simptomi: višednevni mamurluk i nenaspvanost
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
U Vojnoj bolnici kazu vanredno stanje 2 Kineza i 1 naš . Moglo bi biti danas veselo 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Gdje kupiti loptice za stoni/stolni tenis u Sarajevu, osim Jumba?
- ElCartel11
- Kontakt:
Ubacen virus, to se zna od pocetka samo se zataskava. Doktor koji je na to opozoravao u Kini jos tamo krajem 2019, ove godine pocetkom januara umro (citaj ubijen).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sumnjivo je to meni sve al sam siguran da ce najebati obicni narod ko i vajk
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Intersport ima dobre loptice, bar onaj u Karlovcu gdje sam ja kupovaoQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:43Gdje kupiti loptice za stoni/stolni tenis u Sarajevu, osim Jumba?

- BosniaBoston
- Kontakt:
Dodje u Hrvatsku,to je to
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Izgleda da se danas ni bolest ne moze pojaviti a da nema teorija zavjere. Kao da je to nesto nevjerovatno, a ne uobicajena stvar koja se desava od kada je planeteElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:45Ubacen virus, to se zna od pocetka samo se zataskava. Doktor koji je na to opozoravao u Kini jos tamo krajem 2019, ove godine pocetkom januara umro (citaj ubijen).

- akisarajevo92
- Kontakt:
e sad zamislite da mediji konstantno objavljuju koliko ljudi dnevno dobije npr. rak pluca u nekoj drzavi ili na svijetu opcenito, u svemu ovome je najstrasnija moc koji oni imaju da sire paniku i plase narodPOTVRĐEN je jedan slučaj zaraze koronavirusom u Hrvatskoj.
Riječ je o mlađem čovjeku, nalazi se u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, potvrdio je premijer Andrej Plenković nakon sjednice stožera za koronavirus.
Kazao je kako je hospitalizirani muškarac u dobrom stanju.
u BiH ako te ne ubije rak, ubit ce te zagadjen zrak, ako te ne ubije to, bice rata opet, ako te to ne ubije ubit ce te migrant, ako ne i to tu je korona
Don't believe the hype.
Imaš u većini sportskih prodavnica. Intersport u Mercatoru, ima i u Juventi u BBI čini mi seQUARESMA 18<<< je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:43Gdje kupiti loptice za stoni/stolni tenis u Sarajevu, osim Jumba?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
kolko maske kostaju bracu, pustite loptice sad
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa to sam ja sinoc pisao. Mediji senzacionalistickim pisanjem sire paniku zarad klikova.. pa tako onda i krenu ove teorije zavjere kako je nesto ubaceno od ljudi koji prakticno ni ne znaju sta je virus.akisarajevo92 je napisao/la: ↑25 feb 2020, 12:55e sad zamislite da mediji konstantno objavljuju koliko ljudi dnevno dobije npr. rak pluca u nekoj drzavi ili na svijetu opcenito, u svemu ovome je najstrasnija moc koji oni imaju da sire paniku i plase narodPOTVRĐEN je jedan slučaj zaraze koronavirusom u Hrvatskoj.
Riječ je o mlađem čovjeku, nalazi se u Klinici za infektivne bolesti u Zagrebu, potvrdio je premijer Andrej Plenković nakon sjednice stožera za koronavirus.
Kazao je kako je hospitalizirani muškarac u dobrom stanju.
u BiH ako te ne ubije rak, ubit ce te zagadjen zrak, ako te ne ubije to, bice rata opet, ako te to ne ubije ubit ce te migrant, ako ne i to tu je korona
Virusi, narocito RNK, imaju veliku sposobnost mutacije i onda tako mutiranjem nastaju novi sojevi virusa, kao sto je ovaj koji je valjda dobio ime covid-19. To sto izazivaju oboljenje kod ljudi ne znaci da izazivaju kod drugih vrsta koje mogu biti jednostavno nosioci, bez izazivanja oboljenja. I onda na sve to dodas "kinesku kuhinju" gdje dio populacije jede sve i svasta, bez termicke obrade.. I dovoljno je da se tako 10 ljudi inficira da se nakon toga pocne kapljicno siriti od covjeka do covjeka i onda dobijes epidemiju.
Bice slicnih epidemija jos u buducnosti, a ja se ne bih zacudio da nas i neka bakterija pokosi u narednim godinama s obzirom na to koliko se uzimaju antibiotici.
Za dva dana maximalno i kod nas ce biti prvi slucaj,zivi bili pa vidjeli 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Imao sam ja nedavno slucaj u komsiluku, zena pila antibiotike i nakon toga napala joj neka bakterija sve organe, preminula nakon 10 dana u bolnici, bila stara oko 50god
Don't believe the hype.
Čekam članak sa SAFFa : Ipravka krivog navoda, ovo je retroaktivna naplata za gej paradu
Kod nas ce biti jedno 2000 slucajeva dok registruju jednog, bog me ubio ako imaju ikakve testove uopce. Mi nismo pripremljeni ni za najobicniju prehladu kamoli ovo

-
- Kontakt:
Nostradamus je predviđao veliku epidemiju u 21-vom vijeku od koje će mnogi umrijeti. Također je predvidio i udar meteora 2069 čini mi se, ako se to još obistini bit će milijarde mrtvih.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.