja i sve će se znati kad bude za to vrijeme. Bosna sa upravom i Pipetom može samo biti jača nikako slabija, pa kad se nekom tako i čini

Bosno moja poharana....
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Senjamin Burić,Benjamin Burić i Faruk Halilbegović umjesto Danijela Mesarića,Dragana Marjanca i Duška Čelice(već otišao) i RK Bosna bi sigurno ponovio ako ne i nadmašio ovogodišnji uspjeh.
Three, four, better lock your door
"Welcome to prime time, bitch!"
Zaboravio si Marka PanićaFreddy Krueger je napisao/la:Senjamin Burić,Benjamin Burić i Faruk Halilbegović umjesto Danijela Mesarića,Dragana Marjanca i Duška Čelice(već otišao) i RK Bosna bi sigurno ponovio ako ne i nadmašio ovogodišnji uspjeh.

Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.