SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Mi vodili 3:0 i vidim da sada nema naših prognoza.

Kakav je ovo cirkus bolan, vodili smo 2:0. Sabotazaaa bajo 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
uefa mafia
Sto niste tipovali odmah, ko vam je kriv 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nije do toga, tipovali su ljudi nego se nesto desilo na forumu pa su obrisani svi postovi zadnjih par dana.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne znam sta je, samo vidim mi koji smo tipovali cetvrtak i petak imaju prognoze, sad zbog cega nekih nema ajde ga znaj.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sad svi ko fol vodili 

Ma nestali svi postovi na forumu koji su bili u prethodnih 48h.

Mi vodili 3:0 lagano...
Neko vodio neko gubio, neka ponove jbg kolo.
Kakvo ponavljanje kola, mi vodili u derbiju 3-0,sto znaci preuzimanje prve pozicije. Vracaj postove kako znate i umijete 

⚽FK Garaže⚽
Isto tako, vodili 2-0 protiv Spamma i trebali preuzeti prvo mjesto. Sad bog zna kakvo ce novo kolo biti

- Centre forward
- Kontakt:
Kakav je protokol u ovakvim situacijama, šta kaže struka?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Jesil ti ziv? Ne javljas se ove sezone

Poslovicno smo dobri, ali ovih 3-0 ako nam poniste na pravdi Boga...ne znam kako dalje...
Mislim da ponistavanje kola ni slucajno ne smije biti opcija.
Mora biti neki backup postova?
Nema, admin kaze da su postovi izgubljeni.
- Pensioner26
- Kontakt:
Uh sreca da se ponavlja. Nekom majka, nekom maćeha…
Vidis da sam katastrofalan ove sezone pa me sramota i pisati

⚽FK Garaže⚽
Hehe, dobro je da je samo forma razlog jer znam ja da ces ti uletiti sa dopelpackom npr u finalu kupa i slicnoFCB1986 je napisao/la: ↑22 okt 2023, 21:01Vidis da sam katastrofalan ove sezone pa me sramota i pisatiNa srecu ti i kapiten ste u formi pa guramo odlicno. Ja mislim da bi i @legenda dao nam ovu pobjedu kad zna kakvo je stanje bilo na poluvremenu
![]()

S ovom pobjedom smo lideri i uz polufinale kupa, kazem ti poslovicno dobra sezona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.