Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2025, 22:53

Mig_Mig je napisao/la:
09 mar 2025, 22:48
Imamo sedmicu da se snadjemo a onda dvije da novi trener proba reset ekipe uraditi...
Ko je taj novi?
Kada je Juventus zadnji put dao otkaz prije kraja sezone? Ferrara- Zacheroni?
Mislim da neće mijenjati, to je tipični Juve.

Spaletti je slobodan, trener koji bi od ofanzivnog potencijala napravio nešto.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 09 mar 2025, 22:54

Zidane :mrgreen:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 mar 2025, 22:55

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 mar 2025, 23:00

Pogba je napisao/la:
09 mar 2025, 22:53
Mig_Mig je napisao/la:
Imamo sedmicu da se snadjemo a onda dvije da novi trener proba reset ekipe uraditi...
Ko je taj novi?

Ne postoji promil sanse da sutra prezivi !!!
Koliko puta smo izgubili 0-4 kuci? 3 puta, zadnji put prije 60 godina?
Spaletti nije slobodan?
Ja samo cekam da krenemo po Igora Tudora i da otkazem msat vec sutra!
Neka od slobodnih imena..
Zidane, Xavi, Ten Hag, Sarri..
Max Allegri

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 mar 2025, 23:01

Allegri je slobodan.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 mar 2025, 23:06

Andrej je napisao/la:
09 mar 2025, 23:01
Allegri je slobodan.
Ne, Romano je objavio da ima potpisan ugovor sa nekim u KSA
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2025, 23:08

Mig_Mig je napisao/la:
09 mar 2025, 23:00

Spaletti nije slobodan?
Je li Spalleti dobio otkaz ili sporazumno otišao zbog svadje? Mislim da je slobodan i da zasluzuje da vodi Juve konacno. Atipični italijan plus nema vise breme scudetta koji je uzeo konačno.
Ovi ostali ništa, niko od njih nema u CV-u rebuilding, xavi je očajan trener, sarri vec bio tu, Zizou kao Barbarez (vise je neaktivan nego trener plus dokazao da može voditi samo izgradjen tim), haag je ojebina teska.
THIAGO MOTTA a Dazn: "La squadra ha sofferto a livello mentale dopo primo gol su rigore discutibile"
Jos mi niko nije objasnio je li ono fakat penal?
Amera je lopta pogodila u rame pa onda u ruku koja ne moze biti uz tijelo kad covjek skace. Za moje shvatanje ono nije penal, ali dopuštam da budem ispravljen.

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 mar 2025, 23:12

Mig_Mig je napisao/la:
09 mar 2025, 23:00
Pogba je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:
Ko je taj novi?

Spaletti nije slobodan?
Samo bi bilo lijepo da ovaj put ne mastamo o Zidane, Klopp i slicni profili kao prije. Ovdje je potreban opasan reality check - koji je trebao da bude i prije 5 godina. Ko ziv i normalan bi dosao da vodi OVO. Nas sutra mogu preuzeti samo aktuelni treneri Genove, Bologne ili neki amater poput Contea da pokusa trenersku karijeru.

Ali i tom Conteu treba jedan Marotta, jer sjetit cemo se da taj Conte nije mogao da prodje grupne faze u ligi prvaka. Treba nam neko ko ce osvajati titule, coppa italia, igrati finala lige prvaka
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 mar 2025, 23:20

Conte poslije intera nema sta da radi u Juventusu!
Max Allegri

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 mar 2025, 23:21

Pogba je napisao/la:

Spaletti vodi reprezentaciju. Kod manjih zemalja je prihvatljivo da im selektor vodi i neki klub, ali cisto sumnjam da bi FIGC dopustio Spalettiju da vodi neki klub.
embrace the chaos

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 mar 2025, 23:22

Denno je napisao/la:
09 mar 2025, 23:21
Pogba je napisao/la:

Spaletti vodi reprezentaciju. Kod manjih zemalja je prihvatljivo da im selektor vodi i neki klub, ali cisto sumnjam da bi FIGC dopustio Spalettiju da vodi neki klub.
toliko slabo pratim ITA repku da sam to zaboravio. :damn:

#MaxOUT

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 mar 2025, 23:25

U ovakvoj atmosferi gdje su navijaci na stadionu u protestu, zvizduci i jos napustili stadion a igraci pogubljeni nema sanse da se udje u LP, zato ovdje je jedino rijesenje otkaz Motti i da novi trener ujedini i smiri tenzije slicno ko Ranieri u Romi do kraja sezone.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 mar 2025, 23:46

Pogba je napisao/la:
09 mar 2025, 23:22
Denno je napisao/la:
09 mar 2025, 23:21
Pogba je napisao/la:

toliko slabo pratim ITA repku da sam to zaboravio. :damn:
Ma realno i ne igraju nesto zapazeno pod njim. Vise je on trener za klubove, tj da radi igracima dnevno i def bi dobro dosao Juventusu.
embrace the chaos

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 mar 2025, 23:47

Motta je prvenstveno poceo u Barci i najvise odigrao u PSG-u dok je u Interu odigrao 50ak utakmica, a ovdje se stvara narativ kao da je jedna od legendi Intera.

Conte je teski smrad koji je bio u klubu 20 godina i onda otisao u Inter jer se posvadjao sa Agnellijem.
Motta ne komentarise ruzno niti je prije, prije svega jedan covjek za Conta ruzno pseto.

Prvenstveno za ovo i jeste kriv Agnelli jer je pomislio da je kralj. Posvadjao se sa svima, udruzio se sa Perezom koji ga je izvarao za Ronalda izmedju ostalog, napravio pozorisnu publiku i unistio jednu lijepu pricu.

Nakon toga je dosao grobar Allegri da nas zagrne lopatom.

Motta sa ovom skupinom luzera nam sta da uradi, niti bi neko uradio sa ovih 50% Paratici-Allegri otpadaka. Treba se dobro zapitati sta to moze novi manager ako u klubu ima Vlahovica i Yildiza koji ga sabotiraju. Sa tako slabim karakterima slabo ko moze nesto postici. Nije dosta sto ima tu 8-9 nedoraslih igraca, vec imas i slabe karaktere kod ovih sto kao znaju lopte.

Neka dovedu bilo koga ali tesko da ce taj napraviti nesto vise sa Vlahovicem, Yildizom, Mckenniem, Locattelijem, Gattijem..puno tu toga jos treba, a Elkan nece da ulozi.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 09 mar 2025, 23:55

tuzlak1987 je napisao/la:
09 mar 2025, 23:47

Prvenstveno za ovo i jeste kriv Agnelli jer je pomislio da je kralj. Posvadjao se sa svima, udruzio se sa Perezom koji ga je izvarao za Ronalda izmedju ostalog, napravio pozorisnu publiku i unistio jednu lijepu pricu.
Zar Paratici i Nedved nisu bili ti, posebno ovaj prvi, koji su iznijeli svoj plan i viziju novog Juventusa te ubijedili Agnellija da idu tim pravcem ?

09 mar 2025, 23:47

Nakon toga je dosao grobar Allegri da nas zagrne lopatom.
Prije nego je dosao taj da zagrne ista, Sarri je jedva osvojio titulu (corona titulu) i postavio temelje za raspad kluba kojeg je preuzeo Pirlo koji je od "sampiona" napravio ekipu koja je morala kupiti 4. mjesto u posljednjem kolu da bi igrala ligu prvaka. Pricu moramo gledati iz konteksta, ako je gledamo onako po licnom nahodjenju i zeljama percepcije, niko ovdje ne bi mogao da ospori Del Neriju da je zajedno sa Beppeom napravio sampionsku ekipu koja ce otici da osvojio 9 Scudetta u nizu.

Del Neri > Conte > Allegri > Sarri > Pirlo > Allegri > Motta

Ako realno gledamo :rol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 mar 2025, 23:59

Allegri je kriv jer je u periodu kada je trebao kompletan remont ubjedjivao nas pored ociju da su Mckennie, Loca, De Sciglio, Rugani, Rabiot, Fagioli, Kean, Milik, IllingJr igracine.

I sada je Motta kriv sto je od grobara naslijedio ekipu kojoj treba 20 novih igraca.

Hardzavi
Kontakt:

Post Postao/la Hardzavi » 10 mar 2025, 01:31

09 mar 2025, 23:59
Allegri je kriv jer je u periodu kada je trebao kompletan remont ubjedjivao nas pored ociju da su Mckennie, Loca, De Sciglio, Rugani, Rabiot, Fagioli, Kean, Milik, IllingJr igracine.

I sada je Motta kriv sto je od grobara naslijedio ekipu kojoj treba 20 novih igraca.
Nevjerovatno sta covjek ovdje neće pročitati!

Alegri se krpio kako je znao i umio, trpio tinejdžere u ekipi (da ih ne nabrajamo, znamo svi ko su), do toga da ga Giuntoli totalno ignorisao sa pojačanjima i potrebnim remontom ekipe.

Al eto, sad je Alegri kriv i za Motinu blamazu od 200+ miliona.

Edit: svi ste na forumu (osim mene i #Italia) tvrdili kako Juve ima extra ekipu i kako će dolaskom Mote sve biti med i mlijeko. Otjerali Alegria i gle čuda, nije sve tako bajno! Što li?

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 mar 2025, 02:22

Hardzavi je napisao/la:
10 mar 2025, 01:31

Nevjerovatno sta covjek ovdje neće pročitati!

Alegri se krpio kako je znao i umio, trpio tinejdžere u ekipi (da ih ne nabrajamo, znamo svi ko su), do toga da ga Giuntoli totalno ignorisao sa pojačanjima i potrebnim remontom ekipe.

Al eto, sad je Alegri kriv i za Motinu blamazu od 200+ miliona.

Edit: svi ste na forumu (osim mene i #Italia) tvrdili kako Juve ima extra ekipu i kako će dolaskom Mote sve biti med i mlijeko. Otjerali Alegria i gle čuda, nije sve tako bajno! Što li?
Da i ja citiram i jos jednom ovo procitas. Allegri je svake godine gubio citav niz igraca (Ronaldo, Dybala, Morata, De Ligt…), rasterecivao se budzet i finansije sparala poslije sranja kojeg su napravili prethodnici. Sezona broj 2 - ban i finansijske afere, sezona broj 3 - pojacanje Weah i osvojena CI + dugo se ganjali sa ONAKVIM interom. A ljudi pricaju o nekakvim sezonama, prilikama, kao da finansijski skandal nije ni postojao.

Al eto, uzivajte sada u ispadanju od PSV-a (arsenal ubacio 7), Empoli bijase u Kupu ? I ovoj borbi za 6. mjesto nakon utrosenih 200 miliona. Sreca nasa pa Roma poce sezonu sa promjenom 4 trenera i Milan radi ovo sto radi. Objektivno mi smo na diobi 8og mjesta.

Fagioli, Sule, Mireti……….. Ova steta se nikad nece moci izmjeriti niti nadoknaditi!

PS nemoj nam brata miga zaboravljati

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 mar 2025, 04:58

Najgore sto vas i jeste ubjedio da su navedeni igraci dobri, a covjek je dobio za dvije godine jednog poluigraca
Jasno je u jednom intervjuu rekao da je prosle zime trazio super veznjaka da se posuta sa interom a dobio je Alcaraza...
Za mene je ta etapa zavrsena, samo mi nije bilo jasno da postoji toliko forumaša koji misle da uspjeh dolazi slucjano i sa svakim, da to nije dug i trnovit put sa čovjekom s kojim si vec imao uspjeh.
Sad placamo skupu cijenu.
Dva čovjeka koja su sahranila Juventus su Nedved i Paritrici u tome im je obilato pomogao Andrea Angeli koji to nije prepoznao.
Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 10 mar 2025, 07:24

Smece jedno glupo! Stidi se godina koje si sprco u dupe.
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.