Ja sam zadovoljan, na kraju krajeva, gorilo nam je pod nogama da dodje napadac, doduse jest da je cijena nerealna, ne vrijedi on tih para niti ce mozda ikad vrijediti, ali sta je-tu je.Cartman je napisao/la:Newcastle prihvatio zahtjev. Znaci Carroll u Liverpool, Torres u Chelsea. Jeste zadovoljni?VELA je napisao/la:Podnio Carrol zahtjev za transfer
Deal will be done
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.
Nismo, hocemo da Torres ostane i da jos Adam dodje...Cartman je napisao/la:Newcastle prihvatio zahtjev. Znaci Carroll u Liverpool, Torres u Chelsea. Jeste zadovoljni?VELA je napisao/la:Podnio Carrol zahtjev za transfer
Deal will be done
I jos da Chelsea izbace u drugu ligu, ako moze, molim lijepo...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Ako prođe ovo od 35 miliona Carroll će morati biti najbolji strijelac do kraja sezone da bi opravdao ove pare.
Izgleda da nam Torres ode iako mi se onaj lik što se javljao iz Londona nije baš činio previše optimističan što se toga tiče. Mislim da bi bilo dobro tražit još 10-15 miliona od Abramoviča. Ako ga baš želi nek plati pravu cijenu. Ako smo mi mogli dati 35mil+addons za Carrolla onda oni moraju bar 60 za Torresa
Izgleda da nam Torres ode iako mi se onaj lik što se javljao iz Londona nije baš činio previše optimističan što se toga tiče. Mislim da bi bilo dobro tražit još 10-15 miliona od Abramoviča. Ako ga baš želi nek plati pravu cijenu. Ako smo mi mogli dati 35mil+addons za Carrolla onda oni moraju bar 60 za Torresa
Opet se nesto muti.....stranica LFC treutno nedostupna.....Kada bude vijest Carrol dosao,Torres ostaje 

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Yebiga sad, volio bi i ja da je Gibson novi Xavi. Ali sta ces sad.ackeey je napisao/la:Nismo, hocemo da Torres ostane i da jos Adam dodje...Cartman je napisao/la:Newcastle prihvatio zahtjev. Znaci Carroll u Liverpool, Torres u Chelsea. Jeste zadovoljni?VELA je napisao/la:Podnio Carrol zahtjev za transfer
Deal will be done
I jos da Chelsea izbace u drugu ligu, ako moze, molim lijepo...

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Gdje ces biti zadovoljan, isto da ja sad prestanem kupovati onaj veliki kelly smoki koji sam placao marku, a pocnem kupovati za 80feninga onaj sto dodje cetiri ili pet za marku, crveni onajCartman je napisao/la:Newcastle prihvatio zahtjev. Znaci Carroll u Liverpool, Torres u Chelsea. Jeste zadovoljni?VELA je napisao/la:Podnio Carrol zahtjev za transfer
Deal will be done

nema potpisa
ako je istina da su dali 35 miliona funti za onog carrola, oni nisu normalni 

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Pa imas link sa stranice sam ti stavio prihvacena ponudaLFC4ever je napisao/la:Opet se nesto muti.....stranica LFC treutno nedostupna.....Kada bude vijest Carrol dosao,Torres ostaje
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Charlie Adam - new bid from Liverpool
Liverpool je potvrdio pristanak Newcastla na 35 miliona zato je pala stranica
Zna li iko kolko para ima ovaj Henry. Imali ikakve šanse da on iskešira Carrolla i Adama a da Torres ipak ostane.
Zna li iko kolko para ima ovaj Henry. Imali ikakve šanse da on iskešira Carrolla i Adama a da Torres ipak ostane.

- Facasplaca
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
35 + mil funti za onog noja od igraca ! ja ne mogu vjerovati, ispade da je chelsea pravo pazario s onih 50 mil za Torresa.
Liverpool sramota !
35 + mil funti za onog noja od igraca ! ja ne mogu vjerovati, ispade da je chelsea pravo pazario s onih 50 mil za Torresa.
Liverpool sramota !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Fernando Torres u Chelseau na ljekarskom
Carroll u Liverpool na ljekarskom.
Charlie Adam je u autu i na putu je za Liverpool.
100% provjereno.
100% provjereno.

- Ponos Torina
- Kontakt:
kao sto sma ranije rekao Carrol u autu slusa YNWA i lagano ide na pregled

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
pa mogli smo kupiti blackburn za 35 miliona funti

Sarajevo i Liverpool
- Facasplaca
- Kontakt:
Caroll na skuteru i na putu je za Melwood. provjerena informacija.
a jbg mozda je to nagovjestaj da nove vlasnike zuljaju pare pa ce nam na ljeto izvaliti vecu svoticu da pojacamo jos vise klub a mislim da torres ostaje u Liverpool-u....YNWA je napisao/la:ako je istina da su dali 35 miliona funti za onog carrola, oni nisu normalni

Ako je to provjereno onda jarane brzi si od sportklub+ prije 5 minuta gledam vijesti na spk+ nista se zvanicno nezna ..cak sta vise manje se zna nego juce ...OTNYS_YNWA je napisao/la:Fernando Torres u Chelseau na ljekarskom
100% provjereno.
Ma ima on para, to me ne brine, samo me brine to da ne postanemo nesto kao CSKA ili SHity...ismar2215 je napisao/la:Charlie Adam - new bid from Liverpool
Ovo majke mi, najiskrenije pisem.

I slusaj ovo:
The Editor: And now reports Charlie Adam is also on his way to Liverpool. More as we get it.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- majestic24
- Kontakt:
Carrol 35 mill a United kupio Hernandeza za 10

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Facasplaca
- Kontakt:
50 mil funti za Adama i Carolla
Liverpool . . .where amazing happens !

Liverpool . . .where amazing happens !
- Ponos Torina
- Kontakt:
YNWA je napisao/la:pa mogli smo kupiti blackburn za 35 miliona funti![]()
eeee Blackburn se valjda u parama ali onaj neda lovu nikome a mogu dovesti koga hoce

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.