Varesanovic na kraju place opet, ljigo ljigavi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kako bez svrhe postojanja? godisnje se u Olimpiku opere po par stotina hiljada maraka, novca iz firme Europlakat u vlasnistvu Nijaza Gracica, sve ima svoju svrhutuzlak1987 je napisao/la:Jel Olimpik kad uzeo tri boda Zelji ili Sarajevu u historiji uopste? Kako smijesna ekipa, bez svrhe postojanja..
Ne radi to Nijaz, on je musliman inaceKGB je napisao/la:Kako bez svrhe postojanja? godisnje se u Olimpiku opere po par stotina hiljada maraka, novca iz firme Europlakat u vlasnistvu Nijaza Gracica, sve ima svoju svrhutuzlak1987 je napisao/la:Jel Olimpik kad uzeo tri boda Zelji ili Sarajevu u historiji uopste? Kako smijesna ekipa, bez svrhe postojanja..
Kako jadan pokusaj laganja. Sam Lede je trazio da se pomjeri zivi zid, i kada je sudija dosao do zivog zida on je osutao loptu. Nisam smatrao da se oslanjas na tako jadne pokusaje, ali eto tebi na obraz.jurisicduska je napisao/la:Nepravedno poništen gol olimpicu, sudija nije pokazao na pištaljku prije izvođenja slobodnog i shodno tome igrač ima pravo da izvede slobodni udarac. Takva su pravila, a i ovaj gol željezničara što je poništen je mutan. Loše suđenje haos. Izgubio se sudija. Kompenzacija je ipak bila izgleda željezničaru čist gol poništen olimpicu čist gol poništen, ko je profitirao, teško je reći šta bi bilo da je Olimpic poveo.
Slobodni udarac se može izvesti na brzinu - bez sudijskog zvižduka - pod uslovom da:sergejevic je napisao/la:Kako jadan pokusaj laganja. Sam Lede je trazio da se pomjeri zivi zid, i kada je sudija dosao do zivog zida on je osutao loptu. Nisam smatrao da se oslanjas na tako jadne pokusaje, ali eto tebi na obraz.jurisicduska je napisao/la:Nepravedno poništen gol olimpicu, sudija nije pokazao na pištaljku prije izvođenja slobodnog i shodno tome igrač ima pravo da izvede slobodni udarac. Takva su pravila, a i ovaj gol željezničara što je poništen je mutan. Loše suđenje haos. Izgubio se sudija. Kompenzacija je ipak bila izgleda željezničaru čist gol poništen olimpicu čist gol poništen, ko je profitirao, teško je reći šta bi bilo da je Olimpic poveo.
jeste Lukavac 12-1 ..ja kad se sjetim na Tusnju tad javljali do 6-1 i prestali i onda kad sam dosao kuci na pregledu kazu 12-1 .....dobro u to vrijeme su samo bili domacinska ekipa i nista vise kako znam ..ali dobro ebiga eto tad se nije zvala Premier Liga ali isto je toChinaglia je napisao/la:Rođeni, pitanje bez imalo provokacije, da l' vas je iko ikad u PL, nagazio kao Sloboda
Neka im Olimika, i jednima i drugima;)Signore je napisao/la:Zeljo - Olimpic 17-3-0 (48:8)
FKS - Olimpic 10-3-3 (27:13)
Pa dobro, Zeljo ih nagazi kad mu padne napamet, al protiv Sarajeva je onako OK. Jest negativan omjer, al Sarajevo je daleko veci klub i u 16 utakmica 6 puta su se izvukli neporazeni sto je sasvim solidno.
Upravo tako. Kukavički mentalitet.Evolve je napisao/la:Njima olimpic dodje ko dinamu lokomotiva
de ba ne provaljuj se, bio si ozbiljan forumas do danasjurisicduska je napisao/la:Slobodni udarac se može izvesti na brzinu - bez sudijskog zvižduka - pod uslovom da:sergejevic je napisao/la:Kako jadan pokusaj laganja. Sam Lede je trazio da se pomjeri zivi zid, i kada je sudija dosao do zivog zida on je osutao loptu. Nisam smatrao da se oslanjas na tako jadne pokusaje, ali eto tebi na obraz.jurisicduska je napisao/la:Nepravedno poništen gol olimpicu, sudija nije pokazao na pištaljku prije izvođenja slobodnog i shodno tome igrač ima pravo da izvede slobodni udarac. Takva su pravila, a i ovaj gol željezničara što je poništen je mutan. Loše suđenje haos. Izgubio se sudija. Kompenzacija je ipak bila izgleda željezničaru čist gol poništen olimpicu čist gol poništen, ko je profitirao, teško je reći šta bi bilo da je Olimpic poveo.
1. Kada nema disciplinskih sankcija, može se izvesti na brzinu.
2. Slobodni udarac se može izvesti na brzinu nakon što je igra zaustavljena i
- lopta je postavljena na mjesto prekršaja.
- slobodan udarac ne zahtjeva da bude kontrolisan od strane sudije (ne pokaže pištaljku izvođaču)
3. Sudija još nije počeo kontrolirasati protivnički zid da bi ih vratio nazad na odgovarajuću udaljenost.
Nemoj podvaljivati, ako je počeo da kontroliše živi zid ok ali nije, to nisam primijetio. Pravila su takva. Nit mi je cilj da lažem nit bilo šta. To što je ovo cirkus liga pa ni sam sudija ne zna pravila druga priča. Sudija nije došao do živog zida nit je dao znak pištsljkom izvođaču, nije bilo kartona i lopta postavljena na mjesto faula. To što mu je Lede rekao govori više o tom koliko on poznaje igru a ne sudija. Uostalom stanem uvijek na stranu pravilne odluke, ovo bi isto rekao da igraju gošk-leotar apsolutno nije bitno što ja navijam za nekog drugog pri ovom stavu.
Odakle ti te gluposti ? Pratim stanje u regionu i već dugo vremena najjeftinija karta za derbi na Poljudu je 60kn,tj. nešto više od 15 maraka.KGB je napisao/la:Realno gledajuci imamo najskuplje karte u regionu, tu mislim i na Zelju, Sarajevo, i sve ostale vece bh. klubove sto i vise nego utice na posjetu, primjerice najeftinija karta za utakmicu Dinama je svega 3KM, ista stvar i sa Partizanom i Zvezdom koji cijenu karte dignu jedino kada je derbi, dok je Hajduk na zadnjem derbiju stavio najeftiniu kartu ikada od svega 2.50KM![]()
Jos kod nas je problem manje gledalaca a najskuplje karte u poredjenju sa standardom, platama i svemu ostalom, meni licno ne smeta cak da je i visa ali realno da bi smanjenjem cijene karata bila povecana posjecenost na svim bh stadionima.
@Duska btate, hajd skontaj kome objasnjavas. Kad skontas, sve ce ti biti lakse i neces se ubjedjivati. Nemoj tako ni ti, sada su sudije upravu. Kad su dobre prema njima tada su upravu.jurisicduska je napisao/la:Slobodni udarac se može izvesti na brzinu - bez sudijskog zvižduka - pod uslovom da:sergejevic je napisao/la:Kako jadan pokusaj laganja. Sam Lede je trazio da se pomjeri zivi zid, i kada je sudija dosao do zivog zida on je osutao loptu. Nisam smatrao da se oslanjas na tako jadne pokusaje, ali eto tebi na obraz.jurisicduska je napisao/la:Nepravedno poništen gol olimpicu, sudija nije pokazao na pištaljku prije izvođenja slobodnog i shodno tome igrač ima pravo da izvede slobodni udarac. Takva su pravila, a i ovaj gol željezničara što je poništen je mutan. Loše suđenje haos. Izgubio se sudija. Kompenzacija je ipak bila izgleda željezničaru čist gol poništen olimpicu čist gol poništen, ko je profitirao, teško je reći šta bi bilo da je Olimpic poveo.
1. Kada nema disciplinskih sankcija, može se izvesti na brzinu.
2. Slobodni udarac se može izvesti na brzinu nakon što je igra zaustavljena i
- lopta je postavljena na mjesto prekršaja.
- slobodan udarac ne zahtjeva da bude kontrolisan od strane sudije (ne pokaže pištaljku izvođaču)
3. Sudija još nije počeo kontrolirasati protivnički zid da bi ih vratio nazad na odgovarajuću udaljenost.
Nemoj podvaljivati, ako je počeo da kontroliše živi zid ok ali nije, to nisam primijetio. Pravila su takva. Nit mi je cilj da lažem nit bilo šta. To što je ovo cirkus liga pa ni sam sudija ne zna pravila druga priča. Sudija nije došao do živog zida nit je dao znak pištsljkom izvođaču, nije bilo kartona i lopta postavljena na mjesto faula. To što mu je Lede rekao govori više o tom koliko on poznaje igru a ne sudija. Uostalom stanem uvijek na stranu pravilne odluke, ovo bi isto rekao da igraju gošk-leotar apsolutno nije bitno što ja navijam za nekog drugog pri ovom stavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.