NARAVNO!Tropik je napisao/la:vasa snaga ce se pokazati u europi,nema tu da nijaz dodje i sve sredi ko ovu nasu ligu

Ps- U koliko je sutra tekma ?!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
NARAVNO!Tropik je napisao/la:vasa snaga ce se pokazati u europi,nema tu da nijaz dodje i sve sredi ko ovu nasu ligu
tako je ,treba uzet pare instant navijacima,jer pravi sigurno imaju godisnju,osim nekih koji je nisu stigli kupit,jer su rasprodane u rekordnom vremenu...i de neserite vise s kartamasuntu jeu je napisao/la:fczeljo je napisao/la:damirfile je napisao/la:Miaslim da je uprava trebala sniziti ulaznice za sutrasnju utakmicu.Kolko se sjecam bilo je tako do sada kad je titula u pitanju.Mozda ce me mnogi napasti zbog ovaoga dosta se raspravljalo o tome kada je kup bio al jbg zasluzili smo.To je moje misljenje.Poz
Željezničar ima već ozbiljnu publiku koja misli dobro klubu i koja želi bolju budućnost kluba. Na kraju krajeva zašto ne uzeti novac onima koji ne dolaze redovno na utakmice ? Oni koji su tu uvijek uglavnom imaju godišnje. Zašto klub ne bi zaradio 50-60 hiljada kada već može i tako npr. otplatiti dio duga?
buduci da se tvoje ime cjeni na forumu..Xd,vjerujem ti sta i vise nebi me iznenadilo,a takve treba odma slat,al nemoj orlic,i vrbanjusa trazi napadaca..iako ima talenat,al nije mu sudjeno da postane neko i nesto,jednostavno izgoriSeyo_TM je napisao/la:Daka je u srijedu navece cugao cijelu noc.
Nadam se da ce doci info do Amara i da ce mali potpisati za velikana kakvog zasluzuje...orlic!
Sutio sam za slicne info o njemu dajuci mu "sansu", a sada kad god saznam nesto ovakvo o "talentu", javno iznosim. (naravno ne lazne info)
Nijaz otvorio radnju nova informacija stampa majice osladilo mu se od kupa,a Amar je glavni za dizajn!amerosm je napisao/la:Dosao sam danas do sljedece informacije. Naime NB je oko 19.45 h u Srijedu stigao na stadion Grbavica, i otisao ostalima da se pohvali da je ulozio 10.000 km da ce Zeljo uzeti Kup, medjutim nakon nekog vremena je shvatio da je djevojka koja radi u kladionici napravila gresku i slucajno upisala 2 na konacnog pobjednika kupa. Posto je vec bilo kasno da se vrati na stadion NB je naredio igracima Zelje da moraju igrati na remi s vise od jednog gola, sto je i bio slucaj.
Koliko ste vi jadni, pogotovo navijaci Sarajeva, da je to vise zalosno. Pa sada uzeli pricati nesta o Evropi, pa taj isti NB je bio kada smo izbacili Akrannes, kada smo izbacili tadasnjeg prvaka Norverske, kada je Newcastle imao srece na Kosevu (sansa Guve, pred gol Dyera), kada je jedna Malaga prosla krug dalje, ni sama ne zna kako, kada smo u dvije utakmice pobjedili prvaka Kipra, protiv Heartsa dvije glupe greske nas gore kostale golova.
Ma nista novo, na FB svaka slika mu je uz pivu.Seyo_TM je napisao/la:Daka je u srijedu navece cugao cijelu noc.
Nadam se da ce doci info do Amara i da ce mali potpisati za velikana kakvog zasluzuje...orlic!
Sutio sam za slicne info o njemu dajuci mu "sansu", a sada kad god saznam nesto ovakvo o "talentu", javno iznosim. (naravno ne lazne info)
Ma cug'o bi i ti da trener stavlja Popovića prije tebe.Seyo_TM je napisao/la:Daka je u srijedu navece cugao cijelu noc.
Pretjera skroz ..Željovac je napisao/la:Ma cug'o bi i ti da trener stavlja Popovića prije tebe.Seyo_TM je napisao/la:Daka je u srijedu navece cugao cijelu noc.
Sutio sam za slicne info o njemu dajuci mu "sansu", a sada kad god saznam nesto ovakvo o "talentu", javno iznosim. (naravno ne lazne info)![]()
Koliko je tačno popio? Je li baš bio pijan? Alkohol čak zna biti i zdravBitno je da ne pije kolu.
Seyo_TM je napisao/la:Daka je u srijedu navece cugao cijelu noc.
Znam ja da ste vi u zavadiSeyo_TM je napisao/la:Fakat je dobar bio kad je usao...al u svlacionicu...
Vjeruj mi da njemu nije bitno igra li ili ne igra, on će cugat kako god okreneš. To je odavno poznato, ne znam čemu se ibretite. Poznato je da je mali pravi alkos, još malo pa će ispred granapa sjediti sa onim pjandurama. Neg lijepo ako je kome ****, nek se fata Ilidze, dole je haman svaku noć i nek mu opali koju vaspitnu.Željovac je napisao/la:Ma cug'o bi i ti da trener stavlja Popovića prije tebe.Seyo_TM je napisao/la:Daka je u srijedu navece cugao cijelu noc.
Sutio sam za slicne info o njemu dajuci mu "sansu", a sada kad god saznam nesto ovakvo o "talentu", javno iznosim. (naravno ne lazne info)![]()
Koliko je tačno popio? Je li baš bio pijan? Alkohol čak zna biti i zdravBitno je da ne pije kolu.
Dobar je bio sad kad je ušao. A ne možeš znati ni da ostali ne cugaju u privatnijem nekom ambijentu. Ima još cugera i u prvih 11Teren je jedino mjerilo.
Trenutno korisnika/ca: NerminFatic i 19 gostiju.