RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
večeras javiše da je BH TELECOM dodijelio pare Veležu...
ko je javio,i kakve su pare u pitanju,Aleme nedorecen siAlemC85 je napisao/la:večeras javiše da je BH TELECOM dodijelio pare Veležu...

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Dobra ti ta.hordas1946 je napisao/la:Potpišete sa Huseinbašićem,Osmanagićem,na posudbu dovedete Plakala ,Čulova i pojačate se a i nama lakše

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
na federalnom dnevniku u 19,30 h javili da je Velež dobio novce od bh telecoma u vidu donacije.rodjak je napisao/la:ko je javio,i kakve su pare u pitanju,Aleme nedorecen siAlemC85 je napisao/la:večeras javiše da je BH TELECOM dodijelio pare Veležu...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pozdrav I tebi, je li vam postala navika sa ovakvim podcjenivackim upisima upadati na temu R.S.D Velezhordas1946 je napisao/la:Potpišete sa Huseinbašićem,Osmanagićem,na posudbu dovedete Plakala ,Čulova i pojačate se a i nama lakše

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
moram se i ja javiti u vezi ovogaTitova-Juga je napisao/la:Pozdrav I tebi, je li vam postala navika sa ovakvim podcjenivackim upisima upadati na temu R.S.D Velezhordas1946 je napisao/la:Potpišete sa Huseinbašićem,Osmanagićem,na posudbu dovedete Plakala ,Čulova i pojačate se a i nama lakše

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
koja rimarodjak je napisao/la:moram se i ja javiti u vezi ovogaTitova-Juga je napisao/la:Pozdrav I tebi, je li vam postala navika sa ovakvim podcjenivackim upisima upadati na temu R.S.D Velezhordas1946 je napisao/la:Potpišete sa Huseinbašićem,Osmanagićem,na posudbu dovedete Plakala ,Čulova i pojačate se a i nama lakše.Hordas care,(ne znam, vjerovatno si mladji navijac pa pises ove budalastine
)samo da ti kazem, nas iz Sarajeva moze samo interesovati Komazec i slicni njemu,a ovih Plakala i Culova mi imamo ko pasjih preskakala,sta ti je labo
.Eto i Bandovic da sada dodje u Velez bio bi rezerva Ostrakovicu.Malo respekta care za jedan BH velikan nije na odmet,bez obzira sto nemamo nekih rezultata poslije rata,(svi znamo kako i zbog cega) ali institucija se mora postovati
Pozdrav i tebi u rajvoSa

uzmite vise ovog "vaseg" Osmanagica Bog vas nagradio 

Hvala, ali nam ne treba. Nek' vas " muze " kad vam sportski direktor radi dobar posao.
Sto su hordasi navikli da salju smece u Velez. Koje podjebavanje.
Nekad mislim da nas vise vole u zapadnoj hercegovini nego u glavnom gradu nase domovine.
Nista se nije promijenilo u ovoj novoj drzavi, sto su nekad imali privilegije Zvezda i Partizan, danas to imaju sarajvske ekipe. Nekad mislim sve i da Velez slozi ekipu koja moze nesto ozbiljnije napraviti u ovoj jadnoj ligi da mu ne bi dozvolili isto kao sto nisu ni za vrijeme one bivse drzave...
Svaka cast na podjebavanju drugovima iz glavnog grada.
Nekad mislim da nas vise vole u zapadnoj hercegovini nego u glavnom gradu nase domovine.

Nista se nije promijenilo u ovoj novoj drzavi, sto su nekad imali privilegije Zvezda i Partizan, danas to imaju sarajvske ekipe. Nekad mislim sve i da Velez slozi ekipu koja moze nesto ozbiljnije napraviti u ovoj jadnoj ligi da mu ne bi dozvolili isto kao sto nisu ni za vrijeme one bivse drzave...
Svaka cast na podjebavanju drugovima iz glavnog grada.
ma nije ovo nista ,9 milja je za telecom sitnica,a bogami i za Velez nisu neke pare ali ipak svaka marka je vrijedna.Sta hocu da kazem ,nije to nesto toliko vrijedno o cemu bi trebali pisati,ta vise smo mi raja skupila za omladince Veleza nego telecom sto je doniroAlemC85 je napisao/la:na federalnom dnevniku u 19,30 h javili da je Velež dobio novce od bh telecoma u vidu donacije.rodjak je napisao/la:ko je javio,i kakve su pare u pitanju,Aleme nedorecen siAlemC85 je napisao/la:večeras javiše da je BH TELECOM dodijelio pare Veležu...

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
IGRAČIMA PROGRAMI ZA RAD TOKOM PAUZE
Maratonska jesenja polusezona je završena. Spuštena je „zavjesa", igrači su na odmoru, slijedi period analiza i preme za naredni dio sezone. Posljednje kolo, umjesto radosti, donijelo je novo razočarenje. Svjestan je toga i Nedim Jusufbegović.
- Odigramo odličnih 45 minuta i lopta ne završi u mreži. Otvorimo poluvrijeme sa još jednom odličnom prilikom i onda pet minuta napravimo dovoljno grešaka da sve dobro pokvarimo. Kada mene frustriraju takve stvari, svjestan sam da jednako utiču i na navijače. Taj poraz sa Čelikom nam nije trebao, kaže na početku razgovora šef struke „Rođenih“.
Fudbaleri, stručni štab i Uprava u ponedeljak su imali zajednički ručak, nakon čega su igrači dobili slobodno. Riječ je ipak o uslovljenom odmoru.
- Svi su dobili programe po kojima će raditi tokom pauze. Prozivka je 15. januara. Na prozivku trebaju doći u stanju da nisu zapušteni, jer u u tom slučaju bojim se da nemaju šta tražiti na pripremama. Dakle napravljeni su programi kako bi i tokom pauze radili. Naravno, neće biti maksimalno spremni jer zato služe pripreme.
Postoji mogućnost da se prozivka izvrši nešto ranije.
- Mi u stručnom štabu imamo ideju da mlađe igrače uključimo nešto ranije. Cilj je da prije krenu sa trenažnim procesom, ali i da nastojimo ispraviti individualne nedostatke. Međutim, to ćemo tek procijeniti u zavisnosti od vremenskih uslova. Obilna kiša ili eventualno snježne padavine mogu limitirati rad, a onda izgubite svrhu takvog pred pripremnog ciklusa.
Najvažnije pitanje svakako je ono za prelazni rok. Omiljena tema navijača su transferi, a zimska pauza dovoljno duga da materijala ima u izobilju.
- Uvijek sam ponavljao da je svaki igrač koji posjeduje kvalitet nama potreban. Mi smo već na tržištu i Velež po svojoj stabilnosti je itekako primamljiva sredina za mnoge igrače. Nastojat ćemo da se pojačamo igračima koji nam mogu donijeti kvalitet koji nam treba.
O ambicijama u narednom periodu šef struke Veleža ističe:
- Nisu se one promjenile. Istina praz od Čelika ih je donekle umanjio, ali dok ima šanse i bodova koje možemo osvojiti nema kalkulacija. Mi ćemo se boriti do zadnjeg kola, a tu je i kup.
fkvelez.ba
Maratonska jesenja polusezona je završena. Spuštena je „zavjesa", igrači su na odmoru, slijedi period analiza i preme za naredni dio sezone. Posljednje kolo, umjesto radosti, donijelo je novo razočarenje. Svjestan je toga i Nedim Jusufbegović.
- Odigramo odličnih 45 minuta i lopta ne završi u mreži. Otvorimo poluvrijeme sa još jednom odličnom prilikom i onda pet minuta napravimo dovoljno grešaka da sve dobro pokvarimo. Kada mene frustriraju takve stvari, svjestan sam da jednako utiču i na navijače. Taj poraz sa Čelikom nam nije trebao, kaže na početku razgovora šef struke „Rođenih“.
Fudbaleri, stručni štab i Uprava u ponedeljak su imali zajednički ručak, nakon čega su igrači dobili slobodno. Riječ je ipak o uslovljenom odmoru.
- Svi su dobili programe po kojima će raditi tokom pauze. Prozivka je 15. januara. Na prozivku trebaju doći u stanju da nisu zapušteni, jer u u tom slučaju bojim se da nemaju šta tražiti na pripremama. Dakle napravljeni su programi kako bi i tokom pauze radili. Naravno, neće biti maksimalno spremni jer zato služe pripreme.
Postoji mogućnost da se prozivka izvrši nešto ranije.
- Mi u stručnom štabu imamo ideju da mlađe igrače uključimo nešto ranije. Cilj je da prije krenu sa trenažnim procesom, ali i da nastojimo ispraviti individualne nedostatke. Međutim, to ćemo tek procijeniti u zavisnosti od vremenskih uslova. Obilna kiša ili eventualno snježne padavine mogu limitirati rad, a onda izgubite svrhu takvog pred pripremnog ciklusa.
Najvažnije pitanje svakako je ono za prelazni rok. Omiljena tema navijača su transferi, a zimska pauza dovoljno duga da materijala ima u izobilju.
- Uvijek sam ponavljao da je svaki igrač koji posjeduje kvalitet nama potreban. Mi smo već na tržištu i Velež po svojoj stabilnosti je itekako primamljiva sredina za mnoge igrače. Nastojat ćemo da se pojačamo igračima koji nam mogu donijeti kvalitet koji nam treba.
O ambicijama u narednom periodu šef struke Veleža ističe:
- Nisu se one promjenile. Istina praz od Čelika ih je donekle umanjio, ali dok ima šanse i bodova koje možemo osvojiti nema kalkulacija. Mi ćemo se boriti do zadnjeg kola, a tu je i kup.
fkvelez.ba
„ROĐENI“ U HUMANITARNOJ MISIJI
Organizacija "Naša djeca - Our kids u BiH" već par godina pomaže u radu sa djecom bez roditeljskog staranja i osobama sa posebnim potrebama na području Bosne i Hercegovine. U Domu za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom u Stocu od nedavno primjenjuje se i ovaj projekat. U sklopu radionica, koje se održavaju jednom sedmično a tema su sportske aktivnosti, realizirana je zajednička aktivnost sa Fudbalskim klubom Velež.
Predstavnici „Rođenih“, sportski direktor Admir Velagić i igrači Mustafa Kodro i Samir Merzić, ugodno su družili sa korisnicima Doma. Njihovo prisustvo obradovalo je učesnike radionice, a posebno prigodni pokloni i sportski rekviziti. Iz Veleža su istakli da se rado odazivaju na ovakve aktivnosti. Posjeti Domu u Stocu prisustvovali su i predstavnici navijača „Red Army“.
Iz organizacije "Naša djeca - Our kids u BiH" istakli su veliku zahvalnost FK "Velež" i najavljuju da će ovakvih aktivnosti biti još, a saradnja sa drugim organizacijama i sportskim kolektivima se nastavlja već u srijedu 18.12.2013.godine kada je u 18:00 sati u Sportskoj dvorani Midhad Hujdur Hujka /Sjeverni logor zakazan humanitarni koncert "PLEŠIMO ZA NAŠU DJECU" u organizaciji PS "Flash".
fkvelez.ba
Organizacija "Naša djeca - Our kids u BiH" već par godina pomaže u radu sa djecom bez roditeljskog staranja i osobama sa posebnim potrebama na području Bosne i Hercegovine. U Domu za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom u Stocu od nedavno primjenjuje se i ovaj projekat. U sklopu radionica, koje se održavaju jednom sedmično a tema su sportske aktivnosti, realizirana je zajednička aktivnost sa Fudbalskim klubom Velež.
Predstavnici „Rođenih“, sportski direktor Admir Velagić i igrači Mustafa Kodro i Samir Merzić, ugodno su družili sa korisnicima Doma. Njihovo prisustvo obradovalo je učesnike radionice, a posebno prigodni pokloni i sportski rekviziti. Iz Veleža su istakli da se rado odazivaju na ovakve aktivnosti. Posjeti Domu u Stocu prisustvovali su i predstavnici navijača „Red Army“.
Iz organizacije "Naša djeca - Our kids u BiH" istakli su veliku zahvalnost FK "Velež" i najavljuju da će ovakvih aktivnosti biti još, a saradnja sa drugim organizacijama i sportskim kolektivima se nastavlja već u srijedu 18.12.2013.godine kada je u 18:00 sati u Sportskoj dvorani Midhad Hujdur Hujka /Sjeverni logor zakazan humanitarni koncert "PLEŠIMO ZA NAŠU DJECU" u organizaciji PS "Flash".
fkvelez.ba
Svaka čast.AlemC85 je napisao/la:„ROĐENI“ U HUMANITARNOJ MISIJI
fkvelez.ba
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
danas čitam u štampi da Lazar Vidić iz Leotara želi igrati u Veležu...zna li neko kakav je kvalitet od igrača?
Je li to onaj što je igrao u Veležu prošle godine?AlemC85 je napisao/la:danas čitam u štampi da Lazar Vidić iz Leotara želi igrati u Veležu...zna li neko kakav je kvalitet od igrača?
Jašta je. Ne znam da li je gol ili 2 dao za cijelu sezonu što je bio. Lafo neki napadač.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ako necemo dovoditi pojacanja u pravom smislu te rijeci onda bolje nista I ne dovoditi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
-
- Kontakt:
Nemojte bit smješni vidite da piše da on želi u Velež, a ne da Velež želi njega...Titova-Juga je napisao/la:Ako necemo dovoditi pojacanja u pravom smislu te rijeci onda bolje nista I ne dovoditi.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
moja greška nije LAZAR VIDIĆ, nego LAZAR ZEČEVIĆ inače krilo Leotara, izvinjavam se...vm22 je napisao/la:Je li to onaj što je igrao u Veležu prošle godine?AlemC85 je napisao/la:danas čitam u štampi da Lazar Vidić iz Leotara želi igrati u Veležu...zna li neko kakav je kvalitet od igrača?
još jednom se izvinjavam...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.