Postao/la ultrasstyle_tz » 12 maj 2013, 01:58
da da i to je bio jako lijep momenat danas, dosta momaka sa strane i nekih koji dugo nisu bili tu...
prije kao grupa smo imali jako cudan stav o tome-"Samo Tuzla, samo carsija" i znalo je svasta bit na tribini, al pisao sam o tome dublje je to posljedice imalo ...medjutim, i ja prvi od sebe da krenem sam hajmo reci furao taj stav , al kako je covjek stariji i sazrijeva, pocne svojom glavom razmisljat vidis da je fkt odlicno kad su i momci sa strane tu. Poenta ove moje price je sad kako se klub reorganizuje i lijepo radi bilo bi lijepo da se poprave i ti stvari oko grupe sa momcima sa strane, pa da tu opet bude kao nekad Fukare Brcko, Gracanica, Doboj, pa cak sjetit ce se neki i Sanski Most , a okolina Zivinice, Kalesija itd da ne govorim.
voli raja Slobodu, posebno kad stvari krenu u pravom smjeru, ali to mora pratiti i tribina. Ja sto se sjecam recimo samo jednom smo lijepili plakate za tekmu i okupljanje po Husinu, Lipnici, Mramoru a da ne govorim dalje, a bilo jemetar raje odatle i danas na stadionu.
a da bi to uspjelo neke ciganluke treba izbacit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!