Kada je Juventus zadnji put dao otkaz prije kraja sezone? Ferrara- Zacheroni?
Mislim da neće mijenjati, to je tipični Juve.
Spaletti je slobodan, trener koji bi od ofanzivnog potencijala napravio nešto.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kada je Juventus zadnji put dao otkaz prije kraja sezone? Ferrara- Zacheroni?
Ne postoji promil sanse da sutra prezivi !!!
Je li Spalleti dobio otkaz ili sporazumno otišao zbog svadje? Mislim da je slobodan i da zasluzuje da vodi Juve konacno. Atipični italijan plus nema vise breme scudetta koji je uzeo konačno.Mig_Mig je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:00
Ne postoji promil sanse da sutra prezivi !!!
Koliko puta smo izgubili 0-4 kuci? 3 puta, zadnji put prije 60 godina?
Spaletti nije slobodan?
Ja samo cekam da krenemo po Igora Tudora i da otkazem msat vec sutra!
Neka od slobodnih imena..
Zidane, Xavi, Ten Hag, Sarri..
Jos mi niko nije objasnio je li ono fakat penal?THIAGO MOTTA a Dazn: "La squadra ha sofferto a livello mentale dopo primo gol su rigore discutibile"
Samo bi bilo lijepo da ovaj put ne mastamo o Zidane, Klopp i slicni profili kao prije. Ovdje je potreban opasan reality check - koji je trebao da bude i prije 5 godina. Ko ziv i normalan bi dosao da vodi OVO. Nas sutra mogu preuzeti samo aktuelni treneri Genove, Bologne ili neki amater poput Contea da pokusa trenersku karijeru.Mig_Mig je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:00Ne postoji promil sanse da sutra prezivi !!!
Koliko puta smo izgubili 0-4 kuci? 3 puta, zadnji put prije 60 godina?
Spaletti nije slobodan?
Ja samo cekam da krenemo po Igora Tudora i da otkazem msat vec sutra!
Neka od slobodnih imena..
Zidane, Xavi, Ten Hag, Sarri..
Spaletti vodi reprezentaciju. Kod manjih zemalja je prihvatljivo da im selektor vodi i neki klub, ali cisto sumnjam da bi FIGC dopustio Spalettiju da vodi neki klub.
toliko slabo pratim ITA repku da sam to zaboravio.
Ma realno i ne igraju nesto zapazeno pod njim. Vise je on trener za klubove, tj da radi igracima dnevno i def bi dobro dosao Juventusu.
Zar Paratici i Nedved nisu bili ti, posebno ovaj prvi, koji su iznijeli svoj plan i viziju novog Juventusa te ubijedili Agnellija da idu tim pravcem ?tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:47
Prvenstveno za ovo i jeste kriv Agnelli jer je pomislio da je kralj. Posvadjao se sa svima, udruzio se sa Perezom koji ga je izvarao za Ronalda izmedju ostalog, napravio pozorisnu publiku i unistio jednu lijepu pricu.
Prije nego je dosao taj da zagrne ista, Sarri je jedva osvojio titulu (corona titulu) i postavio temelje za raspad kluba kojeg je preuzeo Pirlo koji je od "sampiona" napravio ekipu koja je morala kupiti 4. mjesto u posljednjem kolu da bi igrala ligu prvaka. Pricu moramo gledati iz konteksta, ako je gledamo onako po licnom nahodjenju i zeljama percepcije, niko ovdje ne bi mogao da ospori Del Neriju da je zajedno sa Beppeom napravio sampionsku ekipu koja ce otici da osvojio 9 Scudetta u nizu.tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:47
Nakon toga je dosao grobar Allegri da nas zagrne lopatom.
Nevjerovatno sta covjek ovdje neće pročitati!tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:59Allegri je kriv jer je u periodu kada je trebao kompletan remont ubjedjivao nas pored ociju da su Mckennie, Loca, De Sciglio, Rugani, Rabiot, Fagioli, Kean, Milik, IllingJr igracine.
I sada je Motta kriv sto je od grobara naslijedio ekipu kojoj treba 20 novih igraca.
Da i ja citiram i jos jednom ovo procitas. Allegri je svake godine gubio citav niz igraca (Ronaldo, Dybala, Morata, De Ligt…), rasterecivao se budzet i finansije sparala poslije sranja kojeg su napravili prethodnici. Sezona broj 2 - ban i finansijske afere, sezona broj 3 - pojacanje Weah i osvojena CI + dugo se ganjali sa ONAKVIM interom. A ljudi pricaju o nekakvim sezonama, prilikama, kao da finansijski skandal nije ni postojao.Hardzavi je napisao/la: ↑10 mar 2025, 01:31Nevjerovatno sta covjek ovdje neće pročitati!tuzlak1987 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:59Allegri je kriv jer je u periodu kada je trebao kompletan remont ubjedjivao nas pored ociju da su Mckennie, Loca, De Sciglio, Rugani, Rabiot, Fagioli, Kean, Milik, IllingJr igracine.
I sada je Motta kriv sto je od grobara naslijedio ekipu kojoj treba 20 novih igraca.
Alegri se krpio kako je znao i umio, trpio tinejdžere u ekipi (da ih ne nabrajamo, znamo svi ko su), do toga da ga Giuntoli totalno ignorisao sa pojačanjima i potrebnim remontom ekipe.
Al eto, sad je Alegri kriv i za Motinu blamazu od 200+ miliona.
Edit: svi ste na forumu (osim mene i #Italia) tvrdili kako Juve ima extra ekipu i kako će dolaskom Mote sve biti med i mlijeko. Otjerali Alegria i gle čuda, nije sve tako bajno! Što li?
Najgore sto vas i jeste ubjedio da su navedeni igraci dobri, a covjek je dobio za dvije godine jednog poluigracatuzlak1987 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 23:59Allegri je kriv jer je u periodu kada je trebao kompletan remont ubjedjivao nas pored ociju da su Mckennie, Loca, De Sciglio, Rugani, Rabiot, Fagioli, Kean, Milik, IllingJr igracine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.