Ma jarane pusti tu priču, igrački kadar nije kao recimo prije 5-6 sezona ali nije ni toliki odron. Nema niko u Italiji neki stratosferični sastav, nema nijedne ekipe da se odvaja od ostatka tih "najvećih", sve je to razlika u 2-3 igrača.Jedina je razlika u ljudima koji su na klupi pojednih klubova. Juve ima Contea koji je od nekih solidnih igrača izvukao maksimum. Normalno potpomognut klasnim igračima kao što su Pirlo i Buffon ( čije vrijeme doduše prolazi), tu su još Tevez, Vidal. Chiellini i mali Pogba. Svi ostali nisu nikakav bauk. Napoli ima Beniteza, koji je sjajno uklopio Higuaina, Callejona, Inlera,Reinu, Insignea. Montella radi fantastičan posao sa dosta limitiranim budžetom i ne prevelikim izborom kvalitetnih igrača. Roma ima Garciu, koji je fantastičan stručnjak. Mnogi su mislili da će Roma nakon odlaska Lamele i onog malog Brazilca izgubiti na kvaliteti. Ali su se grdno prevarili.Inter je tek nešto bolji u igračkom smislu nego lani, ali na klupi je neuporedivo bolji trener.Trequartista je napisao/la:A dobro, do mene je, mislio sam da ima duži ugovor jer se nekad prošle sezone spominjalo produženje ugovora.
Ja trentutno ne vidim niti jednog trenera da je slobodan, a da bi radio bolje od Allegrija. Pustite se igračkih legendi, Milan je veliki klub, preveliki je to pritisak...
Igrački kadar je isto tako loš, trebate i to u obzir uzeti.
Možda ću zvučati presubjektivno, ali Milan nema ništa lošiji sastav od Fiorentine,Intera pa ni Rome a Bgm ni Napoli nije daleko. Jedino Juve što je malo ispred, ali nisu to enormne razlike. Dva-tri igrača su ta razlika, ništa pretjerano. Samo što od svih ovih navedenih Milan ima ubjedljivo najlošijeg trenera.