Evo opet onoga sto mu je Liverpool drag...Monolog je napisao/la:Još sad kad Carroll odbije potpisati za Liverpool.Onda ćete baš biti na gubitku.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Evo opet onoga sto mu je Liverpool drag...Monolog je napisao/la:Još sad kad Carroll odbije potpisati za Liverpool.Onda ćete baš biti na gubitku.
Zato je odbijena i za CarrolaCarlo je napisao/la:ODBIJENA PONUDA ZA TORRESA ACCORDING TO SKYSPORTS NEWS !
Ovo me bas i ne raduje...LFC4ever je napisao/la:Newcastle odbio ponudu od 35M
Torres 50 mill,a za Carrola im malo 35mill...pa gdje ovaj svijet ode u pmackeey je napisao/la:Ovo me bas i ne raduje...LFC4ever je napisao/la:Newcastle odbio ponudu od 35M
Volio bih ga vidjeti u crvenom dresu.
Liverpool mi je simpatičan, ali volim Newcastle, stoga je razumljivo što želim da zadržimo najboljeg igrača, zar ne?ackeey je napisao/la:
Evo opet onoga sto mu je Liverpool drag...
Kako god ti kažeš.Ponos Torina je napisao/la:Nesekiraj se ti potpisat ce on vrlo brzo vec u autu slavi sto ce igrati za LFC,pustio YNWA i skace u autu i pjeva.
Carlo je napisao/la:Izgleda ništa novo što se tiče napadača...
Charlie Adam sve bliže Liverpoolu, Andy Reid u Blackpoolu...
Možete vi pljuvati sad po Fernandu, ali da njega nije bilo, ova sezona bi bilo puno lošija, kao i sve iza nas. Kao što sam rekao treba mu bar zahvaliti.
jEL OZBILJNO I JEL DEFINITIVNO NEMA VISE TAMO VAMO OVO ONO JEL TO BAS BAS GOTOVO SAD ? OSTAJE MAJSTOR ..OTNYS_YNWA je napisao/la:Torres ce ostati !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.