na UEFAribery je napisao/la:A otkud info da nije u prvoj? Na klupskoj web stranici nista, kao ni na oficijelnoj FB stranici.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
MrShadow je napisao/la:Ne kontam u cemu je fazon, lik mu zabija u zadnje 3 utakmice, fino odigra i onda ga 2 utakmie za redom stavlja na klupu... Dabogda izgubili veceras mater im..
Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, De Jong, Barry, Silva, Yaya Toure , Nasri, Balotelli
Ima i na oficijelnom sajtu mcfc.co.uk.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ribery je napisao/la:A otkud info da nije u prvoj? Na klupskoj web stranici nista, kao ni na oficijelnoj FB stranici.
http://www.mcfc.co.uk/Matchday?ref=f427908" onclick="window.open(this.href);return false;
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Sigurno ga cuva za slijedecu tekmu protiv Blackburna jer mu je potreban odmoran 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
'ebo mu Balonja mamu 'talijansku
Lik ne igra 4 utakmice, i on ga u ovakvoj utakmici stavi od prve minute, nevjerovatno...još je mogao i Teveza sa njim stavit'

Lik ne igra 4 utakmice, i on ga u ovakvoj utakmici stavi od prve minute, nevjerovatno...još je mogao i Teveza sa njim stavit'

Ja ne znam sta Dzeko ceka vrijeme je da poludi vise i zatjera zabara u pm....pa dokle vise tamam poceo zabijat on njega na klupu...mandraX je napisao/la:'ebo mu Balonja mamu 'talijansku![]()

Ljudi su napeti, a Džeku zaboli ćundarica...Neki dan ja govorih raja nemojte se sekirati radi Džeke, a vi po starom. Ja sam smislio taktiku planiram da će biti na klupi i kad je na klupi ja normala, a kad igra u prvih 11 ja se iznenadim i onda mi još veći merak gledati.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Sta bi bilo da je Baloteli iz Bosne, mora i on nekad igrat. Je.bla vas EL
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Hmmm, bilo bi zanimljivo crnac bosanac, mada bi ga ove lokalne kurvice odrale(znamo zaštoSoni je napisao/la:Sta bi bilo da je Baloteli iz Bosne, mora i on nekad igrat. Je.bla vas EL

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- JuveSissoko
- Kontakt:

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
-
- Kontakt:
cuj odmara ga za iducu tekmu ispade koju god neigra on ga odmara nije igro niu nedjelju 

to je toteodolit je napisao/la:Ljudi su napeti, a Džeku zaboli ćundarica...Neki dan ja govorih raja nemojte se sekirati radi Džeke, a vi po starom. Ja sam smislio taktiku planiram da će biti na klupi i kad je na klupi ja normala, a kad igra u prvih 11 ja se iznenadim i onda mi još veći merak gledati.![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Isto kao da je trener man. city-a dajem primjer Meša baždarević ii normalno da njegov surodnjak edin džeko bi imao prednost u odnosu na nekog italijana 

Najtuznije sto ce dobiti max 10minuta igre.
Ma nevjerujem boga mi! Mi bosanci kavi smo prednos bi imao netko iz Bangladesa, prije nego nas!!THC je napisao/la:Isto kao da je trener man. city-a dajem primjer Meša baždarević ii normalno da njegov surodnjak edin džeko bi imao prednost u odnosu na nekog italijana
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mancini je stvarno debil,svi se slazemo u tome i svi zelimo da veceras Porto pobjedi ..Dzeko je u zadnje 3 utakmice dao 3 gola,prvo Viganu za pobjedu Citya,pa Liverpulu,i onda Fulhamu i onda naredne dvije utakmice na klupi,to valjda kao nagrada!? mislim uvesti ga protiv Aston Vile u 89 minuti je vise nego ponizavajuce!!!!! sta mislite kako bi Tevez reagovao da ga ubaci u igru u 89 minuti??? Dzeko i suvise ima strpljenja sa onom budalom,svi se sjecamo maestralna 4 gola protiv Totenhema i onda narednu utakmicu protiv Vigana presjedi na klupi...pa to je idiotizam! Mancini je vec 3-4 puta ubacivao Dzeku pred sami finis utakmice,ko da je stoper ,a ne napadac...da mi je samo znati na osnovu cega Baloteli ima prednost nad Dzekom i Aguerom,koja li je to logika samo da mi je znati... al nema veze,izdrzat ce ovo nas dijamant i onda na ljeto neka vidi sta i kako dalje..sigurno moze preci u mnogo veci klub od Citya tipa Juventus,Inter,Milan ,Bayern i o svim opcijama treba dobro razmisliti! Razumijem ja da City ima 20 odlicnih igraca,ali tu nema nikakvog kriterija na osnovu kojeg igraci igraju ili nema tu da se pokazes na treningu itd...Jasno je da Ferguson ima ekipu kao Mancini da bi se prosetao i engleskom ligom i LP!
Katastrofa. 3 tekma 3 gola pa 2 na klupi!
Jos im svaki mjesec placa 30 KM da trenira, katastrofa !Edo_77 je napisao/la:Katastrofa. 3 tekma 3 gola pa 2 na klupi!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee