Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Igrao sam obojicu jutros, i obojica ce mi proci, kako stvari stojeSanchez_8 je napisao/la: Steta sto blokirase Basica i Delica nije ih bilo u ponudi nigdje poslije podne , moglo se dosta raje opariti danas
Ja odigrao Delica u 2h u Williamsu i moglo, jos da i Bozoljac dodje bilo bi fino, s tim da Delic uzme, naravnoSanchez_8 je napisao/la:Steta sto blokirase Basica i Delica nije ih bilo u ponudi nigdje poslije podne , moglo se dosta raje opariti danaswizard90 je napisao/la:1:0 u setovima vodi DelicSanchez_8 je napisao/la:Kako napreduje Delic ?U drugom gubi 2:1, ali ima servis
Ne znam jesi li vidio ,al vec 2 dana je padao kec na Estoniju ,danas je bila oko 3 kvota na kecaMinistaR je napisao/la:Prođe Delić. Bem ti rukometnu reprezentaciju!
polga je napisao/la:Igrao sam obojicu jutros, i obojica ce mi proci, kako stvari stojeSanchez_8 je napisao/la: Steta sto blokirase Basica i Delica nije ih bilo u ponudi nigdje poslije podne , moglo se dosta raje opariti danas
Kralju!Begonja je napisao/la:Momci jesam li vas ispoštovao danas?
Begonja je napisao/la:Momci jesam li vas ispoštovao danas?
Ma bitno je da Siroki dominirafahrenheit je napisao/la:Sta se ova Cedevita zajebava...
Tacno se bojim da nas ne ispali...fahrenheit je napisao/la:Sta se ova Cedevita zajebava...
e **** im majku još samo oni treba da zajebupo'marke je napisao/la:Tacno se bojim da nas ne ispali...fahrenheit je napisao/la:Sta se ova Cedevita zajebava...
-7...ne valja bas nikakolegenda reala je napisao/la:e **** im majku još samo oni treba da zajebupo'marke je napisao/la:Tacno se bojim da nas ne ispali...fahrenheit je napisao/la:Sta se ova Cedevita zajebava...
momci....ovi u lutriji forsiraju ovaj nas turnir .....imaju obavezno nekog naseg i u superponudi.....a samo je min 3....iako mislim da su delis i basic dostigli plafon....ipak probacu i sutra...polga je napisao/la:Nista onda, ako ih budes htio opet igrati (bolje nemoj, barem ja necu, jer im je vrh cetvrtfinale, mada je moguce da Delic zavrsi u polufinalu), onda ih igraj odmah kada se otvore kladionice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.