FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da ne bude sranja kakvog, nek i izgubimo **** je vise i utakmica kad ne znas dje ides. Ako su im suspendovali i ovu livadu, gdje ce se onda igrati 

-
- Kontakt:
Kada vidim ovo sve naši igrači ,znaju da smo mi uz njih uvijek i moooramo doći i ispratiti ih svi zajedno,jer Premijer liga je na vidiiiiiiiku!
Gdje to nađe ? nema nigdjeee a baš sam pretražio ove sportske stranice, i posebno ovu od ns fbih.brancester je napisao/la:Branitelj je kaznjen sa 2 utakmice bez navijaca ( velike stete) i mislim 2000 KM...protiv krajine i sad protiv Slobode je bez navijaca tako da vam ne vrijedi dolazit iz Tuzle ako ste mislili
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ime mu je brancester, a Branitelj je poznat kao Branchester, pa zaključujem da je njihova pristalica i ima taj podatak.
Hayley <3
-
- Kontakt:
mISLIM DA sLOBODA NEŠTO KUVA OVE GODINE,AL NIPOKAKVIM KRITERIJIMA NISU ZASLUŽILI VIŠI RANG UZ DUŽNO POŠTOVANJE PREMA KLUBU I TRADICIJI-NEKA OVO BUDE UZLETIŠTE ZA IDUĆU GODINU U KOJOJ OSIM SLOBODE NEVIDIM NIKOG DRUGOG U BORBI ZA PRVO MJESTO.OVA GODINA JE BEZPOVRATNO IZGUBLJENA.
Mislim da bi mogo Caps Lock iskljucit oci me zaboliseplavobijeli je napisao/la:mISLIM DA sLOBODA NEŠTO KUVA OVE GODINE,AL NIPOKAKVIM KRITERIJIMA NISU ZASLUŽILI VIŠI RANG UZ DUŽNO POŠTOVANJE PREMA KLUBU I TRADICIJI-NEKA OVO BUDE UZLETIŠTE ZA IDUĆU GODINU U KOJOJ OSIM SLOBODE NEVIDIM NIKOG DRUGOG U BORBI ZA PRVO MJESTO.OVA GODINA JE BEZPOVRATNO IZGUBLJENA.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Ja znam za Renu da je otisao sa reprezentacijom u Poljsku....Gorki je napisao/la:Kakvi smo sa sastavom u srijedu,povrede/kartoni itd.?
znaci garant ce Grado i Salihovic na stopera a Cejvanovic desno, osim ako Smajil aka Mourinho nije spremio neko iznenadjenje koje ce otkrit 2 dana prije utakmiceSloboda1919 je napisao/la:Ja znam za Renu da je otisao sa reprezentacijom u Poljsku....Gorki je napisao/la:Kakvi smo sa sastavom u srijedu,povrede/kartoni itd.?

Vracaju se Hasic i Cejvanovic,eh sad ne znam Ribic i Salamovic mali su dobili zute protiv Radnickog,valjda im ne prijeti suspenzija pred mec u Mostaru?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kako je botasu doooobbrraaaa bilaa...probat u srijedu uzet branitelja i vidjet dokle cemo dobacit....treba dobro vidjet i utvrdit ovo za mostar da se ne ide bez potrebe ako nece pustit FKR na onu livadu...a i ako puste... sa cobanima treba uskladit termine ispase i igranja utakmice....za neke je tacno bolje da se sami ugase...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
brancester je napisao/la:Branitelj je kaznjen sa 2 utakmice bez navijaca ( velike stete) i mislim 2000 KM...protiv krajine i sad protiv Slobode je bez navijaca tako da vam ne vrijedi dolazit iz Tuzle ako ste mislili

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
-
- Kontakt:
od uprave Branitelja...budem dole na svim utakmicama....jedan od rijetkihCoraco je napisao/la:Gdje to nađe ? nema nigdjeee a baš sam pretražio ove sportske stranice, i posebno ovu od ns fbih.brancester je napisao/la:Branitelj je kaznjen sa 2 utakmice bez navijaca ( velike stete) i mislim 2000 KM...protiv krajine i sad protiv Slobode je bez navijaca tako da vam ne vrijedi dolazit iz Tuzle ako ste mislili

-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa ko ti to igra u tom branitelju pa ides na tekmebrancester je napisao/la:od uprave Branitelja...budem dole na svim utakmicama....jedan od rijetkihCoraco je napisao/la:Gdje to nađe ? nema nigdjeee a baš sam pretražio ove sportske stranice, i posebno ovu od ns fbih.brancester je napisao/la:Branitelj je kaznjen sa 2 utakmice bez navijaca ( velike stete) i mislim 2000 KM...protiv krajine i sad protiv Slobode je bez navijaca tako da vam ne vrijedi dolazit iz Tuzle ako ste mislili

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
reci ozbiljno jel furas ili je istina?brancester je napisao/la:od uprave Branitelja...budem dole na svim utakmicama....jedan od rijetkihCoraco je napisao/la:Gdje to nađe ? nema nigdjeee a baš sam pretražio ove sportske stranice, i posebno ovu od ns fbih.brancester je napisao/la:Branitelj je kaznjen sa 2 utakmice bez navijaca ( velike stete) i mislim 2000 KM...protiv krajine i sad protiv Slobode je bez navijaca tako da vam ne vrijedi dolazit iz Tuzle ako ste mislili
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
- Moderator
- Kontakt:
Branitelj je kažnjen novčano.. sad da li je i sa utakmicama, na zvaničnoj stranici saveza nema ništa jer im se one vijesti koje su napisane prije 10 dana obrišu sa stranice.. lolKapellen je napisao/la:reci ozbiljno jel furas ili je istina?Coraco je napisao/la:Gdje to nađe ? nema nigdjeee a baš sam pretražio ove sportske stranice, i posebno ovu od ns fbih.brancester je napisao/la:Branitelj je kaznjen sa 2 utakmice bez navijaca ( velike stete) i mislim 2000 KM...protiv krajine i sad protiv Slobode je bez navijaca tako da vam ne vrijedi dolazit iz Tuzle ako ste mislili
Igrao je Branitelj već sa Krajinom dole 7-0 pobijedili, je li tad bilo publike?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
SARS je napisao/la:
svaka cast za ovaj komentar, ja dolazim iz zivinica i svim srcem navijam za slobodu, postujem tuzlu kao najveci grad na kantonu i tuzla je carsija naspram manjih gradova naseg kantona svidjelo se to nekome ili ne, al nema potrebe da neko govori da mi sa strane sto navijamo da govori da smo seljaci, i nije seljak covjek koji je sa sela, seljak je onaj koji je nazadan u zivotu
Sars druže dobrodošao na tribinu,dođite protiv Budućnosti kao i ovi iz Brčkog,Kalesije i momaka iz Lukavca itd.

Pobjeda je bolja od orgazma!
-
- Kontakt:
protiv Krajine nije bilo publike i nece bit ni sad protiv Slobode. A prijatelju nemam sta furat ili ne furat. Stadion mi pored kuce , znam dosta igraca koji igraju a nedjeljom nemam obaveza pa volim otic pogledat utakmicu
napisao sam da je kaznjen da ne bi bezveze dolazili ako ste mislili, nista vise a vi sta hocete 

brancester je napisao/la:protiv Krajine nije bilo publike i nece bit ni sad protiv Slobode. A prijatelju nemam sta furat ili ne furat. Stadion mi pored kuce , znam dosta igraca koji igraju a nedjeljom nemam obaveza pa volim otic pogledat utakmicunapisao sam da je kaznjen da ne bi bezveze dolazili ako ste mislili, nista vise a vi sta hocete
Hvala druže za info,ali opet treba provjeriti tu informaciju za svaki slučaj.
Pobjeda je bolja od orgazma!
info jest tacan aliii........Gorki je napisao/la:brancester je napisao/la:protiv Krajine nije bilo publike i nece bit ni sad protiv Slobode. A prijatelju nemam sta furat ili ne furat. Stadion mi pored kuce , znam dosta igraca koji igraju a nedjeljom nemam obaveza pa volim otic pogledat utakmicunapisao sam da je kaznjen da ne bi bezveze dolazili ako ste mislili, nista vise a vi sta hocete
Hvala druže za info,ali opet treba provjeriti tu informaciju za svaki slučaj.

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.