rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 21:14
Rosicky je napisao/la: ↑15 mar 2023, 20:30
rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 18:25
To sto sam civiliziran, i ne koristim se nasiljem, snaga argumenta umjesto argumenta snage
Dobro evo recimo da svi to mogu,imam drugi primjer s kojim sam se ja susretao često.
Cura/žena ti je negdje vani sa prijateljicama i dođu neki ljudi koji su nasrtni i napadni i unatoč ignoriranju ili slično počinju dirati,udarati po guzici itd neke od cura za stolom ili tvoju lično ?
Da li dođeš i snagom argumenata mu objasniš to onoliko put koliko mu treba da prestane ?
Pa realno ne bih nasrnuo na njega, rekao bi mu da prestane i da ne radi to, nikad ne znas kakva je budala koja to radi, necu se tuci niti sam ikad to radio, ako nista izasao bih iz takvog objekta ili trazio da njega izbace. U takvim situacijama nikad ne znas kakva je budala koja to radi, koliko je popio, kakav je kad je pijan, ima li nesto kod sebe od oruzja itd..
Ne znam koliko si se u životu mogao naći u tim situacijama ali djelim tvoj način razmišljanja da je sila zadnja po srijedi ali sam toliko puta bio naprimjer u navedenoj situaciji da je nekad nemoguće izbjeći fizički sukob iako si ultra defenzivan.
Osoba koju ti moraš opomenuti,ona ne prestaje,zoveš osiguranje ili slično je jednosmjerna karta za obračun.
Situacija u kojoj društvo ide kući jer nisi u stanju da osiguraš situaciju je isto tako dvosjekli mač za tebe i tvoj ego jer i dalje živimo u društvu gdje mora postojati alfa mužjak koji štiti svoj teritorij (barem svako žensko će očekivati to od tebe)
Ovo je ogromna tema koja se ne svodi na seljačko-egoistični obračun gdje se dokazuješ drugima i nije to poanta.Situacije koje se mogu spriječiti normalniim pristupom uvijek su češće ali iskustvo i kroz poslove koje sam radio u klubovima,izlasci i slično često budu takve da je izlaz surov.
Jednostavno nikada društvo neće ići prema tom smjeru nego upravo zbog raznih kompleksa i života kojeg gledaju na instagramu mladi ljudi su više frustrirani i pribjegavaju nasilnim metodama.
Cure su u zadnje vrijeme krenule jako