Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

delko
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la delko » 15 okt 2012, 21:11

pinoglavi je napisao/la:
revoX. je napisao/la:
delko je napisao/la:ma Susic je tu glavni problem, veze on sa trenerskim poslom nema ;) (koliko god je bio dobar igrac toliko je slab trener ;) )
Haj samo predlozi ko bi nam bio bolji ? Pls
Vaha,Bazdarevic.Tesko da bi koji od njih odbio poziv reprezentacije kad bi poslali..ali eto nije Susic los i ne trebamo pricati o ovome nakon jedne lose utakmice.
bas tako, msm da bi bilo ko bio bolji ;) a ovaj ne sudim ja to na osnovu lose utakmice, ja to stalno govorim xD i kad igraju dobro ja kazem da je pape los - zato sto jest ;)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 okt 2012, 21:12

amEl_rooB je napisao/la:Ljudi,jel neko zna kad ce tacno zmajevi doci u Zenicu sutra ? Hvala unaprijed.
Oko podne bi trebali biti u Zenici. Sad tacno vrijeme, uzmi u obzir nase ceste, uvijek mzoe ranije, a i kasnije.
Celik!3,2,2.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 okt 2012, 21:15

@delko, otkud znaš da bi bili bolji, reprezentativni i klupski fudbal se toliko razlikuju, i bez obzira što su vodili neke druge reprezentacije prije ( neko od njih ), ko može garantovati uspijeh s njima ?
Kako platiti ta imena, i zašto pozivati druge i prozivati Sušića kada trenutno sve ide po planu ( barem rezultatski ), a isti se na kraju samo i računa ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 okt 2012, 21:16

De' nam razjasnite , je li vam smeta Susic ili vam smeta to sto legenda FK Sarajevo sjedi na klupi ?... Ja bih rekao ovo drugo...Neke stvari je tesko priznati ,ali hvala Bogu ima i normalnih koji kazu tako kako je.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 15 okt 2012, 21:23

delko je napisao/la:bas tako, msm da bi bilo ko bio bolji ;) a ovaj ne sudim ja to na osnovu lose utakmice, ja to stalno govorim xD i kad igraju dobro ja kazem da je pape los - zato sto jest ;)
Ma i ja to uvijek govorim,ali kad god kazem neko ce ti se nac i rec ''sta imas pricati tako o legendi bh fudbala,on je legenda ne smijes o njemu tako,tim je postigao 12 golova u 2 utakmice a nije vam dobar'' i slicno.Iskreno i nije neka mudrost biti na klupi protiv Latvije recimo kad ti igraju ovakve zvijezde kao kod nas.Ali eto vise manje dobri rezultati pa se i ne smijemo previse zaliti.
Nad tobom sunce najljepše sja

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 15 okt 2012, 21:25

HZ_ilidzaa je napisao/la:De' nam razjasnite , je li vam smeta Susic ili vam smeta to sto legenda FK Sarajevo sjedi na klupi ?... Ja bih rekao ovo drugo...Neke stvari je tesko priznati ,ali hvala Bogu ima i normalnih koji kazu tako kako je.
To samo vama bolesnim pitarima pada na pamet.Ovo je reprezentacija BiH a ne necija babovina bez obzira ko je selektor.
Na celu svega je Zeljovac ali nam ne pada na pamet da se hvalimo naokolo jer imamo rezultate sa kojim mozemo da se kurcimo za razliku od vas.

OT Imamo boljih strucnjaka ali cisto sumLjam da ih mozemo platiti i da su oni raspolozeni voditi repku za sitnu lovu.
Uvjeren sam da ce nakon ovih kv. Pape napustiti bez obzira kakav ishod bio.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 15 okt 2012, 21:25

HZ_ilidzaa je napisao/la:De' nam razjasnite , je li vam smeta Susic ili vam smeta to sto legenda FK Sarajevo sjedi na klupi ?... Ja bih rekao ovo drugo...Neke stvari je tesko priznati ,ali hvala Bogu ima i normalnih koji kazu tako kako je.
Ma da, ljudima u BiH je inače životna opsesija mržnja prema FKS. Zato niko ne protestuje protiv loše vlasti, loše socijalne situacije, nezaposlenosti. Svi smo uložili maksimum napora da se prvo FKS ugasi, pa ćemo onda razmišljati o našim životima.

Od čitave nogometne javnosti u BiH, dakle svih onih koji prate nogomet bar jednom sedmično na TV-u, uvrh glave 10 posto prati bh. ligu i ima osjećaje prema nekom od klubova iz naše lige, dok reprezentaciju prati 99 posto ljudi, žena, baba, curica, klinaca, životinja.... Je li moguće da samo ovih 10 posto što prati i domaću ligu piše na forumu? Pošto većina ovih koji ovdje pišu ima poneku zamjerku na rad Sušića, dakle svi su oni opsjednuti mržnjom kontra Sarajeva?
NAPRIJED NARODE!

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 15 okt 2012, 21:26

ojjj dragi boze...mislim da je najpametnije da se ovi koji glume perfektne ljude i zato misle da mogu da blate ostale, treba samo da ignorisu... meni je vise muka takvih, doci ovdje i pisati "safet nema pojma..." se samo radi da bi se ispustile frustracije malih miseva, jer u zivotu nemaju sta da kazu ili torade iz ciste dosade, prvo ili drugo, obadvoje jadno i bijendo!!!!
zivjeli!

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 15 okt 2012, 21:32

malta071 je napisao/la:
To samo vama bolesnim pitarima pada na pamet.Ovo je reprezentacija BiH a ne necija babovina bez obzira ko je selektor.
Na celu svega je Zeljovac ali nam ne pada na pamet da se hvalimo naokolo jer imamo rezultate sa kojim mozemo da se kurcimo za razliku od vas.

OT Imamo boljih strucnjaka ali cisto sumLjam da ih mozemo platiti i da su oni raspolozeni voditi repku za sitnu lovu.
Pape će hladno voditi repku u Brazil svidjelo se to vaginama ili ne. Zato ohladite, Pape odrađuje odličan posao, sa bilo kim drugim došli bi iz Grčke sa tricom u mreži.
U novi boj...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 15 okt 2012, 21:36

malta071 je napisao/la:

Hvala sto si potvrdio moje misljenje ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 okt 2012, 21:40

HZ_ilidzaa je napisao/la: Hvala sto si potvrdio moje misljenje ;)
A kad ti Zeman ponudi argumente, to ne citiraš :roll: :roll:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 okt 2012, 21:43

Gdje on igra sada ?
Igrao je jedno vrijeme u Belgiji, čini mi se u Gentu, igra li više ikako nogomet ? :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 15 okt 2012, 21:45

zizu1991 je napisao/la:Gdje on igra sada ?
Igrao je jedno vrijeme u Belgiji, čini mi se u Gentu, igra li više ikako nogomet ? :)
Mislim da je ovaj sadasnji klub 2. liga Belgije, ugl. neka je niza liga :mrgreen: . Nas heroj protiv Turaka na Kosevu :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 okt 2012, 21:47

Ja ne znam 10 igrača koji nastupaju u našoj ligi. Dakle, zaključak je jasan - ne volim Papeta zato što je legenda FK Sarajevo. Osim toga, ne volim ga što je vodio klubove iz Turske, igrao za bivšu Jugoslaviju, nosio dres PSG-a. To su moji razlozi. Nema veze sa nekim nelogičnim potezima koje vuče DOK VODI REPREZENTACIJU MOJE ZEMLJE. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 15 okt 2012, 21:50

Monolog je napisao/la:
Ja ne znam 10 igrača koji nastupaju u našoj ligi. Dakle, zaključak je jasan - ne volim Papeta zato što je legenda FK Sarajevo. Osim toga, ne volim ga što je vodio klubove iz Turske, igrao za bivšu Jugoslaviju, nosio dres PSG-a. To su moji razlozi. Nema veze sa nekim nelogičnim potezima koje vuče DOK VODI REPREZENTACIJU MOJE ZEMLJE. :roll:
hehehe bas tako xD bas mene briga cija je on legenda, da je bio dobar fudbaler - bio je, ali da je slab trener jeste ;)
e sad neko gore rece (otkud znas da bi bili bolji?) to se istina ne moze znati, ali je pape stvarno slab trener :/ nazalost ;) zato mislim da bi trebalo probati sa nekim drugim - mada do toga nece doci dok rezultati ne krenu nizbrdo ;)
- e sad da neko ne kaze, pa sta se bunis ako su dobri rezultati? Rezultati su dobri trenutno, medjutim igra nije ona prava i eto poklopili su se rezultati, ali do kada ? to je pitanje ;) na njegovu srecu ima odlicnu selekciju momaka i nzm imam osjecaj da bi neko drugi bolje vodio :D

p.s. Susicu trenerski posao ide isto kao Blazu Sliskovicu engleski :D
Zadnja izmjena: delko, dana/u 15 okt 2012, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 okt 2012, 21:52

Sutra ako Bog da, 2-0, Džeko,Pjanić... NAPRIJED ZMAJEVI!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 15 okt 2012, 22:02

HZ_ilidzaa je napisao/la:
malta071 je napisao/la:

Hvala sto si potvrdio moje misljenje ;)
'Ja sdam gori sto odgovaram na tvoje nebuloze :roll:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 okt 2012, 22:03

Stvarno su nam apetiti porasli, sada osim rezultata, hoćemo i igru :o pa mi smo svjetska velesila, zar mi sebi možemo dopustiti da imamo neki rezultat koji nam odgovara, bez odgovarajuće igre koja ide uz odgovarajući rezultat :evil:
Takva ekipa kakvu mi imamo mora da igra bolje od Španije, trenutne cijene naših igrača po transfermarktu apsolutno ne oslikavaju njihov kvalitet, kao ni FIFA rang lista, te u skladu s tim, moramo svako pobjediti po 4 gola razlike ( makar ), a ako ne osvojimo svjetsko prvenstvo u Brazilu, država će proglasiti sedmodnevnu žalost, te će zastave biti spuštene na pola koplja.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 okt 2012, 22:03

Joj ovih pojedinih pitarcica jesu saldzije 8-) Cuj,odvesce Sajo repku u Brazil u inat nama koji,eto, ne zelimo da odemo na SP... I to sve samo zato sto je covjek igrao u Sarajevu.
Tacno je to (fk) Sarajevo centar nasih svjetova,a da mi nismo toga ni svjesni...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.