Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bh fanatik
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la bh fanatik » 22 jan 2010, 17:32

Jaydoo82 je napisao/la:momak vec sada ima 22 godine, i po meni nije ni blizu za A-Repke.. Da je takav profil kako novine pisu, on bi vec sada igrao 3 sezonu u ligi petice...
Momak nema 22 godine vec 21 a sad mi reci samo gdje je Dzeko igro sa 21 godinom?Ako neznas ja cu ti reci,igro je u Ceskoj koja je otprilike ko i Svedska liga i te godine je tek preso u Wolfsburg (liga petice)a dotad znaci nije igro 3 godine u ligi petice sto je po tebi izgleda uslov da bi bio dobar fudbaler, a znamo sad sta je i ko je Dzeko.uzo sam njega samo za primjer a ima ih dosta a i taj momak iz Svedske ima priliku da sa 21 godinu predze u ligu petice tako da ta tvoja teorija pada u vodu.Neznam kakav je taj momak ali mu statistika nije losa a i na snimcima sto sam mogo vidjeti igra dobro, ima dobar sut,visok je i ima predispozicije da postane dobar igrac,tako da nemozemo se tako lako odricati potencijalnih igraca i suditi im prije vremena.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jan 2010, 17:35

Cuj Ceska liga otprilike gdje i Svedska. Svedjani godinama nemaju ekipu u UEFA Kupu a da ne pricam o Ligi Prvaka. Sarajevo je izbacilo Helsngborg, a neki ceski klub ne bi nikad izbacili. Svedska liga je vrlo losa.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jan 2010, 17:43

Cartman je napisao/la:Cuj Ceska liga otprilike gdje i Svedska. Svedjani godinama nemaju ekipu u UEFA Kupu a da ne pricam o Ligi Prvaka. Sarajevo je izbacilo Helsngborg, a neki ceski klub ne bi nikad izbacili. Svedska liga je vrlo losa.
Da se tako gledalo nebi onda Ajax nikad uzeo Ibrahimovica jer je igrao u ''losoj'' Svedskoj ligi.
Ali kad se proda koji igrac,onda je isuvise kasno zato se i uzima dok je jos frisak.
Ako valja igrat ce i dalje,ako ne nek prodaje na pijaci voce i bog te veselio.
U cemu je problem. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 22 jan 2010, 17:50

Cartman je napisao/la:Cuj Ceska liga otprilike gdje i Svedska. Svedjani godinama nemaju ekipu u UEFA Kupu a da ne pricam o Ligi Prvaka. Sarajevo je izbacilo Helsngborg, a neki ceski klub ne bi nikad izbacili. Svedska liga je vrlo losa.
Eto nek je Ceska liga dobra,vidim haraju Evropom a pogotovo u ligi prvaka :D Sarajevo bi komotno moglo i Ceske timove izbaciti u to sam ubjedzen.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 jan 2010, 17:57

bh fanatik je napisao/la:
Eto nek je Ceska liga dobra,vidim haraju Evropom a pogotovo u ligi prvaka :D Sarajevo bi komotno moglo i Ceske timove izbaciti u to sam ubjedzen.
De ba, cuj izbacilo bi Sarajevo. Pa ljudi imaju haman svake godine predsavnika u CL. Dovoljno ti je to. NIje da je nesto ekstra liga, ali sa nasom se nemoze porediti nema sanse.

Btw, sto se tice skandinavskog klubskog fubala, danski je daleko najjaci.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jan 2010, 17:59

Eto neka si ti ubjedjen. Svedska liga je jednostavno katastrofa, i zato koji se god nas "talenat" pojavi tu propadne. Izadju u Evropu i nista. Ibrahimovic je naravno napravio karijeru, ali to je jedan od milion. A ovaj dok prica, ne znam, ako me pozovu mozda cu prihvatit, ovo ono. Neka se yebe.

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 22 jan 2010, 18:44

Adinjo je napisao/la:
De ba, cuj izbacilo bi Sarajevo. Pa ljudi imaju haman svake godine predsavnika u CL. Dovoljno ti je to. NIje da je nesto ekstra liga, ali sa nasom se nemoze porediti nema sanse.

Btw, sto se tice skandinavskog klubskog fubala, danski je daleko najjaci.
Ma ko to ima skoro svake godine predstavnika u CL? Nisam ja reko da je nasa liga jaka ko Ceska vec sam reko da bi Sarajevo moglo izbaciti i Ceske klubove u kvalifikacijama za Euro ligu.Sparta i Slavia prag su realno puno jaci od Sarajeva ali ovi ostali sto se bore za EL njih bi Sarajevo moglo izbaciti isto ko i Helsinborg a znamo da Helsinborg isto nije najjaci tim u Svedskoj vec su se i oni se borili za EL. pricajte vi sta hocete ali Svedska i Ceska liga su u 5 deka ali pustimo to sad skrenuli smo sa teme.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 22 jan 2010, 18:50

Sad sam pricala sa Kujovicem na fejsu :mrgreen:

Poselamio vas sve :mrgreen: Nije jos odlucio za koga ce igrati, niko ga nije ni kontaktirao... :)
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jan 2010, 18:57

lejla je napisao/la:Sad sam pricala sa Kujovicem na fejsu :mrgreen:

Poselamio vas sve :mrgreen: Nije jos odlucio za koga ce igrati, niko ga nije ni kontaktirao... :)
Alejkumuselam :mrgreen:
Daj mu broj od Sinana zvani ''San'' i to ce biti rjeseno za nepunih dva mjeseca.
Kad mu Sinan objasni situaciju,bit ce veci bosnjo od Kulen bana 8-)
A za pasos nek posalje samosliku,nalijepit cemo nesto. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 jan 2010, 19:03

harishp je napisao/la:
Da se tako gledalo nebi onda Ajax nikad uzeo Ibrahimovica jer je igrao u ''losoj'' Svedskoj ligi.
Ali kad se proda koji igrac,onda je isuvise kasno zato se i uzima dok je jos frisak.
Ako valja igrat ce i dalje,ako ne nek prodaje na pijaci voce i bog te veselio.
U cemu je problem. :roll:
bezze poredjenje, Ibra se poigravao po svedskoj ligi, driblao po sedmoricu odjednom... svak ko ga je vidio uzeo bi ga iz istih stopa. osim Ahmeda Pasalica.... :D
ne bojte se, kad se opet pojavi takav talenat cuce se za njega. ovi drugi sto iskoce ponekad nisu ni blizu. ima takvih i u premijer ligi.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jan 2010, 19:19

Ma klinac Ahmed. :roll:
Sam je i Zlatan izjavio da je izmisljotina u vezi BIH repke i ovih navodnih poziva.U stvari bio je jedan poziv,kad je i Papac debitiriao u takvoj postavi .
Kao sto rece nikad se nisam dvoumio za koga bi igrao i to bi bilo to.
Kao sto je i Bolic nakon prve recenice razgovorasa Suboticem vidio da nema govora da ce ovaj zaigrati za BIH.
Dok je sa Kodrom skautirao i pomagao mu u repci.
Svedska ima odlicnu repku a sve im stasava u Svedskoj ligi a ne kao kod nas.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 jan 2010, 19:35

poenta je da momak nije novi Zlatan, i ako igra u istoj drzavi i istoj ligi. svedski klubovi ispadaju iz evro-kupova od bosanskih klubova a repka im je oko 40 mjesta na fifinoj listi. otprilike kao i mi. ali nama je vazda tudje draze i bolje nego nase. cudan fenomen.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jan 2010, 19:37

harishp je napisao/la:Ma klinac Ahmed. :roll:
Sam je i Zlatan izjavio da je izmisljotina u vezi BIH repke i ovih navodnih poziva.U stvari bio je jedan poziv,kad je i Papac debitiriao u takvoj postavi .
Kao sto rece nikad se nisam dvoumio za koga bi igrao i to bi bilo to.
Kao sto je i Bolic nakon prve recenice razgovorasa Suboticem vidio da nema govora da ce ovaj zaigrati za BIH.
Dok je sa Kodrom skautirao i pomagao mu u repci.
Svedska ima odlicnu repku a sve im stasava u Svedskoj ligi a ne kao kod nas.
Ma kako da ne. Eto u prosloj utakmici njihovoj protiv ITalije su igrali trojica iz domace lige. I to su to sve C igraci koji vrlo malo igraju. A uostalom nasa repka je napravila bolji rezultat od njih i to u tezoj grupi. Toliko o jacini te fantasticne svedske lige. I kao sto neko rece, nije svaki bosanac iz Svedske novi Zlatan. Za Zlatana je znala citava Evropa i ljudi su isli samo njega gledat, ne Malmea. Ovaj lik je jedan veliki anonimus cak i u toj jadnoj ligi. Ali eto neka mu je sretno, i neka dobro izabere izmedju CG i Svedske. Preporucujem mu Crnu Goru, mozda i zaigra. Nama sigurno ne treba.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 jan 2010, 19:43

calcio je napisao/la:poenta je da momak nije novi Zlatan, i ako igra u istoj drzavi i istoj ligi. svedski klubovi ispadaju iz evro-kupova od bosanskih klubova a repka im je oko 40 mjesta na fifinoj listi. otprilike kao i mi. ali nama je vazda tudje draze i bolje nego nase. cudan fenomen.
svedska repka je odlicna, dovoljno govori to da sve do SP 2010' nisu propustili niti jedno veliko natjecanje, znaci od 2000 pa sve do proslog EPa su bili na svakom turniru. mozda im i jest liga u kurcu, al cinjenica jeste da imaju jos uvijek odlicne igrace i odlicnu repku s uspjesima koju mi mozemo samo sanjati!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jan 2010, 19:46

steve-o je napisao/la:
calcio je napisao/la:poenta je da momak nije novi Zlatan, i ako igra u istoj drzavi i istoj ligi. svedski klubovi ispadaju iz evro-kupova od bosanskih klubova a repka im je oko 40 mjesta na fifinoj listi. otprilike kao i mi. ali nama je vazda tudje draze i bolje nego nase. cudan fenomen.
svedska repka je odlicna, dovoljno govori to da sve do SP 2010' nisu propustili niti jedno veliko natjecanje, znaci od 2000 pa sve do proslog EPa su bili na svakom turniru. mozda im i jest liga u kurcu, al cinjenica jeste da imaju jos uvijek odlicne igrace i odlicnu repku s uspjesima koju mi mozemo samo sanjati!
Imali su solidnu repku. Sad imaju velike probleme. Totalno ovise o Ibrahimovicu u napadu jer im je fakticki jedini igrac Svjetske klase. A njemu se izgleda vise ne igra za repku. Mi smo trenutno u pono boljem polozaju sto se reprezentacije tice, ali stoji to da oni imaju vece uspjehe od nas. Sto je i logicki posto su jedna od najbogatijih drzava.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 jan 2010, 19:49

steve-o je napisao/la:
Skrecemo sa teme ali dobro. Kvalifikovali su se na 5 prvenstava zahvaljujuci poznatoj svedskoj stabilnosti u odbrani, mada realno nikad nisu bili nista vise od ekipe sa epizodnom ulogom na tim prvenstvima.
Trenutno je nasa repka bolja od Svedske, imaju jednog Ibru ali eto i on je prestao igrati za reprezentaciju i kaze da se ne misli vracati.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 jan 2010, 19:51

Cartman je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Imali su solidnu repku. Sad imaju velike probleme. Totalno ovise o Ibrahimovicu u napadu jer im je fakticki jedini igrac Svjetske klase. A njemu se izgleda vise ne igra za repku. Mi smo trenutno u pono boljem polozaju sto se reprezentacije tice, ali stoji to da oni imaju vece uspjehe od nas. Sto je i logicki posto su jedna od najbogatijih drzava.
doveli su majstora hamrena i kladim se da cemo ih opet vidjeti na EP u poljskoj. pogledaj im igrace koji su igrali protiv italije i klubove njihove gdje ih vecina igra stalno, mnogo reprezentacija mogu samo sanjati da imaju takav tim igraca. takodje odlicno rade s mladim igracima, U-21 repka im je medju najboljim u europi, a u toj juniorskoj repki vecina igraca igraju bas u toj pisljivoj svedskoj ligi, pa ih prodaju stalno u vece europske klubove. tu imaju konstantu koja im je recept za uspjeh.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jan 2010, 19:52

@Cartman kad vec podebljas slova onda ih i procotaj do kraja.
A sto se tice Svedske repke i mlada repka im je treca u na zadnjem evropskom takmicenju.
Ne samo zbog mjesta vec i odlicnih igara.HSV nikad nebi ni cuo za Berga da nije bio najbolji strelac na tom takmicenju.Svedska liga jeste trenutno losija ali sta bi bilo da je Plisek slusao one u Zelji da je Dzeko samo dobar za tresti sljiva.I sto zaboga igra u fildjan ligi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 jan 2010, 19:53

Ali ovaj Kujovic uopste nije aktuelan za svedsku reprezentaciju, cak ni sada kad su poveli rezervni sastav sastavljen samo od igraca iz skandinavskih liga na turneju po Siriji i Omanu on se uopste nije spominjao.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 jan 2010, 20:49

Lazio želi Jasmina Smriku

Mladi napadač zeničkog Čelika, Jasmin Smriko nalazi se na meti rimskog Lazia u koji će ovaj mladić kako stvari stoje uskoro otići na probu.
Za talentovanog Zeničanina inostrani klubovi interes pokazuju već duže vrijeme. Nakon fenomenalnih sezona u kadetskoj i juniorskoj kategoriji, interes za Smriku pokazivali su Leverusen i Hamburg u koji je mladi napadač trebao otputovati početkom ove sezone ali je zbog povrede ostao na Bilinom Polju.

Ovih dana, ponovo je aktuelan Smrikin odlazak a kao naredna moguća destinacija spominje se rimski Lazio.

Ovih dana stigla je i zvanična potvrda da je mladi napadač Čelika i juniorski reprezentativac BiH, Jasmin Smriko dobio poziv iz Italijanskog Lazia da dodje na 10-dnevnu probu.

Moj menadžer Osmani Baskhim je razgovarao sa čelnicima Lazia koji su pratili moje igre i pozvali me u svoj kamp kako bi me vidjeli na djelu. Iako sam imao nezgodnu povredu prepona od koje sam se tek oporavio očekujem da se pokažem u dobrom svijetlu. Sve je do mene i nadam se najboljem, kazao je Smriko za Sportin.ba.

Smriko je inače najbolji igrač i strijelac prošlogodišnjeg juniorskog prvenstva gdje je sa juniorima Čelika osvojio titulu prvaka države, standardni je u omladinskim selekcijama naše zemlje a debitovao je za prvi tim Čelika u kojem je već postigao nekoliko golova.

SMRT FASIZMU!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, CAGarfia, DzemoVoliMarmeladu, kakarut, rishovski, Skojevska i 54 gosta.