FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Ruku na srce, Bogi je znao odigrati i pristojne partije ove sezone. Pod tim prvenstveno mislim na period kad ga je Slavko vratio u ekipu pa do kraja prve polusezone. Ne sjećam se da je nešto tad pravio neke kardinalne greške. Igrao u tandemu s Acom čija je forma bila u padu i njegovim povratkom koliko toliko je stabilizovana odbrana bila. Bar na neko vrijeme. U drugoj polusezoni je i on pao u formi, u tandemu sa velikim razočarenjem u vidu Kerle. Greška za greškom obojice, ali opet nekako mi se čini da je Bogi bio manje loš od Kerle iako su opet napominjem obojica katastrofa bili. Druga stvar, pitanje je koliku su defanzivu podršku od veznog reda (Jovan i Darko) zaista imali naši štoperi. Nekad mi je djelovalo da protivnici dolaze do našeg šesnaesterca i suviše lako, a to ne može biti samo do Kerle i Bogičevića. Nisam sretan ako će stvarno ove sezone i dalje u prvih 11 igrat Jadranko, jer tu treba šansu da dobije ili Kemo ili ako Slavko ne vjeruje Kemi onda dolazak još jednog štopera koji će sa Graovcem činiti taj štoperski tandem. Večeras treba podržat naše momke, pa makar igrali Pekić i Karić u prvih 11. Na stranu ostaviti lične stavove prema pojedinim igračima i dat vjetar u leđa našim igračima konstantim navijanjem, ne reda radi nego zbog našeg Želje!
- MocMahale444
Nema mu opravdanja
tuzio klub, hrakao nas u med. Nista nije bolji bio ni rukometas Kerla.
Necemo sad pred tekmu pisati o njemu, valjda nas strah kad on igra
Igraci prolazni, klub ostaje zauvijek 4life.
Koliko nas gotive portali
Sad na ovom portalu sam procitao 4 novosti o Zelji

Necemo sad pred tekmu pisati o njemu, valjda nas strah kad on igra
Koliko nas gotive portali
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma ne govorim o njemu kao o personi, moj post se odnosio na njega kao igrača.MocMahale444 je napisao/la:Nema mu opravdanjatuzio klub, hrakao nas u med. Nista nije bolji bio ni rukometas Kerla.
Necemo sad pred tekmu pisati o njemu, valjda nas strah kad on igra![]()
Koliko nas gotive portali![]()
![]()
- MocMahale444
Moze biti kao Japp Stam, Maldini i Costacurta u jednom opet kad nanese stetu klubu treba ga prekriziti.braco je napisao/la:Ma ne govorim o njemu kao o personi, moj post se odnosio na njega kao igrača.
Slazem se da je bio nekad koristan igrac i to je to.
Ah šta ćeš care tako je kako je, nisam ni ja Bogijev fan zbog tih stvari iz prošlosti. Nego što kažeš yebo njega, evo ovi ko nešto analizirali našu igru.MocMahale444 je napisao/la:Moze biti kao Japp Stam, Maldini i Costacurta u jednom opet kad nanese stetu klubu treba ga prekriziti.braco je napisao/la:Ma ne govorim o njemu kao o personi, moj post se odnosio na njega kao igrača.
Slazem se da je bio nekad koristan igrac i to je to.
http://cg-fudbal.com/skautirali-smo-zel ... i-veceras/
Ehhh dosta je bilo u kuci, ne moze se izdrzati vise, vakat krenuti. Nek nam je sretno svima !
OOOOOOO JEDAAAAN GOLLLL !!!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
OOOOOOO JEDAAAAN GOLLLL !!!
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
- MocMahale444
braco je napisao/la:Ah šta ćeš care tako je kako je, nisam ni ja Bogijev fan zbog tih stvari iz prošlosti. Nego što kažeš yebo njega, evo ovi ko nešto analizirali našu igru.MocMahale444 je napisao/la:Moze biti kao Japp Stam, Maldini i Costacurta u jednom opet kad nanese stetu klubu treba ga prekriziti.braco je napisao/la:Ma ne govorim o njemu kao o personi, moj post se odnosio na njega kao igrača.
Slazem se da je bio nekad koristan igrac i to je to.![]()
http://cg-fudbal.com/skautirali-smo-zel ... i-veceras/
Ukoliko želi dobar rezultat Zeta se mora čuvati prekida jer pored napadača i odbrambeni igrači imaju odličnu igru glavom
Sretno nama i nama sretno. Ko je zaduzen za Bogija
Zadnji put iz prekida zabili gol prije 100 godina.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Je li sjevera ostalo ?
Prijatelju sta bilo ko od nas dobije sto pljuje po igracu? On ce igrati ako je trener zadovoljan, valjda bolje zna Slavko koji je svaki dan s njima ko valja a ko ne, a ne mi obicni navijaci koji ne pogledamo trening u zivotu. Sabura i onda cudno kad se pljuju igraci s tribina, kakva je to seljacka politika?!MocMahale444 je napisao/la:Nema mu opravdanjatuzio klub, hrakao nas u med. Nista nije bolji bio ni rukometas Kerla.
![]()
- MocMahale444
Katana je napisao/la:Prijatelju sta bilo ko od nas dobije sto pljuje po igracu? On ce igrati ako je trener zadovoljan, valjda bolje zna Slavko koji je svaki dan s njima ko valja a ko ne, a ne mi obicni navijaci koji ne pogledamo trening u zivotu. Sabura i onda cudno kad se pljuju igraci s tribina, kakva je to seljacka politika?!MocMahale444 je napisao/la:Nema mu opravdanjatuzio klub, hrakao nas u med. Nista nije bolji bio ni rukometas Kerla.
![]()

Sto se mene tice daBogda danas dva gola zabio Bogi samo da pobjedimo.MocMahale444 je napisao/la:Katana je napisao/la:Prijatelju sta bilo ko od nas dobije sto pljuje po igracu? On ce igrati ako je trener zadovoljan, valjda bolje zna Slavko koji je svaki dan s njima ko valja a ko ne, a ne mi obicni navijaci koji ne pogledamo trening u zivotu. Sabura i onda cudno kad se pljuju igraci s tribina, kakva je to seljacka politika?!MocMahale444 je napisao/la:Nema mu opravdanjatuzio klub, hrakao nas u med. Nista nije bolji bio ni rukometas Kerla.
![]()
- MocMahale444
- ZeljeznicarFan
- Kontakt:
Predstavnici i skauti AIK-a dolaze na Grbavicu ,da pogledaju potencijalne protivnike i da pregovaraju sa Zeljom i Slobodom oko Krpica
Radnička klasa !
Zasto one svijetle dresove nece nositi fudbaleri veceras ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Jesam reko da ce tamno plavi biti prva garnitura
I treba tako sto se mene tice, one treba koristit samo dva-tri puta za posebnih prilika
I treba tako sto se mene tice, one treba koristit samo dva-tri puta za posebnih prilika
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ma kakav Krpic ne trebaju nam pitariiii u ekipi dovoljno je sto gledamo Cenana , mada ga je Cenan kontaktiroZeljeznicarFan je napisao/la:Predstavnici i skauti AIK-a dolaze na Grbavicu ,da pogledaju potencijalne protivnike i da pregovaraju sa Zeljom i Slobodom oko Krpica
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Nece se snaci đetići na ugodnih 23 stepena celzijusevih, slijedi im potop 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Danas mi je rodzendan,danas dobijam poklon OD Zelje i OD zene,i ja i Zeljo nesmijemo promasit.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 31 gost.