Inace, cestitam na pobjedi i sretno u nastavku takmicenja...meni je zao sto nismo napustili stadion nakon druge nase parole

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
prvo..niko nije kuko...drugo...raja koja dodze sa strane su Fukare iz okolnih mjesta a ta raja koja je dosla iz srebrenika nisu sijuksi nego ti apaci il kako vec...kontas il slabo ide...indijanac1989 je napisao/la:Lijepo je to kad vam dodje raje sa strane... Samo me zanima zasto vam smeta kada se Siouxima pridruzi grupica momaka iz Srebrenika, bas danas citam ovdje na forumu kako kukate (pojedinci) da je citav TK protiv Slobode, a to ste pisali i nakon prve tekme... blablabla, mrsko mi da citiram, prepoznace se oni koji trebaju
Inace, cestitam na pobjedi i sretno u nastavku takmicenja...meni je zao sto nismo napustili stadion nakon druge nase parole![]()
Mrsko mi da trazim i citiram, ali kao sto sam i napisao, prepoznace se oni samistaragarda je napisao/la:prvo..niko nije kuko...drugo...raja koja dodze sa strane su Fukare iz okolnih mjesta a ta raja koja je dosla iz srebrenika nisu sijuksi nego ti apaci il kako vec...kontas il slabo ide...indijanac1989 je napisao/la:Lijepo je to kad vam dodje raje sa strane... Samo me zanima zasto vam smeta kada se Siouxima pridruzi grupica momaka iz Srebrenika, bas danas citam ovdje na forumu kako kukate (pojedinci) da je citav TK protiv Slobode, a to ste pisali i nakon prve tekme... blablabla, mrsko mi da citiram, prepoznace se oni koji trebaju
Inace, cestitam na pobjedi i sretno u nastavku takmicenja...meni je zao sto nismo napustili stadion nakon druge nase parole![]()
kakve bolan gazije i alkoholicariindijanac1989 je napisao/la:Mrsko mi da trazim i citiram, ali kao sto sam i napisao, prepoznace se oni samistaragarda je napisao/la:prvo..niko nije kuko...drugo...raja koja dodze sa strane su Fukare iz okolnih mjesta a ta raja koja je dosla iz srebrenika nisu sijuksi nego ti apaci il kako vec...kontas il slabo ide...indijanac1989 je napisao/la:Lijepo je to kad vam dodje raje sa strane... Samo me zanima zasto vam smeta kada se Siouxima pridruzi grupica momaka iz Srebrenika, bas danas citam ovdje na forumu kako kukate (pojedinci) da je citav TK protiv Slobode, a to ste pisali i nakon prve tekme... blablabla, mrsko mi da citiram, prepoznace se oni koji trebaju
![]()
Fukare na taj dan , pa posle Gazije, Alkoholicari ili kako se vec zovunemam nista protiv, neka dolazi gdje,ko,kad hoce, to je svaciji izbor... ali mi je zanimljivo da ste prvi da drugima kukate i ukazujete na neke stvari koje i sami prije ili kasnije cinite " ujedinjeni indijanci tk protiv nas kmee kmee " a posle tekme zahvaljujete momcima iz okolnih gradova,sela... transovi poput " Delije Tuzla" prije xx godina, a prvi ste da kazete " Vasa tribina puna Hz Lukavac, Tm Lukavac"
izvini care ja kako znam prije dok smo igrali sa vama nisu bili to ljudi iz Srebrenika koji su bili vasi navijaci, nego Apachi ..sad ne znam necu da ulazim u to ..kod nas su dolazi uvjek uglavnom ljudi koji su navijali za Slobodu..A naravno da cemo mi od sad raditi na marketingu i privuci raju sa naseg kantona, kao sto to rade godinama Horde i TMindijanac1989 je napisao/la:Lijepo je to kad vam dodje raje sa strane... Samo me zanima zasto vam smeta kada se Siouxima pridruzi grupica momaka iz Srebrenika, bas danas citam ovdje na forumu kako kukate (pojedinci) da je citav TK protiv Slobode, a to ste pisali i nakon prve tekme... blablabla, mrsko mi da citiram, prepoznace se oni koji trebaju
Naravno, ne vidim nista lose u tome,bio bi to odlican potez za vas i vasu tribinu. Vjeruj mi da vas respektujem kao grupu, a to ko dolazi na nasu a ko na vasu tribinu je manje vazna stvar, samo mi smeta, a i glupo je sa vase strane da se pljuje po nama zbog tih "posjeta" , a svojim "posjetama" zahvaljujete i zelite dobrodoslicu. apachi, zivinicani, gazije, brcaci, sve je to isto ..SaltCityAttack je napisao/la:izvini care ja kako znam prije dok smo igrali sa vama nisu bili to ljudi iz Srebrenika koji su bili vasi navijaci, nego Apachi ..sad ne znam necu da ulazim u to ..kod nas su dolazi uvjek uglavnom ljudi koji su navijali za Slobodu..A naravno da cemo mi od sad raditi na marketingu i privuci raju sa naseg kantona, kao sto to rade godinama Horde i TMindijanac1989 je napisao/la:Lijepo je to kad vam dodje raje sa strane... Samo me zanima zasto vam smeta kada se Siouxima pridruzi grupica momaka iz Srebrenika, bas danas citam ovdje na forumu kako kukate (pojedinci) da je citav TK protiv Slobode, a to ste pisali i nakon prve tekme... blablabla, mrsko mi da citiram, prepoznace se oni koji trebaju
Šuk godineRtoX je napisao/la:
.
A HAHAHAHAHA pa zar poslije ovog imate snage da nesto komentarisete.Mnogo ste jaki hahahahahaha.RtoX je napisao/la:
Jao koja bruka,znaci ne vjerujem.Game over,gasi grupu.
Nema sanse da je bilo 2000 ljudi jucer na Tusnju, Fukara oko 600-700, Siouxa 300 i mozda 200-250 raje na zapadu, kisa je s_**** stvar pravoTzBulevar87 je napisao/la:Čestitam na realnom komentaru utakmice i dešavanjima na njoj.Lukavac89 je napisao/la:Posto vidim da se bombalo o nekim pjesmam to nije istina, mi smo znali dan dva prije za setalicu i parolu na sto smo odgovorili parolom i nista vise.Sto ce tice nase brojnosti 5 autobusa i 15-tak auta je krenulo iz Lukavca.
Fkr dobra brojnost, lijepa tribina.
Pozz
@VolimRadnicki druga.tv je objavila kako je bilo 2000, iako ne vjerujem da je bilo baš toliko (bilo je bliže toj cifri nego hiljadi), mislim da je on dosta vjerodostojniji što se tiče svega od tog tuzlalive. I nemam ti šta pojasnit u PM, vidiš šta je napisano.
Tako sto se niste culi ?gratis je napisao/la:,,seljaci'' vas napravise SELJACIMA
Parolu su radili na itekako vidljivom mjestu (da ne pišem tačno, jer se to odavno zna), svako ko prolazi kroz taj dio grada mog'o je vidjet šta piše.sjena je napisao/la:A HAHAHAHAHA pa zar poslije ovog imate snage da nesto komentarisete.Mnogo ste jaki hahahahahaha.RtoX je napisao/la:
Uvijek ste imali izdajnike u klubu a ocito i u navijacima.
jel istina sto mi momak iz Lukavca sad rece da vam je neko iz Tz dojavio za ovu parolu kako sam ja njega skonto neki lik iz Lukavca gore se skolujesjena je napisao/la:A HAHAHAHAHA pa zar poslije ovog imate snage da nesto komentarisete.Mnogo ste jaki hahahahahaha.RtoX je napisao/la:
Uvijek ste imali izdajnike u klubu a ocito i u navijacima.
Sve ste to znali i opet radili parolu na javnom mjestu, svaka cast za ozbiljnost grupeClaus je napisao/la:Parolu su radili na itekako vidljivom mjestu (da ne pišem tačno, jer se to odavno zna), svako ko prolazi kroz taj dio grada mog'o je vidjet šta piše.sjena je napisao/la:A HAHAHAHAHA pa zar poslije ovog imate snage da nesto komentarisete.Mnogo ste jaki hahahahahaha.RtoX je napisao/la:
Uvijek ste imali izdajnike u klubu a ocito i u navijacima.A oni jer idu u školu, na faks, posao... u Tz logično da prolaze tim dijelom grada i samo ćorav insan ne bi primijetio.
Poruka ovim kompleksašima i nesnosnim pubertetlijama: Gotov susret, nadigrani ste, izgubili ste (kako na terenu, tako i na tribinama) i okrenimo se sad narednim utakmicama. Uostalom, ko gubi - ima pravo da se ljuti. Ovi što komentarišu nisu ni bili na utakmici nego namjerno dođu da provociraju i prave se pametni (a u stvari ispadaju glupi).