Da, njega sam zaboravio. Nisam ga previse gledao, ali po onome sto sam vidio izgleda kao ogroman talenat. Za njega bi valjda trebali imat dovoljno para.braco je napisao/la:Treći bi mogao biti Christian Eriksen jer može igrat na poziciji CM + je mlad i veliki talent.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U vezi Eriksena:
'This is a player that is on our radar,' United assistant coach Rene Meulensteen said.
'This is a player that is on our radar,' United assistant coach Rene Meulensteen said.
Mančester Junajted dobio je pojačanje u sponzorskom pulu u vidu bugarskog mobilnog operatera Globul koji je sa Crvenim Đavolima potpisao trogodišnji sponzorski ugovor.
Oduševljeni predstavnici pomenute kompanije Globul, drugog po veličini mobilnog operatera u Bugarskoj, sopštili su da je zaključena saradnja sa klubom sa Old Traforda.
„Ovim ugovorm sa Mančester Junajtedom Globul će omogućiti svim navijačima Crvenih đavola u Bugarskoj ekskluzivan pristup vestima, intervjuima, specijalnim sadržajima i mnoštvu drugih stvari vezanih za Mančester Junajted.“ sotji u zvaničnom saopštenju.
Finansijski detalji trogodišnjeg sponzorskog ugovora nisu saopšteni.
Inače, pomenuta kompanija je takođe sponzor najuspešnjieg bugarskog kluba, CSKA Sofija.
Mislim da Berba ima posla sa ovim
Oduševljeni predstavnici pomenute kompanije Globul, drugog po veličini mobilnog operatera u Bugarskoj, sopštili su da je zaključena saradnja sa klubom sa Old Traforda.
„Ovim ugovorm sa Mančester Junajtedom Globul će omogućiti svim navijačima Crvenih đavola u Bugarskoj ekskluzivan pristup vestima, intervjuima, specijalnim sadržajima i mnoštvu drugih stvari vezanih za Mančester Junajted.“ sotji u zvaničnom saopštenju.
Finansijski detalji trogodišnjeg sponzorskog ugovora nisu saopšteni.
Inače, pomenuta kompanija je takođe sponzor najuspešnjieg bugarskog kluba, CSKA Sofija.
Mislim da Berba ima posla sa ovim

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
A ovi iz komsiluka kontaju obrnutoSirAlexFerguson je napisao/la:Za vikend pobijediti Liverpool i nadati se kiksu Citya kod Ville

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vi kao najveća zajednica fanova Man. Uniteda u BiH kao zadatak trebate shvatiti i organiziranje zajedničkog gledanja utakmica. Puno je lakše da vi kao grupa od preko 4000 fanova skupite dovoljno raje. Mi koji smo iz Sarajeva znamo da u kafić BH United redovno dolaze fanovi Uniteda, a i sama organizacija i enterijer pokazuju da bi to moglo biti idealno mjesto...
Evo sa Man utd Bih,volio bih kad bi se nekad nasli da pogledamo utakmicu,samo glupo mjesto je,BBI 5 sprat,kazu nije velik prostor i nema alkohola,jest da ja ne pijem,al ima nekih koji bi rado popili koju,jos mogu se kladiti u bbi vodu narucis naplate ti..
Evo sa Man utd Bih,volio bih kad bi se nekad nasli da pogledamo utakmicu,samo glupo mjesto je,BBI 5 sprat,kazu nije velik prostor i nema alkohola,jest da ja ne pijem,al ima nekih koji bi rado popili koju,jos mogu se kladiti u bbi vodu narucis naplate ti..

Narin je napisao/la:Vi kao najveća zajednica fanova Man. Uniteda u BiH kao zadatak trebate shvatiti i organiziranje zajedničkog gledanja utakmica. Puno je lakše da vi kao grupa od preko 4000 fanova skupite dovoljno raje. Mi koji smo iz Sarajeva znamo da u kafić BH United redovno dolaze fanovi Uniteda, a i sama organizacija i enterijer pokazuju da bi to moglo biti idealno mjesto...

Nista cudno,jednom sam bio u mercatoru sa starim,dobro se sjecam,stari navalio da pojede nesto,a tada se igrala utakmice Milan : United,ono kad su nas izbacili,kad su se Henize i Evra sudarili (jos se toga sjecam),i dosao neki Lik (Crnac) i rekao : Please,one glass of water and pizza,i donese žena vodu i dala mu racun i za vodu i za pizzu.bazeni je napisao/la:Narin je napisao/la:Vi kao najveća zajednica fanova Man. Uniteda u BiH kao zadatak trebate shvatiti i organiziranje zajedničkog gledanja utakmica. Puno je lakše da vi kao grupa od preko 4000 fanova skupite dovoljno raje. Mi koji smo iz Sarajeva znamo da u kafić BH United redovno dolaze fanovi Uniteda, a i sama organizacija i enterijer pokazuju da bi to moglo biti idealno mjesto...
Evo sa Man utd Bih,volio bih kad bi se nekad nasli da pogledamo utakmicu,samo glupo mjesto je,BBI 5 sprat,kazu nije velik prostor i nema alkohola,jest da ja ne pijem,al ima nekih koji bi rado popili koju,jos mogu se kladiti u bbi vodu narucis naplate ti..![]()
![]()
vodu naplate

Čuvar mreže Manchester Uniteda David de Gea tvrdi da će ušutkati sve kritičare i postati veliki golman poput ikone tima s Old Trafforda Petera Schmeichela…
Mnogi su izrazili sumnju u kvalitet španskog golmana nakon što je on proteklog ljeta iz Atletico Madrida prešao u Manchester za 18,3 miliona funti. No, u posljednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Chelseaja Španac je sjajno odbranio slobodnjak Juana Mate i time spasio bod svom timu.
De Gea je, međutim, još uvijek vrlo mlad golman, budući da mu je tek 21 godina. Čim je potpisao ugovor s Unitedom znao je da će se morati prilagoditi engleskoj igri i zaslužiti poštovanje saigrača i navijača. Nakon posljednje utakmice poručio je da još jednom razmisle svi oni koji misle da će njegov boravak u Unitedu trajati kratko.
“Imam namjeru ostati mnogo godina u Manchester Unitedu i postati veliki golman koji će pomoći u stvaranju historije Uniteda. Peter Schmeichel je legenda i uzor za mnoge golmane, a ja ću ići njegovim stopama”, rekao je De Gea za tabloid The Sun. Na kraju je dodao kako su Primera i Premiership dvije najjače lige na svijetu te naglasio kako u Engleskoj golman mora biti koncentrisan u svakom trenutku utakmice.
“Igrači mogu šutirati iz bilo kojeg ugla i iz daljine. Morate biti svjesni da možete dobiti gol u bilo kojem trenutku”, zaključio je Španac.
Mnogi su izrazili sumnju u kvalitet španskog golmana nakon što je on proteklog ljeta iz Atletico Madrida prešao u Manchester za 18,3 miliona funti. No, u posljednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Chelseaja Španac je sjajno odbranio slobodnjak Juana Mate i time spasio bod svom timu.
De Gea je, međutim, još uvijek vrlo mlad golman, budući da mu je tek 21 godina. Čim je potpisao ugovor s Unitedom znao je da će se morati prilagoditi engleskoj igri i zaslužiti poštovanje saigrača i navijača. Nakon posljednje utakmice poručio je da još jednom razmisle svi oni koji misle da će njegov boravak u Unitedu trajati kratko.
“Imam namjeru ostati mnogo godina u Manchester Unitedu i postati veliki golman koji će pomoći u stvaranju historije Uniteda. Peter Schmeichel je legenda i uzor za mnoge golmane, a ja ću ići njegovim stopama”, rekao je De Gea za tabloid The Sun. Na kraju je dodao kako su Primera i Premiership dvije najjače lige na svijetu te naglasio kako u Engleskoj golman mora biti koncentrisan u svakom trenutku utakmice.
“Igrači mogu šutirati iz bilo kojeg ugla i iz daljine. Morate biti svjesni da možete dobiti gol u bilo kojem trenutku”, zaključio je Španac.
Dimitar Berbatov, iskusni napadač Manchester Uniteda, spreman je čini se vratiti u bugarsku reprezentaciju.
Berbatov je za Bugarsku postigao 48 golova, a od 2010. godine nije nastupao za nacionalnu momčad. No, njegov stav se promijenio i on je sada spreman razmisliti o povratku u izabranu vrstu.
“Trebate najprije primiti poziv da se negdje vratite. Moj telefon je uključen, a ja bih, ukoliko dobijem poziv, mogao biti konkretniji”, kazao je Berbatov, dodavši:
“Niko nikada nije pokušao da me kontaktira. Nisam upoznao novog bugarskog selektora Luba Peneva i nisam s njim razgovarao. Nisam mogao ni čestitati mu imenovanje”.
Penev, koji je u novembru prošle godine naslijedio Nijemca Lothara Matthaeusa na klupi Bugarske, nada se susretu s Berbatovom krajem sedmice.
“Optimista sam i mislim da je ovo pravo vrijeme za takav sastanak”, izjavio je Penev.
Baš u novembru je bugarski kapiten Stilyan Petrov zamolio Berbatova da se vrati, opisujući ga kao “najtalentiranijeg igrača”.
Berbatov je za Bugarsku postigao 48 golova, a od 2010. godine nije nastupao za nacionalnu momčad. No, njegov stav se promijenio i on je sada spreman razmisliti o povratku u izabranu vrstu.
“Trebate najprije primiti poziv da se negdje vratite. Moj telefon je uključen, a ja bih, ukoliko dobijem poziv, mogao biti konkretniji”, kazao je Berbatov, dodavši:
“Niko nikada nije pokušao da me kontaktira. Nisam upoznao novog bugarskog selektora Luba Peneva i nisam s njim razgovarao. Nisam mogao ni čestitati mu imenovanje”.
Penev, koji je u novembru prošle godine naslijedio Nijemca Lothara Matthaeusa na klupi Bugarske, nada se susretu s Berbatovom krajem sedmice.
“Optimista sam i mislim da je ovo pravo vrijeme za takav sastanak”, izjavio je Penev.
Baš u novembru je bugarski kapiten Stilyan Petrov zamolio Berbatova da se vrati, opisujući ga kao “najtalentiranijeg igrača”.
I evo liste ozlijeđeni
C Smalling no date
A Lindegaard 3 weeks
Nani 3 days
P Jones 3 days
R De Laet no date
Anderson no date
D Fletcher no date
N Vidic 4 months
M Owen 3 days
T Cleverley 3 days
T Bebe no date
e sad koliko je vjerovati
C Smalling no date
A Lindegaard 3 weeks
Nani 3 days
P Jones 3 days
R De Laet no date
Anderson no date
D Fletcher no date
N Vidic 4 months
M Owen 3 days
T Cleverley 3 days
T Bebe no date
e sad koliko je vjerovati

-
- Kontakt:
Kakva ćemo biti ekipa kada se vrate u vezu Anderson, Nani i Fletcher. U subotu nas očekuje jako teška utakmica, Liverpool se uvijek na nas napali, nadam se da ćemo ih pobijediti i zasjesti na čelo u subotu oko 15:40.
Naša ekipa je čudo, ovoliko ozlijeđenih igrača a u vrhu smo, fali nam uvijek neko ključan, nadam se da je tomu došao kraj i da neće više biti ozljeda
Naša ekipa je čudo, ovoliko ozlijeđenih igrača a u vrhu smo, fali nam uvijek neko ključan, nadam se da je tomu došao kraj i da neće više biti ozljeda
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Ravel opet u problemima. Evo sta je napisao na twitteru nekom provokatoru: Crack head ? Go suck out u little faggot your a guy that talks if u see me you try slap me I'm in manchester every week
-
- Kontakt:
Ravel je buduća zvijezda tima, momak je mlad i lako se zapali. Ta i Rooney je imao ispada na twitteru
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Znas da je on presao u West Ham?SirAlexFerguson je napisao/la:Ravel je buduća zvijezda tima, momak je mlad i lako se zapali. Ta i Rooney je imao ispada na twitteru
-
- Kontakt:
Znam, mislio sam na Pogbu a pisao o Ravelu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
U potpunosti se slazem s tobom kolegabraco je napisao/la:Treći bi mogao biti Christian Eriksen jer može igrat na poziciji CM + je mlad i veliki talent.

Da je Fergusonu pola igrača koje ima Mancini na raspolaganju, prekucao bi ligu, satrao bi do kosti svu konkurenciju.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nego sta kazete da se nekad nadjemo da pogledamo utakmicu Uniteda,jednom se nesto pokusalo poduzeti,ali.. 

-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; ovo je bila ludnicaa, koju samo united moze prirediti

- red devil88
- Kontakt:
Andersona mozes slobodno da prekrizis taj nikad nista nece uraditi u Unitedu.Fletchera mi je zao kako izgleda nece vise nikad ni zaigrati steta uvijek je davao svoj maximum za ekipuSirAlexFerguson je napisao/la:Kakva ćemo biti ekipa kada se vrate u vezu Anderson, Nani i Fletcher. U subotu nas očekuje jako teška utakmica, Liverpool se uvijek na nas napali, nadam se da ćemo ih pobijediti i zasjesti na čelo u subotu oko 15:40.

Glory Glory Man United !!! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.