Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

solinas
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la solinas » 16 sep 2015, 18:35

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
solinas je napisao/la:Kakva je ovo kazna slobodi ...
Nema licenciranog pomocnog trenera.....
Pa isti ljudi sjede na klupi vec skoro godinu Dana...
:urnebes: :bow:
Bravo savez u usta ti hraknem.... :urnebes:
Nije Sloboda, Velez je kaznjen .. Bem te u oci :mrgreen:
Izvinjavam se,preletio sam ono Sto je samke postavio,ucini mi se da pise sloboda.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 sep 2015, 18:40

Ovo kolo ne bas astronomski prosjek (1.538 gledatelja po utakmici), ali nije lose. Samo tri utakmice su bile sa manje od 1.000 gledatelja. Nije bas ni da je to fantasticno, ali s obzirom na prethodna dva kola ovo je odlicno.

Naredno kolo moglo bi donijeti dobru posjetu, jako puno je zanimljivih utakmica i duela koji bi mogli privuci domacu publiku. Najvise me zanima kakva ce posjeta biti u Bijeljini. Jesul navijaci Radnika konacno shvatili kakva momcad igra u njihovom gradu i da im je potrebna podrska, a jos im dolazi aktualni sampion. Vidjet cemo vec za dva dana.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 16 sep 2015, 18:48

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:SLAVIJA - SARAJEVO FK „Slavija“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice);

Isticanje zastave VRS, fasizam, nacionalizam itd .. Kosta 1000 KM dame i gospodo.

Paljenje pirotehnike 3000 KM.

Dobro dosli u BiH :bih:
A za "Savez napolje" 5000KM kazne :urnebes:

Savez je grupa korumpiranih kriminalaca.

Nelogično mi je da utakmice u Lukavici nije prekinuta zbog isticanja zastave VRS
Nelogično mi je da utakmica u Lukavici nije prekinuta zbog skandiranja "Mrzim te Bosno", a na Grbavici je prekinuta zbog "Savez napolje"
Nelogično mi je da Olimpik nije kažnjen zbog propusta u organizaciji utakmice sa Željom.
Nelogično mi je da Sloboda nije kažnjena zbog bakljade na Grbavici.
Nelogično mi je da Sloboda nije kažnjena zbog ulaska navijača na tartan stazu i proslave gola sa Ahmetovićem
Nelogično mi je da Sloboda nije kažnjena zbog pirotehnike na utakmici sa Veležom
Nelogičnosti je milion, ali oni nemaju kome odgovarati za svoje nelogičnosti. Ponašaju se kao monarsi ili bolje rečeno robovlasnici

Ovim postom nisam, niti želim "prozivati" bilo koji klub, već sam ih uzeo kao eklatantan primjer rada kriminalne hobotnice, kriminaliziranog Saveza i kriminaliziranog predsjednika (E. Begić), protiv kojeg Sud vodi istražne radnje za počinjeni kriminal.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 sep 2015, 19:31

Jedino što je nelogično je tvoj post. Zašto je Olimpic trebao da bude kažnjen?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 17 sep 2015, 02:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 16 sep 2015, 19:41

Mancini je napisao/la:Jedino što je nelogično je tvoj post
Ne kontam!

Navijači Slobode su ušli na tartan stazu i proslavljali gol skupa sa Ahmetovićem. Navijači istog kluba su koristili pirotehniku, kao i u prethodnom kolu na Grbavici. Zašto za te propuste u organizaciji utakmice i nedoličnom ponašanju vlastitih navijača, Savez nije sankcionisao, kao što sankcioniše i ostale klubove.

Navijač sam Želje i kazna na Koševu je zaslužena.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 sep 2015, 19:45

carsijaba je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:SLAVIJA - SARAJEVO FK „Slavija“- novčana kazna u iznosu od 1.000,00 KM (propusti u organizaciji utakmice);

Isticanje zastave VRS, fasizam, nacionalizam itd .. Kosta 1000 KM dame i gospodo.

Paljenje pirotehnike 3000 KM.

Dobro dosli u BiH :bih:
A za "Savez napolje" 5000KM kazne :urnebes:

Savez je grupa korumpiranih kriminalaca.

Nelogično mi je da utakmice u Lukavici nije prekinuta zbog isticanja zastave VRS
Nelogično mi je da utakmica u Lukavici nije prekinuta zbog skandiranja "Mrzim te Bosno", a na Grbavici je prekinuta zbog "Savez napolje"
Nelogično mi je da Olimpik nije kažnjen zbog propusta u organizaciji utakmice sa Željom.
Nelogično mi je da Sloboda nije kažnjena zbog bakljade na Grbavici.
Nelogično mi je da Sloboda nije kažnjena zbog ulaska navijača na tartan stazu i proslave gola sa Ahmetovićem
Nelogično mi je da Sloboda nije kažnjena zbog pirotehnike na utakmici sa Veležom
Nelogičnosti je milion, ali oni nemaju kome odgovarati za svoje nelogičnosti. Ponašaju se kao monarsi ili bolje rečeno robovlasnici

Ovim postom nisam, niti želim "prozivati" bilo koji klub, već sam ih uzeo kao eklatantan primjer rada kriminalne hobotnice, kriminaliziranog Saveza i kriminaliziranog predsjednika (E. Begić), protiv kojeg Sud vodi istražne radnje za počinjeni kriminal.
Protiv Veleza je zapaljena samo jedna baklja i nije bacena na stadion pa se mozda i progledalo kroz prste, ali na Grbavici je, cini mi se, bilo vise njih pa je i mene iznenadila ova odluka Saveza (hvala im na tome :D). A za ulazak navijaca na stadion na Tusnju, ne znam dal ima veze to sto se uslo na tartan stazu, a ne na zeleni travnjak?

Kako god, ove odluke Saveza zabrinjavaju, i nebitno na ciju stetu u ovom kolu, to se vec u narednom moze okrenuti protiv nekoga drugog. A ne bi me iznenadila ni naknadna kazna za neke klubove, pa i za moju Slobodu. Jer to je nas Savez.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 sep 2015, 19:46

carsijaba je napisao/la:
Ne kontam!

Navijači Slobode su ušli na tartan stazu i proslavljali gol skupa sa Ahmetovićem. Navijači istog kluba su koristili pirotehniku, kao i u prethodnom kolu na Grbavici. Zašto za te propuste u organizaciji utakmice i nedoličnom ponašanju vlastitih navijača, Savez nije sankcionisao, kao što sankcioniše i ostale klubove.

Dok im spomenes Olimpica odmah se dignu. Shvatam da vole svoj klub, al od kad sam na forumu iz dana u dan se sve vise i vise iznenadjujem navijacima Olimpica. Koliko god nesto bilo logicno, a protivno njihovom klubu oni ce se odmah dici i vrijedjati, manje ili vise.

Sve se treba kaznjavat. Nas su izbacili iz Europe zbog svercanja igraca, kasnije oduzimani bodovi zbog istih radnji u 1.LFBiH i sad bi ja trebao pljuvati UEFA-u i NSFBiH jer stete mom klubu, a mom klubu administracija u ku*cu. Treba kaznjavat, za takve stvari u kanton slat.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 sep 2015, 19:48

Sta ce nas kazniti, pa nemaju obraza vise. Nama su kaznili predsjednika na godinu dana rada jer se borio za klub. Normalno da nece kazniti jer su zabrljali i sada njih ceka kazna ili neki revans u mnogo vecim razmjerama..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 16 sep 2015, 19:50

Ma covjek pokusava reci da treba sviju jednako kaznjavat, a ne samo neke i ponekad.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 16 sep 2015, 19:55

Signore je napisao/la:
carsijaba je napisao/la:
Ne kontam!

Dok im spomenes Olimpica odmah se dignu. Shvatam da vole svoj klub, al od kad sam na forumu iz dana u dan se sve vise i vise iznenadjujem navijacima Olimpica. Koliko god nesto bilo logicno, a protivno njihovom klubu oni ce se odmah dici i vrijedjati, manje ili vise.

Sve se treba kaznjavat. Nas su izbacili iz Europe zbog svercanja igraca, kasnije oduzimani bodovi zbog istih radnji u 1.LFBiH i sad bi ja trebao pljuvati UEFA-u i NSFBiH jer stete mom klubu, a mom klubu administracija u ku*cu. Treba kaznjavat, za takve stvari u kanton slat.

Ma pusti ih.. sta ce volit klub koji postoji par godina,niti povijesti niti koji ****.. nafuralo se ono malo djece s transparentom vukovi...taj kup sto su osvojili jedina stvar sto su uradili u svom kratkom postojanju.. nemaju stadion,nemaju 500 ljudi da ih pogleda... za par godina kad nijazu dosadi bit ce im (nesta para,nesta i drugara) i lagano u arhivu ce otici... ali zato o svima znaju srati :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 16 sep 2015, 19:57

tuzlak1987 je napisao/la:Sta ce nas kazniti, pa nemaju obraza vise. Nama su kaznili predsjednika na godinu dana rada jer se borio za klub. Normalno da nece kazniti jer su zabrljali i sada njih ceka kazna ili neki revans u mnogo vecim razmjerama..
Vjerovatno mi nećeš vjerovati, ali su meni svi klubovi koji su nešto značili u bivši Yugi dragi, pa tako i Sloboda. Gledao sam vaše vedete na Tušnju, Grbavici, Koševu... (rahmetli Hukića, Meškovića, Jašarevića, rahmetli Verlaševića, Hatunića, Kovačevića, Šećerbegovića, Omerovića.....da ne nabrajam više), ali sam između ostalih uzeo Slobodu za primjer.

Ja jesam za kažnjavanje, ali da isto bude pravično, jer na ovaj način Svez namjerno i ciljano pravi smutnju i pokušava pokvariti međuklubske odnose, kako bi oni lakše pljačkali sve (bez izuzetka) premijerligaše i punili svoju kasu.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 sep 2015, 19:59

Kada počnu ovi iz ruralnih sredina da pametuju nekome iz glavnog grada onda čovjek ne zna da li bi plakao ili smijao se.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 sep 2015, 19:59

Ja se slazem da nas trebaju kazniti za par baklji ali tek kada oni uvedu pravilo o pokrivanju stadiona kamerama obavezno.

Do tog trenutka onu jednu baklju je mogao zapaliti i neki uljez koji ne navija za Slobodu uopste..

Nemamo nikakve privilegije, dobijali smo stalno proslu sezonu kazne, pa i za megafon. Ja sam u jednom trenutku prosle godine izbrojao 25 plus hiljada KM kazni na adresu Slobode od saveza

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 16 sep 2015, 20:00

carsijaba je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sta ce nas kazniti, pa nemaju obraza vise. Nama su kaznili predsjednika na godinu dana rada jer se borio za klub. Normalno da nece kazniti jer su zabrljali i sada njih ceka kazna ili neki revans u mnogo vecim razmjerama..
Vjerovatno mi nećeš vjerovati, ali su meni svi klubovi koji su nešto značili u bivši Yugi dragi, pa tako i Sloboda. Gledao sam vaše vedete na Tušnju, Grbavici, Koševu... (rahmetli Hukića, Meškovića, Jašarevića, rahmetli Verlaševića, Hatunića, Kovačevića, Šećerbegovića, Omerovića.....da ne nabrajam više), ali sam između ostalih uzeo Slobodu za primjer.

Ja jesam za kažnjavanje, ali da isto bude pravično, jer na ovaj način Svez namjerno i ciljano pravi smutnju i pokušava pokvariti međuklubske odnose, kako bi oni lakše pljačkali sve (bez izuzetka) premijerligaše i punili svoju kasu.
Hajd bgti i ovi nasi levati od klubova se ne znaju dogovoriti i osnovati to posrano udruzenje klubova. Nek' nas i jebu kad mogu
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 16 sep 2015, 20:02

Mancini je napisao/la:Kada počnu ovi iz ruralnih sredina da pametuju nekome iz glavnog grada onda čovjek ne zna da li bi plakao ili smijao se.
Ako je za tebe Vitez ruralna sredina, vrati se u osnovnu školu.
I zašto je mišljenje osobe iz glavnog grada relevantnije od mišljenja osobe iz ruralne sredine?

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 sep 2015, 20:03

Izgleda im je dosta koliko su nas ogulili proslu sezonu s kaznama.
Nad tobom sunce najljepše sja

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 16 sep 2015, 20:08

Mancini je napisao/la:Kada počnu ovi iz ruralnih sredina da pametuju nekome iz glavnog grada onda čovjek ne zna da li bi plakao ili smijao se.

Kakve veze ima geografski polozaj ili velicina grada s ovim gore napisanim!? :facepalm: Evo ja sam iz Viteza,ali zivim u Zagrebu,sad bi ja tebe trebao ignorirati jer si iz jednog gradica Sarajeva u usporedbi s ZG-om i vrijedati te kao ti ostale... i Vitez ako je ruralna sredina,onda ti decko iz Sarajeva izasao nisi..a tu dolazimo do zakljucka koliko si "relevantan" da komentiras ostale gradove i sredine..Boli istina jel da? Povijest se ne moze kupiti,igraci i ostale popratne stvari mogu :mrgreen:
TH 1950

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 sep 2015, 20:12

Fan Vitez, živi u Zagrebu, navija za Hajduk :mrgreen: I po njegovoj priči Zagreb ispade grad od 25 miliona stanovnika, a Sarajevo gradić od 25 hiljada.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 16 sep 2015, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 16 sep 2015, 20:12

Urbani su oni tvoji što prijete i psuju sudijama na poluvremenu u Vitezu.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 16 sep 2015, 20:14

bagrcavi je napisao/la:Fan Vitez, živi u Zagrebu, navija za Hajduk :mrgreen:

Bralee studira see :D pa jarane velika razlika je milion i 250 000 tisuca ;) A o urbanistickoj povrsini da ne pricam...
Zadnja izmjena: FanVitez, dana/u 16 sep 2015, 20:17, ukupno mijenjano 1 put.
TH 1950

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.