FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

kraljttbvb
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la kraljttbvb » 01 avg 2012, 00:07

Federer je napisao/la:
gdje se igra superkup protiv borussie
U Munchenu, na Alianz areni.
Kako to? :? BVB je osvajač duple krune, valjda bi se kod njih trebalo igrati, ako već nije neutralni teren.

Uvijek se igra kod onog koji je osvojio kup (sampion uvijek gostuje). Prosle godine u finalu super kupa je sapke bio domacin BVB-u, a posto je prethodne sezone Borusija osvojila i kup, onda se igra kod viceprvaka, tj. kod ovih sto su prosle godine imali pregrst drugih mjesta.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

badstuber
Kontakt:

Post Postao/la badstuber » 01 avg 2012, 00:28

sretan rođendan BASTIANU SCHWEINSTEIGERU

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 01 avg 2012, 01:22

slika
NEK JE SRETAN !! :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 avg 2012, 11:44

Omerbavarac je napisao/la:Sto se tice prijateljske sa onim alkoholicarima nista posebno, jednosmjerni proces svih 90 minuta.
Najvrednije pomena je onaj gol Riberya sa pola terena.
gdje, sta, kako :?:
majku mu, nisam u toku.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 01 avg 2012, 11:54

secer je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Sto se tice prijateljske sa onim alkoholicarima nista posebno, jednosmjerni proces svih 90 minuta.
Najvrednije pomena je onaj gol Riberya sa pola terena.
gdje, sta, kako :?:
majku mu, nisam u toku.
Paulaner kup Bayern vs Paulaner traumelf 15:0 :D veceras FCK-FCB :)
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 avg 2012, 11:55

hoce l bit na tv-u :?:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 01 avg 2012, 12:16

secer je napisao/la:hoce l bit na tv-u :?:
http://footyroom.com/bayern-munich-15-0 ... r-2012-07/" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvol'te. :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 01 avg 2012, 12:21

secer je napisao/la:hoce l bit na tv-u :?:

Biće na Sport 1.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 01 avg 2012, 14:38

secer je napisao/la:gdje
u Švabiji negdje :?
secer je napisao/la:sta
Gomo ti ga na
secer je napisao/la:kako :?:
gomo ti ga 'nako :lol:
secer je napisao/la:nisam u toku.
Nađoh ovo, i to iz prve. 8-)
[youtube][/youtube]

Kakav nam scouting imaju oni tamo, tako i ovi 'vamo.
Martinez, Bender, Song, ništa značajno. :?
No sada ću vam pomenuti jedno ime da ćete se tako uzyebati :mrgreen: što ga prije niste pomenuli, niti u razmatranje stavili.
Pa da li je moguće ponuditi 30-35 milkiona za grnu, vodonošu, tehničara, skakača, strijelca, te turbo dizela, tačnije miriše na benzin.
Fellaini Marouane :?

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 avg 2012, 16:56

Klare je napisao/la:Gomo ti ga na
gomo mene nece, s bosnjom nema srece.
al tebi, heri, mece da ti rebra zvece.
Klare je napisao/la:gomo ti ga 'nako
jucer pises vako, danas si na ´nako,
helem nejse, bas si dijete naopako.

vazda spominjes gomu ko igracinu pravu,
zato sto stalno balis njegovu donju glavu.

ako ti je krivo, zali se geri ili drugu titu,
al to ne mijenja cinjenicu da lizes gominu ki..
:lol:
ps.
nadam se da bavarci ovo nece shvatiti ozbiljno il kao neko prepucavanje.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 01 avg 2012, 19:33

Teško je gledati ovo, čisti kriminal. Od igre do pojedinaca.

Siguran sam da će drugo poluvrijeme to izlgedati daleko bolje kad uđu Ribery und co.

Nema veze što je jučer bila utakmica, ovo dosada je očajno loše.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 avg 2012, 20:09

Nisam gledao prvo poluvrijeme ali prema ovome sto gledam u drugom dijelu ne govori mi da je prvih 45 minuta bilo lose.

Ovaj mali Can ce biti igracina. Sa 18 godina izgleda kao da ima 25. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 02 avg 2012, 00:35

Koliko je otprilike karta za meč Bavaraca u domaćoj Bundi
Trebao bi početkom septembra biti u Munchenu pa da pogledam koju tekmu .

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 02 avg 2012, 04:20

tetrahidrokanabinol je napisao/la:Koliko je otprilike karta za meč Bavaraca u domaćoj Bundi
Stuttgart (02.09) kategorija 1 70 Eura,kategorija 2 60 Eura
Mainz(15.09)kategorija 1 60 Eura,kategorija 2 50 Eura
Wolfsburg(25.09)kategorija 1 60 Eura,kategorija 2 50 Eura
;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 02 avg 2012, 10:27

Omerbavarac je napisao/la:Nisam gledao prvo poluvrijeme ali prema ovome sto gledam u drugom dijelu ne govori mi da je prvih 45 minuta bilo lose.

Ovaj mali Can ce biti igracina. Sa 18 godina izgleda kao da ima 25. :mrgreen:

Vjeruj mi, ne bih te lagao. Prvo poluvrijeme je bilo očajno loše. Neki igrači mi sve više idu na živce, strpljenje mi je postalo puno, puno manje nakon prošle sezone.

Nikako ne bih više volio vidjeti Tymoschuka u dresu Bayerna. Taj lik jednostavno ne zna prema naprijed. Ne zna odigrati dvije lopte okomito. Tehnika mu je lošija od onih amatera iz Paulaner ekipe. Znanja nema.

Sve što ima jeste ta ruska čvrstina, snaga i trčanje. Ostalo sve je nula bodova. Kako sam razočaran sa njim. Ja bih ga odmah prodao, bez razmišljanja.

Znam šta ćete vi reći na to sad. No nemojte misliti da je dovoljno odraditi defanzivne zadatke i to je to. Pa jbg, nismo mi neka amaterska ekipa. Igrač mora znati mnogo stvari a još kad igra u vezi onda mora znati igrati pa makar bio razbijač po vokaciji. Ljut sam na Bayern što to ne vide.

Pazi ovo, dođe jedan 18 godišnji mladić u igru umjesto Tymoschuka i naša igra odjednom izgleda puno bolje. Da li je potrebno bilo što više reći?

Jednostavno ne vjerujem da taj Tymoschuk još uvijek ima mjesto u početnih 11. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Luiz Gustavno je enciklopedija znanja za njega u pogledu ofanzive.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 02 avg 2012, 10:42

Emre Can je ogroman talenat. To se jednostavno vidi kad ga gledaš pa čak i prvi puta. Momak ima tehniku, znanje, čvrstinu, u duelu je već sad jak kao bik i ima ono što je falilo od Effenberga. Momak je vođa ekipe. Rođeni vođa. To jednostavno imaš u sebi ili nemaš. Ovaj to ima. Pogledajte samo kako je majstor reagirao nakon pogotka jučer!!! Kao da je pogodak za finale Lige Prvaka!!! To je ono što imaju najveći. To je ona ultimativna želja za uspjehom.

Dobro, nije sad mali bez nedostataka. Dakle, nakon prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva U-17 se već vidjelo da momak ima dosta lošu kondiciju. Na polju kondicije treba iznimno puno raditi. Nekako imam osjećaj da mu fali u plućima. Brzina mu isto nije prednost ali nisu ju imali mnogi pa su postali najveći.

E to je onaj dio u kojem ljudi kažu da nije dovoljan samo talenat. Emre Can mora jako puno raditi na tom nivou ako želi postati najveći.

Sve ostalo taj momak već sad ima.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 02 avg 2012, 11:14

Skoro sam zaboravio spomenuti Maria Gomeza.

Čovjek bi rekao da je Uli neki dan htio samo dati Gomezu do znanja da može i mora pružiti više.

No nakon jučerašnje kritike mislim da je situacija dosta ozbiljnija. Izgleda da je Hoenesu puknuo film sa Gomezom. Mnogi bi rekli da je lud ili šta već ali jednostavno Uli ima pravo.

Gomez se ove sezone mora više truditi i mora konačno napredovati u nekim segmentima. To je nužno za cijelu našu igru. Treba nam ta opcija više u igri. Nije dovoljno samo piknuti loptu u prazan gol već se treba još više i bolje truditi i u drugim segmentima igre.

Za početak, ponavljam, dovoljno je da počne trpati zicere i da se ponudi na dupli pas Robberyu, Kroosu, Švajniu itd.

Zaboravih ti odgovoriti:
effe_sa je napisao/la:Mislim da bi Martinez mogao više donijeti našoj igri u odnosu na Gustava i Tymu, jer je tehnički potkovaniji i bolje može otvorit igru.
Ti govoriš o njegovoj sporosti, moguće je da jest spor, nisam toliko primijetio, pa ti tu vjerujem na riječ :) , jer možda si ga više pratio.
Gustava na primjer ja jako cijenim i on jeste pravi Balleroberer-osvajač lopti, sjajno presjeca prati, zna on i povući prema naprijed, ali u ukupnoj nekoj organizaciji je Javi bolji, pa bi nekako dobili dodatni plus.
Naravno da je Martinez tehnički jači........hmmmm.....mislim da smo svi mi tu na forumu Maradone i Pelei za Tymoschuka i njegovu tehniku.....

Gustavo je klasa na zadnjem veznom. Punkt.

Svakako moram priznati da je Martinez naravno tehnički jači i od Gustava. No vjeruj nama koji smo ga pratili, momak je spor. Zbog toga postavljam pitanje da li nam je stvarno tako potreban?

Igrač koji jako sliči Martinezu je Emre Can. Pa onda bolje da nedamo ni eura više kad jako sličnog igrača imamo u svojim redovima.

Omerbavarac je napisao/la:Pobogu brate sto malo ne bace oko na onog malog iz Valencije, Banegu koji je prije povrede bio jedan od najboljih veznjaka u Spanskoj ligi
Da dovedu njega to bi bila rapsodija. Pa dragi Omere zar nitko nije zapazio njegove partije protiv Barcelone? Kako takvog igrača naši skautevi ne vidiju? Taj igrač bi donio sve što je potrebno našoj vezi. Ma i više od toga.

tetrahidrokanabinol
Kontakt:

Post Postao/la tetrahidrokanabinol » 02 avg 2012, 11:26

brzitesanj je napisao/la:
tetrahidrokanabinol je napisao/la:Koliko je otprilike karta za meč Bavaraca u domaćoj Bundi
Stuttgart (02.09) kategorija 1 70 Eura,kategorija 2 60 Eura
Mainz(15.09)kategorija 1 60 Eura,kategorija 2 50 Eura
Wolfsburg(25.09)kategorija 1 60 Eura,kategorija 2 50 Eura
;)
Ima li šta jeftinije :D

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 02 avg 2012, 11:37

Ja neznam raja dokad je ugovorom vezan onaj JIRACEK iz Wolfsburga,ali meni je ono beton igrac!
Podsjeca me na Nedveda,ma prava masinerija covjek nestaje nikako!! Za mene licno igracina!
Ah kakao bi tek legao Bajernu nesmijem ni da pomislim!!!! A nije ni skup,ja mislim!!!

Klare

Post Postao/la Klare » 02 avg 2012, 13:23

bordo je napisao/la:Ja neznam raja dokad je ugovorom vezan onaj JIRACEK iz Wolfsburga,ali meni je ono beton igrac!
Podsjeca me na Nedveda,ma prava masinerija covjek nestaje nikako!! Za mene licno igracina!
Ah kakao bi tek legao Bajernu nesmijem ni da pomislim!!!! A nije ni skup,ja mislim!!!
Aha, evo ga. :lol:
Da, da, onaj se nemere umorit', na svojim plećima pronosao Češku do četvrtfinala EP..., dobro, već sam previše rekao, dosta, kapak!
Sve što ima jeste ta ruska čvrstina, snaga i trčanje.
Sasvim dovoljno. 8-)
Ima ko je zadužen za ostale stvari, petorica najmanje, ali kad ne umiju, tačnije pola sezone bi da spavaju, direktno se radi o Kroosu i Mulleru, Robben također.
Rusa su pritisle i godine, ali za rotaciju je pouzdan igrač, naravno da tu ima i mana, a udarat' zna, tako da još jednom razmisli o njegovoj prodaji, iskustvo da ne pominjemo. ;)

Ovu sezonu ne treba da se nešto previše očekuje od Cana, Bundesliga je pod mus, također će se ići i na LP sa ovom generacijom, tako da bi taj vezni dobro došao ukoliko se pravilno kupi.

ps:secoslave :lol:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Zlaja83 i 8 gostiju.