FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- scootzzZzTM87
- Kontakt:
Face masina
OVAJ ŽELJO SVE ĆE J.EBATI, VAŠE PRIČE I SVA FURANJA, SMARAJU NAS VEĆ GODINAMA
Vidite da je Moja molba Senadu uspjela,pocitajte sta Sam napiso ranije,hvala Senadusaga.
- diplomatija
- Kontakt:
Zna li neko ima li u Neumu igdje da se moze pogledati sutrašnja utakmica na face tv, majku im **** tri kanala mi samo fata, ili da neko postavi neki link na youtube
face je mrak. Nakontam zasto ne odkupi prijenos zelje i sarajeva ona maja tv svejedno prenosi samo srànje...
Prati malo klub prije nego sto se ti pocnes praviti pametan. Ako bas nisi siguran ne optuzuj druge ruzno izgleda.anonimni je napisao/la:Upravu si drug, nije bilo prenosa ni iz Petrovca ni iz Skoplja, to što neki ovdje vole samo u kontru ići je njihov problem i drago mi je što takvi sve manje kvare raspravu i priču na temiRaonffa je napisao/la:E onda sam ja levat pratio dangerous attack, al' ipak mislim da nije bilo prenosa uživo.
A ni protiv Metalurga iduće kolo iz Skoplja nije bilo, i to se dobro sjećam.

Zna li se da li neko od igraca koji nisu bili u konkurenciju u Sa prvu utakmicu, otisli u Cg? Ili je sve ostalo isto?
- MocMahale444
Ama ba pussy smoke prolaz.
Alpasino jezik pregrizao.
Alpasino jezik pregrizao.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Re: RE: Re: FK Željezničar
Hrvanovic i Fejzic.Katana je napisao/la:Zna li se da li neko od igraca koji nisu bili u konkurenciju u Sa prvu utakmicu, otisli u Cg? Ili je sve ostalo isto?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sutra vjerovatno isti sastav. Ugljesa se oporavio pa ce poceti mec.
Kad vidim da nas Hadzifejz prenosi odma se Ferencvarosa sjetim <3
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Nece valjda igrati na 0. Slavkec de se dohavizaj loma.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hajde Lendra dva komada za rastanak.
Ja neki dan lijepo napišem da će biti prenos na RTCG, a lobotomci imaju svoje izvore 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E čuj pizzeria djeda mi
- plavousrcu
- Kontakt:
Lako je tebi znati , na licu mjesta si ko Smiljko Sagolj devedesetihVirtu4l je napisao/la:Ja neki dan lijepo napišem da će biti prenos na RTCG, a lobotomci imaju svoje izvore

Kakvog mi debila na klupi imamo to je nevjerovatno. Cuj uz malo srece nadam se da mozemo proci. Kao da protiv Barce igramo pa nam sreca neka treba
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: MoSaZeLjo1921 i 25 gostiju.