AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
De ba ljudi Bennacer nije ništa odigrao od onog osvajanja scudetta. Trenutno i ne vrijedi vise od 20M. Jer je stalno povrijeđen
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Option to buyOkafor to Napoli is a done deal. He will join Napoli on loan for €1.5M with an option to buy for €23.5M

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sretno Okaforu i nadam se da će biti dovoljno zdrav i dobar da ga Napoli otkupi
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Meni se baš sviđa ova čistka, a na ljeto slijedi i nastavak. 
Nešto je osjetno trulo u ovoj ekipi i potrebno je sigurno 70% rostera očistiti od kukolja. I Benaser je evidentno dio toga, a ne žrtva, ako uopšte izuzmemo činjenicu da već 2-3 sezone nije ni sjena starog igrača.
Ovo je rastjeralo Piolija i Fonsecu koji su doduše puno veći mekušci, ali su uspjeli i Sergija dovesto do ludila jer jednostavno ne prate dogovor na terenu. Čovjek se poslije svake utakmice ibreti na kakve likove je naletio.
Ne znam da li ste ispratili ovaj intervju nedavno, ali Pioli objašnjava kad je shvatio da je kraj sa ovim igračima i da nema svrhe ostati.
A i da ne plačete više oko njega jer je bila obostrana odluka, čovjek se pametno povukao.

Nešto je osjetno trulo u ovoj ekipi i potrebno je sigurno 70% rostera očistiti od kukolja. I Benaser je evidentno dio toga, a ne žrtva, ako uopšte izuzmemo činjenicu da već 2-3 sezone nije ni sjena starog igrača.
Ovo je rastjeralo Piolija i Fonsecu koji su doduše puno veći mekušci, ali su uspjeli i Sergija dovesto do ludila jer jednostavno ne prate dogovor na terenu. Čovjek se poslije svake utakmice ibreti na kakve likove je naletio.
Ne znam da li ste ispratili ovaj intervju nedavno, ali Pioli objašnjava kad je shvatio da je kraj sa ovim igračima i da nema svrhe ostati.
There was a specific moment: the return leg of the Europa League quarter-finals, Roma-Milan, at the Olimpico,” said Pioli.
“In the first leg we had lost 1-0. In the locker room, before the match I gave a speech that gave me goosebumps, one of my most heartfelt ever. I was sure we would go through.”
He added, “Rather, the team failed to react and did very little on pitch. That’s when I realised that what I gave was no longer enough. The energy had gone bad
A i da ne plačete više oko njega jer je bila obostrana odluka, čovjek se pametno povukao.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Citali smo da, covjek potvrdio ono sto sam i govorio, da nam je ekipa bila sastavljena od nehljebara i polovnjaka, koje ste ovdje dizali u nebesa i skrivljavali svu krivicu na trenera.
Pisalo se i da Theo i Pulisic ne gotive metode Sergia, hocemo li sad i njih prodati i traziti da odu
Ovi nasi izgleda svaki prelazni rok prave revoluciju, ne moze se to tako, mijenjaj ti al dzaba .....
Pisalo se i da Theo i Pulisic ne gotive metode Sergia, hocemo li sad i njih prodati i traziti da odu

Ovi nasi izgleda svaki prelazni rok prave revoluciju, ne moze se to tako, mijenjaj ti al dzaba .....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mlad, talentiran i zdrav momak je zamijenio nažalost povredama uništenog Bennacer. Za mene je to plus

PS: mlad, zdrav, talentiran je bio i Vranckx, pa gdje je taj uopste zavrsio? just saying....
- Romagnoli13
- Kontakt:
Brate, znaš ti dobro da se radi o talentiranom igraču. Pratiš ligu kao i ja i gledaš često i Monzu kad igra protiv ovih "većih"..milanist je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:28A dobro. Tako je i Ibra govorio da su nam igraci zgodni i da imaju kosu. Barem nesto da ih krasi kad nema neki fudbalski epiteta za njih. Pa pola godine posle ode.....
PS: mlad, zdrav, talentiran je bio i Vranckx, pa gdje je taj uopste zavrsio? just saying....
I ja bih volio da vratimo Tonalija ali ne može u ovom momentu.
Evo i Chukuweze na izlaznim vratima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zeroli će imati priliku za veću minutažu u Monzi, tako da je i to bitna stavka.
Za svakog neko pita, nekakvi sporazumi se prave samo RLC se nigdje ne spominje
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako će ga prodati ili posuditi kad ga niko neće?
Ako bude imalo zdrav, mogao bi pomoći u drugom dijelu sezone
Ako bude imalo zdrav, mogao bi pomoći u drugom dijelu sezone
Btw, veznjak za veznjaka ne mjenja puno, a ni taj Bondo nije bog zna kakav upgrade u odnosu na Bena (ako uopšte jest, tek treba vidjeti).
Ok, ovakvi transferi sugerišu da će se i češće gledati 442 pa je manja potreba za veznjacima, ali stojim iza toga da su Bondo, Musah i mrtvi RLC neozbiljne zamjene za Milan koji igra u tri takmičenja.
Sad nema svrhe slati Čakija kad nemamo vremena za zamjenu, može to čekati i ljeto.
Ok, ovakvi transferi sugerišu da će se i češće gledati 442 pa je manja potreba za veznjacima, ali stojim iza toga da su Bondo, Musah i mrtvi RLC neozbiljne zamjene za Milan koji igra u tri takmičenja.
Sad nema svrhe slati Čakija kad nemamo vremena za zamjenu, može to čekati i ljeto.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je Sergievo "maslo" i mislim da on stoji iza tjeranja nekih igrača.
-
- Kontakt:
I neka ih tjera kad na terenu nista ne pokazuju a ako su jos u svlacionici idioti onda neka idu.Romagnoli13 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 20:50Ovo je Sergievo "maslo" i mislim da on stoji iza tjeranja nekih igrača.
Ja sam za ovu cvrstu ruku pa ce sad da se vidi ko je pravi muskarac a ko ne u ovom danasnjem Milanu
I drago mi je što se konačno stalo na stranu trenera, tako bi normalni klubovi trebali operirati.
Mada mislim da se ovo već duže vrijeme kuha, ne traje ova situacija od jučer. Vjerujem da se već odavno zna koji igrači prave pometnju u svlačionici i koji su već dva trenera otjerali.

Mada mislim da se ovo već duže vrijeme kuha, ne traje ova situacija od jučer. Vjerujem da se već odavno zna koji igrači prave pometnju u svlačionici i koji su već dva trenera otjerali.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Hoće li neko od novih igrača konkurisati za srijedu? Očekujem dosta od Felixa i jedva čekam da ga vidim u akciji.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sergio je pomjerio sutrasnji trening za predvece jer zeli da ima sve nove igrace na okupu da odmah radi sa njima za mec sa Romom. Tako stoji u obeazlozenju zasto je pomaknut trening. A zbog toga je i press konferencija Gimeneza pomjerana za podnemuha milanez je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:24Hoće li neko od novih igrača konkurisati za srijedu? Očekujem dosta od Felixa i jedva čekam da ga vidim u akciji.
- Beduin
- Kontakt:
Jel ostajemo na ova 3 nova igraca, ima li svjezih novosti za ostale dolaske? Valjda imaju rjesenje za sredinu terena, inace neka nam je Bog na pomoci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Odlično! Hvala za inforonaldo99 je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:27Sergio je pomjerio sutrasnji trening za predvece jer zeli da ima sve nove igrace na okupu da odmah radi sa njima za mec sa Romom. Tako stoji u obeazlozenju zasto je pomaknut trening. A zbog toga je i press konferencija Gimeneza pomjerana za podnemuha milanez je napisao/la: ↑03 feb 2025, 21:24Hoće li neko od novih igrača konkurisati za srijedu? Očekujem dosta od Felixa i jedva čekam da ga vidim u akciji.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.