Samo mi još to faliNeandertalac je napisao/la:Ko kaže da ćemo protiv Šveđana igrati

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo mi još to faliNeandertalac je napisao/la:Ko kaže da ćemo protiv Šveđana igrati
Doduše.Neandertalac je napisao/la:Ko kaže da ćemo protiv Šveđana igrati
uf, ovo se može iz dva ugla protumačiti, da nećemo nikakoVirtu4l je napisao/la:Samo mi još to faliNeandertalac je napisao/la:Ko kaže da ćemo protiv Šveđana igrati
ljepsi je klaksvik od stokholma virtoVirtu4l je napisao/la:Samo mi još to faliNeandertalac je napisao/la:Ko kaže da ćemo protiv Šveđana igrati
kako se uzmeirfo je napisao/la:
ljepsi je klaksvik od stokholma virto
Kako bolan doći do tog Klaksvikairfo je napisao/la:ljepsi je klaksvik od stokholma virto
trebo si vec krenutVirtu4l je napisao/la:Kako bolan doći do tog Klaksvikairfo je napisao/la:ljepsi je klaksvik od stokholma virto
Ja sam striktno mislio na to da Šveđani možda neće proći. U naš prolaz ne sumnjam niti jednog trenutka.jestamaji je napisao/la:uf, ovo se može iz dva ugla protumačiti, da nećemo nikakoVirtu4l je napisao/la:Samo mi još to faliNeandertalac je napisao/la:Ko kaže da ćemo protiv Šveđana igratii da nećemo protiv šveda
![]()
![]()
samo da mi zaigramo, pa nije bitno protiv koga. ja sam prije ove tekme na farskim otocima mislio da je super ako prođemo zetu i da je to to. solnin budžet po sezoni je vjerovatno ko naš petnaestogodišnji, ali ako oni nisu u stanju zabit go farskim otocima onda se možda i mi možemo nadati ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.