NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la sb1996 » 03 avg 2018, 21:38

sretan123 je napisao/la:Čemu ložiona oko ovoga? Normalno da će Zrinjski igrati na Pecari.
Šta je s vama, pa neće meni misljenje o Mostaru i Mostarcima krojiti par wannabe skinheadsa, sitnih dilerčića ili propalica poput @PiazzaGrande i @Shulentta koji su vjerojatno gola kur*ina u svom gradu pa to u cijelosti pripisuju Sirokobrijezanima koji su im kao uzeli poziciju. Što se dogodilo nekim momcima razbijanja, tuče to neka rjesavaju posvadjene grupice izmedju navijacke skupine medjusobno, ne smijemo mi svi navijaci ispastati zbog vas.

Kao sto napisah na vasoj stranici svi normalni navijaci Zrinjskog dodjiten podrzite svoj klub prosli dabogda i ako uhvatim vremena i ja cu na Pecaru, necu valjda za Bugare navijat.
A sad Mostarci ako nemate sta pametno za rec otprci s teme!

Zapjevaj i ti sa njima SVIMA, ne pojedincima vec SVIMA;

Dobit ce te batine, ovo je Mostar i Oj skutorko....

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 avg 2018, 01:57

Evolve je napisao/la:
Android je napisao/la:Jel moguce da cemo nedjeljnu utakmicu docekati u punom sastavu? Kad je zadnji put bilo tako :lol:

Ceka nas teska utakmica, oni su noseni pobjedom nad Zeljom, ali realno, imamo kvaliteniju ekipu, ne smijemo si dopustiti kiks na domacem terenu. A mozda stignemo do pozicije broj 1, nadam se nekom miroljubivom remiju na Grbavici :)
Zadnji put kad smo sve imali na broju bili na čelu tablice, lani, 10/11mj
Moramo mi baksuzi isprobati. :mrgreen:
Android je napisao/la:
Nije puno proslo... :)

Hoce li zenicani moci podnijeti visoku temperaturu i cist zrak? :D
Ovo prvo laganini, ali daj molim vas naložite makar kakvu dobru vatru pored Pecare u nedjelju. :lol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Unknown7
Kontakt:

Post Postao/la Unknown7 » 04 avg 2018, 03:08

Brato da ti iskreno kazem skutori su za nas gospoda i po meni nemaju nikakve komplekse, baci macku od rep te tvoje ciganske fore...
Jel ti krivo sto su ljudi sposobni i uzeli dosta glavnih pozicija u gradu, a takvi koji prozivaju skutore samo po Mlijecnom vise i zive na racun staraca, ne bore se sekunde, i onda im kriv skutor, konjicanin... i to sto nismo u stadion ulozili nista, a love je doslo koliko hoces.
PSS... provjerite prvo odakle vam je porijeklo pa onda lajte...
Hvala susjedima na stadionu, i slobodno naplatite bagri :)
Športski pozdrav!

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 04 avg 2018, 04:33

sb1996 je napisao/la:
sretan123 je napisao/la:Čemu ložiona oko ovoga? Normalno da će Zrinjski igrati na Pecari.
Šta je s vama, pa neće meni misljenje o Mostaru i Mostarcima krojiti par wannabe skinheadsa, sitnih dilerčića ili propalica poput @PiazzaGrande i @Shulentta koji su vjerojatno gola kur*ina u svom gradu pa to u cijelosti pripisuju Sirokobrijezanima koji su im kao uzeli poziciju. Što se dogodilo nekim momcima razbijanja, tuče to neka rjesavaju posvadjene grupice izmedju navijacke skupine medjusobno, ne smijemo mi svi navijaci ispastati zbog vas.

Kao sto napisah na vasoj stranici svi normalni navijaci Zrinjskog dodjiten podrzite svoj klub prosli dabogda i ako uhvatim vremena i ja cu na Pecaru, necu valjda za Bugare navijat.
A sad Mostarci ako nemate sta pametno za rec otprci s teme!

Zapjevaj i ti sa njima SVIMA, ne pojedincima vec SVIMA;

Dobit ce te batine, ovo je Mostar i Oj skutorko....
Ja sam prvi zapjevao "Bit ce Zrinjski k...c sampion" kad smo ih okrenuli na Pecari s 0:1 na 2:1 evo od mene je pocelo i pa šta, to je onaj rivalitet o kojem ja pričam, a ne rivalitet razbio si mi auto idem sutra ja vama 3.
U navijanju si mi smrtni neprijatelj dok utakmica traje, cilj mi je 90 minuta protivnika sto vise isporvocirati i pobjediti, posle opusteno.
Huligani na livadu 20 na 20 i tu se arčite.
A ne da zbog takvih nasa djeca sutradan ne odu dolje na posao ili na fakultet ili malo manje od pola Zapadnog Mostara babi na rucak nedjeljni ili na groblje.

volimsiroki
Kontakt:

Post Postao/la volimsiroki » 04 avg 2018, 07:26

Unknown7 je napisao/la:Brato da ti iskreno kazem skutori su za nas gospoda i po meni nemaju nikakve komplekse, baci macku od rep te tvoje ciganske fore...
Jel ti krivo sto su ljudi sposobni i uzeli dosta glavnih pozicija u gradu, a takvi koji prozivaju skutore samo po Mlijecnom vise i zive na racun staraca, ne bore se sekunde, i onda im kriv skutor, konjicanin... i to sto nismo u stadion ulozili nista, a love je doslo koliko hoces.
PSS... provjerite prvo odakle vam je porijeklo pa onda lajte...
Hvala susjedima na stadionu, i slobodno naplatite bagri :)
Športski pozdrav!
Ovakvi nam vise treba. Sretno braata.

Dobro dosli kuci :bih:
Igraj Široki, ti si najbolji !!

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 avg 2018, 10:27

since1948 je napisao/la:Nekad i mi pretjerujemo. Pa i nas je Zenica primila dok nas je Uefa kar*la. Po meni jedino sto treba je dobro naplatit domacinstvo i osigurat se od sve moguce stete na stadionu i van njega. Razvali stolicu platit ces je. Mi prije svega moramo gledat prema Čeliku. Ne mogu vjerovati da su svi zdravi,to nam se nije dogodilo ima godinu dana. Jel onaj travnjak imalo bolji nego sto je bio,@hlive ?
Da ti odgovorim za travnjak, malo je bolji ali i dalje postoje problemi sa nekom gljivicom, kao tepih je ravan ali eto estetski nije bas nesto...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 04 avg 2018, 14:27

Wagner potpisao za Imotski.
NK Široki Brijeg

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 04 avg 2018, 18:54

Franic dobio crveni za Radnik,propusta Pecaru..
Samo jedno ime

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 04 avg 2018, 19:11

Evolve je napisao/la:Wagner potpisao za Imotski.
Varea i Wagi vode Imotski ka 2.HNL :D

HRHB

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 04 avg 2018, 20:06

Pobjegao u Hrvatsku zbog istrage protiv njega u vezi zlocina pocinjeni u ime NK Siroki Brijeg na terenima sirom teritorije BiH u periodu od 2003 do 2018.
Boa sorte!

bent
Kontakt:

Post Postao/la bent » 04 avg 2018, 21:05

Orjuna je napisao/la:
Shullenta je napisao/la:Zar vas ima 500?
Samo u bolnici
:bow:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 05 avg 2018, 12:12

samoposmatram je napisao/la:
Pobjegao u Hrvatsku zbog istrage protiv njega u vezi zlocina pocinjeni u ime NK Siroki Brijeg na terenima sirom teritorije BiH u periodu od 2003 do 2018.
Boa sorte!
:lol: :thumbup:

..

100 stupnjeva vani, mogu mislit kakva ce sparina biti veceras :crazy:

HRHB

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 05 avg 2018, 12:42

prijateljski jedan x bi odgovorao i vama i nama ;)

jer zrinjski pada i u sarajevu i u zenici jer bi nas euforija opucala ako bi se neporazeni vratili a ovdje real ne uzima bodove pred 10 000 :mrgreen:

Vi ih prestizete onda :D :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

96BadBoy
Kontakt:

Post Postao/la 96BadBoy » 05 avg 2018, 14:33

Amigosi,večeras pobjeda,klasikus metlikus 3-0.
Igraj Široki ti si najbolji!

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 05 avg 2018, 15:55

avenija je napisao/la:prijateljski jedan x bi odgovorao i vama i nama ;)

jer zrinjski pada i u sarajevu i u zenici jer bi nas euforija opucala ako bi se neporazeni vratili a ovdje real ne uzima bodove pred 10 000 :mrgreen:

Vi ih prestizete onda :D :D
To cemo kad budemo na Bilinom igrali ;)

Ocemo pobjedu!
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 05 avg 2018, 15:55

96BadBoy je napisao/la:Amigosi,večeras pobjeda,klasikus metlikus 3-0.

Znaci kiksamo veceras :rol:

Jedandevetcetiriosam
Kontakt:

Post Postao/la Jedandevetcetiriosam » 05 avg 2018, 16:06

Naplatit im dobro stadion,svaku stolicu slomljenu ili saranje kojekakvo i nek igraju sta!Njima je ponizenje da moraju "uzbrdo". Nego primijetim svako malo spominju nekakve brojke na stadionu,pa Široki ima vecu gledanost nego Zrinjski,njihov marketing,njihova sva administracija je na razini fk vrbanjuše,tog su i oni svjesni,nisu izbacili igraca iz omladinskog pogona jos od Šunjića,infrastruktura prelose,koracima smo ispred njih! Da ne odmaknem od teme daleko, veceras sparežina ,bit ce Ćelik tvrd orah
SaMo ŠiRoKi !!!!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 avg 2018, 16:52

Ajmo Amigoooo. :lol:
NK Široki Brijeg

Ugrovacaboy
Kontakt:

Post Postao/la Ugrovacaboy » 05 avg 2018, 19:47

Ko prenos radi? Moja TV ili

Whiteredangel
Kontakt:

Post Postao/la Whiteredangel » 05 avg 2018, 21:22

Jedandevetcetiriosam je napisao/la:Naplatit im dobro stadion,svaku stolicu slomljenu ili saranje kojekakvo i nek igraju sta!Njima je ponizenje da moraju "uzbrdo". Nego primijetim svako malo spominju nekakve brojke na stadionu,pa Široki ima vecu gledanost nego Zrinjski,njihov marketing,njihova sva administracija je na razini fk vrbanjuše,tog su i oni svjesni,nisu izbacili igraca iz omladinskog pogona jos od Šunjića,infrastruktura prelose,koracima smo ispred njih! Da ne odmaknem od teme daleko, veceras sparežina ,bit ce Ćelik tvrd orah
Kralju nemoj se brukat,ajde sve što reče nek ti prođe ko ti j.e.b.e mater,ali da široki ima veću gledanost,đe to,kad šta,objasni :D
Na prvo mjesto stani i ostani!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: F1921B, Noke995, Pact1921 i 24 gosta.