Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ako se Nurkić uspješno vrati nakon povrede i ako Garza zaigra za nas uz još Halilovića, Sulejmanovića, Kamenjaša i Lazića nećemo imati razloga za brigu na pozicijama 5 i 4. Na pozicijama 1, 2 i 3 je takva konkurencija da je nemoguće popuniti sastav bez igrača koji su kvalitetom prosjek za ABA 2 ligu.
Wandelanoite je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:09Smajlagic je Sandzaklija i njegovi za sebe govore da su Bosanci.
jesi ti ono podavno najavljivao da se đedović vraća,prošle godine?
otisao sam par puta da maksuz pogledam kamenjasa i ne znam sta bih rekao....ima dobru zavrsnicu, ali ne vidim neki visok plafon. definitivno mislim da moze imati bolju karijeru od stipanovica....cak mi izgleda i visociji od njega, ima sigurno 208cm na jaku gradju za jednog 20godisnjaka.
ko zna, ako radio i dodao tricu....i ako glava bude na mjestu, mozda dogura do eurolige. mora se ispalit vec ovog ljeta...i bitno je da ima minutazu u tom novom klubu....da sam misko doveo bih ga u Megu ako je moguce
mislio sam ga jos koji put pogledat ali mi se zgadilo gledat onih nekoliko placenika sto navijaju....kakvi luzeri Boze dragi
baska sto moram gledat vrabca koji se ponasa kao da je vlasnik kluba....iako je gori suter od westbrooka, uzima 10 trica ako treba
zato selimovic nikad nista nece postici jer nema muda da presjece i otjera igrace poput vrabca kojem je domet aba 2 liga....
na njegovom mjestu ja bih maksimalno gurao kamenjasa i micica...nihad djedovic je igrao aba ligu sa 16god,sto ne bi nikola, ako je zdrav, igrao aba2??
rezultata svakako nema niti su imperativ.....Sparsi nemaju drugih talenata sve do zinedina mulica, zbog kojeg mi je posebno zao sto je nasa U16 ispala u b diviziju....mada ni b divizija nije toliko losa za reklamu ako si sposoban da se istaknes
ko zna, ako radio i dodao tricu....i ako glava bude na mjestu, mozda dogura do eurolige. mora se ispalit vec ovog ljeta...i bitno je da ima minutazu u tom novom klubu....da sam misko doveo bih ga u Megu ako je moguce
mislio sam ga jos koji put pogledat ali mi se zgadilo gledat onih nekoliko placenika sto navijaju....kakvi luzeri Boze dragi

baska sto moram gledat vrabca koji se ponasa kao da je vlasnik kluba....iako je gori suter od westbrooka, uzima 10 trica ako treba
zato selimovic nikad nista nece postici jer nema muda da presjece i otjera igrace poput vrabca kojem je domet aba 2 liga....
na njegovom mjestu ja bih maksimalno gurao kamenjasa i micica...nihad djedovic je igrao aba ligu sa 16god,sto ne bi nikola, ako je zdrav, igrao aba2??
rezultata svakako nema niti su imperativ.....Sparsi nemaju drugih talenata sve do zinedina mulica, zbog kojeg mi je posebno zao sto je nasa U16 ispala u b diviziju....mada ni b divizija nije toliko losa za reklamu ako si sposoban da se istaknes
-
- Kontakt:
Naravno da ima prednost onaj koji gaji o nekakve osjećaje prema BIH, poistovjećeuje se u nekom smislu sa BIH....kao što Srbi iz RS ili Hrvati iz Hercegovine imaju pravo da igraju za te držve.filip13 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 22:00za nas ima pravo igrati svako ko to hoće,kako god se zvao,kontaš?
ima li neki momak,srbin iz beograda,rodjen u beogradu kao i smajlagić,živio tamo kao i smajlagić,pravo igrati za nas?,ili smajlagić ima kao neku prednost u tome?
ja ovo zadnje što si napisao tebi nikad ne bih rekao
Ako neko sanja dres BIH od svog djetinjstva, mašta da zaigra za BIH, voli BIH, logično je da takvi imaju prednost u reprezentciji.
Ovo pisem nevezano za Smailagića, jer ne znam njegove stavove.
RS i Hercegovina nisu državeBIHpatriota je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:06Naravno da ima prednost onaj koji gaji o nekakve osjećaje prema BIH, poistovjećeuje se u nekom smislu sa BIH....kao što Srbi iz RS ili Hrvati iz Hercegovine imaju pravo da igraju za te držve.filip13 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 22:00za nas ima pravo igrati svako ko to hoće,kako god se zvao,kontaš?
ima li neki momak,srbin iz beograda,rodjen u beogradu kao i smajlagić,živio tamo kao i smajlagić,pravo igrati za nas?,ili smajlagić ima kao neku prednost u tome?
Ako neko sanja dres BIH od svog djetinjstva, mašta da zaigra za BIH, voli BIH, logično je da takvi imaju prednost u reprezentciji.
Ovo pisem nevezano za Smailagića, jer ne znam njegove stavove.

za smajlagica ne znamo da li gaji ikakve osjecaje prema nasoj drzavi,covjek je iz srbije,tamo rodjen,tamo citav zivot zivi,i to ne iz novog pazara nego iz beograda
Trojke Alikadića u dvije zadnje utakmice KLS su 8/15.
-
- Kontakt:
Dafilip13 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:37Wandelanoite je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:09Smajlagic je Sandzaklija i njegovi za sebe govore da su Bosanci.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Wandelanoite je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:45Dafilip13 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:37Wandelanoite je napisao/la: ↑13 dec 2019, 13:09Smajlagic je Sandzaklija i njegovi za sebe govore da su Bosanci.
vidim vratio se
-
- Kontakt:
Mislio sm na susjedne države, lapsus.filip13 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:23RS i Hercegovina nisu državeBIHpatriota je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:06Naravno da ima prednost onaj koji gaji o nekakve osjećaje prema BIH, poistovjećeuje se u nekom smislu sa BIH....kao što Srbi iz RS ili Hrvati iz Hercegovine imaju pravo da igraju za te držve.filip13 je napisao/la: ↑12 dec 2019, 22:00za nas ima pravo igrati svako ko to hoće,kako god se zvao,kontaš?
Ovo pisem nevezano za Smailagića, jer ne znam njegove stavove.![]()
za smajlagica ne znamo da li gaji ikakve osjecaje prema nasoj drzavi,covjek je iz srbije,tamo rodjen,tamo citav zivot zivi,i to ne iz novog pazara nego iz beograda
Reko sam da moj komentar nije nužno vezan za Smailagića. Govorim o potencijalnim situacijama.
BIHpatriota je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:53Mislio sm na susjedne države, lapsus.filip13 je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:23RS i Hercegovina nisu državeBIHpatriota je napisao/la: ↑13 dec 2019, 20:06
Naravno da ima prednost onaj koji gaji o nekakve osjećaje prema BIH, poistovjećeuje se u nekom smislu sa BIH....kao što Srbi iz RS ili Hrvati iz Hercegovine imaju pravo da igraju za te držve.
Ovo pisem nevezano za Smailagića, jer ne znam njegove stavove.![]()
Reko sam da moj komentar nije nužno vezan za Smailagića. Govorim o potencijalnim situacijama.

Smailagicevi roditelji su rodom iz Tutina ,decko je gore rodjen i pitanje je kako se oseca....mislim da ce prevagnuti prica menadzera i ono što je najbolje za njegovu karijeru,sanse za BiH umanjuje sto je rasulo u savezu ,slaba reprezentacija i koliko ja vidim ne bas svetla buducnost
U slovenskoj ligi Krka je u svojoj dvorani poražena od Primorske 80 : 81, naši su bili među boljima: Jošilo 19 poena, 9 skokova, 4 asistencije, 1 blokada. Lazić 11 poena, 8 skokova, 2 asistencije, 1 blokada.
Alibegovic 29min- 13p, 9sk
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
-
- Kontakt:
Mora Bosnic pozvati Josila i Hodzica.
Kocic ne djeluje lose, trebao i bi njega zvati, mlad je jos uvijek.
Kocic ne djeluje lose, trebao i bi njega zvati, mlad je jos uvijek.
MES QUE UN CLUB!
Djeluje da je Roberson strasan suter - bas onakav kakav nama treba. Iskreno se nadam da cemo se usreciti s njim.
Kakav Kocic, radije bih Vrabca ponovo gledao. Preko glave mi je tih Sparsovih ciglarosa.
Kakav Kocic, radije bih Vrabca ponovo gledao. Preko glave mi je tih Sparsovih ciglarosa.
ovaj momak ce morat povuc kao prva opcija sad za ovaj prozor...kao druga i treca se namecu halilovic i alibegovic...atic se ugasio,a drugih bekova sposobnih ubacit 10-ak poena nemamo.....s obzirom da bih ja atica otpisao kao relevantnu opciju za buducnost, mozemo se samo uzdat da ce mali huseinovic biti prava stvar....iako ce kod njega uvijek biti problem s preklapanjem termina za kvalifikacije
Suljo nije uopste igrao u zadnjem kolu, a kad god sam ga ja gledao, igrao je iskljucivo cetvorku.