FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cassanova
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cassanova » 22 maj 2010, 16:41

Tropik je napisao/la:vasa snaga ce se pokazati u europi,nema tu da nijaz dodje i sve sredi ko ovu nasu ligu
NARAVNO!

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 maj 2010, 16:53

suntu jeu je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz

Željezničar ima već ozbiljnu publiku koja misli dobro klubu i koja želi bolju budućnost kluba. Na kraju krajeva zašto ne uzeti novac onima koji ne dolaze redovno na utakmice ? Oni koji su tu uvijek uglavnom imaju godišnje. Zašto klub ne bi zaradio 50-60 hiljada kada već može i tako npr. otplatiti dio duga?
tako je ,treba uzet pare instant navijacima,jer pravi sigurno imaju godisnju,osim nekih koji je nisu stigli kupit,jer su rasprodane u rekordnom vremenu...i de neserite vise s kartama
edit:amer osim,,hhaha,ma nijaz se zajebo na kladioniuci,,,hahahahha,nemojter podcjenjivat nijaza,sutra ima da gorii grbavicaa
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 maj 2010, 16:59

Daka je u srijedu navece cugao cijelu noc.
Nadam se da ce doci info do Amara i da ce mali potpisati za velikana kakvog zasluzuje...orlic!
Sutio sam za slicne info o njemu dajuci mu "sansu", a sada kad god saznam nesto ovakvo o "talentu", javno iznosim. (naravno ne lazne info)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 22 maj 2010, 17:03

Seyo_TM je napisao/la:Daka je u srijedu navece cugao cijelu noc.
Nadam se da ce doci info do Amara i da ce mali potpisati za velikana kakvog zasluzuje...orlic!
Sutio sam za slicne info o njemu dajuci mu "sansu", a sada kad god saznam nesto ovakvo o "talentu", javno iznosim. (naravno ne lazne info)
buduci da se tvoje ime cjeni na forumu..Xd,vjerujem ti sta i vise nebi me iznenadilo,a takve treba odma slat,al nemoj orlic,i vrbanjusa trazi napadaca..iako ima talenat,al nije mu sudjeno da postane neko i nesto,jednostavno izgori
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 22 maj 2010, 17:05

-U ime FK Željezničar pozivam sve navijače, sve simpatizere i sve prijatelje nogometa u gradu Sarajevu i BiH da nam se pridruže na sutrašnjoj utakmici i da obilježimo uspjeh kluba. Poslije završetka utakmice F.K. Željezničar će, ukoliko budemo pobjednici, prirediti slavlje na našem stadionu Grbavica. Vjerujem da ćemo na toj svečanosti napraviti ne samo radost za naše navijače, nego da će to biti jedan nezaboravan događaj za cijeli grad Sarajevo. Mi smo duboko ubijeđeni da će to biti nezaboravno finale jednog uspješnog rada prije svega Osima i njegovih saradnika, a onda i naših igrača koji su najzaslužniji-, kazao je Gojer na današnjem druženju s novinarima.

Ovom prilikom i ekipa službenog portala fudbalskog kluba Željezničar poziva sve navijače i simpatizere našeg kluba, te ljubitelje sporta generalno, da dođu i prisustvuju još jednom veličanstvenom događaju kakav će sigurno prirediti naši navijači, te prije svega igrači na terenu. SVE UREDU..ALI AKO DOBIJEMO.....NE MOGU DA VJERUJEM..DA NECE BITI ISPRED VJECNE SLAVLJE ILI TO CUVAJU ZA SRIJEDU.....KAD CE I DOBITI PEHAR VJEROVATNO!!!
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 maj 2010, 17:08

amerosm je napisao/la:Dosao sam danas do sljedece informacije. Naime NB je oko 19.45 h u Srijedu stigao na stadion Grbavica, i otisao ostalima da se pohvali da je ulozio 10.000 km da ce Zeljo uzeti Kup, medjutim nakon nekog vremena je shvatio da je djevojka koja radi u kladionici napravila gresku i slucajno upisala 2 na konacnog pobjednika kupa. Posto je vec bilo kasno da se vrati na stadion NB je naredio igracima Zelje da moraju igrati na remi s vise od jednog gola, sto je i bio slucaj.

Koliko ste vi jadni, pogotovo navijaci Sarajeva, da je to vise zalosno. Pa sada uzeli pricati nesta o Evropi, pa taj isti NB je bio kada smo izbacili Akrannes, kada smo izbacili tadasnjeg prvaka Norverske, kada je Newcastle imao srece na Kosevu (sansa Guve, pred gol Dyera), kada je jedna Malaga prosla krug dalje, ni sama ne zna kako, kada smo u dvije utakmice pobjedili prvaka Kipra, protiv Heartsa dvije glupe greske nas gore kostale golova.
Nijaz otvorio radnju nova informacija stampa majice osladilo mu se od kupa,a Amar je glavni za dizajn! :D :) ;)

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 22 maj 2010, 17:08

Ma nista novo, na FB svaka slika mu je uz pivu. :roll: A i onako u posljednje vrijeme nemoze meda...
1996

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 maj 2010, 17:22

Ma cug'o bi i ti da trener stavlja Popovića prije tebe. :mrgreen:
Koliko je tačno popio? Je li baš bio pijan? Alkohol čak zna biti i zdrav :mrgreen: Bitno je da ne pije kolu.
Dobar je bio sad kad je ušao. A ne možeš znati ni da ostali ne cugaju u privatnijem nekom ambijentu. Ima još cugera i u prvih 11 ;) Teren je jedino mjerilo.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 22 maj 2010, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 22 maj 2010, 17:23

Željovac je napisao/la:
Koliko je tačno popio? Je li baš bio pijan? Alkohol čak zna biti i zdrav :mrgreen: Bitno je da ne pije kolu.
Pretjera skroz .. :lol:
1996

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 22 maj 2010, 17:26

Ne mogu da vjerujem gledajuci Šehića,Ćuluma kako plaču poslije tekme,i jos par igraca na kojim se vidjelo da im je zaista tesko,da taj ''igracic'' napravi nesto takvo i ide negdje sa drustvom da cuga (jer cim si ga vidio sigurno je bio na javnom mjestu)zasluzio je odmah da dobije nogu iz kluba jer time je samo pokazao da mu nas klub ne znaci nista....A svakako kada god udje u igru ne pokaze nista..TRUBA...
P.S.I ja sam ga branio kada se tek poceoo vracati nakon povred,ali ovim sto je napravio a posto je Seyo to objavio vjerujem da je 100posto tacno,od mene vise nikada necu dobiti ni aplauz,ali ni zvizduk jer sam sada ravnodusan prema svemu sto uradi za nas ali sreca ostala su jos 2 kola do kraja....
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 maj 2010, 17:27

Fakat je dobar bio kad je usao...al u svlacionicu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 maj 2010, 17:31

Jao satanizacije! Pa nemoj da ja objavljujem imena cugera, da vam se cijeli tim zgadi :mrgreen:
Smiješno stvarno. A možda je cug'o u stanu, a Sejo virio iz komšiluka :mrgreen:

Sad kad aBd klepimo petu titulu, je li možemo staviti pola zvjezdice na dres? :mrgreen:
Da se zna da smo jedini u BiH sa 5 titula. Svojevremeno smo stavljali i zvjezdicu za svaku titulu, tako da je sve moguće. Al' eto, trebalo bi nešto skontati ako osvojimo, a hoćemo aBd.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 22 maj 2010, 17:33

Seyo_TM je napisao/la:Fakat je dobar bio kad je usao...al u svlacionicu...
Znam ja da ste vi u zavadi :mrgreen: Ne možeš biti objektivan. To je naš prvi napadač, prema igračkim sposobnostima. Samo mu se okolnosti nisu poklopile, a one se vrlo brzo daju promijeniti.

Visca el Višća!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 maj 2010, 17:35

Tamo na "onoj" stranici ima dobar prilog i najava sutrasnje utakmice!
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 22 maj 2010, 17:37

može li mi iko reći kad se počinje s prodajom karata i gdje se mogu kupiti te majice s natpisom!!!!!!!!!!!

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 22 maj 2010, 17:37

Šta radi Chuck Norris na Grbavici ?? - Šta mu se kaze ..!! :D :mrgreen: :D
TM87

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 22 maj 2010, 17:38

Željovac je napisao/la:
Dobar je bio sad kad je ušao. A ne možeš znati ni da ostali ne cugaju u privatnijem nekom ambijentu. Ima još cugera i u prvih 11 ;) Teren je jedino mjerilo.
Vjeruj mi da njemu nije bitno igra li ili ne igra, on će cugat kako god okreneš. To je odavno poznato, ne znam čemu se ibretite. Poznato je da je mali pravi alkos, još malo pa će ispred granapa sjediti sa onim pjandurama. Neg lijepo ako je kome ****, nek se fata Ilidze, dole je haman svaku noć i nek mu opali koju vaspitnu.
Mene to više nimalo ne iritira, jer samo davno vidio da je to izgubljen slučaj. Neće ga Osim još dugo trpiti, da se malo pojačamo i pjandura leti u dzerzelez 100% i lično jedva čekam.

Adnan_Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_Zeljovac » 22 maj 2010, 17:39

Akobogda ako dobijemo sutra a hocemo....Ne mogu da vjerujem da nece biti ispred VJECNE.....ali bit ce 100 posto....mora biti posle toga..ili mozda u srijedu kad se i dobija pehar...Ljudi hoceli se dobiti pehar u Nedelju ako dobijemo ili u srijedu ?.....Koliko znam vazda se ceka zadnje KOLO...!!!!..NEDELJA-PROSLAVA NA GRBAVICI...SRIJEDA..PROSLAVA ISPRED VJECNE 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) :D :D :D
SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!

ultracimanija
Kontakt:

Post Postao/la ultracimanija » 22 maj 2010, 17:41

Citam maloprije neki text za Dzeku,i razmisljam bas nesto sta ce se desiti u slucaju da Dzeko ode negdje,a kao kompenzacija u Wolsburg dodje neki igrac,i nesto para.Jel se postotak koji ide nama racuna od vrijednosti trannsfera,tj.cijene tog igraca koji je dosao u Wl+dio u novcu,il se racuna postotak samo od onog novcnanog dijela.
I prije nego sto me napadnete,svaki dan citam ovaj forum,i znam koliko ima glupih pitanja za Dzeku,ali ovo me bas zanima :)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 maj 2010, 17:43

Citam intervju sa predsjednikom Cibalije, u njih je standardni golman Marijan Antolovic, momak koji je nekoliko mjeseci mladji od Sehica. Kaze da imaju ponuda za njega i da ga nece pustiti za manje od 1,5 milion eura.
Hocu reci da bi se trebale dobro sagledati mnoge stvari prilikom transfera Sehica, i da bi i mi trebali malo podignuti kriterije sto se tice cijene igraca (iako je i na tom planu doslo do poboljsanja nakon Amarovog dolaska).
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NerminFatic i 19 gostiju.