Skoro sam zaboravio spomenuti Maria Gomeza.
Čovjek bi rekao da je Uli neki dan htio samo dati Gomezu do znanja da može i mora pružiti više.
No nakon jučerašnje kritike mislim da je situacija dosta ozbiljnija. Izgleda da je Hoenesu puknuo film sa Gomezom. Mnogi bi rekli da je lud ili šta već ali jednostavno Uli ima pravo.
Gomez se ove sezone mora više truditi i mora konačno napredovati u nekim segmentima. To je nužno za cijelu našu igru. Treba nam ta opcija više u igri. Nije dovoljno samo piknuti loptu u prazan gol već se treba još više i bolje truditi i u drugim segmentima igre.
Za početak, ponavljam, dovoljno je da počne trpati zicere i da se ponudi na dupli pas Robberyu, Kroosu, Švajniu itd.
Zaboravih ti odgovoriti:
effe_sa je napisao/la:Mislim da bi Martinez mogao više donijeti našoj igri u odnosu na Gustava i Tymu, jer je tehnički potkovaniji i bolje može otvorit igru.
Ti govoriš o njegovoj sporosti, moguće je da jest spor, nisam toliko primijetio, pa ti tu vjerujem na riječ

, jer možda si ga više pratio.
Gustava na primjer ja jako cijenim i on jeste pravi Balleroberer-osvajač lopti, sjajno presjeca prati, zna on i povući prema naprijed, ali u ukupnoj nekoj organizaciji je Javi bolji, pa bi nekako dobili dodatni plus.
Naravno da je Martinez tehnički jači........hmmmm.....mislim da smo svi mi tu na forumu Maradone i Pelei za Tymoschuka i njegovu tehniku.....
Gustavo je klasa na zadnjem veznom. Punkt.
Svakako moram priznati da je Martinez naravno tehnički jači i od Gustava. No vjeruj nama koji smo ga pratili, momak je spor. Zbog toga postavljam pitanje da li nam je stvarno tako potreban?
Igrač koji jako sliči Martinezu je Emre Can. Pa onda bolje da nedamo ni eura više kad jako sličnog igrača imamo u svojim redovima.
Omerbavarac je napisao/la:Pobogu brate sto malo ne bace oko na onog malog iz Valencije, Banegu koji je prije povrede bio jedan od najboljih veznjaka u Spanskoj ligi
Da dovedu njega to bi bila rapsodija. Pa dragi Omere zar nitko nije zapazio njegove partije protiv Barcelone? Kako takvog igrača naši skautevi ne vidiju? Taj igrač bi donio sve što je potrebno našoj vezi. Ma i više od toga.