AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Izgleda da oni racunaju na RLC kao igraca jer jedino to opravdava ovakvo njihovo ponasanje..
Znaci Gimenez i Felix, zamjena Abraham i Camarda, nije lose..
Znaci Gimenez i Felix, zamjena Abraham i Camarda, nije lose..
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Samo mi malo nejasno da je suha posudba Felixa, haman nisu mogli kakvu klauzulu uglaviti ako bude dobar da se otkupi.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Solidan je bio u europi, a i otkupili su ga tek ove sezone. Vrv vise oprezniji pa da im se ne ponovi Pulisic scenario opet.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Objasnio je to Longo. Jednostavno nema dovoljno vremena da se svaki detalj usaglasi, pa će "rasprava" na tu temu biti na ljeto.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Izgleda da bi mogao stići i Cristante. Defanzivni je vezni, obavlja prljavi posao,zna ligu, sad već dobrano iskusan i domaći je igrač.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Sto ga Rom nafali
lakse reci parmak 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo kažem šta nudi jbg. Nisam reko da je igračina. Bolje imati njega jer je zdrav 90% vremena nego Bennacera ( nažalost) koji ne može uvezati 3 meča zaredom.
Cristante kao opcija sa klupe do ljeta je ok.
On kao opcija i na klupi nije OK, ali ajde ko vedri ovim Milanom ne bi me iznenadilo ni to
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da su počeli raditi na vrijeme mogla se naći bolja zamjena za Bennacera. Međutim sam igrač je tražio transfer kad je stigla ponuda Marseja.
Ja bih prije uzeo Bonda nego Cristantea ali ko mene pita.
Ja bih prije uzeo Bonda nego Cristantea ali ko mene pita.
Znaci Walker Ranger, El Bebote, i mali od 120miliona (Joao Felix)
Jel dolazi taj Sottil i sta je sa Cristante? Jer Cristante je naše djete po Ch Ligi i daje ti dodatno mjesto za igrača.
E sad moje pitanje: Koliko mi igrača možemo prijaviti u CH Ligu od februara? Samo 3, cristante + 3 ili cristante otvara dodavanje jos jednog igrača znaci cristante + 4?
Jel ima neko kvalitetnu Info po ovom pitanju?
Hvala
Jel dolazi taj Sottil i sta je sa Cristante? Jer Cristante je naše djete po Ch Ligi i daje ti dodatno mjesto za igrača.
E sad moje pitanje: Koliko mi igrača možemo prijaviti u CH Ligu od februara? Samo 3, cristante + 3 ili cristante otvara dodavanje jos jednog igrača znaci cristante + 4?
Jel ima neko kvalitetnu Info po ovom pitanju?
Hvala
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan će prijaviti Gimeneza, Felixa i Walkera za LP i to je to.
Hoce li se sad Sergio prebaciti na 4-4-2 kad ima Felixa i Gimeneza. Kako ce to izgledati
Pulisic --Fofana------Tidzo----Rafa
-----------Gimenez---Felix---------
Fino i ofanzivno to izgleda, barem ovako na 'papiru'. A kad nas napadnu onda nam ne preostaje nista nego da Thiaw pomogne:
Pulisic --Fofana------Tidzo----Rafa
-----------Gimenez---Felix---------
Fino i ofanzivno to izgleda, barem ovako na 'papiru'. A kad nas napadnu onda nam ne preostaje nista nego da Thiaw pomogne:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Moretto i Romano obavještavaju da je Bondo blizu Milana
Bondo je zamjens za Benasera, ovo mi se cak i svidja, puno je fizicki jaci, ovo nam treba na sredini. Za sada ovo izgleda na papiru odlicno , a kad ce i da li ce kliknuti na terenu vidjecemo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo je trebalo još ljetos uraditi
Benaser je otisao u OM, agent od Bonda je u Cassa Milan gdje bi se trebao postici dogovor oko prelaska igraca
Kakav je ovaj Bondo ?
Kakve zavrzlame u zadnjim satima
yebo lud zbunjenog.
Ne svidja mi se olako pustanje Isme, doduse i trazio je da ide jer vidi da je zlo uslo u svaku poru ove ekipe. Odlaskom njeg odlazi i posljednji kotacic sampionske veze Milana.
Tamam da sad nakupe svakakvi imena, pa da mogu na ljeto sta tjerati, kao sto sad tjeraju one sto su ljetos doveli

Ne svidja mi se olako pustanje Isme, doduse i trazio je da ide jer vidi da je zlo uslo u svaku poru ove ekipe. Odlaskom njeg odlazi i posljednji kotacic sampionske veze Milana.
Tamam da sad nakupe svakakvi imena, pa da mogu na ljeto sta tjerati, kao sto sad tjeraju one sto su ljetos doveli

- crvenocrni
- Kontakt:
Života mi htjedoh isto napisati ali reko nema svrhemilanist je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:39Kakve zavrzlame u zadnjim satimayebo lud zbunjenog.
Tamam da sad nakupe svakakvi imena, pa da mogu na ljeto sta tjerati, kao sto sad tjeraju one sto su ljetos doveli![]()
![]()

Ma bjezi goni ih u pm, i 10M za Ismu pa jesul oni normalni. Sad svaki klinjo koji ima dvije noge vrijedi 30 min, ovako dajes igraca koji je mozda dosao u najbolje godine za bagatelu. Dovesti ces nekog anonimusa kojeg posle ces slati po raznim posudbama.crvenocrni je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:42Života mi htjedoh isto napisati ali reko nema svrhemilanist je napisao/la: ↑03 feb 2025, 19:39Kakve zavrzlame u zadnjim satimayebo lud zbunjenog.
Tamam da sad nakupe svakakvi imena, pa da mogu na ljeto sta tjerati, kao sto sad tjeraju one sto su ljetos doveli![]()
![]()
![]()
Ionako vidi da ne znaju ni prodati igraca, samo salju na pozajmice, ne znaju kud ce sa njima. Izgleda excel u Moncade nema opcije kako da proda igraca.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.