RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VasaKisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VasaKisa » 09 dec 2013, 19:51

Ma necu na javno pošto nije 100% da će lik potpisat ali je kažu završen. Evo za ove koje je strah poslat pp. Dejan Janković FK Voždovac ;)

edgardavids
Kontakt:

Post Postao/la edgardavids » 09 dec 2013, 22:05

Pa kakav je, koju poziciju igra ?

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 09 dec 2013, 22:43

emil02in je napisao/la:Posalao sam ti pp
[/quote]

Hvala brate, a mogao je i VasaKisa javno odma obznanit. :)

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 09 dec 2013, 22:48

Ovaj lik je lani igrao u Leotaru, može li iko napisati išta o njemu?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2013, 08:59

Koliko vidim, to veliko pojačanje je po transfermarktu za cijelu polusezonu u Srbiji odigralo čitavih 90 minuta. Sa takvim igračima ćemo da pravimo novi Velež ? Pa da, vjerovatno novi Velež, sa naglaskom na novi, koji je sa takvim igračima dosta višesmislen pojam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

VasaKisa
Kontakt:

Post Postao/la VasaKisa » 10 dec 2013, 10:30

zizu1991 je napisao/la:Koliko vidim, to veliko pojačanje je po transfermarktu za cijelu polusezonu u Srbiji odigralo čitavih 90 minuta. Sa takvim igračima ćemo da pravimo novi Velež ? Pa da, vjerovatno novi Velež, sa naglaskom na novi, koji je sa takvim igračima dosta višesmislen pojam.
Momak jos nije potpisao niti se zna hoce li a ti ako nije po tvom ukusu pravac prostorije FK Velež pa im ukaži na ne dovoljnost kvalitete ovog momka. Svi bi mi voljeli reinkarnacije Nwanka Kanua Stefana Efenberga i Japa Stama ali se ne pitamo ;)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2013, 11:02

Potpuno besmisleno pišeš. Ukazujem na to da je praktički u nikakvoj igračkoj formi, a ti meni došao sa pričom da se idem žaliti Upravi Veleža, k'o da sam ja neki faktor, pa da mi pije vode.

Ovo je forum, i u njemu, kao takvom, imam pravo da iskažem mišljenje vezano za bilo šta.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 dec 2013, 11:22

ma pustite ove priče, tek je polusezona završena, i još se ništa ne zna...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2013, 12:41

@AlemC85, samo diskutujem, i iskazivam svoje mišljenje, pa evo i u slučaju potencijalne " prinove " u Veležu, kojeg dotični @VasaKisa posebno hvali. Ne znam iz kojeg razloga.

Da li on slučajno poznaje tog mladića, pratio je njegove partije, tog mladića od 27 godina :mrgreen: , koji očito nije uspio da se nametne u JSL, pa se vraća po pare u BHTPL ? Čisto sumnjam da ga poznaje.

Kako je mogao da ga uprati s obzirom na njegovu minutažu u JSL. Kako bi taj igrač mogao pomoći ?

Ajd da je igrač iz Srbije, koji je malo opao u formi, pa hoće da se povrati igrajući u slabijem takmičenju. Međutim, to je " domaće govedo ", a njegovo iskustvo igranja u JSL koje bi nam iznimno pomoglo, ja nikako da primjetim. :mrgreen:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 10 dec 2013, 13:05

meni je u ovom trenu važnije da omladinska škola stane na noge, te da se nastave ulaganja u infrastrukturu u skladu s mogućnostima kluba, jer je još taj segment ostao pa da se Velež u budućnosti samo posveti igri i rezultatima.

VasaKisa
Kontakt:

Post Postao/la VasaKisa » 10 dec 2013, 13:28

zizu1991 je napisao/la:@AlemC85, samo diskutujem, i iskazivam svoje mišljenje, pa evo i u slučaju potencijalne " prinove " u Veležu, kojeg dotični @VasaKisa posebno hvali. Ne znam iz kojeg razloga.

Da li on slučajno poznaje tog mladića, pratio je njegove partije, tog mladića od 27 godina :mrgreen: , koji očito nije uspio da se nametne u JSL, pa se vraća po pare u BHTPL ? Čisto sumnjam da ga poznaje.

Kako je mogao da ga uprati s obzirom na njegovu minutažu u JSL. Kako bi taj igrač mogao pomoći ?

Ajd da je igrač iz Srbije, koji je malo opao u formi, pa hoće da se povrati igrajući u slabijem takmičenju. Međutim, to je " domaće govedo ", a njegovo iskustvo igranja u JSL koje bi nam iznimno pomoglo, ja nikako da primjetim. :mrgreen:
Zizu nemoj kenjat bezveze. Nigdje nisam napisao da je neki extra igrač nego sam samo napisao preneseno i da još nije ništa konkrektno. Ja veze nemam ni ko je ni koliko je igrao ni kakav je igrač tako da si se beze primio ko junac. Čuo sam o njemu iz prve ruke ali pošto nije gotova stvar fino sam u jednoj rečenici sročio koga zanima odgovorit cu mu na pp. 8-9 finih momaka mi se javilo i ja sam im napisao samo se ti pametan praviš. Ništa onda moguće novosti koje se budu dešavale u "našem klubu" ostavit ću da ih ti prekopiraš zadnji kad ih izbaci fkvelež.ba i postaviš ovde

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2013, 13:37

VasaKisa je napisao/la:Zizu nemoj kenjat bezveze. Nigdje nisam napisao da je neki extra igrač nego sam samo napisao preneseno i da još nije ništa konkrektno. Ja veze nemam ni ko je ni koliko je igrao ni kakav je igrač tako da si se beze primio ko junac. Čuo sam o njemu iz prve ruke ali pošto nije gotova stvar fino sam u jednoj rečenici sročio koga zanima odgovorit cu mu na pp. 8-9 finih momaka mi se javilo i ja sam im napisao samo se ti pametan praviš. Ništa onda moguće novosti koje se budu dešavale u "našem klubu" ostavit ću da ih ti prekopiraš zadnji kad ih izbaci fkvelež.ba i postaviš ovde

Nisam rekao da si rekao da je extra igrač, nego da ga hvališ. Usput, šta je ovo :
VasaKisa je napisao/la:Dobar veznjak srpskog prvoligasa na meti Veleza.
Stani malo, oni su fini momci, zato što su se " primili " na tvoju informaciju ? Niko te nije tražio da objavljivaš javno ako nisi želio. Ako ti smeta to što sam ovdje iznio njegove jake reference, onda mi je opet, isto toliko jako žao. :mrgreen:

Eto, izvinjavam se za sve što sam napisao, samo i mene, kao i njih blagovremeno obavještavaj o pojačanjima i sličnom, samo nek' budu dobri k'o što je i ovaj. :mrgreen:

I nemoj apostrofirati naš klub, znam konkretno na šta ciljaš, pusti se tih šupljih fazona obezvrijeđivanja, i obilježavanja mene kao nekog kvislinga, samo zato što se ne slažem sa tvojim mišljenjem.

VasaKisa
Kontakt:

Post Postao/la VasaKisa » 10 dec 2013, 14:11

Nemam se namjeru raspravljat s tobom jer su ti argumenti kao kod dijece iz Los Rosalesa. Ništa kao što sam napisao ti nas počasti novostima iz kluba kad ih postave na ss.ba

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2013, 14:38

Tebi na čast nek' služi što se rugaš djeci sa posebnim potrebama.
Samo mogu da kažem da mi je žao što sam se upuštao u bilo kakve normalne diskusije sa čovjekom koji ne poznaje i ne praktikuje osnovni nivo kulture pri konverzaciji.

VasaKisa
Kontakt:

Post Postao/la VasaKisa » 10 dec 2013, 15:03

zizu1991 je napisao/la:Tebi na čast nek' služi što se rugaš djeci sa posebnim potrebama.
Samo mogu da kažem da mi je žao što sam se upuštao u bilo kakve normalne diskusije sa čovjekom koji ne poznaje i ne praktikuje osnovni nivo kulture pri konverzaciji.
Ne rugam se djeci nego tebi i nemoj sada izigravat žrtveno janje na forumu a prvi si počeo provocirat. Golemo nemožeš skontat da sam ja prenio ono kako su i meni i nikoga nisam hvalio jer veze nemam ni o kome se radi. Haj se ti presaberi malo vidim udarila ti slava sa 16 bodova s teme forumaš godine :lol: :lol: :lol: :P

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2013, 15:08

Da, rugaš se i njima, a mene vrijeđaš. I na koji sam to način ja počeo provocirati ? Možda iznošeći brojke vezane za njegove nastupe u JSL i povezao ih sa tvojim riječima, koje, eto nisu tvoje, pa rekao da iste nemaju smisla kad se povežu ? Zar si brojao moje bodove za forumaša godine :?

Poenta je da si trebao napisati, Velež je u kontaktu sa veznjakom iz JSL, kažu da je dobar, a ne dobar veznjak.
Što moraš biti bukvalac, tako bi se zaštitio od ovakvih diskusija, ne kontam u čemu je problem.

VasaKisa
Kontakt:

Post Postao/la VasaKisa » 10 dec 2013, 15:14

zizu1991 je napisao/la:Da, rugaš se i njima, a mene vrijeđaš. I na koji sam to način ja počeo provocirati ? Možda iznošeći brojke vezane za njegove nastupe u JSL i povezao ih sa tvojim riječima, koje, eto nisu tvoje, pa rekao da iste nemaju smisla kad se povežu ? Zar si brojao moje bodove za forumaša godine :?

Poenta je da si trebao napisati, Velež je u kontaktu sa veznjakom iz JSL, kažu da je dobar, a ne dobar veznjak.
Što moraš biti bukvalac, tako bi se zaštitio od ovakvih diskusija, ne kontam u čemu je problem.
Cuj poenta je "da si trebao napisat" :lol: :lol: :lol: eto ti mi reci kako sam trebao napisat :lol: :lol: daj bola ne smaraj nisam portparol Veleža nego Vasa Kisa :lol: :lol: haj adio

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 dec 2013, 15:20

Raja tu sam. Prebacio me insider 7 dana iz neretve u akvarijum ali s razlogom. Napisao jednu bézobraznu rijec na temi ljepotice. Kriv 100%. Vas dvojica nemojte da vam usi iscupam ;)
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 10 dec 2013, 15:30

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Raja tu sam. Prebacio me insider 7 dana iz neretve u akvarijum ali s razlogom. Napisao jednu bézobraznu rijec na temi ljepotice. Kriv 100%. Vas dvojica nemojte da vam usi iscupam ;)
Sto te ponijelo ?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 dec 2013, 15:31

VasaKisa je napisao/la:Cuj poenta je "da si trebao napisat" :lol: :lol: :lol: eto ti mi reci kako sam trebao napisat :lol: :lol: daj bola ne smaraj nisam portparol Veleža nego Vasa Kisa :lol: :lol: haj adio
Toliko o mom argumentovanju na nivou djece iz Los rosalesa. Hvala lijepo.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.