FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
dosta ba više i ovih indijanaca i vitezova. Kad ono igramo sa braniteljem.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
15.05. u srijedu sad.djulba je napisao/la:dosta ba više i ovih indijanaca i vitezova. Kad ono igramo sa braniteljem.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj "Uhvatili se za glavu", pa pola ljudi nije znalo sta god nas pise na paroli, pa kako ce ih onda "pogodit" da se za glavu hvataju
sramota jest i ne moze to niko sporit.. kao sto sam vec rekao neke stvari su se amaterski radile uvijek, ali sa parolama do sad nikad nije bilo problema, medjutim uvijek ima prvi put...jbg internet je zlo,i djeca kad se hvale... ovi moji i ja smo znali parolu prije tekme a nemamo vec neko vrijeme veze sa tim dijelom tribine..
djeca nikako da skontaju da ako radis nesto za tribinu, o tome se suti dok se to ne desi, o desavanjima i planovima tribine ne govoris dok se ne dese, ali eto hoce ljudi da se hvale kako se njih nesto pita..sramota jest , al da je tolika sramota daj ba, medjutim razumijem i Siukse to im je vjerovatno vrhunac grupe od kako postoji pa normalno da momci uzivaju u "trijumfu"....
kako god, sjever je jucer razvalio, i ovako je izdanje perfektno, da nije bilo parole bilo bi za 10+..druga liga je ovo, u gradu koji je 50 godina igrao samo najjaci rang, o Slobodi se svasta prica lose, svasta pise lose, mediji vode planske kampanje da okrenu ljude od Slobode i skupi se 650-700 ljudi u kopu po onakvom vremenu. Da nije bilo onog kijameta bilo bi sigurno 900-1000, a to je misaona imenica nekim koji se bore za titule , a da ne pricam o jednom drugoligasu koji ce tu vjerovatno ostati i naredne sezone.

sramota jest i ne moze to niko sporit.. kao sto sam vec rekao neke stvari su se amaterski radile uvijek, ali sa parolama do sad nikad nije bilo problema, medjutim uvijek ima prvi put...jbg internet je zlo,i djeca kad se hvale... ovi moji i ja smo znali parolu prije tekme a nemamo vec neko vrijeme veze sa tim dijelom tribine..
djeca nikako da skontaju da ako radis nesto za tribinu, o tome se suti dok se to ne desi, o desavanjima i planovima tribine ne govoris dok se ne dese, ali eto hoce ljudi da se hvale kako se njih nesto pita..sramota jest , al da je tolika sramota daj ba, medjutim razumijem i Siukse to im je vjerovatno vrhunac grupe od kako postoji pa normalno da momci uzivaju u "trijumfu"....
kako god, sjever je jucer razvalio, i ovako je izdanje perfektno, da nije bilo parole bilo bi za 10+..druga liga je ovo, u gradu koji je 50 godina igrao samo najjaci rang, o Slobodi se svasta prica lose, svasta pise lose, mediji vode planske kampanje da okrenu ljude od Slobode i skupi se 650-700 ljudi u kopu po onakvom vremenu. Da nije bilo onog kijameta bilo bi sigurno 900-1000, a to je misaona imenica nekim koji se bore za titule , a da ne pricam o jednom drugoligasu koji ce tu vjerovatno ostati i naredne sezone.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Svaka čast na ovom postu ! Istog smo misljenja sve što si napisao. Baš je internet zlo ali ja ipak mislim da je neko to gledao bez obzira na sve, jer parola se radila kod škole Tušanj.ultrasstyle_tz je napisao/la:joj "Uhvatili se za glavu", pa pola ljudi nije znalo sta god nas pise na paroli, pa kako ce ih onda "pogodit" da se za glavu hvataju![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ja se još hvatam za glavu. Mahmuran sam 

-
- Kontakt:
hahha kako ti vidje da smo se hvatali za glavu .... haman si toliko zeljan vidzenja fukara da si dvogled ponjeo hahhahhaRtoX je napisao/la:Ma nije nista posebno,samo se ufati pola tribine za glavu kad je parola dignuta.
Koja spika bilo javno,mislim a i kakve veze ne smije ti se to dogoditi.
joj ti na A tribini a ovi na sjeveru i vidio da su se hvatali za glavu svaka cast tebi dioptrija haman +50 obrati se opticaru preporuka

a ovi s zapada sigurno nisu.. stariji narod vecinom i niste im interesantni 100%
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nije bitno sto vam se u carsiji dopalo, bitno je da vam je u njivama sve propalo

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kada-pas ... icu/104704" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo majmune kakav clanak.......i **** ti ovaj isti prijestupnik mater jesil cuo.........glupane jedan maloumni
Bravo majmune kakav clanak.......i **** ti ovaj isti prijestupnik mater jesil cuo.........glupane jedan maloumni
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
@ultrasstyle_tz je objasnio neke stvari i nama i vama, tako da je rasprava završena, sve je rečeno.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/kada-pas ... icu/104704
E moj skokicu koji si ti klosar i debil...mater ti
E moj skokicu koji si ti klosar i debil...mater ti
ajmo crno cevena braco do kosti pobijedite sve do kraja i vratite nam se u premijer ligu to zasluzujete 1000%
SRETNO DO KRAJA
SRETNO DO KRAJA
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Imate ove slike sa parolama obje navijacke skupine i procijenite sami kolko ima ljudi na tribinama, po meni Fukara ima duplo vise, a vi kazete za Siouxe da ih je bilo 150? koliko je to onda Fukara??
5 buseva iz Lukavca, svih pet punih.. licno bio u busu od 64 mjesta, sva su bila zauzeta plus 6 momaka stajalo, ostali busevi imali izmedu 52 i 56 mjesta svi bili puni... pa racunajte
Karte smo placali 5 km, a znate da je u Lukavcu karta bila 3 km, al su usli oni koji su imali po 1 ili 2 km, neki i besplatno
5 buseva iz Lukavca, svih pet punih.. licno bio u busu od 64 mjesta, sva su bila zauzeta plus 6 momaka stajalo, ostali busevi imali izmedu 52 i 56 mjesta svi bili puni... pa racunajte
Karte smo placali 5 km, a znate da je u Lukavcu karta bila 3 km, al su usli oni koji su imali po 1 ili 2 km, neki i besplatno
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma mozemo mi dobit sve do kraja lako, al nece Vitez izgubit 4 boda, nas je je.ao vise Kakanj (ta tekma i nasa igra a ne Rudar kao kolektiv koji je dosao da izgubi) nego Vitez.
a oko cifri, odmah sam rekao Siuksi 250+, Fukare 600+ ..manje ni jednih ni drugih nije bilo...Siuxa ne vise od 300 , Fukara ( u kopu koji su navijali svih 90 min) ne vise od 700.
a oko cifri, odmah sam rekao Siuksi 250+, Fukare 600+ ..manje ni jednih ni drugih nije bilo...Siuxa ne vise od 300 , Fukara ( u kopu koji su navijali svih 90 min) ne vise od 700.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kad ce video sa jucerasnje tekme ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
treba dodat da je nastradalo par siouxa na poluvremenu,krenuli ljudi hladnoo po pive 

Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
- TzBulevar87
- Kontakt:
To neka dodaju oni, napisao sam ja to na par stranica prije onom što tvrdi da je karanje nauka.. pa sam mu rekao da to vrlo dobro znaju 2 Siouxa al nebitno je to sasvim, mi se nikad prvi počeli ****Kapellen je napisao/la:treba dodat da je nastradalo par siouxa na poluvremenu,krenuli ljudi hladnoo po pive

075
Hahha pa vi uopste ne obracate stvar na ono sto je bitno,mislim logicno suti i trpi,nisi kao kolega iznad sto kaze da se manijacima desila 100 puta gora stvar,jer on kad to kaze znaci da je se juce vama desila prilicno dobra tragedija,eto samo to.A da,na tribini cupanje kose...eto sad se hvatajte za ovoFKR_ajla_TZ je napisao/la:hahha kako ti vidje da smo se hvatali za glavu .... haman si toliko zeljan vidzenja fukara da si dvogled ponjeo hahhahhaRtoX je napisao/la:Ma nije nista posebno,samo se ufati pola tribine za glavu kad je parola dignuta.
Koja spika bilo javno,mislim a i kakve veze ne smije ti se to dogoditi.
joj ti na A tribini a ovi na sjeveru i vidio da su se hvatali za glavu svaka cast tebi dioptrija haman +50 obrati se opticaru preporuka![]()
![]()
![]()
a ovi s zapada sigurno nisu.. stariji narod vecinom i niste im interesantni 100%
A da PS:svaka cast za posjetu.Brije' ima na obije strane
Zadnja izmjena: RtoX, dana/u 12 maj 2013, 14:59, ukupno mijenjano 1 put.
"You'll Never Walk Alone"
-
- Kontakt:
Ja za to nisam čuo, i pitao sam još momaka niko pojma nema o tom.
Ako i jest tačno, to su možda neki ljudi koji nisu bili sa Siouxima. Nevjerujem u to.
Ako i jest tačno, to su možda neki ljudi koji nisu bili sa Siouxima. Nevjerujem u to.
1921
1989
1989
- TzBulevar87
- Kontakt:
Možda su naši momci trebali povest fotografa pa da to sve fino isprati.. kažem ti nismo mi taj tip navijača! Ako nisi čuo ne mora značit da se nije desilo, ja ti garantujem da jest.VolimRadnicki je napisao/la:Ja za to nisam čuo, i pitao sam još momaka niko pojma nema o tom.
075
TzBulevar87 je napisao/la:Možda su naši momci trebali povest fotografa pa da to sve fino isprati.. kažem ti nismo mi taj tip navijača! Ako nisi čuo ne mora značit da se nije desilo, ja ti garantujem da jest.VolimRadnicki je napisao/la:Ja za to nisam čuo, i pitao sam još momaka niko pojma nema o tom.
de se dogovorite koga ste istukliRUDARSKA2 je napisao/la: moram istaknuti da su stradale " vojvode " navijaci koje su na momci pomijesali s siouxima , bili su na pauzi u tz i dobili batine iako su puno brojniji bili ....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.