Ovo je chat... Mozes sta hocesLenBias je napisao/la:koja je svrha postavljanja premier tiketa sa njihove facebook stranice?
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
reklamiraju se... i vjeruj mi da im je vise drago nego krivo...Fecox je napisao/la:hebo ih otac u pakaŠ al cickaju s ovim tiketima ovi iz Premiera,tačno čojk bi reko drago im što raja dobija
oni ionako sto puta toliko uzmu dnevno, a da bi imali kontinuitet u uzimajun moraju i dati... boli njih briga i da neko uzme 30k a kamoli ovo po 500-1000-2000
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Jbg momak,ti rece sad da se igra singl sa vecim ulogom,ja ko međed uleti sa 50 km...j00k3r je napisao/la:basketball sa lijeve strane / player performance ces vidit ispod NBA props.
// e ****, isprika svim koji su pratili ovaj hokej, majku im ****, ocajno igraju, nevjerovatno, samo rade iskljucenja, konstantno domacin u power playu, pih cigani...
Keep walking.
single da ali ne i veci ulog, takvo sta nisam rekao (vrijedi singlirati, kvota odlicna) -> to su moje rijeci, molim te!?Cautinho je napisao/la:Jbg momak,ti rece sad da se igra singl sa vecim ulogom,ja ko međed uleti sa 50 km...j00k3r je napisao/la:basketball sa lijeve strane / player performance ces vidit ispod NBA props.
// e ****, isprika svim koji su pratili ovaj hokej, majku im ****, ocajno igraju, nevjerovatno, samo rade iskljucenja, konstantno domacin u power playu, pih cigani...
u svakom slucaju zao mi je i mog cenera i tvojih 50!

ma kakvih 50 pusti ga, pogledaj mu listiće... mozda je uplatio 5, MOZDAj00k3r je napisao/la:single da ali ne i veci ulog, takvo sta nisam rekao (vrijedi singlirati, kvota odlicna) -> to su moje rijeci, molim te!?Cautinho je napisao/la:Jbg momak,ti rece sad da se igra singl sa vecim ulogom,ja ko međed uleti sa 50 km...j00k3r je napisao/la:basketball sa lijeve strane / player performance ces vidit ispod NBA props.
u svakom slucaju zao mi je i mog cenera i tvojih 50!
eo nadam se da je ipak stavio 50 jer nakon 3-0, u 12 min 3/3 rez je 3-4 i sada frajer ima 40+ km vrlo vjerovatno u depu na osnovu jednog para! 

Pa ne mogu vjerujem na sta cu ja pasti.Cekam samo hokej u20 Švicarska-u20 Norveska 1 na kvotu 1,05 a gube dan te

Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
polako, tek je zavrsila 1/3, ova norveska je kanta za napucavanje, razbit ce ih svica do kraja 3-4 razlike600 je napisao/la:Pa ne mogu vjerujem na sta cu ja pasti.Cekam samo hokej u20 Švicarska-u20 Norveska 1 na kvotu 1,05 a gube dan te![]()
jao kvota na ovom SP u hokeju do 20g.
pa sve autsajderi uzeli(2 kvote po 17 :-O )
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Kanada preokrenu jedva, hajte Švicarciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.Ne znam kako postavljaju ovakve smijsne kvote na ovom SP U20 a uzimaju autsajderi s lahkocomSchwarz je napisao/la:jao kvota na ovom SP u hokeju do 20g.
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA

Sta mislite o prva dva para?Posebno o ovome hendikepu?
17:30 Hokej Ceska / Chomutov vs Pardubice
TIP 2
REZ: 3-4 WIN!
cestitke koji ispratise!
TIP 2
REZ: 3-4 WIN!

cestitke koji ispratise!

prolaziš ko kroz putarramos4 je napisao/la:
Sta mislite o prva dva para?Posebno o ovome hendikepu?

I ja sam takoder odigrao hendikep na cibonu.Nekako mi zvuci ne moguce da ce cibona izgubiti preko 16razlike od Radnickog...
j00k3r je napisao/la:17:30 Hokej Ceska / Chomutov vs Pardubice
TIP 2
REZ: 3-4 WIN!![]()
cestitke koji ispratise!
Cestitam jeste bilo gutavo al se na kraju zeleni.
Zadnja izmjena: ramos4, dana/u 30 dec 2013, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
Koji preokret od 0-3 do 4-3
Chomutov - Pardubice 3-4
Bravo Pardubice! Cestitam j00k3r i hvala! Svaka cast
Chomutov - Pardubice 3-4
Bravo Pardubice! Cestitam j00k3r i hvala! Svaka cast

- Cautinho
- Kontakt:
Oprosti care na rijecima,svaka ti cast,koji preokret.j00k3r je napisao/la:17:30 Hokej Ceska / Chomutov vs Pardubice
TIP 2
cestitke koji ispratise!
93 kermice

Keep walking.
Ja Chomutov redovno igram 6+ golova, a vidim vi ste igrali pobjedu Pardubica. Luda utakmica, prelomni trenutak je bio kad Chomutov nije iskoristio 5 na 3 situaciju početkom treće trećine kod rezultata 3-0. Pardubice su imale strašan powerplay u zadnjoj dionici, mislim da su tri gola dali iz pp. Kasnije su se ovi iz Chomutova malo nervirali, igrali su pregrubo i imali su puno isključenja.j00k3r je napisao/la:17:30 Hokej Ceska / Chomutov vs Pardubice
TIP 2
cestitke koji ispratise!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Igrao VsV vise od 5,5 golova na tekmi sredina utakmice 0:0 

- Contentissimo
- Kontakt:
nisi samarelinho je napisao/la:Igrao VsV vise od 5,5 golova na tekmi sredina utakmice 0:0

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.