Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Bravo Marine!!!!
uvijek mi je drago kad neki balkanski điđan ostvari ovako nešto. valjda će u finalu bolje proći nego zadnji puta!
uvijek mi je drago kad neki balkanski điđan ostvari ovako nešto. valjda će u finalu bolje proći nego zadnji puta!
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Koji bi Marin trebao biti i tko bi trebao biti 3. umjesto njega?retro je napisao/la:Cilic treci na svijetu, tugo moja
jopaa7 je napisao/la:Koji bi Marin trebao biti i tko bi trebao biti 3. umjesto njega?retro je napisao/la:Cilic treci na svijetu, tugo moja
u najboljem slučaju peti, iza rafe, rogera, andyja i novaka - poredaj ih kako hoćeš
- madridista4ever
- Kontakt:
Za Chunga je bilo jasno još prije 2 godine da je budući šampion, tako kontam mogo bi on i Feđu ovdje iznenaditi. Jest da Roger izgleda nepobjedivo, ali ipak kontam vrijeme je da neki novajlija iznenadi sve do kraja, čeka se na to još od Rafe. Kakogod, siguran sam da će pružiti otpor i dobru igru, samo će mu trebati i dosta sreće zbog neiskustva. Bit će strašan meč sigurno. 
Vjerovatno misli na Nishikorija koji je na challengeru u 1.rundi ispao od Novikova!jopaa7 je napisao/la:Koji bi Marin trebao biti i tko bi trebao biti 3. umjesto njega?retro je napisao/la:Cilic treci na svijetu, tugo moja
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Slazem se s ovim, ali obzirom koliko Andy i Nole igraju, mislim da je sasvim realno da je Marin trenutno broj 3.jestamaji je napisao/la: u najboljem slučaju peti, iza rafe, rogera, andyja i novaka - poredaj ih kako hoćeš
Realno nitko u top 10 nije bolji od njega osim Nadala i Federera, zdravog Del Potra isto mozemo staviti u ovo drustvo ali dobro. To je naravno nekakvo moje misljenje, ali kad vidis da su Sock i Busta u top10, mislim da je u trenutnoj konkurenciji sasvim normalno da je Marin 3. ali covjek definitivno zasluzuje top 5 kako god okrenes.
Kakav god bio i kakve god blokade imao, nadam se da ce odigrati puno bolji mec nego u Wimbledonu.
Vrijeme je za Simonu konačno, samo agresivno protiv pušeraja.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Riža gori od BerdihaEffenberg je napisao/la:Vjerovatno misli na Nishikorija koji je na challengeru u 1.rundi ispao od Novikova!jopaa7 je napisao/la:Koji bi Marin trebao biti i tko bi trebao biti 3. umjesto njega?retro je napisao/la:Cilic treci na svijetu, tugo moja
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Veličina je Marin.
Šteta što mu naša država nije obezbijedila uslove.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Naravno da je velicina, covjek usao 3x u finale GS - to ne moze biti slucajnoKawhi je napisao/la:Veličina je Marin.Šteta što mu naša država nije obezbijedila uslove.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Najveci problem i jeste sto si ti moderator,od trenutka kada si dobio tu finkciju teme tenisa su otisle u djavola...Ocigledno da ni vi moderatori niste usaglaseni jer jedan opominje zbog vrijedjanja sportista i prijeti banom a drugi msm na tebe kazes da se takve stvari nece sankcionisati...Unofficialpage je napisao/la: Ja kažem šta sam ja radio i ja sam moderator na ovom pdf-u i znam šta će biti ovdje sankcionisano. Ni na jednom pdf-u na ovom forumu ne bude niko banovan ako kaže koju ružnu riječ protiv sportista. Lako je banovati, ali pokušava se što je manje moguće da se banuje, brišu postovi jer realno kad bi se sve gledalo ko šta napiše bilo bi obrisano i neki čak i banovani. I koliko sam puta tebi rekao da ne dolaziš na temu bh tenis, da ne spamaš a ti bi svaki put došao, kao da nije ništa rečeno. I rad moderacije nećemo komentarisati.
Smijesno...
GS turniri su usli u samu zavrsnicu,zenski dio dobio je po meni jedan sjajan dule gdje obje igracice igraju na duze razmjene i daju sve od sebe da dodju sto dalje na svakom turniru...Sigurno nas u finalu ovekuje sjajna borba ali prednost dajem Simoni...U polufinalu je odigrala jedan triler protiv Kerber i tesko da je W moze zaustaviti...Na samom pocetku turnira nije izgledala najbolje,cak je u prvom kolu imala velike probleme i izgledalo je da ce ispasti trecu godinu zaredom,ipak je prosla i vremenom podizala formu i trenutno se nalazi u finalu i nadam se tituli koju zasluzuje...
Muski dio zrijeba dobio je prvog finalistu Marina,dobio je rez. 3-0 iako je mogao to Edmund odvesti bar u 4 jer imao je svoje sanse posebno u 2. setu...Po meni Marin igra gore nego prosle godine i pricati o nekoj osveti prema Rogeru je velika glupost koja se nece desiti,cak mu male sanse dajem ukoliko na drugoj strani zaigra Chung...Uskoro nas ocekuje i drugo polufinale,gdje ocekujem u sudaru generacija sjajan mec i veliku borbu...Po meni je ovaj mec i finale jer ko god da ode u dvoboj sa Marinom izlazi kao pobjednik...Ostaje nam da vidimo i nadamo se da ce mladic dati sve od sebe sto se od njega i ocekuje pa da gledamo zanimljiv mec bar rezultatski...
U Zagrebu sam, imal' negdje u centru neki kafic da gledam Fedexa?
Posto vidim imamo mnogo navijaca Cilica ovdje, oni sigurno znaju ZG uzduz i poprijeko
Posto vidim imamo mnogo navijaca Cilica ovdje, oni sigurno znaju ZG uzduz i poprijeko
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne vidim da su teme otišle u đavola, kako kažeš i vidim jedino da se ti žališ ovdje. I nismo mi neusaglašeni, i mi ne donosimo glavnu riječ već admin. Sve se prati i reaguje kako treba. To što ti ne vidiš nije moj problem. i dalje o ovome nećemo jer je off i od sad samo o tenisu.RafaGarros9 je napisao/la:Najveci problem i jeste sto si ti moderator,od trenutka kada si dobio tu finkciju teme tenisa su otisle u djavola...Ocigledno da ni vi moderatori niste usaglaseni jer jedan opominje zbog vrijedjanja sportista i prijeti banom a drugi msm na tebe kazes da se takve stvari nece sankcionisati...Unofficialpage je napisao/la: Ja kažem šta sam ja radio i ja sam moderator na ovom pdf-u i znam šta će biti ovdje sankcionisano. Ni na jednom pdf-u na ovom forumu ne bude niko banovan ako kaže koju ružnu riječ protiv sportista. Lako je banovati, ali pokušava se što je manje moguće da se banuje, brišu postovi jer realno kad bi se sve gledalo ko šta napiše bilo bi obrisano i neki čak i banovani. I koliko sam puta tebi rekao da ne dolaziš na temu bh tenis, da ne spamaš a ti bi svaki put došao, kao da nije ništa rečeno. I rad moderacije nećemo komentarisati.Pored svega stvari sam gledao iz drugog ugla i dosao do zakljucka koji se sam namece,ti si novi u ovom poslu i msm da moras mnogo toga nauciti da ne bi doslo do jos veceg rasula...Primjetno je da nikad vise nije bilo primjedbi,svjedoci smo u prosloj godini a vidim da se i ove nastavlja..Pitam se zasto,bice da sam ja kriv...
Smijesno...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
U arena centru imas odmah na ulazu sa desne straneEdin TM87 je napisao/la:U Zagrebu sam, imal' negdje u centru neki kafic da gledam Fedexa?
Polako babuka 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Jbg Cundze
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Arena na kraju svijeta, evo naso sam na cvjetnom trgu HD ljepota, babuka kreno odmah plodit. Idemo zavrsit ovo do pola 12, taman da zena dodjeronaldo99 je napisao/la:U arena centru imas odmah na ulazu sa desne straneEdin TM87 je napisao/la:U Zagrebu sam, imal' negdje u centru neki kafic da gledam Fedexa?
Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.