RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 04 dec 2013, 22:30

večeras javiše da je BH TELECOM dodijelio pare Veležu...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 04 dec 2013, 23:19

AlemC85 je napisao/la:večeras javiše da je BH TELECOM dodijelio pare Veležu...
ko je javio,i kakve su pare u pitanju,Aleme nedorecen si :roll:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 04 dec 2013, 23:21

hordas1946 je napisao/la:Potpišete sa Huseinbašićem,Osmanagićem,na posudbu dovedete Plakala ,Čulova i pojačate se a i nama lakše ;)
Dobra ti ta. :mrgreen: Nismo mi humanitarna ustanova jbt. :mrgreen: Imaj malo poštovanja kada dođeš pisati na ovu temu. Zapravo ne moram to niti pisati, ako nisi u stanju da skontaš sam neke stvari.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 04 dec 2013, 23:28

rodjak je napisao/la:
na federalnom dnevniku u 19,30 h javili da je Velež dobio novce od bh telecoma u vidu donacije.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 dec 2013, 00:20

hordas1946 je napisao/la:Potpišete sa Huseinbašićem,Osmanagićem,na posudbu dovedete Plakala ,Čulova i pojačate se a i nama lakše ;)
Pozdrav I tebi, je li vam postala navika sa ovakvim podcjenivackim upisima upadati na temu R.S.D Velez :twisted:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 dec 2013, 00:32

Titova-Juga je napisao/la:
Pozdrav I tebi, je li vam postala navika sa ovakvim podcjenivackim upisima upadati na temu R.S.D Velez :twisted:
moram se i ja javiti u vezi ovoga :evil: .Hordas care,(ne znam, vjerovatno si mladji navijac pa pises ove budalastine :shock: )samo da ti kazem, nas iz Sarajeva moze samo interesovati Komazec i slicni njemu,a ovih Plakala i Culova mi imamo ko pasjih preskakala,sta ti je labo :lol: .Eto i Bandovic da sada dodje u Velez bio bi rezerva Ostrakovicu.Malo respekta care za jedan BH velikan nije na odmet,bez obzira sto nemamo nekih rezultata poslije rata,(svi znamo kako i zbog cega) ali institucija se mora postovati :roll: Pozdrav i tebi u rajvoSa ;)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 dec 2013, 00:38

rodjak je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
moram se i ja javiti u vezi ovoga :evil: .Hordas care,(ne znam, vjerovatno si mladji navijac pa pises ove budalastine :shock: )samo da ti kazem, nas iz Sarajeva moze samo interesovati Komazec i slicni njemu,a ovih Plakala i Culova mi imamo ko pasjih preskakala,sta ti je labo :lol: .Eto i Bandovic da sada dodje u Velez bio bi rezerva Ostrakovicu.Malo respekta care za jedan BH velikan nije na odmet,bez obzira sto nemamo nekih rezultata poslije rata,(svi znamo kako i zbog cega) ali institucija se mora postovati :roll: Pozdrav i tebi u rajvoSa ;)
koja rima :mrgreen:

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 dec 2013, 00:40

uzmite vise ovog "vaseg" Osmanagica Bog vas nagradio :D

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 05 dec 2013, 00:51

Hvala, ali nam ne treba. Nek' vas " muze " kad vam sportski direktor radi dobar posao.

Kadet91
Kontakt:

Post Postao/la Kadet91 » 05 dec 2013, 03:20

Sto su hordasi navikli da salju smece u Velez. Koje podjebavanje.
Nekad mislim da nas vise vole u zapadnoj hercegovini nego u glavnom gradu nase domovine. :D
Nista se nije promijenilo u ovoj novoj drzavi, sto su nekad imali privilegije Zvezda i Partizan, danas to imaju sarajvske ekipe. Nekad mislim sve i da Velez slozi ekipu koja moze nesto ozbiljnije napraviti u ovoj jadnoj ligi da mu ne bi dozvolili isto kao sto nisu ni za vrijeme one bivse drzave...
Svaka cast na podjebavanju drugovima iz glavnog grada.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 05 dec 2013, 04:39

AlemC85 je napisao/la:
rodjak je napisao/la:
na federalnom dnevniku u 19,30 h javili da je Velež dobio novce od bh telecoma u vidu donacije.
ma nije ovo nista ,9 milja je za telecom sitnica,a bogami i za Velez nisu neke pare ali ipak svaka marka je vrijedna.Sta hocu da kazem ,nije to nesto toliko vrijedno o cemu bi trebali pisati,ta vise smo mi raja skupila za omladince Veleza nego telecom sto je doniro ;)

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 dec 2013, 12:52

IGRAČIMA PROGRAMI ZA RAD TOKOM PAUZE

Maratonska jesenja polusezona je završena. Spuštena je „zavjesa", igrači su na odmoru, slijedi period analiza i preme za naredni dio sezone. Posljednje kolo, umjesto radosti, donijelo je novo razočarenje. Svjestan je toga i Nedim Jusufbegović.

- Odigramo odličnih 45 minuta i lopta ne završi u mreži. Otvorimo poluvrijeme sa još jednom odličnom prilikom i onda pet minuta napravimo dovoljno grešaka da sve dobro pokvarimo. Kada mene frustriraju takve stvari, svjestan sam da jednako utiču i na navijače. Taj poraz sa Čelikom nam nije trebao, kaže na početku razgovora šef struke „Rođenih“.

Fudbaleri, stručni štab i Uprava u ponedeljak su imali zajednički ručak, nakon čega su igrači dobili slobodno. Riječ je ipak o uslovljenom odmoru.

- Svi su dobili programe po kojima će raditi tokom pauze. Prozivka je 15. januara. Na prozivku trebaju doći u stanju da nisu zapušteni, jer u u tom slučaju bojim se da nemaju šta tražiti na pripremama. Dakle napravljeni su programi kako bi i tokom pauze radili. Naravno, neće biti maksimalno spremni jer zato služe pripreme.

Postoji mogućnost da se prozivka izvrši nešto ranije.

- Mi u stručnom štabu imamo ideju da mlađe igrače uključimo nešto ranije. Cilj je da prije krenu sa trenažnim procesom, ali i da nastojimo ispraviti individualne nedostatke. Međutim, to ćemo tek procijeniti u zavisnosti od vremenskih uslova. Obilna kiša ili eventualno snježne padavine mogu limitirati rad, a onda izgubite svrhu takvog pred pripremnog ciklusa.

Najvažnije pitanje svakako je ono za prelazni rok. Omiljena tema navijača su transferi, a zimska pauza dovoljno duga da materijala ima u izobilju.

- Uvijek sam ponavljao da je svaki igrač koji posjeduje kvalitet nama potreban. Mi smo već na tržištu i Velež po svojoj stabilnosti je itekako primamljiva sredina za mnoge igrače. Nastojat ćemo da se pojačamo igračima koji nam mogu donijeti kvalitet koji nam treba.

O ambicijama u narednom periodu šef struke Veleža ističe:

- Nisu se one promjenile. Istina praz od Čelika ih je donekle umanjio, ali dok ima šanse i bodova koje možemo osvojiti nema kalkulacija. Mi ćemo se boriti do zadnjeg kola, a tu je i kup.

fkvelez.ba

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 05 dec 2013, 12:56

„ROĐENI“ U HUMANITARNOJ MISIJI

Organizacija "Naša djeca - Our kids u BiH" već par godina pomaže u radu sa djecom bez roditeljskog staranja i osobama sa posebnim potrebama na području Bosne i Hercegovine. U Domu za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom u Stocu od nedavno primjenjuje se i ovaj projekat. U sklopu radionica, koje se održavaju jednom sedmično a tema su sportske aktivnosti, realizirana je zajednička aktivnost sa Fudbalskim klubom Velež.

Predstavnici „Rođenih“, sportski direktor Admir Velagić i igrači Mustafa Kodro i Samir Merzić, ugodno su družili sa korisnicima Doma. Njihovo prisustvo obradovalo je učesnike radionice, a posebno prigodni pokloni i sportski rekviziti. Iz Veleža su istakli da se rado odazivaju na ovakve aktivnosti. Posjeti Domu u Stocu prisustvovali su i predstavnici navijača „Red Army“.

Iz organizacije "Naša djeca - Our kids u BiH" istakli su veliku zahvalnost FK "Velež" i najavljuju da će ovakvih aktivnosti biti još, a saradnja sa drugim organizacijama i sportskim kolektivima se nastavlja već u srijedu 18.12.2013.godine kada je u 18:00 sati u Sportskoj dvorani Midhad Hujdur Hujka /Sjeverni logor zakazan humanitarni koncert "PLEŠIMO ZA NAŠU DJECU" u organizaciji PS "Flash".

fkvelez.ba

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 05 dec 2013, 15:19

AlemC85 je napisao/la:„ROĐENI“ U HUMANITARNOJ MISIJI

Organizacija "Naša djeca - Our kids u BiH" već par godina pomaže u radu sa djecom bez roditeljskog staranja i osobama sa posebnim potrebama na području Bosne i Hercegovine. U Domu za socijalno i zdravstveno zbrinjavanje osoba sa invaliditetom u Stocu od nedavno primjenjuje se i ovaj projekat. U sklopu radionica, koje se održavaju jednom sedmično a tema su sportske aktivnosti, realizirana je zajednička aktivnost sa Fudbalskim klubom Velež.

Predstavnici „Rođenih“, sportski direktor Admir Velagić i igrači Mustafa Kodro i Samir Merzić, ugodno su družili sa korisnicima Doma. Njihovo prisustvo obradovalo je učesnike radionice, a posebno prigodni pokloni i sportski rekviziti. Iz Veleža su istakli da se rado odazivaju na ovakve aktivnosti. Posjeti Domu u Stocu prisustvovali su i predstavnici navijača „Red Army“.

Iz organizacije "Naša djeca - Our kids u BiH" istakli su veliku zahvalnost FK "Velež" i najavljuju da će ovakvih aktivnosti biti još, a saradnja sa drugim organizacijama i sportskim kolektivima se nastavlja već u srijedu 18.12.2013.godine kada je u 18:00 sati u Sportskoj dvorani Midhad Hujdur Hujka /Sjeverni logor zakazan humanitarni koncert "PLEŠIMO ZA NAŠU DJECU" u organizaciji PS "Flash".

fkvelez.ba
Svaka čast.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 dec 2013, 13:21

danas čitam u štampi da Lazar Vidić iz Leotara želi igrati u Veležu...zna li neko kakav je kvalitet od igrača?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 06 dec 2013, 13:38

AlemC85 je napisao/la:danas čitam u štampi da Lazar Vidić iz Leotara želi igrati u Veležu...zna li neko kakav je kvalitet od igrača?
Je li to onaj što je igrao u Veležu prošle godine?

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 06 dec 2013, 14:13

Jašta je. Ne znam da li je gol ili 2 dao za cijelu sezonu što je bio. Lafo neki napadač.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 dec 2013, 14:53

Ako necemo dovoditi pojacanja u pravom smislu te rijeci onda bolje nista I ne dovoditi.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 06 dec 2013, 17:02

Titova-Juga je napisao/la:Ako necemo dovoditi pojacanja u pravom smislu te rijeci onda bolje nista I ne dovoditi.
Nemojte bit smješni vidite da piše da on želi u Velež, a ne da Velež želi njega...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 dec 2013, 18:23

vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:danas čitam u štampi da Lazar Vidić iz Leotara želi igrati u Veležu...zna li neko kakav je kvalitet od igrača?
Je li to onaj što je igrao u Veležu prošle godine?
moja greška nije LAZAR VIDIĆ, nego LAZAR ZEČEVIĆ inače krilo Leotara, izvinjavam se...

još jednom se izvinjavam... ;)

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.