gdje je dobro odigrao kad nije ni u sastavu bio?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Stari mu klip objavio ,kontao Sam da je ovaj vikend..mora da je ona od prosle sedmice.
Imam jedno pitanje za malo starije ljubitelje košarke, zašto Haris Brkić nije igrao za našu repku? Ovih dana čitam o njemu, pa mi prođe kroz glavu da nije nastupao ni za nas ni za Srbiju, ne spominje se to nigdje nema nikakav razlog, da li nije htio ili nije smio?
Nije baš aktuelna tema i pitanje, ali nemam gdje drugo da pitam
Nije baš aktuelna tema i pitanje, ali nemam gdje drugo da pitam

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Igrao je za mladje kategorije SRJ...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
bio je on i na pripremama seniorske reprezentacije SRJ, ali nije uspio stići do konačnog rostera od 12
Raonffa je napisao/la: ↑18 dec 2019, 23:27Imam jedno pitanje za malo starije ljubitelje košarke, zašto Haris Brkić nije igrao za našu repku? Ovih dana čitam o njemu, pa mi prođe kroz glavu da nije nastupao ni za nas ni za Srbiju, ne spominje se to nigdje nema nikakav razlog, da li nije htio ili nije smio?
Nije baš aktuelna tema i pitanje, ali nemam gdje drugo da pitam![]()
živio u srbiji,u to vrijeme bi bilo vrlo,vrlo čudno da je zaigrao za nas,cak i da nije igrao za mladje reprezentacije SRJ
Raonffa je napisao/la: ↑18 dec 2019, 23:27Imam jedno pitanje za malo starije ljubitelje košarke, zašto Haris Brkić nije igrao za našu repku? Ovih dana čitam o njemu, pa mi prođe kroz glavu da nije nastupao ni za nas ni za Srbiju, ne spominje se to nigdje nema nikakav razlog, da li nije htio ili nije smio?
Za vrijeme rata su otisli u Srbiju.

lumani je napisao/la: ↑19 dec 2019, 09:33Raonffa je napisao/la: ↑18 dec 2019, 23:27Imam jedno pitanje za malo starije ljubitelje košarke, zašto Haris Brkić nije igrao za našu repku? Ovih dana čitam o njemu, pa mi prođe kroz glavu da nije nastupao ni za nas ni za Srbiju, ne spominje se to nigdje nema nikakav razlog, da li nije htio ili nije smio?
Za vrijeme rata su otisli u Srbiju.On je iz mijesanog braka . .1993 je bila jedina Sansa da zaigra za nas,ali tada je bilo drugih problema u drzavi
ma da,tad je još bio i mlad,a ko bi tad i mogao pomisliti da neko zivi u srbiji a igra za bih
Dobro zivio je i Mula u Zagrebu ,pa ga svi pljuju..Brkic je nesto poput Omerhodzica ,Samo Sto nije promijenio prezime kao onaj shupak .
Hvala na odgovorima 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
nije ni u Hrvatskoj odrastao

da,švedska cini mi se,švedjo mu nadimak
koliko se sjećam, Omerhodžiću je stari ispao shoe pack, da l neko nasilje u porodici, ne znam tačno, uglavnom nemaju nikakav kontakt i posle nekog vremena je odlučio da uzme majčino prezime
Koji je to Marvelov superjunak ... kad god se spomene, sjetim se ... doc' uzdignute glave s Hr repkom sekund od zavrsetka rata i dat sve od sebe da Bosna izgubi prvu poslijeratnu kv. tekmu na domacem terenu pred milionima ociju uprtima u teren ... Captain America i ja to ni pod indijanskom vatrom ne bi mogli... zato njemu svaka cast sto ga boli racku za sve ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
karijera je bila u pitanju a bio je pozvan kao Zlatan u nogometuDaVinci je napisao/la: ↑19 dec 2019, 17:13Koji je to Marvelov superjunak ... kad god se spomene, sjetim se ... doc' uzdignute glave s Hr repkom sekund od zavrsetka rata i dat sve od sebe da Bosna izgubi prvu poslijeratnu kv. tekmu na domacem terenu pred milionima ociju uprtima u teren ... Captain America i ja to ni pod indijanskom vatrom ne bi mogli... zato njemu svaka cast sto ga boli racku za sve ...![]()

Bas zato danas tu ljudsku gromadu ovdje u Tuzli svi dozivljavaju kao heroja. Nemaju oni nista protiv ni Damira, ni ovih cetnika koji su im poslali granatu u sami centar grada i pobili mladost, a danas govore da je Kapija rezirana tragedija. Sve njih multi-kulti grad Tuzla ceka rasirenih ruku.DaVinci je napisao/la: ↑19 dec 2019, 17:13Koji je to Marvelov superjunak ... kad god se spomene, sjetim se ... doc' uzdignute glave s Hr repkom sekund od zavrsetka rata i dat sve od sebe da Bosna izgubi prvu poslijeratnu kv. tekmu na domacem terenu pred milionima ociju uprtima u teren ... Captain America i ja to ni pod indijanskom vatrom ne bi mogli... zato njemu svaka cast sto ga boli racku za sve ...![]()
Btw, veceras su nasi vrli reprezentativci, koji su dosli u Tuzlu da ozive karijere i vrate se u Minhen, Madrid ili neke druge evropske metropole, razvalili u Mejdanu protiv MZT-a iz Skopja. S obzirom da sam ja ostao bez rijeci, evo statistika koja najbolje oslikava njihove maestralne partije:
https://druga.aba-liga.com/match.php?id ... score&q=q1
Vjerujte mi da su Dedajic i Jakupovic u 5 deka s njima dvojicom.
Nadam se da ce se damiru yebavat mater gdje god ode sa slobodom
Gegic i campara nista ne igraju cijelu sezonu posebno Campara.Gegic je odograo tu i tamo koju dobru u nasoj ligi
Gegic i campara nista ne igraju cijelu sezonu posebno Campara.Gegic je odograo tu i tamo koju dobru u nasoj ligi
školski primjer kako igrač sa višegodišnjim stažom u ABA1 pravi razliku u ABA2
Đorđe M. je tip pojačanja koji te uvodi u viši rang