Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Svako svoju racunicu ima. Ma nismo svjesni kako ce ovo bit zustra sezona.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Moze li ko ovom Zrinjskom dati gol ili se ceka Ahmetovic? 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Da je svake sezone do sada ispadalo sest timova, mi bi digli kvalitet lige na novi nivo. A time bi sigurno dosli i sponzor, novac u klubove, nekom vise nekome manje ali bi bilo mnogo bolje nego sada.
I sto je najvaznije publika bi bila na stadionima.
I sto je najvaznije publika bi bila na stadionima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Omerbavarac je napisao/la:Moze li ko ovom Zrinjskom dati gol ili se ceka Ahmetovic?

https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Ko im da gol dobija kazu golfa 5Omerbavarac je napisao/la:Moze li ko ovom Zrinjskom dati gol ili se ceka Ahmetovic?
- Evolve
- Kontakt:
Bit ce ovo sve bolje i bolje, u to sam uvjeren. Sa skraćenjem lige koji je po meni jedan od osnovnih koraka koji smo morali uraditi. Cak ja se sjecam da je bilo govora kasnije i da bude liga 10, kao nisu htjeli odmah toliko dramaticno skratit ligu odjednom, par sezona liga 12 pa opet skracivanje na ligu 10. Neznam da li se sjeca ko toga?
NK Široki Brijeg
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
znacajnog napretka nema dok se ne rijesi pitanje infrastrukture, kao i reforma nizih liga...jbt mi imamo 30-ak timova u drugom rangu 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
mi toliko sa politikom, Englezi imaju 24 i to bez politike, što će reći da smo bolji od Englezaultrasstyle_tz je napisao/la:znacajnog napretka nema dok se ne rijesi pitanje infrastrukture, kao i reforma nizih liga...jbt mi imamo 30-ak timova u drugom rangu
- sarajevo46
- Kontakt:
Šta je problem pa Sloboda nema vecu podršku sa tribina?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Poklopilo se losi termini, neatraktivni protivnici i skupa karta. Ma puno je morona u gradu koje uopste ne interesuje sport, moras ih bukvalno tjerati na utakmicu da odu jednom godisnje i to ako je Ciro trenersarajevo46 je napisao/la:Šta je problem pa Sloboda nema vecu podršku sa tribina?

Skupa karta, koliko su ??tuzlak1987 je napisao/la:Poklopilo se losi termini, neatraktivni protivnici i skupa karta. Ma puno je morona u gradu koje uopste ne interesuje sport, moras ih bukvalno tjerati na utakmicu da odu jednom godisnje i to ako je Ciro trenersarajevo46 je napisao/la:Šta je problem pa Sloboda nema vecu podršku sa tribina?tako je vjerovatno u svakom gradu nazalost..
ako misliš na Fukare, to ne bih znao jer nisam upućen u dešavanja oko grupesarajevo46 je napisao/la:Šta je problem pa Sloboda nema vecu podršku sa tribina?
ako misliš generalno, podignute su cijene karata sa 5 KM na 10 KM i sa 3/5 KM na 7 KM, tako da ima i do toga, al' ne bunimo se, jer smo se rješili određenog šljama sa tribina, sad je to ugodnija atmosfera na tribinama, a kad ti protiv Veleža dođe 3500 duša sa ovakvim cijenama karata, onda moraš biti zadovoljan i mi smo zadovoljni
negdje izgubiš, negdje dobiješ, izgubili smo malo na posjeti, jer vjerujem da bi jučer na Tušnju bilo 5000 da su stare cijene karata, al' dobili smo na tom ljepšem ambijentu na Tušnju!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako mislis?bilo je protiv smijesnog veleza 3500 gledalaca. ...plus karta nam je 10 km...plus tekma bila na tv. ...nije to brate lose...Bosanska lige, ovo onosarajevo46 je napisao/la:Šta je problem pa Sloboda nema vecu podršku sa tribina?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa za TZ standarde jeste, 10 KM zapad, 7 sjever... A 40% grada na birou hahaha
Biti ce dosta ljudi kada prorade reflektori i dodju malo bolje ekipe .. Al ko voli nije mu skupo, ja imam dvije sezonske jbg. Nadje se za toga iako sam student. Ali kazem ima dosta ljudi koji vole da gledaju samo ligu prvaka, ovo ih ne interesuje uopste
Biti ce dosta ljudi kada prorade reflektori i dodju malo bolje ekipe .. Al ko voli nije mu skupo, ja imam dvije sezonske jbg. Nadje se za toga iako sam student. Ali kazem ima dosta ljudi koji vole da gledaju samo ligu prvaka, ovo ih ne interesuje uopste
- Omerbavarac
- Kontakt:
Skracivanje lige ce samo donijeti pomake a na taj korak se trebalo odluciti mnogo mnogo ranije jer bi u tom slucaju do sada imali ekipu u grupnoj fazi jednog Europskog takmicenja.
Ono sto se da primijetiti u ovih uvodnih 8 kola su brojna iznenadjenja, od Radnika, Celika preko Slavije pa i do Slobode s obzirom da se na pocetku sezone pisalo sve i svasta ali u negativnom kontekstu.
Naravno, tu su i neprijatna iznenadjenja u vidu Zelje i Veleza od kojih se puno vise ocekivalo mada sam misljenja da ce se Zeljo vratiti na pravi put obzirom da je sezona duga.
Velez je vec druga prica, strah me za njih jer se nakon otkaza treneru ne vidi pomak.
Sarajevo se vraca i to ce jos vose zagrijati taj vrh tabele a potrebno je da neko pobijedi Zrinjevce da bi to dobilo jos vise smeka.
Siroko je uvijek tu, sama krema lige i oni su uvijek opasni ma u kakvoj god bili formi.
Ono sto se da primijetiti u ovih uvodnih 8 kola su brojna iznenadjenja, od Radnika, Celika preko Slavije pa i do Slobode s obzirom da se na pocetku sezone pisalo sve i svasta ali u negativnom kontekstu.
Naravno, tu su i neprijatna iznenadjenja u vidu Zelje i Veleza od kojih se puno vise ocekivalo mada sam misljenja da ce se Zeljo vratiti na pravi put obzirom da je sezona duga.
Velez je vec druga prica, strah me za njih jer se nakon otkaza treneru ne vidi pomak.
Sarajevo se vraca i to ce jos vose zagrijati taj vrh tabele a potrebno je da neko pobijedi Zrinjevce da bi to dobilo jos vise smeka.

Siroko je uvijek tu, sama krema lige i oni su uvijek opasni ma u kakvoj god bili formi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Realno gledajuci imamo najskuplje karte u regionu, tu mislim i na Zelju, Sarajevo, i sve ostale vece bh. klubove sto i vise nego utice na posjetu, primjerice najeftinija karta za utakmicu Dinama je svega 3KM, ista stvar i sa Partizanom i Zvezdom koji cijenu karte dignu jedino kada je derbi, dok je Hajduk na zadnjem derbiju stavio najeftiniu kartu ikada od svega 2.50KM
Jos kod nas je problem manje gledalaca a najskuplje karte u poredjenju sa standardom, platama i svemu ostalom, meni licno ne smeta cak da je i visa ali realno da bi smanjenjem cijene karata bila povecana posjecenost na svim bh stadionima.

Jos kod nas je problem manje gledalaca a najskuplje karte u poredjenju sa standardom, platama i svemu ostalom, meni licno ne smeta cak da je i visa ali realno da bi smanjenjem cijene karata bila povecana posjecenost na svim bh stadionima.
Primjer si uzeo hrvatsku a oni mogu njima je drzava oprostila dugove nasa nas gusi ko pilice.KGB je napisao/la:Realno gledajuci imamo najskuplje karte u regionu, tu mislim i na Zelju, Sarajevo, i sve ostale vece bh. klubove sto i vise nego utice na posjetu, primjerice najeftinija karta za utakmicu Dinama je svega 3KM, ista stvar i sa Partizanom i Zvezdom koji cijenu karte dignu jedino kada je derbi, dok je Hajduk na zadnjem derbiju stavio najeftiniu kartu ikada od svega 2.50KM![]()
Odnekle moramo izglaviti koju marku,svi odreda.
Ili srbija.. Jeftino je tebi..häjde pretvori marku u dinare i uporedi srpski standard i plate.jednostavno moraju.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Primjer ovaj ili onaj, govorim o cijeni karata u regionu, zemljama sa kojima se mozemo porediti sto se tice mnogih stvari, sa druge strane drzava Hrvatska je nesto dugova oprostila ne sve, dok u Srbiji nista kao i kod nas, i ovo sto su kod nas u FBIH uspjeli oko poreza je velika stvar, sta da nema toga? pa samo Zvezda u Srbiji duguje ni manje ni vise nego 62.miliona eura, i onda u poredjenju sa nasim dugovima od milion, dva tri ili cetiri miliona eura ispada sve shega, ne shvataju nasi da bi snizenjem cijene karata povecali posjecenost i onda eventualno i prihod od prodaje istih tih, drze se ovoga ko pijan plota.
-
- Kontakt:
Nepravedno poništen gol olimpicu, sudija nije pokazao na pištaljku prije izvođenja slobodnog i shodno tome igrač ima pravo da izvede slobodni udarac. Takva su pravila, a i ovaj gol željezničara što je poništen je mutan. Loše suđenje haos. Izgubio se sudija. Kompenzacija je ipak bila izgleda željezničaru čist gol poništen olimpicu čist gol poništen, ko je profitirao, teško je reći šta bi bilo da je Olimpic poveo.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 sep 2015, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Znaci varesanovic Opet place da je pokraden,zeljo uzvraca saopstenjima...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.