Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma ne treba ba nikog pratiti , ja citam kobajagi neke strane forume , domace ovdje pogledam imam u glavi milion nekakvih konbinacija i kad je ponuda siromasnaAdmir_Sa je napisao/la:tacno cu poceti pratiti onu temu gdje se postavljaju listici, pa likovi ulazu 10 feninga do marku i uvijek bruku parova pogode, eno jednog obori izgleda jedan par za 5 glavaizaberem odatle 4-5 parova i ništa ne razmisljaj
al pogledaj jaranebob je napisao/la:ma ne treba ba nikog pratiti , ja citam kobajagi neke strane forume , domace ovdje pogledam imam u glavi milion nekakvih konbinacija i kad je ponuda siromasnaAdmir_Sa je napisao/la:tacno cu poceti pratiti onu temu gdje se postavljaju listici, pa likovi ulazu 10 feninga do marku i uvijek bruku parova pogode, eno jednog obori izgleda jedan par za 5 glavaizaberem odatle 4-5 parova i ništa ne razmisljaj
![]()
i naravno mora se desiti da jedna par ubacim koji je fula , najbolje jos ako igras na wwinu dva para na prvu koja ti se cine na prvu da su ok , kvota oko 2 , 2,5 i uloziti i tako igrati
al jbga i mene ponese pa odigram 5 parova vidim veci dobitak i naravno pad
![]()
Čiji su sad ovo tiketi ? Tvoji, ili od onog tamo u odigranim listićima ?al pogledaj jarane![]()
L' Imperator je napisao/la:Deportivo - Alcorcon (P.P) 1
Federer - Del Potro (P.P.) 1
Bastia - Boulogne 1
Derry City - Bohemians 1
TNS - Bala Town 1
Limerick - Finn Harps 1
Den Bosch - Fortuna Sittard 1
FC Eindhoven - Apeldoorn 1
LA Lakers - Sacramento 1
jucer sam opet probao i nije moglo neznam za danaszuka_TM je napisao/la:Raja jel pocelo raditi ove uplate u kladionici za wwin ?
tko zna kad će problem riješiti kad su ovoliko pustili da im problem traje. možda su i njih anonimusi srušilibob je napisao/la:jucer sam opet probao i nije moglo neznam za danaszuka_TM je napisao/la:Raja jel pocelo raditi ove uplate u kladionici za wwin ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.