Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
treba nama i jedan ofanzivni veznjak, upravo kao Dzagoev pogotovo jer Diaby ima problema s povredama, a pitanje je da li ce uopce ostati u Arsenalu
malo je tesko ipak vjerovati da cemo dovesti M'Vilu, Dzagoeva i Girouda. Svakom od njih je TRENUTNA cijena priblizna bar kad' se govori o odsteti koju traze klubovi. Ali zivi bili pa vidjeli, iako se ne nadam previse (naucen prosloscu) prizeljkujem pomenute transfere...
malo je tesko ipak vjerovati da cemo dovesti M'Vilu, Dzagoeva i Girouda. Svakom od njih je TRENUTNA cijena priblizna bar kad' se govori o odsteti koju traze klubovi. Ali zivi bili pa vidjeli, iako se ne nadam previse (naucen prosloscu) prizeljkujem pomenute transfere...
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ispade Rusija, žao mi Arshavina
al' zato se sad okrenuti dovođenju Dzagoeva da ga marnemo prije ostalih konkurenata 
Yann M'Vila: “I have heard Arsenal are interested in me. I like Arsenal and I like the Premier League. I don’t know what is happening with the clubs, but yes, I would be interested in the Premier League and Arsenal.”

Yann M'Vila: “I have heard Arsenal are interested in me. I like Arsenal and I like the Premier League. I don’t know what is happening with the clubs, but yes, I would be interested in the Premier League and Arsenal.”

- vedofeelgood
- Kontakt:
Ja prije 20 dana pisao ovdje postove tipa ' Welcome M'vila' a vi ni habera
Neka, eto da se zna od koga ste prvo čuli

Neka, eto da se zna od koga ste prvo čuli

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Ja ne vidim ni Girouda ni M'vilu na Arsenal.com
. dobro za M'vilu su samo priču al vi rekoste da je Giroud potpiso 

Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jel ti čitaš sve one silne članke sa skya, mirrora, suna?nedim1993 je napisao/la:Ja ne vidim ni Girouda ni M'vilu na Arsenal.com. dobro za M'vilu su samo priču al vi rekoste da je Giroud potpiso
pa da ga wenger stavi na krilo i upropasti kao sto je arshavina?Desole je napisao/la:treba nama i jedan ofanzivni veznjak, upravo kao Dzagoev pogotovo jer Diaby ima problema s povredama, a pitanje je da li ce uopce ostati u Arsenalu
- vedofeelgood
- Kontakt:
Evo sad se moze i oficijalno ocekivati i dolazak M'vile a Boga mi i Girouda. Ja cisto sumnjam da ce sta biti prije kraja EURO-a al eto hajd vidjet cemo.

Montpellier have signed Angers striker Gaëtan Charbonnier as what seems to be a replacement for Olivier Giroud.

Arsene Wenger
Arsene Wenger
što se tiče takvih članaka u slučaju Arsenala dosta mi ih je za životafrankqqqqq je napisao/la:Jel ti čitaš sve one silne članke sa skya, mirrora, suna?nedim1993 je napisao/la:Ja ne vidim ni Girouda ni M'vilu na Arsenal.com. dobro za M'vilu su samo priču al vi rekoste da je Giroud potpiso

Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Pa recimo, kada čitaš na skysportu znaš da je provjereno i kada oni napišu da si blizu transfera, onda znaš da je klub blizu transfera. A eto, ako ti nije mrsko pogledaj šta ima za Girouda pa i M'Vilu 

Ma tesko je ocekivat dolazak Dzagoeva. Pokupit ce neko njega, ponudit vece pare i to je to. Ukoliko dodju i M'Vila i Giroud moramo bit prezadovoljni, i udarat se nogom u guzicu.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Što da ne? Niko još za njega interesovanje nije pružio osim nas. Zadnja godina ugovora, ne bi koštao više od 16 mil. funti, a to nije puno za igrača koji može da napreduje još dosta i da postane WC igrač. M'vila će bit naš novi Vieira, u to sam ubjeđen 

Giroud ti kaže da neće da govori o budućnostifrankqqqqq je napisao/la:Pa recimo, kada čitaš na skysportu znaš da je provjereno i kada oni napišu da si blizu transfera, onda znaš da je klub blizu transfera. A eto, ako ti nije mrsko pogledaj šta ima za Girouda pa i M'Vilu

Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Rus je sam sebe upropastio, evo igrao je za Rusiju na krilu pa je bio dobar. Sad sto on nece da igra za Arsenal, to je druga stvar. I Dzagoev je igrao na krilu.cala je napisao/la: pa da ga wenger stavi na krilo i upropasti kao sto je arshavina?
Celik!3,2,2.
- IlPrincipino
- Kontakt:
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... ersie.html" onclick="window.open(this.href);return false;

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma Walcott je ograničeni bot
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Pozdrav raja. Nije me bilo neko vrijeme na forumu (odmor i tako to ), pa me zanima sta se desava u nasem klubu. Jesmol koga doveli, ko je otisao, za koga smo zainteresovani... da ne listam sad sve stranice 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Giroud, M'Vila, Dzagoev. To je to što se tiče povezivanja sa igračima, ali vrlo vjerovatno da ćemo prvu 2 dovest. Za Dzagoeva se ne znasuhakrpa je napisao/la:Pozdrav raja. Nije me bilo neko vrijeme na forumu (odmor i tako to ), pa me zanima sta se desava u nasem klubu. Jesmol koga doveli, ko je otisao, za koga smo zainteresovani... da ne listam sad sve stranice

frankqqqqq je napisao/la:Giroud, M'Vila, Dzagoev. To je to što se tiče povezivanja sa igračima, ali vrlo vjerovatno da ćemo prvu 2 dovest. Za Dzagoeva se ne znasuhakrpa je napisao/la:Pozdrav raja. Nije me bilo neko vrijeme na forumu (odmor i tako to ), pa me zanima sta se desava u nasem klubu. Jesmol koga doveli, ko je otisao, za koga smo zainteresovani... da ne listam sad sve stranice
Ufff...zna Wenger sta valja. Odlicni igraci, ali sumnjam da ce sva 3 nositi dres Arsenala sljedece sezone. Dovodjenje Girouda bi vec bilo pola odlaska RvP-a, a to nikako nebih volio. M"Vila bi se sjajno uklopio na sredini sa Wilsherom/Songom, a za Dzagoeva i nisam bas siguran. On jeste dobar igrac, ali imamo losa iskustva sa Rusima, a ne znam i da li bi se uklopio u sistem igre Arsenala.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Giroud to Arsenal is not replacement for Robin van Persie

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.