FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MocMahale444

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MocMahale444 » 19 jun 2017, 16:19

Peteovic ubleha, kako to da svi igraci isto govore.
To samo znaci da je istina ono sto se ranije pricalo.

Ovaj video zaostalih igraca zete kao da su iz kamenog doba. Seljadija.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 19 jun 2017, 16:23

MocMahale444 je napisao/la:Aik aik na kuRrac si nalik.

Ne vidim problema za nas jos kad Salko povede kolo, ojhaa.
i ja, donedavno, nisam vidio probleme za nas prije utakmica sa krupom, mladosti dk, vitezom... pa se sj.ebah.

u zadnje dvije sezone su ubili u meni sav optimizam i prije utakmice, o bilo kom protivniku da se radi, nemam pojma sta da realno ocekujem. u stvari, naucili su me da ne ocekujem nista dobro, pa me znaju iznenaditi dobrim rezultatom, igrom skoro nikako ne iznenadjuju pozitivno, vise je to ista matrica, na ho-ruk.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 19 jun 2017, 16:24

Svi znamo da je Petrovic ublehas ali nasi igraci su pogan, fuj.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 19 jun 2017, 16:26

Ovo što rade iz Zete je isto kao što smo mi izvodili kad smo Maribor izvukli, pa nam ljudi šamarčinu zavališe
ZELJEZNICAR 1921!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 jun 2017, 16:28

starigrad je napisao/la:

i ja, donedavno, nisam vidio probleme za nas prije utakmica sa krupom, mladosti dk, vitezom... pa se sj.ebah.

u zadnje dvije sezone su ubili u meni sav optimizam i prije utakmice, o bilo kom protivniku da se radi, nemam pojma sta da realno ocekujem. u stvari, naucili su me da ne ocekujem nista dobro, pa me znaju iznenaditi dobrim rezultatom, igrom skoro nikako ne iznenadjuju pozitivno, vise je to ista matrica, na ho-ruk.
Jesu druze to je tacno ali da igramo protiv Reala ja bi se opet necemu nadao. Kad pricamo/pisemo o Zelji ja nisam realan jer gledam to s navijacke strane, ne bas realno s nasim mogucnostima.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 19 jun 2017, 16:29

Zeljo92 je napisao/la:Svi znamo da je Petrovic ublehas ali nasi igraci su pogan, fuj.
Kamo srece da je Petovic ubleha a ovi nasi puleni igracine, spremni, iskusni .... glupa prica ne moze jedan los da kvari kolektiv dobrih sto smo vidjeli protiv Krupe i Sarajeva.

Kad se pomirite da imamo vece ublehe od igraca nego od ublehe trenera bice nam svima bolje.
- Zeljeznicar -

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 19 jun 2017, 16:30

Ovom prilikom zelim da porucim upravi da nikako ne pustaju Lendrica pa taman da se radi o visemilionskim ponudama,boli me ****,zelim da citavu iducu sezonu presjedi na tribinama,klosar.
Bekrica nikako slati na posudbu,kakvi dogovori kakve picke materine,strogo da presjedi na tribinama do kraja ugovora

Pleme vam **** klosarsko,hvala bekricu sto si nam pojasnio kako se dobro znate dogovoriti izmedju sebe igraci kako cete odigrati koje utakmice,hvala sto si se popisao na hiljade navijaca koji su ocekivali titulu.
Sad mi je jasno sta je razlog onakve igre na kosevu,gdje se boris za titulu a ne pokazujes nikakvu zelju ni da pogledas prema protivnickom golu

Bando jedna klosarska,treba vas edukovati sve redom,a doci ce i to vrijeme

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2017, 16:31

Nema Bogicevica. [emoji122]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 19 jun 2017, 16:35

MocMahale444 je napisao/la:
starigrad je napisao/la:

Jesu druze to je tacno ali da igramo protiv Reala ja bi se opet necemu nadao. Kad pricamo/pisemo o Zelji ja nisam realan jer gledam to s navijacke strane, ne bas realno s nasim mogucnostima.
valjda je do godina :mrgreen: kazem ti, skontao sam da je bolje smanjiti ocekivanja, pa ako me iznenade, super, ako u.seru, nisam mnogo razocaran. obzirom na sve sto se desavalo i kako smo igrali, ni u prosloj sezoni nisam ocekivao titulu, cak ni u ona 3 famozna kola do kraja kada je sve bilo u nasim rukama. na kraju nisam bio toliko razocaran, ocekivao da princeze sve za.seru i spremio se na takav ishod.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 19 jun 2017, 16:35

Željezničar će nastupiti u sljedećem sastavu:  Kjosevski; Stevanović, Graovac, Osmanković, Stanić; Radinović, Blagojević, Zeba, Zec, Zakarić; Lendrić.

U blagom sam šoku jer nema sindikalca ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2017, 16:44

Ovo je vjerovatno sastav za Zetu. Moguce zamjene su Zeba-Ramovic i Lendric-Gotal.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 19 jun 2017, 16:47

@starigrad jesam se nadao pred kraj tituli. Posebno sam mislio da cemo zavrsiti posao u Krupi ali jbga sta ces.
Mogu biti star ko grcka ali opet nada ostaje znam da nije realno nekada ali sta je tu je.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jun 2017, 16:49

Katanec je najbolji stoper lige, njega bi bilo odlicno dovest, ali minus je sto je stranac i sto ima ogromnu platu u zrinjskom i pitanje je zasto bi ga se oni htjeli rijesit, mozda zato sto je stranac, ali on im je najkvalitetniji stranac
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 19 jun 2017, 16:49

Neymar11 je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:

Gledaj ovih pobačaja :/

Btw. Koliko čujem naši su zagrizli za Kataneca, a Miri ako propadne inostranstvo, onda vjerovatno u Zrinjski ide, navodno mu je Šulenta ponudio baš cifru, za naše uslove nenormalnu ...

Ito su bas zagirzli za Kataneca , jer kako stvari stoje Kemi ce bit ponudjen ugovor e sad dal ce potpisat novi ili ne vidjecemo, i to za Miru je istina ako ne ode vani mogo bi u Zrinju
Katanec ima ugovor do 2018 ako ste voljni platit ,izvolite !

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 19 jun 2017, 16:52

Ima i Toni Jović do 2019. pa ste ga stavili na policu ko Dorinu sa keksom ...

maldini3
Kontakt:

Post Postao/la maldini3 » 19 jun 2017, 16:56

Neandertalac je napisao/la:Fk Željezničar je najveći BiH klub, najtrofejniji i sa navijačima koji su svoju odanost pokazali bezbroj puta. U prošloj sezoni završili su drugi sa samo bod zaostatka iza prvaka a najveći uspjeh im je polufinale kupa Uefa gdje su nesretno ispali od Videotona u zadnjim trenucima.

Sa klupe ih predvodi Njemački stručnjak Srpskih korijena, Slavko Petrović poznat po osvojenom kupu sa Radnikom koji je klub spasio ispadanja i izborio Europu. Ekipu odlikuje disciplina u davanju saopštenja, zakazivanje u odlučujućim trenutcima i ne tako sjajna atmosfera. Na svakoj polusezoni tim se osnaži tjeranjem truHlih jabuka i dovođenjem boom pojačanja i janjadi.

U prošloj sezoni su dominirali bukvalno meljući protivnike u prvom pol dok su u drugom mudro i čvrsto čuvali prednost, kao Milan 90_ih. Odlikuje ih realizacija kaznenih udaraca i igra jedan na jedan sa brzom izmjenom pasova između stopera i tranzicijom gdje stoperi izbijaju loptu naprijed. Najmlađa ekipa prvenstva prije dvije godine sa pretežno igračima iiz Op koji je poznat u regiji i šire.

Vrijedi istaći i SD Aldina Ćenana koji danonoćno radi na dovođenju pojačanja pa je zahvaljujući poznanstvima sa uglednim menagerima uspio privoliti samu kremu BiH fudbala na potpis sa klubom i time ispunio trenerove želje.

Halalite :angel:

Za sta da halalimo?? Sto si istinu rekao??
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 19 jun 2017, 16:57

U Svedskoj bi nas moglo docekat 20-30 hiljada navijaca, bice zeznuto sigurno, ali mi uvijek odlicno igramo protiv ovih skandinavaca a posto su prvi ispod liste moglo bi se desit da se neko oklizne na prvoj prepreci pa da budu nosioci pa mozemo uzet njihov koeficijent pa biti nosioci u nekom perfektnom slijedu dogadjaja :D
Odigrat neku defanzivu opreznu i sigurno su prolazni, ali hajde da preskocimo prvu stepenicu zvanu Zeta prvo.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 19 jun 2017, 16:58

Sretno,Plavi. Valjda ste se dogovorili da pobijedite.

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 19 jun 2017, 17:00

irfo je napisao/la:U Svedskoj bi nas moglo docekat 20-30 hiljada navijaca, bice zeznuto sigurno, ali mi uvijek odlicno igramo protiv ovih skandinavaca a posto su prvi ispod liste moglo bi se desit da se neko oklizne na prvoj prepreci pa da budu nosioci pa mozemo uzet njihov koeficijent pa biti nosioci u nekom perfektnom slijedu dogadjaja :D
Odigrat neku defanzivu opreznu i sigurno su prolazni, ali hajde da preskocimo prvu stepenicu zvanu Zeta prvo.
Nece biti nosioci jer je izvlacenje za trece pretkolo izmedju utakmica drugog pretkola

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 19 jun 2017, 17:00

Da nece biti kakav stream danas, da se poprati uzivo tekma
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.