FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

HzBvB
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la HzBvB » 11 maj 2013, 22:43

SaltCityAttack je napisao/la:Pa nije ni bila sakrivena kako se vidi na ogradi mozes odmah pola pola procitati...nigdje veze ne kontam otkrili toplu vodu sta vec?
Uhvatila Amerika pod svoje...fast-food ovo ono !
Sta ima ? mogla se procitat ....ako sumnjas da je napisana na tribini bit ce postavljena slika dok se parola radila u lukavcu , to sam upravo cuo :lol:

K.aranje je nauka !!!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 11 maj 2013, 22:45

HzBvB je napisao/la:
Sta ima ? mogla se procitat ....ako sumnjas da je napisana na tribini bit ce postavljena slika dok se parola radila u lukavcu , to sam upravo cuo :lol:

K.aranje je nauka !!!
De da te zamolim ko brata da se izjasniš, koji si ti Hz, BvB, SL, a možda si i naš. :?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 11 maj 2013, 22:46

HzBvB je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Pa nije ni bila sakrivena kako se vidi na ogradi mozes odmah pola pola procitati...nigdje veze ne kontam otkrili toplu vodu sta vec?

K.aranje je nauka !!!
Jest, i ona dvojica što su danas zaplatila ispred stadiona znaju da je karanje nauka. Pozdravi ih puno. :)
075

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 11 maj 2013, 22:50

VolimTz je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:

K.aranje je nauka !!!
De da te zamolim ko brata da se izjasniš, koji si ti Hz, BvB, SL, a možda si i naš. :?
Ja sam Hz i BvB a iz Lukavca sam....!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 11 maj 2013, 22:50

HzBvB je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la: K.aranje je nauka !!!
Jeste k.aranje nauka, al ti uzgleda još nisi počeo :mrgreen:

U međuvremenu:

http://www.crveno-crni.ba/v3/15-sloboda-radnicki-1-0" onclick="window.open(this.href);return false;
tuzlanska Sloboda

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 11 maj 2013, 22:54

VolimTz je napisao/la:
HzBvB je napisao/la:

K.aranje je nauka !!!

suti, ima jos neko njemu blizi ko ne zna ciji je :D :D
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 11 maj 2013, 23:49

Hahah al onog igraca su okupali pivom i ispljuvali na zagrijavanju, pa momak gotov zaplakao. :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 maj 2013, 23:52

svaka čast Tini, popravlja se :D al' opet gol iz prekida, opet odbrambeni igrač zabio :lol: nema jačih u državi kad je u pitanju postizanje golova iz prekida .. to nas krasi godinama 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 11 maj 2013, 23:54

Sheyi je napisao/la:Hahah al onog igraca su okupali pivom i ispljuvali na zagrijavanju, pa momak gotov zaplakao. :D
sto je najgore taj isti igrac je i u lukavcu isto ono dobio hahaha

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 maj 2013, 00:35

slika

NON MOLLARE MAI

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 maj 2013, 00:49

Evo i pregleda: [youtube][/youtube]

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 maj 2013, 00:52

MakeTZ je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Hahah al onog igraca su okupali pivom i ispljuvali na zagrijavanju, pa momak gotov zaplakao. :D
sto je najgore taj isti igrac je i u lukavcu isto ono dobio hahaha
hahaha ja ba onaj golman rezervni, samo je onda dobio na poluvremenu :lol:

xvid
Kontakt:

Post Postao/la xvid » 12 maj 2013, 00:58

NYKnicks Fan je napisao/la:Evo i pregleda: [youtube][/youtube]
Ne bih sitničario, ali zar nije sudio Emir Alečković? Btw. čestitke na korektnoj utakmici i jednima i drugima.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 12 maj 2013, 01:04

Nezz sto ste toliko Tinu prozivali svako kiksa, danas je pokazao koliko srcem igra za Slobodu jbt radovo se ko malo dijete kad smo pobijedili :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 maj 2013, 01:10

SiggySinatra je napisao/la:Nezz sto ste toliko Tinu prozivali svako kiksa, danas je pokazao koliko srcem igra za Slobodu jbt radovo se ko malo dijete kad smo pobijedili :D
u redu je, al' njegovi kiksevi su nas koštali par bodova, da toga nije bilo, danas bi vjerovatno bili rame uz rame sa Vitezom .. ovaj zaostatak svakako nije samo njegova krivica, al' da je on kumovao tome, jeste

danas je bio jako dobar i mora se pohvaliti

NON MOLLARE MAI

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 12 maj 2013, 01:14

JTS je napisao/la:
SiggySinatra je napisao/la:Nezz sto ste toliko Tinu prozivali svako kiksa, danas je pokazao koliko srcem igra za Slobodu jbt radovo se ko malo dijete kad smo pobijedili :D
u redu je, al' njegovi kiksevi su nas koštali par bodova, da toga nije bilo, danas bi vjerovatno bili rame uz rame sa Vitezom .. ovaj zaostatak svakako nije samo njegova krivica, al' da je on kumovao tome, jeste

ma opusteno sjeti se samo koliko je jedan Bartez napravio kiksova u vaznim tekmama :D Tini stvarno svaka cast..

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 12 maj 2013, 01:19

SiggySinatra je napisao/la:
JTS je napisao/la:

ma opusteno sjeti se samo koliko je jedan Bartez napravio kiksova u vaznim tekmama :D Tini stvarno svaka cast..
lako je meni za Bartheza, on ne brani za Slobodu :D zato očekujem, a vjerujem i svi ostali da Tino sljedeće sezone pokaže sav potencijal i da počne branit' kako to najbolje zna

NON MOLLARE MAI

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 maj 2013, 01:30

[youtube][/youtube] 8-)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 maj 2013, 01:58

da da i to je bio jako lijep momenat danas, dosta momaka sa strane i nekih koji dugo nisu bili tu...

prije kao grupa smo imali jako cudan stav o tome-"Samo Tuzla, samo carsija" i znalo je svasta bit na tribini, al pisao sam o tome dublje je to posljedice imalo ...medjutim, i ja prvi od sebe da krenem sam hajmo reci furao taj stav , al kako je covjek stariji i sazrijeva, pocne svojom glavom razmisljat vidis da je fkt odlicno kad su i momci sa strane tu. Poenta ove moje price je sad kako se klub reorganizuje i lijepo radi bilo bi lijepo da se poprave i ti stvari oko grupe sa momcima sa strane, pa da tu opet bude kao nekad Fukare Brcko, Gracanica, Doboj, pa cak sjetit ce se neki i Sanski Most , a okolina Zivinice, Kalesija itd da ne govorim.

voli raja Slobodu, posebno kad stvari krenu u pravom smjeru, ali to mora pratiti i tribina. Ja sto se sjecam recimo samo jednom smo lijepili plakate za tekmu i okupljanje po Husinu, Lipnici, Mramoru a da ne govorim dalje, a bilo jemetar raje odatle i danas na stadionu.

a da bi to uspjelo neke ciganluke treba izbacit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

benzz
Kontakt:

Post Postao/la benzz » 12 maj 2013, 02:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:ja sam se sjebo kad sam dosao na stadion, stvarno odlicna brojka za ovakvo vrijeme. Ne smijem se ni usuditi i pomisliti koliko bi nas bilo da nije bio onakav kijamet danas. jednostavno vjeruju ljudi u ovu djecu.

na terenu sra.nje kao i obicno, je.es ovu ligu ako su ono 2. i 3. na tabeli.

na tribinama odlicno, nije to za ovog ranga takmicenja...Siuksi odlicna brojnost, dobro navijanje po kisi, posto sam malko kasnio pravo lijepo su se culi kad sam dole prolazio.

na sjeveru perverzija, stvarno odlicno navijanje svih 90 minuta, ova tribina je zlo koliko je akusticna. Ono dugo nisam vidio bolje izdanje Fukara. Malo mi je bilo "krivo" za parolu, al necete vjerovat bas prolazim kad su radili neke i dansa pricam sa jaranima o tome i o transovima kako se neke stvari vazda kod nas "amaterski" rade na tribini, i to generacijama tako. Tu spada i to ponasanje na ulazu sto neko navede...

ali stvarno prejako izdanje.
svaka cast na postu, konacno jedan realan :)
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.